neka dobra konfa do 2700 kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neka dobra konfa do 2700 kn
polovna jedino... dobra NOVA za te pare teško.
a što te zanima pod konfa samo kučište ili periferija, monitor imaš li šta od dijelova ili sve treba kupiti?
ako imaš npr monitor, napajanje neko ok i hdd mogao bi bez problema dobru polovnu konfu kupit, ili nešto novog nešto polovnog
Eventualno ovako nešto:
DVD RW -RW RAM LG DualLay SATA
2698 kn
Teško da budeš nešto bolje složio za te novce. Ako trebaš i monitor onda ti je premali budžet.
netrebam monitor
Onda ti je ovo odlična konfiguracija što sam ti složio.
netrebam monitor
Nisi uopče napisal za kaj ti služi komp, i kaj češ na njemu radit a to je najbitnije i prema tome se slažu i komponente sa posebnom grafičkom ili bez nje jer mnogi uopče ne trebaju posebnu grafu danas.

Onda ti je ovo odlična konfiguracija što sam ti složio.
Nije to dobro složeno nikak cim vidim, da si nagural EVC napajanje unutra digne mi se kosa na glavi.

Nije to dobro složeno nikak cim vidim, da si nagural EVC napajanje unutra digne mi se kosa na glavi.

slozi ti bolje 
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
MSI 760GM-P23 FX, AM3+
Procesor AMD Athlon II X3 455 BOX, s. AM3, 3.3GHz, 1.5MB cache, Triple Core
Memorija PC-10600, 4 GB, G.SKILL, F3-10600CL9S-4GBNT, DDR3 1333
Kućište LC POWER Pro-933B, MIDI, crno, 600W ATX
DVD RW LG GH22NS70, 22x, SATA, Dual layer, crna, bulk
Tvrdi disk 500.0 GB SAMSUNG Spinpoint F3, SATA, 16MB cache, 7200 okr./min, za desktop
Grafička kartica PCI-E VTX3D AMD RADEON HD 6770 (V2), 1GB DDR5, HDMI, DVI, D-SUB
2.750,09 kn Portio

slozi ti bolje 
Pogledaj gore još jednom, u moj post jel ti vidiš kaj sam te pital a di je odgovor nema ga nigdje???