Teretana sa 16

poruka: 6
|
čitano: 1.565
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Teretana sa 16

Ovako imam 16 godina  i inace treniram i kod kuce pumpam ali mi nije dosta pa bi u teretanu e sad samo da se zna oko rasta i to cito sam nemora znacit da necu rast ko moj frend odkad je u teretani samo raste ali bi htio pitat dali npr kroz ovaj cijeli tjedan do subote mogu vidit kakvu razliku ali ne mislim izvana nego fizicki da mogu vise pumpat,dignut stvari , prebit lakse mladeg brata itd.. xD... ugl citao sam i da mogu koristit proteine ali one prirodne npr da jedem bananu,frapeovi i tako to ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
neaktivan
Teretana sa 16

Do subote nećeš biti ništa jači, ipak ti treba malo duže.

Ne može se točno reći hoće li teretana zaustaviti rast ili ne, po mom mišljenju to nema veze, samo moraš raditi sve pravilno i JESTI VIŠE NEGO INAČE. Ako si već sada izrastao oko prosjeka i smatraš da ti više nije ni potreban rast, slobodno možeš ići.

Proteine ti toplo preporučam, moj savjet je provjerena firma Dymatize, i to za tebe Elite XT koji su sporoprobaljivi proteini. Savjetujem ti da ne ideš svaki dan u teretanu, ako radiš kvalitetne treninge ti realno ni ne možeš izdržati svaki dan trening. Dovoljno ti je 3-4 puta tjedno.

16 godina
Re: Teretana sa 16
Damir1908 kaže...

Ovako imam 16 godina  i inace treniram i kod kuce pumpam ali mi nije dosta pa bi u teretanu e sad samo da se zna oko rasta i to cito sam nemora znacit da necu rast ko moj frend odkad je u teretani samo raste ali bi htio pitat dali npr kroz ovaj cijeli tjedan do subote mogu vidit kakvu razliku ali ne mislim izvana nego fizicki da mogu vise pumpat,dignut stvari , prebit lakse mladeg brata itd.. xD... ugl citao sam i da mogu koristit proteine ali one prirodne npr da jedem bananu,frapeovi i tako to ? 

ti se zahebavas ili? ne sljedeci dan ces odma vidit razliku i moc ces 1000 sklekova ispumpat. kakve su to gluposti, prvo sto ces dobit je upala misica a onda krece neki pomak, i to ti ide sporo, da se nebi umislio i pomislio da ces za 2-3 mjeseca bit mrcina a sad te se nemoze vidit, to ti ide jako sporo a ako ne pazis na prehranu nejde uopce.

13 godina
neaktivan
Re: Teretana sa 16
mar123 kaže..

ti se zahebavas ili? ne sljedeci dan ces odma vidit razliku i moc ces 1000 sklekova ispumpat. kakve su to gluposti, prvo sto ces dobit je upala misica a onda krece neki pomak, i to ti ide sporo, da se nebi umislio i pomislio da ces za 2-3 mjeseca bit mrcina a sad te se nemoze vidit, to ti ide jako sporo a ako ne pazis na prehranu nejde uopce.

nene ja ne mislim bit odma mrcina ili nesto nego znas kako pumpas sklekove pet dana za redom po 20 komada kako odma osjetis da ih lakse napravis ..if you know what i mean ? 

16 godina
Teretana sa 16

nejde to bas tako brzo, ja kad sam iso, svaka 3 tjedna sam recimo dizo 5 kg na nekim spravama, na nekim sam imo istu kilazu po 2-3 mjeseca(ovisi i kojoj se psravi radi, s kojom si kilazom poceo i kolko cesto radis na njoj). no vidjet ces sve tamo, trener ce ti sve objasnit.

13 godina
neaktivan
Teretana sa 16

okej hvala vam ugl stvarno ste mi pomogli :) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice