Stolica / Fotelja za računalo? izdvojena tema

poruka: 1.480
|
čitano: 1.005.395
|
moderatori: pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Stolica / Fotelja za računalo?

Pozdrav.

Može preporuka stolice za PC. Uprasio sam se pošteno i stara stolica nije baždarena sa krupnije.

Do 200 eura. 193cm visina.

12 godina
Re: Stolica / Fotelja za računalo?

ikea markus, msm da sad ima verzija za povelike poput tebe

14 godina
Point-X kaže...

Pozdrav.

Može preporuka stolice za PC. Uprasio sam se pošteno i stara stolica nije baždarena sa krupnije.

Do 200 eura. 193cm visina.

Ja sam slične visine a i ima me na kilaži 🫣 imao sam prije Ikea markus ali sam zamijenio sa EPOCH Nash (trenutno na akciji za 160€) i mogu ti reći da sam za sada zadovoljan 

17 godina

Super, hvala oboje!

Što mislite o ovoj?

12 godina
Point-X kaže...

Super, hvala oboje!

Što mislite o ovoj?

imam sličnu iz jysk-a nekih godinu dana, ja zadovoljan (180cm, 110kg)

inače sam ljubitelj takvih mesh stolica jer bolje "dišu", pogotovo ljeti...

btw prije kupovine sam je isprobao u dućanu uživo, čisto da budem ziher da mi sve paše tako da i tebi to preporučam ako si u mogućnosti

6 mjeseci

Pozdrav,

je li netko ovdje kupovao Herman Miller stolice?

Probao sam ih u primat-u i shvatio da 100% kupujem. Do sada sam imao loše stolice koje su me uništile, uključujući onog Markusa koji je isto jako neudoban.

Problem je u tome što ekipa iz primata traži skoro duplo više nego što ta stolica dođe u Njemačkoj. Shvaćam da je kod nas veći porez, razvedena obala tj. otoci, ali za tu razliku si platim gorivo do Njemačke i natrag i hotel na par dana.

Nisam uspio naći službene trgovine koji dostavljaju te stolice iz vana kod nas. Jedino designcabinet de za kojeg čitam da su neki ljudi dobili već korištene stolice / strgane / ogrebane pa onda ne odgovaraju na email itd.
Službene HM stranice (pod domenom hermanmiller com) dostavljaju samo u Belgiju, Luksemburg, Njemačku, Austriju...

14 godina
aoemarky kaže...

Pozdrav,

Probao sam ih u primat-u i shvatio da 100% kupujem. Do sada sam imao loše stolice koje su me uništile, uključujući onog Markusa koji je isto jako neudoban.

Problem je u tome što ekipa iz primata traži skoro duplo više nego što ta stolica dođe u Njemačkoj. Shvaćam da je kod nas veći porez, razvedena obala tj. otoci, ali za tu razliku si platim gorivo do Njemačke i natrag i hotel na par dana.

Nisam uspio naći službene trgovine koji dostavljaju te stolice iz vana kod nas. Jedino designcabinet de za kojeg čitam da su neki ljudi dobili već korištene stolice / strgane / ogrebane pa onda ne odgovaraju na email itd.
Službene HM stranice (pod domenom hermanmiller com) dostavljaju samo u Belgiju, Luksemburg, Njemačku, Austriju...

Ja narucio sa sluzbene H&M EU stranice kad su imali 30% off, narucio kod frendova u Austriju i otisao po nju, uz izlet od par dana. Ak nemas nikoga u AT, mozda mozes naruciti negdje u postu i otici po nju, ili neki servis tipa mailbox ali da ti po dogovoru daju da preuzmes osobno. Ugl, nema jednostavnog rjesenja bojim se

Al da, slazem se da je H&M miljama iznad ostalih opcija, skup je ali za nekog ko provodi 6-10 sati dnevno u njemu, isplati se vec za par mjeseci.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2026 9:50 (Minneyar).
15 godina
aoemarky kaže...

Pozdrav,

vidio sam relativno nedavno da je neka naša firma prodavala refurbane na Njuškalu, pa vidi ako ti je to opcija

Minneyar kaže...
aoemarky kaže...

Pozdrav,

Ja narucio sa sluzbene H&M EU stranice kad su imali 30% off, narucio kod frendova u Austriju i otisao po nju, uz izlet od par dana. Ak nemas nikoga u AT, mozda mozes naruciti negdje u postu i otici po nju, ili neki servis tipa mailbox ali da ti po dogovoru daju da preuzmes osobno. Ugl, nema jednostavnog rjesenja bojim se

Al da, slazem se da je H&M miljama iznad ostalih opcija, skup je ali za nekog ko provodi 6-10 sati dnevno u njemu, isplati se vec za par mjeseci.

nije on jedini, imaš i Steelcase

14 godina

Zapravo sam imao i Steelcase Gesture i meni osobno je uzasan, ubio mi je trticu iako nikad prije nisam imao problema s njom. Embody neusporedivo bolji, bar za mene osobno - al dosta ekipe ima slican problem s Gesture. 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina

meni je Leap v2 bolji

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice