Usain Bolt

poruka: 96
|
čitano: 17.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Usain Bolt
stipica_zd kaže...

ni ja ne volim njegovo ponašanje, malo mi je to preseravanje

ali tip je showmen, publika ga zato i voli...

ne vjerujem, dapače 99% sam siguran da nije nikakav doping u pitanju, lik je jednostavno kralj

btw, o koracima. dns je komentator rekao da je utrku u pekingu pretrcao sa 41 korakom, dakle jedan korak je 2,439 metara

oce li opet trcati u stafeti 4x100, mislim da ce opet razvaliti gaya na 200 m...

EDIT: na wltcherow 1. post, nije za 12, nego 11 stotinki

sa 9,69 na 9,58..

Malo si mi fulao nick !

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
neaktivan
Usain Bolt

Lik je jednostavno kralj. On moze i brze trcati,to je sigurno.

Negdje sam cuo(slusao) da po nekim istraživanjima ljudsko tijelo najbrze moze 9,30 na 100 metara. Ako itko moze do te cifre to je on.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 10:22 (vazda).
16 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Ako uzmemo u obzir da je "lose" startao, okrenuo glavu na kraju a uz sve to i vrijeme koje jos ima ispred sebe (ima tek 22 god), taj rekord sigurno pada. Moze on i ispod 9.50

ali je imao i vjetar u leda

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 10:35 (Mitsuoka).
17 godina

Imao je vjetar u leđa...

+0,9 m/s

Bit će!
16 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Imao je vjetar u leđa...

+0,9 m/s

ups meni se ciniloda je pisalo -0,9 hmh hvala na ispravku

17 godina
Usain Bolt

I Gay je sinoć imao vjetar u leđa

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 10:44 (daseparo).
17 godina
daseparo kaže...

I Gay je sinoć imao vjetar u leđa

Bježao od hetero, lovio hmm...

Šalim se naravno, al smijšeno ispadne :)

Kaj se tiče sumnji u doping, nema nekog uspjeha bilo kojeg sportaša, a da se odma ne pojavi masa ljudi koja optužuje, sumnja u istog bez ikakvih dokaza.

Vjerojatno iz zavisti ili mržnje, ne znam...

Isto je bilo s Phelpsom, kad je osvojil 8 zlata, isto je sa svakim ko nekaj postigne...

Ja sam siguran da je Bolt čist, također i Phelps i većina "najvećih", oni su jednostavno bolji od ostalih.

Evo ko je zapravo Bolt Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Kaj se tiče sumnji u doping, nema nekog uspjeha bilo kojeg sportaša, a da se odma ne pojavi masa ljudi koja optužuje, sumnja u istog bez ikakvih dokaza.

Možda zato jer je u sportu bila veeeelika količina "überljudi" za koje se saznalo nakon x godina da i nisu über...

Ili još gore, umrli od infarkta ili raznih rakova u 30-im...

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
16 godina
Usain Bolt

Zato je onaj crtic dobio ime bolt zato kaj ovaj covjek brzo trci a i ovaj peso je brz :D

Ak niste pogledali crtic onda ga preporucam da pogledateSmijeh 

16 godina
neaktivan
vazda kaže...

Lik je jednostavno kralj.....

..je, ali i mene nervira to njegovo ponašanje..evo sad je počeo i plesat ko blanka vlašić..,ali valda se velikim sportašima takve bedastoće moraju oprostiti..

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 12:50 (seneka).
17 godina
stipica_zd kaže...

ni ja ne volim njegovo ponašanje, malo mi je to preseravanje

ali tip je showmen, publika ga zato i voli...

ne vjerujem, dapače 99% sam siguran da nije nikakav doping u pitanju, lik je jednostavno kralj

btw, o koracima. dns je komentator rekao da je utrku u pekingu pretrcao sa 41 korakom, dakle jedan korak je 2,439 metara

oce li opet trcati u stafeti 4x100, mislim da ce opet razvaliti gaya na 200 m...

EDIT: na wltcherow 1. post, nije za 12, nego 11 stotinki

sa 9,69 na 9,58..

Ah to cemo vidjeti tek za par godina, sva sreca da uzorke cuvaju par godina pa i ako uzima do sad nepoznati doping to ce se jednog dana saznati... Volio bi da je sve postenoIzlanuo se

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
16 godina
seneka kaže...
vazda kaže...

Lik je jednostavno kralj.....

..je, ali i mene nervira to njegovo ponašanje..evo sad je počeo i plesat ko blanka vlašić..,ali valda se velikim sportašima takve bedastoće moraju oprostiti..

zasto vam to smeta pa vecina njih se tak ponasa

16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

zasto vam to smeta pa vecina njih se tak ponasa

..i to je točno,ali kod nekih je to efektno i simpatično,a kod bolta i vlašić nekako namješteno..umjetno..ne znam..forsirano..

16 godina
Usain Bolt

meni ne, čak volim kad su sportaši egoistični i sebe sami hvale...

c.ronaldo, bolt....ali blanka ima oni glupi ples to je čudo

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Usain Bolt

-ovo je kad je srušio svoj prvi rekord, 9.69.... Sad bi stigao otići i po ćevape s lukom :)

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Usain Bolt

Stručnjaci prognoziraju da može za još max. 10 stotinki popravit svoj rekord tj. svjetski rekord i da bolje od toga se nemože.

16 godina
Cerina15 kaže...

Stručnjaci prognoziraju da može za još max. 10 stotinki popravit svoj rekord tj. svjetski rekord i da bolje od toga se nemože.

to oni kazu ali ja vjerujem da ce se promjeniti misljenje kako bude dolazilo sve vise ovakvih kao bolt

17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
Cerina15 kaže...

to oni kazu ali ja vjerujem da ce se promjeniti misljenje kako bude dolazilo sve vise ovakvih kao bolt

Da, a u svijetu se svaki dan rađaju ljudi brzi kao Bolt... Neodlučan

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
16 godina
Usain Bolt

pa ne radaju se svaki dan ali ce ih sigurno biti vise uz ovakav nacin treniranja

17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

pa ne radaju se svaki dan ali ce ih sigurno biti vise uz ovakav nacin treniranja

Neodlučan A kakav je to način treniranja?

Možda je ipak Bolt oborio rekord najviše zbog svojih fizičkih predispozicija?

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
16 godina
Usain Bolt

pa ima sigurno i ljudi sa njegovim fizickim predispozicijama nije on po fizici nist posebno i ja sam ko on sam malo(citaj puno)slabijiSmijeh

16 godina
neaktivan
Usain Bolt

ma GAY mu nije ni do koljena nije mu on neka veca prijetnja....... on moze 9,50 trcat to je i sam reko ali sad je jos imo nesto malo vijetra u prsa i zadnja tri metra je malo poceo zujat......... svaka mu cast sad ce ih na 200 m  ostavit za 90 m he-he Cool

Do we! Do we know, when we FLY? When we, when we go Do we die
16 godina
Usain Bolt

koliko taj bolt ima kg 86? tako barem pise na wikipediji

12 mjesec je blizu
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Mislim da ce rekord s vremenom ici i ispod 9 sekundi.

Tocno to se govorilo - "nikada se nece spustiti rekord ispod 10 sekundi" gledaj gdje smo sada!

Polako :D sport napreduje.

16 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Ako uzmemo u obzir da je "lose" startao, okrenuo glavu na kraju a uz sve to i vrijeme koje jos ima ispred sebe (ima tek 22 god), taj rekord sigurno pada. Moze on i ispod 9.50

Bolt je stvarno kako mu i ime kaze GROM... lik je nevjerojatan, nemogu da vjerujem da netko toliko brzo moze trcati... Ja sebe smatram dosta brzim u trcanju, ubiti jos nisam nikada susreo nekoga brzeg od sebe, al jedva istrcim 100m za 11,8 sec. Sto je prema atleticarima macji kasalj, pa cak i prema atleticarkama...cak i zene idu ispod 11 sec. :-(

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 23:32 (mtopol).
17 godina
neaktivan
RE: Hussein Bolt
Dermentor kaže...

Meni se to cini sve nemoguce bez nekih ilegalnih supstanciNeodlučan

e, pa čovjek je Jamajčanin, možda je rastafarijanac pa mu vjerski ritual nalaže da konzumira ganju Smijeh

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
17 godina

Nisam vidio danas kvalifikacije na 200 m pa me zanima kak je otrčao mladić iz naslova...

Bit će!
16 godina
unique83 kaže...

Nisam vidio danas kvalifikacije na 200 m pa me zanima kak je otrčao mladić iz naslova...

usain bolt kvalifikacije

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
Usain Bolt

kakav kralj baš je doslovno usetao ovi se bacaju na glavu a on polako

17 godina
Usain Bolt

Meni je full za nepovjerovat. Ti bokca da mogu trcat 10 metara po sekundi - prodal bi auto :D. Zezam se, ali stvarno to je preludo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice