Procjena kompa

poruka: 19
|
čitano: 7.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Procjena kompa

Pozdrav, informativno me zanima koliko bih mogao dobiti novca za svoj komp..Ne prodajem ga, jer mislim da bih dugo trazio kupca, a dobro me sluzi..

Sustav

Maticna ploca : Gigabyte AWRDACPI

Procesor : AMD Athlon 64(tm) Processor 3000+

Ukupna kolicina sistemske memorije: 3,50 GB RAM

HDD

Ukupna veličina tvrdih diskova: 800 GB (Maxtor-160GB, Western Digital-640 GB, novi sa garancijom)

Grafika

NVIDIA GeForce 9500 GT

Ukupna dostupna graficka memorija: 1791 MB

Monitor

Benq E900WA Widescreen

Periferija

Zvucnici : MS ML-6016K (5.1 sorround system)

Mis: Havit - bezicni, novi sa garancijom

Tipkovnica: MS KB-709B

----

Kuciste Delux sa ekranom

----

UPDATE: Stara slika, sada imam novi mis xD

Stara slika Stara slika
Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 21:57 (lg-viewty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procjena kompa

Nitko ??

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Procjena kompa

za tu grafu mozes ubost 300kn, taj hard disk, koji je tocno jeli caviar green,blue ili black, za njega mozes dobit nekih 400kn ako je black i za monitor nesto valjda ,to neznam koliko, drugo ti je za bacit, pogotovo ako ti je ovo ddr1 memorija a s obzirom da imas athlona 3000 je, tako da u skovace.

16 godina
athlon64 kaže...

drugo ti je za bacit, pogotovo ako ti je ovo ddr1 memorija a s obzirom da imas athlona 3000 je, tako da u skovace.

Ništa tu nije za bacit u škovace. Nemoj bzv bunit čovjeka. Ja sam svoju kantu nedavno uvalio za 900kn. A sve osim procesora je bilo slabije od ovoga. Imao sam 1gb DDR rama, 80gb HDD i nije bilo monitora. Ovo može bez greške otić za 1500kn.

Moj ti je savjet da probaš i za veću cifru. Ima noobova (tim više jer vidim da ti sve jako uredno izgleda) i netko može naletit. Ako ne ide, onda postepeno smanjuješ cijenu. Ali mislim da za 1500 može ić.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 11:07 (zabranjeniples).
17 godina
athlon64 kaže...

za tu grafu mozes ubost 300kn, taj hard disk, koji je tocno jeli caviar green,blue ili black, za njega mozes dobit nekih 400kn ako je black i za monitor nesto valjda ,to neznam koliko, drugo ti je za bacit, pogotovo ako ti je ovo ddr1 memorija a s obzirom da imas athlona 3000 je, tako da u skovace.

Nova 9500 košta 400 kuna! Samo bi pacijent dao za polovnu 300!! Novi tvrdi disk od 640 crni kavijar košta 450 kuna (za 550 kuna ima samsung od 1TB), a za polovni dat 400, (bez obzira na garanciju)!! Koje nebuloze. Procesor vrijedi 15 kuna. Nebi dao više od 500 kuna za ta PC.

Ja sam svoj prije kakve tri godine platio 2000 kuna (od prijatelja star 8 mjeseci), a sada ga prodajem za 500 jer svaku komponentu računam u njemu po 100 kuna (monitor gratis).

Istina, ako nađeš nekog totalnog jazavca (ali baš totalnog) možeš probat uvalit za 1200-1500 kuna.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 11:32 (doktor1).
16 godina
doktor1 kaže...

Istina, ako nađeš nekog totalnog jazavca (ali baš totalnog) možeš probat uvalit za 1200-1500 kuna.....

Mislim da bi moglo otić za 1500kn. Kažem iz svog primjera. Dobio sam za svoju staru kantu 900kn (noob). Kanta je išla bez monitora, sa 1gb rama, 80gb hdd i tako. Ovdje ide 19'' lcd, ide 3,5gb rama, veći kapacitete diskova. Dakle, mislim da može stavit 1500kn. To bi bio moj savjet. Pa na kraju krajeva, ništa ga ne košta izvisit neku cijenu. Pa da i ne ode, lako se da smanjit.

Istina da ima jačih konfi, i to prilično za 2000kn. Ali kažem, stavi 1500kn i deri. Ako ne ode za koji dan, onda polako smanjuješ cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 11:34 (zabranjeniples).
17 godina
Procjena kompa

Da ne otvaram novu temu. Koliko bi vrijedila konfa iz moj pc bez periferije sa monitorom 2032 bw.

Hvala!

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!

0 0 hvala 0
17 godina
Procjena kompa

Ako netko želi i7, 5850, extreme matičnu... sumnjam da će kupovat polovno.... A zašto bi prodavo?! Ili je to ono da se na taj način pohvališ sa PC-em... Jer mi nema nikakve logike tako nešto prodavat osim ako te kamatari ne stišću...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 13:53 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ShadoW kaže...

Da ne otvaram novu temu. Koliko bi vrijedila konfa iz moj pc bez periferije sa monitorom 2032 bw.

Hvala!

A zasto prodajes?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
doktor1 kaže...

Ako netko želi i7, 5850, extreme matičnu sumnjam da će kupovat polovno.... A zašto bi prodavo?! Ili je to ono da se na taj način pohvališ sa PC-em... Jer mi nema nikakve logike tako nešto prodavat osim ako te kamatari ne stišću...

A nema nekog posebnog razloga. Zanima me jer izlazi 6ero jezgreni AMD pa ako uspijem dobit dosta novaca za ovaj razmislio bi o tom. Nije mi hitno...

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!
17 godina
Procjena kompa

Sorry, ali... prodavat i7 920 (i cijelu konfiguraciju) zbog Phenoma x6... jednostavno

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 13:59 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procjena kompa

Ispod 1000 kuna ga ne bih nikako dao, nedavno sam dao za HDD oko 600 kn, graficka je cist ok, ima 3.50 GB RAMA, RAM-i i sve ostalo u kompu je DDR2, a ne DDR1 !

Graficka, HDD, mis i jos par stvari je pod garancijom, ali mislim da ga necu prodat, jer za 1000 kuna se ne isplati..

----

HDD je mislim da Black edition

Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 18:36 (lg-viewty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Procjena kompa

Znam da nije mjesto ovdje ali da ne otvaram novu temu.

Koliko vrijedi ATI Sapphire 2600xt stara oko dvije i pol godine ima 256mb DDR4. Ne znam koliko ima SP-ova i tih stvari.

Hvala!

EDIT: I jel se to isplati prodavat? Ne stoji ni u jednom kompu ali mislim jel se moze iskoristit kao phisix (ne znam kak se pise i nemislim doslovno phisix jer je to moze samo nvidia ako se ne varam)ili nesto slicno.

i mogu li stavit u oglas da mjenjam za nvidiu pa da nju stavim kao phisix i koja  je najslabija da moze glatko vrtit fiziku? Moze li se u istom kompu imati 5850 i bubam 8600gt za fiziiku? I koliko se to isplati?

Mislim za tih 150-200kn koliko max mogu dobit ulozio bi to i u fiziku.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 20:03 (ShadoW).

0 0 hvala 0
16 godina
Procjena kompa

Oj svima! Mene bi isto zanimala procjena sljedećeg:

AMD Athlon (Brisbane jezgra) 64 Dual core 6000+ (vrti se na 3120Ghz-a)

Gigabyte MB GA-M57SLI-S4 (1.0)

2x Kingmax DDRII 1GB PC6400 (na 800Mhz-a)

Gigabyte Gf 9500GT 512mb DDRII

HDD Seagate SATA; 160GB; 7200

Pioneerova DVD paljilica SATA

Chieftec napajanje od 550W

--------------------------------------

sve u kutiji, prednjim ventilatorom koji hladi HDD (nevidi se, al se čuje), zadnjim ventilatorom, i jednim sa strane koji ima plave led diode, no kome smeta tolko buke, slobodno izvadi ventilatore....

sve skupa je staro 15 mjeseci, bez hardwerskih kvarova, možda prodam, pa me zanima procjena...

Ty.

...btw, ovo sam posto na temi istog naziva al me nitko ne doživljava, pa idem ovdje probat...m'slim glupo bi bilo da i ja otvorim 3 temu na istu foru, da bi mi netko rekao kolko bi komp mogo koštat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 14:46 (vega455).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

greška

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 14:48 (nixass).
16 godina
neaktivan
Procjena kompa

sutra kupujem novu maticnu, procesor, rame i napajanje za komp i ostavljam si ga doma za igrice i photoshop..

Za internet i to sam si danas uzeo novi Laptop :)

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Procjena kompa

da me od toliko ljudi nitko ne doživljava...jel to žalosno, ili tragično?

šta stvarno moram otvorit novu temu....Neodlučan

pa dajte ljudi samo tražim vaše mišljenje o procjeni PC-a tamo gore opisanog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vega455 kaže...

da me od toliko ljudi nitko ne doživljava...jel to žalosno, ili tragično?

šta stvarno moram otvorit novu temu....Neodlučan

pa dajte ljudi samo tražim vaše mišljenje o procjeni PC-a tamo gore opisanog...

Evo komponeta po komponeta:

CPU:250kn

MBO:200

GPU:250

RAM:200

PSU: 200

DVD pržilica :100

HDD:120kn

Ukupno: 1320kn

!!alkoholom protiv droge!!
16 godina