Problem sa smrzavanjem

poruka: 5
|
čitano: 823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa smrzavanjem

ovako..moje racunalo do nedavno je bilo sve oke mogu biti na njemu cjeli dan ali primjerice pokren li bilo koju igru nakon pola sata on se smrzne i zacrni i moram restartati racunalo...

u cemu je problem???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa smrzavanjem
intelpro kaže...

ovako..moje racunalo do nedavno je bilo sve oke mogu biti na njemu cjeli dan ali primjerice pokren li bilo koju igru nakon pola sata on se smrzne i zacrni i moram restartati racunalo...

u cemu je problem???

Procisti racunalo sa MBAM-om i sa HijackThis-om , mozda se nakupilo kojekakve gamadi .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
Nikako ne smiješ pročistiti "sam" računalo HiJackThisom, već kopiraj njegov log ovdje pa ćemo ga analizirati i odgovoriti što treba popraviti.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Problem sa smrzavanjem

vrlo vjerovatno ti se komp pregrijava Namigiva

očisti ga od prašine, ispuši, pa zatim pogledaj koje su ti temperature sa nekim programom ( recimo hwmonitor - link )

pokreni igrice onda, ako se ponavlja smrzavanje zamjeni pastu na procesoru i grafičkoj kartici imaš teme o tomu na forumu dosta.

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
Nikako ne smiješ pročistiti "sam" računalo HiJackThisom, već kopiraj njegov log ovdje pa ćemo ga analizirati i odgovoriti što treba popraviti.

Oprosti kolega , zaboravio sam navesti , hvala na ispravku .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice