Zimske olimpijske igre - Vancouver

poruka: 21
|
čitano: 4.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo otvaram ovu temu jer ako dobro vidim nigdje još nije otvorena. Osobno sam veliki ljubitelj sporta, a najviše nogometa i hokeja zbog kojeg najviše i otvaram temu. Ovo su dvadeset prve po redu zimske olimpijske igre i održat će se od 12-28 veljače 2010. u Vancouveru (Kanada). Evo pa napišite šta očekujete, šta najviše priželjkujete i koji od sportova najviše volite pratit što se tiče zimskih igri. Ja osobno jedva čekam igre ponajviše zbog hokeja. Osobno sam simpatizer Švedske. Po prognozama, glavni favoriti su domačini i Rusi. Rusi koji su predvođeni vjerovatno najboljim igračem svijeta Ovechkinom po meni predstavljaju največu prijetnju svima. Šveđani su isto tu u igri. Naravno kao i uvijek tu su Finci, Amerikanci pa i pomalo oslabljeni u odnosu na prošle godine Slovaci i Česi. Dakle bit će zanimljivo. Uglavnom pišite o svemu vezano za ove igre. Nadam se da teme nije dosadna Smijeh.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 15:24 (zabranjeniples).
15 godina

Evo da malo osvježim ovu, nadam se, ne dosadnu temu. Eto nakon što nas je biatlonac Jakov Fak razveselio prvom, a nadam se, ne posljednjom HR olimpijskom medaljom, danas je počelo ono što mene izrazito veseli. Natjecanje u muškom hokeju. Iako zbog obaveza nisam mogao gledat prve dvi trečine utakmice između SAD-a i Švicarske, dojam koji su Švicarci ostavili je itekako upečatljiv. Iako su Amerikanci očekivano, ali ne i lako svladali iste. Kasnije u noči se još igraju preostale dvije današnje utakmice, pa samim tim kasnije update-am rezultateNamigiva

EDIT: Lagana šetnjica kanađana u prvoj utakmici. Očekivano i zasluženo. Ruse nisam gledao, ali isto očekivana i zaslužena pobjeda.

SAD-Švicarska   3-1

Kanada-Norveška    8-0

Rusija-Latvija   8-2

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 13:43 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan
RE: Zimske olimpijske igre - Vancouver

tu će kanada i rusija dobit....

Dompa
16 godina
neaktivan

Krivo vidišNamigiva

Ja sam otvorio temu prije 3 dana,ali nije baš aktivna

alrighty then
15 godina
dncrmt kaže...

Krivo vidišNamigiva

Ti si je otvorio prije 3 dana iako postoji točno mijesec dana. Pogledaj datum u prvom postuNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 13:41 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan

Može mi neko dat link za do..load igre

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
15 godina
caky kaže...

Može mi neko dat link za do..load igre

Ne može ti nitko dat zato jer je zabranjeno o piratluku. Molim da se u temi piše samo o onome čemu je tema i namijenjena!!

15 godina

Mislim da bi modovi trebali ove dvije teme stavit u jednuNamigiva, tako da se ne šara po istim temama bzv (ljepše i uglednije).

15 godina

Evo danas se nastavlja hokej natjecanje. Nakon jučerašnjih uzbuđenja i dok čekamo još HR medaljaSmijeh danas se očekuje još spektakla u hokeju. Već je završena utakmica između Finske i Bjelorusije koju nažalost nisam pratio zbog lige prvaka (koju također obožavam gledat). Finci su tukli 5-1 iako u posljednjoj trečini bilo tek 3-1. Očekuju nas još dvije utakmice u nočnim satima, a posebno će bit zanimljiva ona, među nekad spojenim državama sa superjakom repkom. Mada su i zadnjih godina bile itekako dobre, pogotovo Češka dok je Slovačka u malom padu posljednju koju godinu. Kasnije update-am rezultate.

EDIT 1: Evo, završena je i druga utakmica. Očekivano i zasluženo ali jakooo teško Šveđani su izvukli pobjedu.

EDIT 2: Završena je i posljednja utakmica. Česi su slavili 3-1. Jako dobra partija.

