Mac za mene

poruka: 11
|
čitano: 2.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mac vs pc

Ovako, zanima me vaša iskustva u macu..dali je bolji od pc a mislim da je ali je skuplji...sva mišljenja su dobro došla...tnx

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac za mene

Jel stiže ta pomoć ???

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Mac vs pc

Hmm..

1. Desktop / laptop?

2. Koliko imaš love na raspolaganju?

3. Igre?

4. Profesionalni programi (CAD, 3D dizajn, obrada videa/slike/zvuka...)?

5. Poredaj po važnosti: izgled - mogućnosti - konfigurabilnost

6. Da li imaš iPod, iPhone?

7. Razina tehničkog znanja?

8. Sa kojim OSevima si dosad radio?

9. Gledaš li na PC/Mac samo kao na alat (dakle izgled, OS, cijena su nebitni, bitno je da radi zadani posao kako treba i bez rušenja)?

10. Koliko imaš volje za googlanjem, istraživanjem i općenito kopanjem za informacijama ako nešto ne radi kako ti želiš ili ne radi uopće?

Odgovori na ova pitanja pa ćemo ti znati reći što ti više odgovara. PC ili Mac (te koji OS).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
neaktivan
Mac za mene

1.Desstop definitivno

2.3000 kn - 3900 kn

3. One srednje zahtjevene i malo zahtjevnije, puno vremena bih provodio igrajuči nove naslove

4.Photoshop, Premiere, Dreaware..(fotografije, video, glazba i web)

5.Konfigurativnost - mogučnosti, izgled je totalno nebitan

6.Da iPhone 4S, iPod Touch, iPod Nano, iPad 2

7.Srednja

8.Windows, Ubuntu, jedan od razloga zašto mac je Mac OS X

9.Gledam na Mac kao na alat koji bi koristio za surfanje webom, igranje, uređivanje slika,videa,muzike. Na njemu bi provodio 7-9 sati na dan.

10.Volja je jako prisutna ali mi treba hitno u roku do 2 mjeseca iduče godine.

Ja samo mislio staviti Mac OS X Lion i Windows 7. Treba ih obadva mislim dok se navikne i zbog kompatibilnosti.

0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mac za mene

Zbog budžeta i igara nebi ti preporučio Mac. Za te novce možeš složiti stroj koji je jači od bilo kojeg Maca u tom cjenovnom rangu. Osim toga, mogućnosti nadogradnje su ti daleko veće. Jedina stavka koja će patiti je monitor. U taj cjenovni rang ne možeš strpati montor koji je kvalitetan kao onaj na Macu. Za tvoje potrebe, toliko kvalitetan monitor i nije nužan.

Dakle, složi si neku konfu i instaliraj na nju Hackintosh i Win7. Ja bih ti osobno ipak preporučio Win7 + Linux kombinaciju pošto kažeš da ti izgled nije bitan. Windowsi za rad a Linux za surfanje. Sad sačekaj dok netko drugi ne kaže štogod...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mac za mene
svi najnoviji naslovi na Macu za 3900kn? Puh-lease!
Me gusta....
16 godina
Mac za mene

hahahaha on bi desktop mac za 3000-3900 kn, pa desktop imac najjeftiniji ti kosta oko 9000kn a laptop najjeftiniji oko 7 tisuca. da kosta ovolko malo ja bi ih imo doma bar tri.

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac za mene

Blow me !! Moja je stvar zašto, zato jer mac nije za mene nego mi je prijatelj pitao da se raspitam malo...jasnije ?? on nije neki znalac i ja sam mu već rekao da ne očekuje previše za te novce a  iz iskustva znam da je mac bolji imam ga i sam a nemoraš mi ti nešta pričat o cijenama osjetio sam je na 5 plača..

1 6 hvala 0
16 godina
Mac za mene
Nitko tko tako razgovara sigurno ne dobiva place a ako i dobiva dobije za glumljenje idiota. I stare su fore to mi treba prijatelj itd. ponasaj se ozbiljno i ne radi budalu od sebe. Dođes tu sa 3900 kn i trazis mac a da si malo guglo naso bi nase ducane s cijenama i vidio da kosta tri puta vise.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Mac za mene
Čini mi se da imamo trolla među redovima. Malo pogledajte teme koje je otvorio.

Da se nadovežem na pitanje OPa. Ne, za 3900 kn nećeš dobiti Mac. Mislim da ni rabljeni za te novce ne možeš kupiti. I za igranje Mac nije baš najpametnije rješenje. Čak ni kada je Win7 gore.
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac za mene

SUPER !!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 20:11 (PocketAndroid).

0 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice