Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

poruka: 1.409
|
čitano: 241.559
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.
Tallahasee kaže...

TOOOOOOO.... cujem da Slovenci i Srbi putuju Air Franceom doma LOL

Nope.Britiš Ervejz.Namigiva

Jebi*a,biće bolje.Ali Pantelić je bolid svjetske klase.A da ne govorim kako nas je sudija oštetio.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 22:42 (ulinsky).
16 godina
neaktivan

sve u svemu, Australija uopće nije igrala loše

Margot
16 godina
protjeran
ulinsky kaže...

Nope.Britiš Airvejz.Namigiva

Jebi*a,biće bolje.Ali Pantelić je bolid svjetske klase.A da ne govorim kako nas je sudija oštetio.

E pa nije ni British Airways ni Delta vec je Francuski avioncic. Cargo avioncic. Jel tolko papkara i sijena (suhe trave, da ti prevedem) ne bi stalo u normalan avion.

So fucking What.
17 godina
odjavljen

Ne znam sto da napisem, ali da su ovi nasi manekeni gore pokazali bi daleko vise od vecine na tom prvenstvu.

Nego, jel' to Australija prvi puta dobila neku europsku ekipu na svjetskom ili se varam ?!?!?!

Sto se tice Srbije, za njihove napadace je i Kalinic/Mandzukic izmislio udarce na gol Cool.

To sto su ispromasivali, to im treba cestitati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 23:21 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

prvo, hvala bocicu na linku, tak da smo ja i stari fino gledali obe utakmice odjednom i uživali.Cool

drugo, srbi iskreno nisu ni zaslužili proć. dva poraza protiv prosječnih momčadi i više manje sretna pobjeda protiv nijemaca ( crveni karton i promašeni penal)

bome su se nabrijavali nakon pobjede nad nijemcima i ovo ih je utišalo..

također, uvjeren sam da bi hrvatska i srpsku i slovensku grupu prošla.

Lol,vi se niste ni plasirali na SP a pricas nesto hahhahahahah,......vas je engleska naguzila 4:1 LOl hahahha,.......zato nemoj da pricas nesto,ako se sjecas i vas je australija na SP 2006 sje bala ,nobe jedan ........a sto se tice utakmice ,sta reci nego besmisleni promasaji

16 godina
protjeran
dogman kaže...

Lol,vi se niste ni plasirali na SP a pricas nesto hahhahahahah,......vas je engleska naguzila 4:1 LOl hahahha,.......zato nemoj da pricas nesto,ako se sjecas i vas je australija na SP 2006 sje bala ,nobe jedan ........a sto se tice utakmice ,sta reci nego besmisleni promasaji

Slusaj, kad vec spominjes povijest. Mi smo osvojili broncu, a vi? Da te podsjetim, to ti je bilo u prakticki isto vrijeme dok ste vi klali po Srebrenici. Srami se.

So fucking What.
18 godina
neaktivan
dogman kaže...

prvo, hvala bocicu na linku, tak da smo ja i stari fino gledali obe utakmice odjednom i uživali.Cool

drugo, srbi iskreno nisu ni zaslužili proć. dva poraza protiv prosječnih momčadi i više manje sretna pobjeda protiv nijemaca ( crveni karton i promašeni penal)

Iako pricas gluposti i ocjenjujes kvalitetu ekipe po tome sto nismo na SP-u[jbga,dogadja se], da se naslutiti da pojma nemas. Zaboravljas da smo mi Englesku pobjedili na Wembleyu 3:1[sto meni osobno nista ne znaci, ali eto kad si vec poceo], dok ste vi spusili od Argentine 6:0. Usporedi to dvoje i doci ces do zakljucka da nisi bas u poziciji da se izrugujes rezultatima hrvatske reprezentacije i da se smijes cinjenici da nisu na SP-u.

Individualno, Hrvatska ima bolju reprezentaciju od Srbije. To je cinjenica.

Ne budi smijesan.

18 godina
neaktivan

jučer dobar nogometni dan. ako ništa, barem uzbudljiv. srbi da su izjednačili išli bi dalje, jer su dali više golova od gane. imali su prilika, igrali neloše, al nemaju egzekutora. moram priznat da sam navijao za australiju.  nije mi drago što su englezi prošli, jer su prepotentni, al što je tu je. sad se sreću stari rivali i nadam se da će nijemci to riješit u svoju korist. sve u svemu nogometni dan po mojoj mjeri.

al pogotovo mi je sjela ova babićeva naslovnica :)

Pušing rođo! Pušing rođo!
Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
18 godina
neaktivan
dogman kaže...

Australija je 2006 bila puuno jača, i to je činjenica i bar smo remizirali.  Sad su 4 godine stariji i sporiji, a niste uspjeli ni jadni remi izvuć

Kad već spominješ 2006, a da se mi malo podsjetimo srpskih dostignuća tamo?

LINK, 

evo ga sjećanja naviru...

al glavno da se mi nismo plasirali i to se mora stalno spominjat. a za 2 godine sve po starom. Hrvatska na euru, vi doma. Ali to je za nas normalno, pa vas ne z*jebavamo, radimo reklame i viceveBelji se

U SOVJETSKOJ RUSIJI....................POTPIS PIŠE TEBE!!!////Ako treba Gospode evo primi zavjet moj uzmi život od mene, pa ga podaj njoj!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 11:11 (SPAWNK4MPER ti mama).
18 godina
neaktivan

Svi ste u offtopicu!!!

Tema je SP 2010!!!

Srbi su ispali i sami su krivi,pored toga sto nemaju lijepu igru i puno ziheraskih suteva nisu imali ni srece!

dasHHa
16 godina
protjeran

Najdraža repka koja je ispala je naravno Australia.Svaka čast Australcima na onakvoj igri iako su u zadnjim minutama jako popustili i Srbi su imali puno prilika.Ova spika da ih je gospon "sudija" pokrao nisu ništa čudne,Srbi su poznati po tome kad zbog vlastite igre ne uspiju da im je krivi cijeli svijet,Pantelić je bio čak 2 puta u zaleđu,jednom je svirano a jednom je poništen gol,još mi je najjače kako Srbi kad ih se faulira psuju Australcima sve po spisku,primjer Nemanje Vidića.Ali da rezimiram propade vam slogan:"Neka pati koga smeta Komšija nam Prvak Sveta".

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
18 godina
neaktivan

od jutros u srbiji najtraženije knjige:

hint: pogledaj slike

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
neaktivan

slovenci i srbi su se bar plasirali,a mi smo ostali doma znaci da su bolji od nas i gotovo

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in
18 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

slovenci i srbi su se bar plasirali,a mi smo ostali doma znaci da su bolji od nas i gotovo

bolji je relativan pojam. moje selo je jednom pobijedilo đakovo. đakovo je dobilo dugo selo, a dugo selo je dobilo dinamo. što znači da je moje selo bolje od dinama.  ako ćemo gledat po fifa rejtingu bolji smo, ako ćemo gledat po uspjesima bolji smo. definiraj bolji ...

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Iako pricas gluposti i ocjenjujes kvalitetu ekipe po tome sto nismo na SP-u[jbga,dogadja se], da se naslutiti da pojma nemas. Zaboravljas da smo mi Englesku pobjedili na Wembleyu 3:1

3:2

18 godina
neaktivan

Ponekad me stvarno sram što sam balkanac i što živim u državi gdje nikako da se pusti prošlost i počne misliti na budućnost...

Koliko ljudi mogu mrziti druge bez ikakvog razloga, to je strahota. Umjesto da navijate za naše susjede (Srbe i Slovence), pošto su oni predstavljali našu regiju na prvenstvu kad se već mi nismo nes(p)retno kvalificirali, vi se veselite kad ispadnu.

Ne znam šta da kažem, samo sramite se, zavidni primitivci. Sramota ste za Hrvatsku.

~~~ How do you like them apples? ~~~
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ponekad me stvarno sram što sam balkanac i što živim u državi gdje nikako da se pusti prošlost i počne misliti na budućnost...

Koliko ljudi mogu mrziti druge bez ikakvog razloga, to je strahota. Umjesto da navijate za naše susjede (Srbe i Slovence), pošto su oni predstavljali našu regiju na prvenstvu kad se već mi nismo nes(p)retno kvalificirali, vi se veselite kad ispadnu.

Ne znam šta da kažem, samo sramite se, zavidni primitivci. Sramota ste za Hrvatsku.

potpis

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in
18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

pričaš gluposti. ja mogu navijati za koga hoću. kakve to ima veze s hrvatskom? evo danas navijam za braću slovake. zašto bih morao nekoga mrzit, ako ne navijam za njega, glupost. što se tiče srba, radim s njima, živim s njima, al za srpsku nogometnu reprezentaciju navijati neću.

mene nije sram što sam balkanac i čovjek se nikad ne bi trebao sramiti svog podrijetla. ne čine krvna zrnca čovjeka, nego njegova djela

18 godina
i_rambo_plache kaže...

Za Srbiju sam navijo od pocetka ali za Slovence ne, zasto ne??

Pa gledaj malo, radili su reklame na racun nas?

Kada smo mi ikad javno preko televiziji ili bilo iceg radili reklame protiv Slovenaca ili Srba.(necu niti zamislit kakve bi Slovenci reklame radili da su prosli dalje!!)

Iskreno zamo mi je zbog Srbije jer imaju kvalitetnu momcad, a Slovenci neka idu doma a sta je najbolje otisli su doma na najgori moguci nacin, a to je zadnja minuta tekme SAD - ALZIR...

Nek ne kenjaju kako su odigrali dobro protiv Engleza jer realno trebali su popit najmenje 3 gola ali najmanje, imali su srecu ali opet ih je snaslo ono ko se zadnji smije najslade se smije...

A Srbija je pokazala da ima mentaliet za qurac eto tak.

A Slovenci uopce nisu trebali niti imat priliku za ostanak jer im je u tekmi protiv SAD sudac hebacki progledo kroz prste kada SAD-u nije priznat gol.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 14:01 (toxic).
16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

jučer dobar nogometni dan. ako ništa, barem uzbudljiv. srbi da su izjednačili išli bi dalje, jer su dali više golova od gane. imali su prilika, igrali neloše, al nemaju egzekutora. moram priznat da sam navijao za australiju.  nije mi drago što su englezi prošli, jer su prepotentni, al što je tu je. sad se sreću stari rivali i nadam se da će nijemci to riješit u svoju korist. sve u svemu nogometni dan po mojoj mjeri.

Taj index.hr je neki teški prosrpski portal........

BC2 ingame:Croat-hunter
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
i_rambo_plache kaže...

Kada smo mi ikad javno preko televiziji ili bilo iceg radili reklame protiv Slovenaca ili Srba.(necu niti zamislit kakve bi Slovenci reklame radili da su prosli dalje!!)

Iskreno zamo mi je zbog Srbije jer imaju kvalitetnu momcad, a Slovenci neka idu doma a sta je najbolje otisli su doma na najgori moguci nacin, a to je zadnja minuta tekme SAD - ALZIR...

Nek ne kenjaju kako su odigrali dobro protiv Engleza jer realno trebali su popit najmenje 3 gola ali najmanje, imali su srecu ali opet ih je snaslo ono ko se zadnji smije najslade se smije...

A Slovenci uopce nisu trebali niti imat priliku za ostanak jer im je u tekmi protiv SAD sudac hebacki progledo kroz prste kada SAD-u nije priznat gol.

primjeri:

jednostavna bahatost, kad smo mi imali kakvu reklamu kada smo mi isli a slovenci nisu? nikada

sada su se i po Facebooku pocele raditi grupe "gledati sloveniju kako ispada u zadnjim sekundama - NEPROCJENJIVO"

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
18 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

pričaš gluposti. ja mogu navijati za koga hoću. kakve to ima veze s hrvatskom? evo danas navijam za braću slovake. zašto bih morao nekoga mrzit, ako ne navijam za njega, glupost. što se tiče srba, radim s njima, živim s njima, al za srpsku nogometnu reprezentaciju navijati neću.

mene nije sram što sam balkanac i čovjek se nikad ne bi trebao sramiti svog podrijetla. ne čine krvna zrnca čovjeka, nego njegova djela

Naravno da možeš navijati za koga hoćeš, ali veseliti se tome što Srbi i Slovenci nisu prošli dalje nije u redu. Uostalom, ne znam što se ti propinješ, ionako moj post nije bio upućen tebi...

Znam da podrijetlo ne čini čovjeka, ali Balkan je jedno od najzadrtijih područja u Europi. Ne znam koju još zemlju toliko muči prošlost kao Hrvatsku. Toliko smo konzervativni, jalni i sebični što dokazuje i cijeli ovaj topic.

toxic kaže...

I smeta ti što su nas Slovenci ismijavali?

@ bold - ti se to zaj*bavaš ili šta?? Gdje si ti živio zadnjih par godina? Što je s vicevima o Slovencima?? Što je sa cijelim konceptom Pervanove komedije u zadnjih 3-4 godine?? Reinkarnacija večernje škole, a glavni specijalitet fore o Sloveniji... Toliko o tome da se ne sprdamo sa Slovencima preko televizije.

Ako već ismijavamo Slovence, onda je očekivano da i oni nas ismijavaju. Ali to je pretpostavljam jednostavno previše za tvoj ego...

~~~ How do you like them apples? ~~~
16 godina
protjeran
kejbl kaže...
hrvooje kaže...

Ono boldano. Odakle Ti ta informacija ili si sam zaključio da je Index .hr. takav. Babić i i njegova ekipa samo realno  izvješćuju o svemu. Nemaju predrasuda bilo nacionalnih, političkih ili rasnih. Daj Bože više ovakve vrste novinarstva. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 15:10 (BlackFoot).
18 godina
neaktivan

Zašto danas navijam za Slovake a ne za Talijane? Talijani mi se čine antipatični, barem oni koje sam upoznao, dok Slovaka baš i ne znam puno xD

Jučer naravno da navijam za Australiju jer ipak Čulina igra Cool Slovenci su bahati i baš mi je drago da su ispali u zadnjim sekundama. Ne moramo se voljeti sa susjedima, dovoljno bi bilo da se ne koljemo :D

A ako ti misliš da Srbi i Slovenci navijaju za Hrvatsku kad igra....onda si lud

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
18 godina
i_rambo_plache kaže...
hrvooje kaže...

Naravno da možeš navijati za koga hoćeš, ali veseliti se tome što Srbi i Slovenci nisu prošli dalje nije u redu. Uostalom, ne znam što se ti propinješ, ionako moj post nije bio upućen tebi...

Znam da podrijetlo ne čini čovjeka, ali Balkan je jedno od najzadrtijih područja u Europi. Ne znam koju još zemlju toliko muči prošlost kao Hrvatsku. Toliko smo konzervativni, jalni i sebični što dokazuje i cijeli ovaj topic.

toxic kaže...

I smeta ti što su nas Slovenci ismijavali?

@ bold - ti se to zaj*bavaš ili šta?? Gdje si ti živio zadnjih par godina? Što je s vicevima o Slovencima?? Što je sa cijelim konceptom Pervanove komedije u zadnjih 3-4 godine?? Reinkarnacija večernje škole, a glavni specijalitet fore o Sloveniji... Toliko o tome da se ne sprdamo sa Slovencima preko televizije.

Ako već ismijavamo Slovence, onda je očekivano da i oni nas ismijavaju. Ali to je pretpostavljam jednostavno previše za tvoj ego...

Isto tako smo na SP-u bilo kojemu bilo napisali na zastavi POZDRAV U LJUBLJANU??????????????

Znas koliko viceva u Sloveniji ima o Hrvatima?

vicevi opcenito ne spadaju u tu kategoriju, a Pervan je druga prica tu si u pravu alo to je njegova emisija a reklama bas napravljena na temelju sprdnje nase nacije je drugo

Jel se sjecas kada su na skijanju zamjenili nasu i srpsku zastavu i onda mi tu pricas di ja zivim, pa di ti zivis. Ne zelim ulazit sad u politiku ali i more nam zele uzet takoder...

A moj ego pusti ne skacem ja od veselja sta Slovenci nisu prosli dalje, nego sam zadovljan konacnim ishodom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 15:25 (toxic).
16 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...
kejbl kaže...
hrvooje kaže...

Ono boldano. Odakle Ti ta informacija ili si sam zaključio da je Index .hr. takav. Babić i i njegova ekipa samo realno  izvješćuju o svemu. Nemaju predrasuda bilo nacionalnih, političkih ili rasnih. Daj Bože više ovakve vrste novinarstva. 

Neda mi se ulaziti u te teme jer nemaju veze sa nogometom i svjetskim prvenstvom, ali svatko malo pamentniji može primjetiti kakav je to portal i prema čemu je orijentiran te uopće nema objektivnosti. Najviše predrasuda imaju političkih pogotovo za vrijeme predsjedničkih izbora kada su blatili gotovo svakog kandidata osim sadašnjeg nam predsjednika.

BC2 ingame:Croat-hunter
18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Slazem se, Rambo. Ne znam kakve veze ima Srebrenica sa SP. Neodlučan

17 godina
neaktivan
Slovačka vodi 2-0 protiv Italije
18 godina
neaktivan