Finska-Bjelorusija   5-1

Švedska-Njemačka   2-0

Češka-Slovačka   3-1

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 12:40 (zabranjeniples).
15 godina

Evo nakon malo uzbuđenja u srijedu u ženskom skijanju/trčanju, vraća nam se hokej. Naime, radi se o skijašici/trkačici Slovenki Petri Majdič koja je s čak 4 slomljena rebra uspijela doć do bronce i na cilju se srušit u nesvijest. Eto što pravim sportašima znači sport. No, vračam se hokeju. Danas na rasporedu također tri utakmice. Jedna je već završena. Ona između SAD-a i Norveške. Amerikanci su očekivano slavili. U tijeku je susret između Kanade i Švicarske i zasad je dosta zanimljivo. Kasnije još slijedi zadnja u uobičajeno vrijeme, ona između Rusije i Slovačke. Kasnije update-am rezultate.

EDIT: Slavlje Kanađana nakon jedne iznimno teške utakmice. Švicarci su pružili jednu veliku partiju, ali u kaznenim udarcima nisu imali sreče. Jedini gol zabio je Crosby. Sve u svemu, jedna jako dobra utakmica i svaka čast Švicarcima. U drugoj utakmici također drama. Vjerovatno iznenađujuć rezultat, iako svi koji pratimo hokej itekako znamo da su Slovaci dosta dobra i kvalitetna momčad. Bili su u padu na zadnjih par natjecanja. Ali ovom pobjedom protiv Rusa su itekako pokazali da su još uvijek tu. Pobjeda nakon kaznenih udaraca.

SAD-Norveška   6-1

Kanada-Švicarska   3-2 (2-2) nakon kaznenih udaraca

Rusija-Slovačka   1-2 (1-1) nakon kaznenih udaraca 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 13:01 (zabranjeniples).
17 godina
neaktivan

Švicarci mi se čine jako dobri, nisam znao da i oni imaju momčad koja može Kanadi zabit 2 gola nakon dvije trećine. Dojam s ove utakmice nakon dvije trećine je dobar, pogotovo što jedino Švicarci mogu parirati Kanadi od onih slabijih momčadi. Ipak, momčad za koju ja navijam je Švedska. Bit će zanimljivo gledat Šveđane jer su po meni jedan od favorita za prva tri mjesta. Evo kako ja vidim podjelu medalja: 1. Švedska, 2. Kanada, 3. USA. Možda malo pretjerano, ali sve je moguće.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Super utakmica   između Kanade i Svicarske. Nakon vodstva od 2:0 za Kanadu, Svicarci se nisu predali, i uspjeli izjednaciti.   Rekao bih da je Kanada ostala malo zatecena cijelom situacijom, i nije uspjela postici pobjedonosni gol, ali stovise igra Svicarske je bila izvrsna i bili su i vise nego ravnopravni. Na kraju se sve svelo na izvođenje penala, nakon sto je i preduzetak zavrsen bez golova. Tu je Kanada imala više sreće, te je na kraju ipak odnijela 2 boda (Svicarska 1) . Situacija je sad jos zanimljivija i mislim da nas ceka itekakav olimpjiski hokejaski turnir.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
15 godina

Ne znam šta da kažem nakon ovih viđenih utakmica. Kanađani i Rusi su bili najviše spominjani kao glavni favoriti natjecanja, a eto jučer su pokazali itekako kako su ranjivi. Ali opet gledajući drugu stranu, Slovaci su odlična ekipa i bilo je vrijeme da počnu pokazivat svoju snagu, mada mislim da oni nemaju šanse za prva 3. Švicarci su itekako puno pokazali u ove dvije utakmice i oni više nisu iznenađenje nego dobra ekipa koja svakome može pomrsit račune i šteta što ih nečemo gledat duže vrijeme. Šveđani nisu ništa specijalno odgirali prvu utakmicu, ali vrijedi vidit šta će bit dalje. Česi su odigrali jako dobru prvu partiju i po meni su jedni od favorita. Finci su isto tu kao i Amerikanci. Sve u svemu bit će jako zanimljivo.

15 godina

Evo da ubacim da je Ivica Kostelić u super G-u završio 16. Večeras nove 3 utakmice hokeja. Jedna je odgirana. Šveđani tukli Bjeloruse. Večernji/jutarnji uobičajeni termini su vezani za preostale dvije utakmice. Kasnije update-am razultate.

EDIT: završene i preostale dvije. Zanimljiva je bila utakmica između Čeha i Latvijaca, ali su Česi uspijeli ipak bez neke velike drame na kraju pivest utakmicu kraju. U zadnjem susretu Finci su očekivano slavili.

Švedska-Bjelorusija   4-2

Češka-Latvija   5-2

Finska-Njemačka   5-0

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 12:31 (zabranjeniples).
15 godina

Evo, na ovoj olimpijadi toliko zanimljivosti, ali na žalost sve vezano za smrt mldog Gruzijca koji je danas i pokopan uz nazočnost mnogih kao i Gruzijsko predsjednika. Nažalost strah se nastavlja. Čak su i skijališta obasuta strahom. Naš Ivica je isto rekao da se ne osječa sigurno dok vozi (staze dosta brze i grbave). Slovenci protestiraju zbog opasne staze za skijaško trčanje. Američka bobistica Shauna Rohbock upozorava da će bit još mrtvih. Kaže da je staza za bob tolko brza da mozak ne stigne reagirat. Zaista, i sam sam gledajući stazu zaključio da je sve samo ne sigurna. Naime, na mjestu gdje je mladi Gruzijac poginuo nalaze se stupovi umjesto uobičajenog zaštitnog ledenog zida. Ostaje nam da vidimo i da se nadamo da će ova olimpijada završit ipak bez još nesretnih slučajeva. Danas na rasporedu također 3 utakmice hokeja. Završena je ona između Švicaraca i Norvežana. Malo iznenađujuće, u regularnom dijelu je bilo 4-4 da bi na kraju Švicarska uspijela pobijedit pogotkom razlike. U noći u uobičajenom vremenu nas čekaju preostale dvije utakmice pa kasnije napravim update rezultata.

EDIT: uvjerljiva pobjeda Slovaka i u zadnjoj utakmici slavlje Bjelorusa.

Švicarska-Norveška   5-4

Slovačka-Latvija   6-0

Njemačka-Bjelorusija   3-5

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 21:46 (zabranjeniples).
15 godina

Evo, došao je još jedan dan kojim se mi Hrvati možemo ponosit. Ivica je donio i drugu medalju za našu zemlju na ovim igrama. Osvojio je srebro u superkombinaciji. Svaka čast majstore, tako se skija!!! Mala smo zemlja ali zato i najsportskijaSmijeh. Evo, da ja ne pričam previše, više na klik.... Danas nas i očekuju 3 spektakl utakmice hokeja. Šta drugo reć za utakmice, nego, jača od jače. uistinu ne znam koju bi više izdvojio. Jedna je već u tijeku, ona između Rusa i Čeha. Kasnije nas očekuju još dva super jaka dvoboja. Sastaju se Kanada i SAD, a u drugom susretu Švedska i Finska. Rezultate update-am.

EDIT: zaista fantastične utakmice. Najbolja i najuzbudljivija je sigurno bila ona između Kanade i SAD-a. Zaista smo mogli uživat u ove tri utakmice....

Rusija-Češka   4-2

Kanada-SAD  3-5

Švedska-Finska   3-0

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 8:14 (zabranjeniples).
15 godina

Evo, nakon što nas je Ivica razveselio još jednom HR olimpijskom medaljom, malo smo se i popeli na tablici po osvojenom broju medalja. tablicu možete vidit ovdje. Danas nas očekuje stanka što se tiče hokeja. Završen je prvi krug natjecanja, onaj po skupinama. Četiri reprezentacije su se plasirale izravno u četvrtfinale, a to su: SAD kao prvi, druga Švedska, treća Rusija i četvrta Finska. Ostali će razigravat za četvrtfinale. Ovo je komplet tablica prvog kruga natjecanja, dok ovdje možete vidit komplet parove i sustav daljnjeg natjecanja.

15 godina

Evo nas nazadSmijeh Ivica Kostelić je još jednom pokazao da je odličan skijaš, došavši do sedmog mjesta u veleslalomu. Još jednom, svaka čast Ivica! Sad nas čeka slalom, ono u čemu je Ivica najbolji. Nadajmo se još jednoj HR medalji. Također bi naglasio jednu jako zanimljivu i pomalo šaljivu zgodu Patricka Beckerta, inače Njemačkog brzoklizača. Iskljičio čovjek mobitel i otišao u šoping jer je kao rezerva računao da nema šanse da nastupi u finalu. Međutim nakon što jr Talijan Fabris otkazao, Njemcu se nije moglo uć u trag. Više o pomalo smiješnoj nesreči Njemca pročitajte ovdje. Vračamo se hokeju. Nakon jednodnevne stanke za izravne četvrtfinaliste, danas se i oni vračaju u igru. Nakon odigranih razigravanja za četvrtfinale, večeras nas u istome očekuju, siguran sam, uzbudljive utakmice. Naime, sinoć odigrana razigravanja su pokazala da će danas bit itekako zanimljivo. Slovaci su jedva prošli potpune outsajdere Norvežane koji su svojom igrom uspijeli pokazat da ipak nisu mačiji kašalj. kanađani su velikim rezultatom razmontirali Njemce, međutim igra nije bila na visokoj razini. Česi su neočekivano teško prošli preko Latvijaca, dok su dalje prošli i Švicarci. Danas nas očekuju četvrtfinala. Jedan polufinalist je poznat, a to je SAD koji je pobjedom nad Švicarcima osigurao borbu za medalje. Preostale utakmice se igraju kasnije pa samim tim updateam razultate.

EDIT: Amerikanci teško ali ipak prošli u polufinale. Kanađani su razmontirali i potpuno zasluženo nadigrali neprepoznatljive Ruse. Finci teško ali prošli Čehe. Šveđani su bili bolji ali nažalost rezervirana igra u početku i ne baš efikasna igra kasnije rezultirala je, ipak ću reć, zasluženom pobjedom borbene i ponovnom željom za sam vrh Slovačke.

Razigravanja za četvrtfinale                                          Četvrtfinale

Švicarska-Bjelorusija   3-2                                           SAD-Švicarska   2-0

Češka-Latvija   3-2                                                        Rusija-Kanada   3-7

Slovačka-Norveška   4-3                                               Češka-Finska   0-2

Kanada-Njemačka   8-2                                                 Švedska-Slovačka   3-4

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 15:40 (zabranjeniples).
17 godina
neaktivan

Ivica Kostelic - srebro No2

Svaka cast, nadmasio je ocekivanja vecine

Ukupno 3 medalje za Hrvatsku, a mnogi su nakon Janicinog umirovljenja mislili da je gotovo sa zimskim medaljama

15 godina

Kolega gore je sve rekao. Još jedan veli uspjeh za malu zemlju kao što je Hrvatska. Ivici svaka čast na drugoj medalji. Stvarno je bio fantastičan. Ukupno, dakle, treča HR medalja na olimpijadi. Odigrane su i polufinalne hokej utakmice. Amerikanci su deklasirali Fince dok su Kanađani teško prošli, ove sezone jako dobre Slovake. Odigrana je i utakmica za broncu u kojoj se slavila Finska. Danas nas očekuje finale između SAD-a i Kanade pa kasnije update-am rezultat.

EDIT: Kanađani su uzeli zlato zlanim golom u produžetku. Sve u svemu, jako dobro natjecanje i jako dobro finale.

POLUFINALE                                                           ZA 3. MJESTO                                                        FINALE

SAD-Finska   6-1                            Finska-Slovačka   5-3                                           SAD-Kanada   2-3

Kanada-Slovačka   3-2                      

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 1:35 (zabranjeniples).
15 godina

Evo samo za kraj završna riječSmijeh. Jako dobre i zanimljive igre u svakom pogledu. Mi možemo bit jako sretni i ponosni i na naše sportaše koji su predstavljali našu zemlju. Također možemo se ponosit osvojenim medaljama. Ipak 3 osvojene medalje za malu zemlju kao što smo mi puno znače. Na kraju krajeva to puno govori o sportskoj HRBelji se. Za kraj evo i konačna tablica osvojenih medalja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice