CroFilm - otvaranje novog portala

poruka: 121
|
čitano: 38.651
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

da treba odma stavljat sad nove kak dolaze,a starije stavljat kad stigne

Lone wanderer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: CroFilm - otvaranje novog portala

Ma znam da sam u zaostatku, stranica je još u probi...

Živi svaki dan kao da ti je zadnji !! Komjuteri su budućnost svijeta...-.-'
17 godina
neaktivan

http://www.crofilm.co.cc/ ....  ti s ovom domenom misliš to ozbiljno ili ?????

I još k tome Joomla???  jel ti to ozbiljno ili ???

www.istratourism.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 17:52 (Shile).
15 godina
neaktivan

ma niš od toga, nemogu ja sam pisat recenzije i trošit svoje pare i vrijeme, a nema nikakave zarade od toga...

aj da mi se da neka prilika da zaradim, ali kolega nema zarade a ja se mučim bzvz

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MarinGoldstein_CRO kaže...

ma niš od toga, nemogu ja sam pisat recenzije i trošit svoje pare i vrijeme, a nema nikakave zarade od toga...

aj da mi se da neka prilika da zaradim, ali kolega nema zarade a ja se mučim bzvz

{#}

ah rekli smo ti za blog 

manje posla i imat ces vise posjeta 

ja sam si neke novce pribavio preko njega

Captain EO
15 godina
neaktivan

{#}

A što si očekivao, u tjedan dana početi masno zarađivati? {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
16 godina
protjeran
vlad0 kaže...

{#}

A što si očekivao, u tjedan dana početi masno zarađivati? {#}

da bas hehe brza zarada ne postoji na internetu 

Captain EO
15 godina
neaktivan

A nisam očekivo nadmašit face u godinu dana, nego sam očekivo da ću bar moć platit hosting za jedan mjesec...ali ja da radim 2 godine (da pišem) opet nebi skupio da platim hosting, a kamoli struju i da ostavim sebi kao neku zaradu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

A nisam očekivo nadmašit face u godinu dana, nego sam očekivo da ću bar moć platit hosting za jedan mjesec...ali ja da radim 2 godine (da pišem) opet nebi skupio da platim hosting, a kamoli struju i da ostavim sebi kao neku zaradu!

to ti se dogodilo zato sto si imao samo zaradu na pameti 

jer cim si vidio da novci bas i ne dolaze nije ti se dalo vise nista radit 

i po meni uzeo si si preveliki zalogaj 

Captain EO
15 godina
neaktivan

a čovječe kad nešto radim neće mi na pameti biti spavat, nego dobit neku korist od tog posla...a ova tema nije neš fulana, ja bih trebao nać par autora koji bi mi pomogli u tome, a nitko ne želi...a sam ne mogu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

a čovječe kad nešto radim neće mi na pameti biti spavat, nego dobit neku korist od tog posla...a ova tema nije neš fulana, ja bih trebao nać par autora koji bi mi pomogli u tome, a nitko ne želi...a sam ne mogu!

prvi korak je nac stalne goste i onda se dignut na google ljestvici,a za to treba puno vremena i tek onda mozes neke novce ocekivat (ako i onda) jer su ljudi postali imuni na reklame

Captain EO
15 godina
neaktivan

a moglo bi se tu zaradit, te reklame, neke usluge vezane za filmove prodavat (/* neću reć koje */)...itd, itd...samo treba ispisat min. 200 recenzija, da bi mogao nagurat posjećenost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a moglo bi se tu zaradit, te reklame, neke usluge vezane za filmove prodavat (/* neću reć koje */)...itd, itd...samo treba ispisat min. 200 recenzija, da bi mogao nagurat posjećenost.

Koliko vidim još uvijek imaš samo 4 recenzija filma, ne znam koliko ti treba da napišeš recenziju, ali ovakovim tempom si preeeesporrrrrrrr . 

Mali savjet, kreni u kina, pogledaj film, napiši svoje impresije o istom, poslikaj malo ambijent , stavi fotke uz recenziju. Novinarski posao ti nije samo sjedit za stolom , pogledat, tariller ili copy/paste s nekog portala, za dobra posao morat češ i malo noge protegnut. Inaće ovakovi portali imaju svoju posječenost i svoje štovatelje.

Te pod obavezno uloži novce u reklamiranje, nudi neke nagradne igre u smislu kino ulaznica, isl, sve u svem ideja ti je dobra, ali za sada je mrtvo slovo na papiru.

E da i za ozbiljniji portal malo se potrudi na vizualnom identitetu ( izmjeni izgled stranice pod obavezno ). 

http://www.basketballhoopjam.com
17 godina
neaktivan

Ma ljudi moji...poslu na internetu morate pristupit kao i svakom ostalom poslu...

pita znanje, vrijeme i novac...bez ijedne od ove komponente nema uspijeha...

to da je lakše pokrenuti online posao stoji (manja početna ulaganja, mogučnost malog tima ili OneManBandShowa)...ali je samim time i konkurencija veča...

Barem je meni to postalo jasno...

www.istratourism.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

{#}

Ako si krenuo u to sa namjerom da zaradiš nečeš daleko stići.Što da si namjeravao pokrenuti ozbiljan portal?Izrada custom CMS-a?Promocija i marketing?Da si uložio 20k kuna u projekt?

Radiš ili to iz "ljubavi" prema pisanju, prema izradi web-a, dizajnu?Ili zarade?

EDIT:Imaš očito krivi pristup.Usput koliko si vremena potrošio na izradu portala i pisanje recenzija?Nemoraš odgovoriti...nadam se da shvačaš poantu moga pitanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 14:34 (alankish).
15 godina
neaktivan
alankish kaže...

{#}

Ako si krenuo u to sa namjerom da zaradiš nečeš daleko stići.Što da si namjeravao pokrenuti ozbiljan portal?Izrada custom CMS-a?Promocija i marketing?Da si uložio 20k kuna u projekt?

Radiš ili to iz "ljubavi" prema pisanju, prema izradi web-a, dizajnu?Ili zarade?

EDIT:Imaš očito krivi pristup.Usput koliko si vremena potrošio na izradu portala i pisanje recenzija?Nemoraš odgovoriti...nadam se da shvačaš poantu moga pitanja.

Ma znam što pričaš...naravno recimo da pišem 6mj i ne zaradim ni kune aj dobro...ali naravno da očekujem makar za mjesečni đeparac (100-200kn/mj) i ja sam zadovoljan.

Neg stavio sam novi dizajn... http://www.crofilm.co.cc/ - ocijenite ga na forumu ili chatu ili knjizi gostiju...hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 16:14 (MarinGoldstein_CRO).
16 godina
neaktivan
Haha, pa ja ovome ne vjerujem!

Ajde napiši još jednom, da svi vide, koja je nagrada za drugo mjesto u tvojoj nagradnoj igri.
15 godina
neaktivan
betmen kaže...

Ajde napiši još jednom, da svi vide, koja je nagrada za drugo mjesto u tvojoj nagradnoj igri.

web manager račun

16 godina
odjavljen

@Mario, ajde da same pokude ne padaju, ovo več liči na nešto, riješi problem hostinga(nabavi normalan hosting, jbg znam da košta), proradi na headeru i dodaj recenzije i bude dobro.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alankish kaže...

@Mario, ajde da same pokude ne padaju, ovo več liči na nešto, riješi problem hostinga(nabavi normalan hosting, jbg znam da košta), proradi na headeru i dodaj recenzije i bude dobro.

Što ti to znači? Pa imam plaćeni hosting. eThunder, micro paket. Javio sam im samo ono za komentare članka, ali to će pokušat rješit što prije.

15 godina
neaktivan
alankish kaže...

Što ti to znači? Pa imam plaćeni hosting. eThunder, micro paket. Javio sam im samo ono za komentare članka, ali to će pokušat rješit što prije.

pa zašto onda nisi uzeo i neku komercijalnu domenu? itako dobiješ neku .com besplatno kod njih? a ti uzeo .co.cc!??!?! wtf?

42
16 godina
neaktivan

ja i dalje nemogu uploadati fileove... imam 13 cover sređenih na istru rezoluciju oko 4mb ako hoćeš da ti na mail pošaljem? samo mi javi na pm...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Domenu ću srediti, a opet kad gledam bolje mi izgleda CroFilm.co.cc neg recimo CroFilm.net.....šta je vama bolje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Domenu ću srediti, a opet kad gledam bolje mi izgleda CroFilm.co.cc neg recimo CroFilm.net.....šta je vama bolje?

Heh, znam da si mlad i da još učiš kako stvari funkcioniraju... Ali što prije shvatiš da nije nimalo važno što tebi izgleda i zvuči bolje, prije ćeš početi okretati neku lovu.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
17 godina
neaktivan

Prvo stranica ne treba biti nista pretjerano vizualno, glavno je pronaci vlastiit identitet, prepoznatljiv i ugodan oku.

Primjer:

Unrealitymag.com

Kao sto vidis ni banner nije nista posebno ali provedem barem pola sata dnevno citajuci njihove postove.

Znam da ti se vjerojatno neda pisati bez zarade ali naivno je ocekivati da ce ti itko platiti za "out of nowhere" amaterski projekt.

Super ako se tako nešto dogodi ali ne nadaj se.

Pronađi vlastiti stil, dodaj humora i šarma, ne vrludaj tematski i kroz godinu bi se trebali vidjeti rezultati.

Probaj privući određenu skupinu ljudi, ovi gore su mene privukli geekovskim temama, s dobrom dozom humora.

I savjet za kraj, probaj naci partnere sa sličnim, no ne previše vezanim temama.

Recimo ja sam za navedeni Unreality čuo preko Cracked, College Humor i The Chive-a - daleko poznatijih stranica.

Imaju neku vrstu poslovne suradnje i međusobno si linkaju članke.

Dovoljno bi bilo reći da redovito čitam sve 4 stranice.

Ako planiraš odustati jer ne želiš pisati bez da ti netko plati, okani se vlastitih projekata i odi na Novinarstvo.

Oprosti ako sam malo napadan ali za vlastite ideje treba biti spreman potrošiti svo slobodno vrijeme, uložiti jako puno truda i ne očekivati ama baš ništa za uzvrat.

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
betmen kaže...

web manager račun

Znači, pobjednik dobije posao u tvojoj 'firmi', je li? I još ga nitko neće plaćati za to...

Pa kakva je to nagradna igra??

15 godina
neaktivan
betmen kaže...
betmen kaže...

web manager račun

Znači, pobjednik dobije posao u tvojoj 'firmi', je li? I još ga nitko neće plaćati za to...

Pa kakva je to nagradna igra??

to mi onda isto dođe kao da sam osvojio lopatu

42
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 11:50 (kakapo).
16 godina
neaktivan
I još gore od toga. Ovo je anti-nagrada!
17 godina

marin nije shvatio u samom početku da svaki projekt traži početno ulaganje, niti ima viziju kvalitetnog sajta, niti znanja (osim web dizajna koliko vidim) da bi taj projekt mogao zaživjeti

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 11:59 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sad čitam neke tvoje  recenzije, uzeti ću Avatara za primjer.

1. Recenzije - to bi trebali biti kritički osvrti na film, a ne prepričavanje radnje filma, a još i imaš previše spoilera... Sve što se može nazvati 'kritičkim' u toj recenziji, je zadnja rečenica, u kojoj piše da je film "snimljen velikom tehnologijom" (meni zvuči debilno). Mislim da si premlad da bi znao dovoljno o filmovima da ih možeš recenzirati...  Još i ne koristiš č i ć, ne paziš na ije i je, pravopisne greške (Ashtrey ili Ashtray?)... Loše je to, loše
  2. Tvoje - imam osjećaj da je članak ukraden od negdje... Budući da stranica ima CRO u nazivu, bilo bi OK da pišeš hrvatskim jezikom. Znači, nije 'džejk', nego je Jake. I slično.

Desperado - film ima samo kratku radnju i popis glumaca - to nije recenzija.

Opasan čovjek, The Ringer, Umri muški, ista stvar.

Zašto su imena nekih filmova na hrvatskom, a neka na engleskom jeziku?

Recenzija Sherlocka Holmesa, također loša. Ne možeš napisati 'Film je jako dobar i isplati se pogledati ga' i to nazivati recenzijom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 12:23 (betmen).

4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice