Port za zvučnu?

poruka: 15
|
čitano: 7.253
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Port za zvučnu?

Ovako, imam PC Intel 2,4 MHz, 1.5 GB RAM neznam koju matićnu no PC je star nekih 5, možda 6 godina i sad bi kupio novu zvučnu karticu jer ova je teško smeče i ugrađena je na samoj matičnoj.

Dal ja mogu kupit novu zvučnu i priključit na dotičnu matičnu jer neznam o kakvim se portovima radi i dali ih današnje matične imaju drukčije ili....pošto recimo grafičku nemogu (PCI, PCI-E) jer imam AGP ulaz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Port za zvučnu?

PCI imas 100%. Kupi PCI zvucnu.

:)
15 godina
neaktivan
Port za zvučnu?

Evo slika, jel bi tu išla Asus XONAR DS ili Asus XONAR D2X/XDT? Nemoj te zamjerit nismo usisavali.

http://img709.imageshack.us/img709/9504/dsc00218nz.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 13:17 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...

Evo slika, jel bi tu išla Asus XONAR DS ili Asus XONAR D2X/XDT? Nemoj te zamjerit nismo usisavali.

http://img709.imageshack.us/img709/9504/dsc00218nz.jpg

Ne ... sta ce obicnom korisniku Xonarica!? To je za one koji se bave zvukom itd...

Ovo ispod je overkill al ako možeš kupiti Xonaricu zašto ne ovo?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_336&products_id=2756

...
15 godina
neaktivan

Prvo i osnovno želim znati kako se zove port koji imam na matičnoj dabi dalje mogao tražit odgovarajuću karticu.

Jel to PCI ili PCI-E ili ....???

A što se tiće zvuka bitan mi je STEREO, nezanimaju me 5.1, 7.1 i dr.

Nemam ništa protiv ove kartice koju si naveo jer ionako nikad u životu nisam čeo ni jednu drugu osim ove koja je integrirana na mojoj matičnoj, samo se želim pomaknuti sa mjesta. Buđet bi bio nekih 400 kn zato sam i naveo xonar ds al ak je ova tvoja  bolja kupnja (pogotovo za stereo) uzo bi nju.

I ono što neznam al se nadam da bi trebao osjetit bar malu razliku naspram ovog sadašnjeg "zvuka".

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 19:19 (Zekat).
17 godina
neaktivan

Odgovor si dobio u drugom postu ako si uopste citao. Sta nije jasno u prosto prosirenoj recenici?

:)
16 godina
GimmieCorsair kaže...
Zekat kaže...

Ne ... sta ce obicnom korisniku Xonarica!? To je za one koji se bave zvukom itd...

Kako to misliš šta će? Xonar D2 ili D2X nije profesionalna kartica nego konkurent Creative X-Fi Titanium karticama i više manje Xonarica je bolja u svakom segmentu od njih.

Ako imaš para uzmi Xonar, računaj da ćeš trebat i dobre zvučnike da ju iskoristiš. Tvoja ploča raspolaže samo PCI utorom pa računaj da ćeš morati uzeti i takvu verziju kartice ako ne planiraš mijenjati matičnu ploču.

I tried being reasonable, I didn't like it.
15 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...
GimmieCorsair kaže...
Zekat kaže...

Kako to misliš šta će? Xonar D2 ili D2X nije profesionalna kartica nego konkurent Creative X-Fi Titanium karticama i više manje Xonarica je bolja u svakom segmentu od njih.

Ako imaš para uzmi Xonar, računaj da ćeš trebat i dobre zvučnike da ju iskoristiš. Tvoja ploča raspolaže samo PCI utorom pa računaj da ćeš morati uzeti i takvu verziju kartice ako ne planiraš mijenjati matičnu ploču.

Ona Xonar DS od 400kn nije bolja od Titaniuma..skuplje jesu - ali nisu do 400kn. I opet si na početku..

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 12:54 (thedream).
16 godina

Ona Xonar DS od 400kn nije bolja od Titaniuma..skuplje jesu - ali nisu do 400kn. I opet si na početku..

Ne razumijem tvoj post.

Xonar DS se ne uspoređuje s Titaniumom jer je u sasvim drugom rangu. 

Po meni je za te novce best buy i jako velik pomak u odnosu na onboard rješenja.

I tried being reasonable, I didn't like it.
15 godina
neaktivan
Port za zvučnu?

Nisam s razumijevanjem pročitao,zapelo mi je samo ono Xonarica,bez oznaka modela koje si prethodno naveo i usporedio s Titaniumom. Osmijeh

Moja greška..

Osobno,za to što nudi,DS mi je 100kn preskup,evo iskreno. Ali pošto nema baš dostojne konkurencije (AudigySE,X-Fi Extreme Audio - rebrandana AudigySE) ispada da je najbolja kupovina,što ne znači da je jeftina.

Ima u ADM-u..510kn..za 100kn više od DS-a,po meni - bolja kupnja..(ne zato šta ju ja imam,svjestan sam i dobrih i loših strana)

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Extreme+music

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 15:55 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Port za zvučnu?

Naručio sam ASUS XONAR DS samo moram sačekat par dana dostavu. Jel je ima neko da kaže koju riječ, nadam se da se nisam zaje...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Port za zvučnu?

Imam ja, skini najnovije drivere sa neta, nemoj instalirati one sa CDa, driveri su, hm, bugoviti :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A valjda če radit imam windows xp. A što se tiče zvuka muzika/igre?

15 godina
neaktivan
Port za zvučnu?

E u vezi napajanja, jel treba na to obratit pažnju ili ona troši zanemarivo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Port za zvučnu?

Brineš se o stvarima o kojima se ne trebaš brinuti.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice