Ovaj Di Maria nije normalan. Lik radi slalome samo tako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas imaju dvije dobre prijateljske i mislim da se nece niti jedni štedit previše
Engleska - Peru - prijenos na sport klub 1
Španjolska - Bolivija - prijenos na sport klub 3
I Sport1 prenosi Španjolska - Bolivija.
I Sport1 prenosi Španjolska - Bolivija.
Još bolje jer njih imam u HD-u :)
Eduardo (vratar Portugala i golman trenutno Brage) Prelazi u Dinamo. Papirologija će se riješit u slijedečih par dana. Bravo Maminjo !
Eduardo (vratar Portugala i golman trenutno Brage) Prelazi u Dinamo. Papirologija će se riješit u slijedečih par dana. Bravo Maminjo !
Nije službeno, ali stvarno svaka čast Mamiću ak je uspio dovest takvog golmana. AK to neće riješiti problem, ne znam šta će.
Nije službeno, ali stvarno svaka čast Mamiću ak je uspio dovest takvog golmana. AK to neće riješiti problem, ne znam šta će.
Daj Bože da je istina, napokon bi riješili stvar golmana. Još napadača i možda prođemo skupinu u lp ako se posreći :D
http://gnkdinamo.hr/hr/skola/vijesti-skole/golmanski-kamp-dinama.html
Zna iko ista detaljnije
Breaking news:
Hajduk sa Poljuda miće semafor zbog očite urote. Pokazuje rezultat u korist protivničke ekipe. Predsjednik Brbić je potvrdio:"Nakon svega onoga što proživljavamo proteklih sezona sada je i semafor protiv nas.Iz toga razloga ćemo maknuti navedeni i postaviti novi "Hajdučki" koji će uvijek biti na našoj strani poput navijača koji su navedeni semafor, sa razlogom, izviždali po završetku utakmice"!
Koji fail je taj Hajduk postao, strašno. Umjesto da fino pobjedom povećaju koeficijent za našu zemlju, oni skoro ispadnu nakon 2:0 u gostima.
Zar mi imamo koeficijent, jadni smo da jadniji ne možemo biti u nogometu...
Imamo imamo. Zadnji sezona se popravio i vrti se oko 4. Ove je već sada 2,125. Sa time smo oko 20. mjesta među nacionalnim ligama 
Šta reći na utakmicu Filijale i Dinama??
Namještena milion i 200 posto.
Šta je nekog za ozbiljno više briga za HNL?
Šta je nekog za ozbiljno više briga za HNL?
Nije da je briga, al bode u oči takvo što.
Deco zabio pogodak i za Barcelonu i za Porto u svojoj oproštajnoj utakmici, na lijep nacin se oprostio, fantastican igrac je bio 
hat trickkkkkkkkk
Jel može netko postavit snimke golova?
Pozdrav, zanima me dal ima koja emisija tipa "Petice" sažeci proteklog kola iz liga petice?
Ako ima možda za skinut, ili neki sličan način..
Hvala
Zašto je tema o EP 2016 u Francuskoj zaključana? Dva velika iznenađenja u prvom kolu, poraz Portugala kući od Albanije i poraz Bosne kući od Cipra
Life is too short to remove USB safely
Zašto je tema o EP 2016 u Francuskoj zaključana? Dva velika iznenađenja u prvom kolu, poraz Portugala kući od Albanije i poraz Bosne kući od Cipra
Pojima nemam.
Otključao sam je sad.
Jedvaj je igračina samo takva a tek mu je 18 godina.