Hlađenje compa

poruka: 5
|
čitano: 1.531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hlađenje compa

Imam naprijed dva ulaza koji vuku zrak u kučište, naravno na njima je i ventilator. Nazad imam 2 rupe za hladnjak (ali nemam ni jedan ventilator koji vuče van zrak). Imam jedan ulaz sa strane kučišta (na njemu nema ventilator). Instaliro sam cod i anno temperature su mi se digle za nekoliko supnjeva, a imam 1 ventilator iz drugog kompa. Pa me zanima gdje da stavim taj ventilator. Da ga stavim s strane da uvlači ili izvlači zrak ili da ga stavim iza da izvlači zrak.

P.S. Ova dva ventilatora iza su jako mala pa uvlače oni zrak ali malo. Što se može vidjeti iz priloženih slika. Pomoć!

2 venta. koja zrak uvlace u kuciste 2 venta. koja zrak uvlace u kuciste
mjesto za vent sa strane mjesto za vent sa strane
ventilator ventilator
Živi svaki dan kao da ti je zadnji !! Komjuteri su budućnost svijeta...-.-'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Hlađenje compa

Naravno, natrag..

Na stranicu smiješ staviti samo da upuhuje...

Obavezno natrag.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
MarinGoldstein_CRO kaže...

Imam naprijed dva ulaza koji vuku zrak u kučište, naravno na njima je i ventilator. Nazad imam 2 rupe za hladnjak (ali nemam ni jedan ventilator koji vuče van zrak). Imam jedan ulaz sa strane kučišta (na njemu nema ventilator). Instaliro sam cod i anno temperature su mi se digle za nekoliko supnjeva, a imam 1 ventilator iz drugog kompa. Pa me zanima gdje da stavim taj ventilator. Da ga stavim s strane da uvlači ili izvlači zrak ili da ga stavim iza da izvlači zrak.

P.S. Ova dva ventilatora iza su jako mala pa uvlače oni zrak ali malo. Što se može vidjeti iz priloženih slika. Pomoć!

Za koliko su ti se tocno stupnjeva digle, jer ako su otisle 5-6°C to je normalno.. Namigiva

16 godina
MarinGoldstein_CRO kaže...

Imam naprijed dva ulaza koji vuku zrak u kučište, naravno na njima je i ventilator. Nazad imam 2 rupe za hladnjak (ali nemam ni jedan ventilator koji vuče van zrak). Imam jedan ulaz sa strane kučišta (na njemu nema ventilator). Instaliro sam cod i anno  temperature su mi se digle za nekoliko supnjeva, a imam 1 ventilator iz drugog kompa. Pa me zanima gdje da stavim taj ventilator. Da ga stavim s strane da uvlači ili izvlači zrak ili da ga stavim iza da izvlači zrak.

da bolje bi bilo da staviš natrag ai imaj na umu da ti komp nije negdje u nekoj buksi zguran skroz do zida tak da ti može otpuhivat topli zrak van isto i za napajanje

15 godina
neaktivan
Hlađenje compa

Hvala, stavit ću ga iza, nije mi zguran ima više od 4 prsta...ali imam još jedno pitanje, nevezano za toplinu. Počelo mi se dešavat da kad upalim pc, učita bios i zacrni se ekran i ništa ne prikazuje...i ja ga moram restirat (znači ponovno ga upalim) tek onda učita windows i bios i izbaci mi ovu poruku (u slikama je) i tek kad kliknem uredu ugasi mi i eset sc (ne ugasi totalno neg makne onaj prozorčić). Šta da radim, jel to neki virus il?

razmak od zida razmak od zida
prsti i razmak prsti i razmak
porak + eset porak + eset
poruka poruka
Živi svaki dan kao da ti je zadnji !! Komjuteri su budućnost svijeta...-.-'
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice