ovako..moje racunalo do nedavno je bilo sve oke mogu biti na njemu cjeli dan ali primjerice pokren li bilo koju igru nakon pola sata on se smrzne i zacrni i moram restartati racunalo...
u cemu je problem???
ovako..moje racunalo do nedavno je bilo sve oke mogu biti na njemu cjeli dan ali primjerice pokren li bilo koju igru nakon pola sata on se smrzne i zacrni i moram restartati racunalo...
u cemu je problem???
u cemu je problem???
Procisti racunalo sa MBAM-om i sa HijackThis-om , mozda se nakupilo kojekakve gamadi .
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
vrlo vjerovatno ti se komp pregrijava 
očisti ga od prašine, ispuši, pa zatim pogledaj koje su ti temperature sa nekim programom ( recimo hwmonitor - link )
pokreni igrice onda, ako se ponavlja smrzavanje zamjeni pastu na procesoru i grafičkoj kartici imaš teme o tomu na forumu dosta.
Oprosti kolega , zaboravio sam navesti , hvala na ispravku .