tko ide od vas u teretanu i koliko dižete
ja na benću dižem 120kg
i 30 trbušnjaka s torbom mase 35kg
tko ide od vas u teretanu i koliko dižete
ja na benću dižem 120kg
i 30 trbušnjaka s torbom mase 35kg
O čemu ti pričaš Koja je to igra? Jel se igra preko tipkovnice ili gamepada? 
hahahah dobra ali mislio sam na prvu teretanu u onoj kojoj se trebaš znojit naravno samo oni koji i idu u teretanu
ovo je tema samo za one koji idu u nju
Super, iman pitanje. Evo link.
Pogledaj ovo pull-ups/chin-ups. Jel to istina? Do sad san radija samo pull-ups sa dosta raširenin rukama tako da šta manje radi biceps, a sad vidin da gornji dio leđa radi isto; chin-ups su još bolji jer radi i biceps?
Moran se malo vratit u ono stanje prije 7-8 miseci ( koje bi se teško moglo nazvat formon, ali neka ).
Inače najdraže vježbe su mi zgibovi i potisak nogama
, kasnije ne moš hodat.
Ha ha...mislim da će ovo definitivno biti jedna od jačih tema...LOL
''Zdrav duh u zdravom tijelu.'' - nekako mi se baš ne čini da se ekipa s foruma povodi za ovom krilaticom...
Btw. Idem i ja inače 2x tjedno bildat, a što se tiče benča (iliti hrvatski ''potiska'') - trenutno potiskujem 85 kg
Nije meni problem radit zgibove, samo nisan zna šta bolje pogađa latove. Inače za leđa su meni najbolji zgibovi i mrtvo dizanje, ludnica. Veslanje u pretklonu je isto odlična vježba al ja je baš ne volin.
Nije meni problem radit zgibove, samo nisan zna šta bolje pogađa latove. Inače za leđa su meni najbolji zgibovi i mrtvo dizanje, ludnica. Veslanje u pretklonu je isto odlična vježba al ja je baš ne volin.
Ovo je prava tema za BUG forum hehe,poznato je da Petric i Maštruko uzimaju steroide!
Ja idem 3 puta tjedno u teretanu uz to da vrlo malo radim volumen, većinom serije za eksplozivnost i izdržljivost
Inače, treniram i veslanje tako da mi to jedino i treba, masa bi mi samo odmagala u sportu
Veslanje u pretklonu je isto odlična vježba al ja je baš ne volin.
ovo je tema samo za one koji idu u nju
ono, IT stereotipi i slicno...
...bar za ovaj forum ali eo imam pitanje. Dakle meni je problem apetit (neki ce se na ovo nasmijati
). Poceo sam vjezbati ali sam ubrzo odustao,trebao bi prvo malo nabacit koji kg ali jednostavno ne ide,imas savjet?? kako da vratim f...ing apetit??
...bar za ovaj forum ali eo imam pitanje. Dakle meni je problem apetit (neki ce se na ovo nasmijati
). Poceo sam vjezbati ali sam ubrzo odustao,trebao bi prvo malo nabacit koji kg ali jednostavno ne ide,imas savjet?? kako da vratim f...ing apetit??
). Poceo sam vjezbati ali sam ubrzo odustao,trebao bi prvo malo nabacit koji kg ali jednostavno ne ide,imas savjet?? kako da vratim f...ing apetit??Mega/ultra/turbo/ ... i ostala sranju zaobilazi u širokon luku. Od njih možeš dobit samo salo. Uzmi čisti whey i kupi u dm-a glukozu. Posli treninga smišaj mjericu ipo ili dvi sa 50g glukoze i to je to.
Mega/ultra/turbo/ ... i ostala sranju zaobilazi u širokon luku. Od njih možeš dobit samo salo. Uzmi čisti whey i kupi u dm-a glukozu. Posli treninga smišaj mjericu ipo ili dvi sa 50g glukoze i to je to.
Manje opasno nego te mega masse ... Vidin da baš i ne znaš osnove, evo ti link; obrazuj se malo. Treniranje svaki dan do iznemoglosti je ludost, dovodi do pretreniranosti i nema nikakvog napretka.
Manje opasno nego te mega masse ... Vidin da baš i ne znaš osnove, evo ti link; obrazuj se malo. Treniranje svaki dan do iznemoglosti je ludost, dovodi do pretreniranosti i nema nikakvog napretka.
Pogledaj na forum.teretana ( gori san ti da link ) kako se ekipa hrani. To poštujem, ali ja ne bi moga svaki dan isto ( još pogotovo jer to košta ); ja krkan 6 - 7 puta na dan, gledan da je šta "proteinskije", inače san ekto - mezo tako da mi se salo i ne skuplja baš brzo. I treniran zato šta san u zadnjih par miseci dosta smaršavija, visok 186cm, 74kg ( prije 82kg
).
Pogledaj na forum.teretana ( gori san ti da link ) kako se ekipa hrani. To poštujem, ali ja ne bi moga svaki dan isto ( još pogotovo jer to košta ); ja krkan 6 - 7 puta na dan, gledan da je šta "proteinskije", inače san ekto - mezo tako da mi se salo i ne skuplja baš brzo. I treniran zato šta san u zadnjih par miseci dosta smaršavija, visok 186cm, 74kg ( prije 82kg
).

Da, ja san na avataru.
me i na youtubeu. Iman 18 god., ali znan da izgledan starije. LOL
Inače, to je Flea.
Tako je, i za masu zaboravite sprave i izolacijske vježbe. Šta više compound vježbi sa slobodnin utezima.