Moze li Black edition procesor Amd phenom II x4 965 Black edition na neko kučište koje nije black edition??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL ?
Kakvo ti je to pitanje ? Procesor nema nikakve veze s kucistem !
hahahaha, ah jesi me nasmijao s ovim :DD naravno da može, možeš ti komponente držat i na stolu, bez kučišta, radit će, netreba ti nikakvo black edition kučište xD
Sve što imam reći je: LOOOOL
Ok :D
Baš si me nasmijao
Nemoze, ako nemas kuciste sa otkljucanim mnoziteljem i dobrim coolerom nista od toga.
A nisam znao..
Nemoze, ako nemas kuciste sa otkljucanim mnoziteljem i dobrim coolerom nista od toga.
hahaha, nemoj da te čovjek shvati ozbiljno.
btw. Procesor ti se spaja na matičnu, a matična na kućište.
A nisam znao..
Baš me zanima pod šta si mislio na black edition kućište?
A nisam znao..
Ma covjece zezam se, naravno da moze.
Baš me zanima pod šta si mislio na black edition kućište?
valjda na ovo http://www.protis.hr/products/details/kuciste-thermaltake-v3-black-edition/33061
U crno kučište smiju samo crni štenci.
Ajde nemojte se sad izrugivati, vidio sam jedno kučište gdje piše Thermaltake V4 Black Edition evo vam LINK ako nevjerujete.
Nemojte se sad tu izrugivat -.-
Koja je veza između procesora i kućišta osim 6 šarafa?
Kučište je nešto drugo nevezano uz računala, ono na što ti misliš je kućište.
Kada kod nekih kućišta piše Black Edition to označava da je cijelo crno, uključujići i unutrašnjost.
moras samo pazit da je interier kucista crn, onda definitivno ide
moras samo pazit da je interier kucista crn, onda definitivno ide
Naravno izuzet ćemo da se procesor uopće ne vidi zbog hladnjaka tako da ni ne moramo uslađivat boje (procesori su "metalne" boje, uvijek).
Moze li Black edition procesor Amd phenom II x4 965 Black edition na neko kučište koje nije black edition??
Da,ali moraš imati Microsoft Windows 7,ako imaš XP ili Vistu onda nemoš