Poštovanje svima za početak.
Da ne duljim puno s nepotrebnom pričom i detaljima reći ću ukratko zašto sam došao Vamo i šta točno tražim.
Dakle, za početak da kazem: ja sam mladi student sa idejom koja će biti vrlo profitabilna u skoroj budućnosti, a svima onima koji budu zainteresirani za suradnju mogu pokazati i rezultate istraživanja tržišta koje smo provodili vezano za ideju.
Potreban mi je web programer-dizajner koji će napraviti internet stranicu kakva meni treba, a zauzvrat nudim udio u firmi koja će biti baze te web stranice, odnosno podjelu kasnijeg profita.
Molio bih da mi se javljaju samo ozbiljni ljudi koji imaju neke reference i dobro znanje u tom području jer će stranica biti vrlo kompleska i komplicirana. Plan je da se stranica u početku treba sastojati od news portala, foruma, web trgovine i još nekoliko jednostavnijih podstranica.
Više o stranici cu reći samo ljudima koji mi nekako dokažu da su ozbiljni i profesionalni, (zbog straha od krađe ideje) a zauzvrat ću ja svoju ozbiljnost dokazati rezultatima istraživanja tržišta te prezentiranjem same ideje.
Zelio bih napomenuti da bi stranica, ukoliko bude dobro napravljena, trebala imati 500 000+ mjesečnih posjeta. (za 300 000 garantiram)
Dakle, svi ozbiljni programeri/dizajneri koji bi želili osigurati pristojnu zaradu javite mi se privatnom porukom za daljnji dogovor.
Lp

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.