Tražim - bijeli radni stol

poruka: 9
|
čitano: 1.497
|
moderatori: pirat, vincimus, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav

Ima netko ideju di kupiti dobar radi stol

Trebam

Bijela boja

Min 130 cm dužine

Min 60 cm širine

Visina barem 70cm, znači standard, pa na više

Ladice - nisu bitne

Cijena - nije bitna

Samo da izgleda lijepo i da je dosta velik.

Gledao sam Jysk, Emmezeta, Lesnina, Pevec, Namještaj hr i Harvey Norman.

Nešto drugo maybe ?

GAMER
14 godina
Re: Tražim - bijeli radni stol
Napravi si po mjeri
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
crocro23 kaže...

Nešto drugo maybe ?

Odu u Furnir ili neku slicnu drvenariju pa nek ti naprave tablu po mjeri i kupi 4 noge za stol u Bauhausu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
odjavljen

Kao što ti je hexfire rekao, ako imaš takve želje, i cijena ti nije bitna, onda si daj raditi stol po mjeri i izgledu. Nije toliko skuplji od onih koji se prodaju, a imaš stol kakav želiš. Doslovno, kakav želiš i od kojeg materijala želiš

15 godina
  • Imam ti ja IKEA Thyge 160x80cm. To je samo stol bez ladica, ali ima noge s podešavanjem visine. Teško ćeš naći bolje za 750 kn. Ladičar uzmeš posebno za cca 500 kn. Stol je bijeli, ali su noge nešto kao brušeni čelik. 
15 godina
formula1live kaže...

Kao što ti je hexfire rekao, ako imaš takve želje, i cijena ti nije bitna, onda si daj raditi stol po mjeri i izgledu. Nije toliko skuplji od onih koji se prodaju, a imaš stol kakav želiš. Doslovno, kakav želiš i od kojeg materijala želiš

Da, ali moram cekati 2mj, trebam kroz 10 dana stol. Pa dao bio duplo da mi netko napravi stol ovaj tjedan, ali nitko to ne moze.

15 godina

To je onaj što je na njihovoj stranici? Izgleda ok, ali ovisi u kakvom je stanju tvoj stol ? Ikea radi lošu kvalitetu, a ne želim da je ohaban jer ce ga biti teško preslozit, takvi stolovi su vrlo losi jednom kad se razmonitiraju.

15 godina

Ma ne prodajem svoj nego za 750kn dobiješ kod njih novi. Kvaliteta je za tu cijenu dobra. Ja ga imam par godina i nema još tragova korištenja. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice