Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.067.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sve o nogometu

Želja mi se ostvarila u vezi finala {#} Simeone je taktički ponizio Mourinha, drago mi je! I nakon izjednačenja kad su imali prolaz Atletico je tražio gol i zabili na kraju još 2, e to je nogomet. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 22:43 (vrinho).
18 godina
Re: Sve o nogometu

previse kikseva u obrani chelsea

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

HAHAHHHAHAHAHHA kako ga je Mila sad spustila Štimcu, decki moji {#}

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Navijac sam Chelsea, i mislim da Murinho mora shvatit da ovaj njegov sugavi, seljacki defanzivni stil ne moze uvijek prolazit. Chelsea ima sve karakteristike da bi mogla igrati ofanzivan fudbal bez problema. 

I da utakmica je djelovala kao silovanje: Atletico je silovao Chelsea. Chelsea se pokusavao oduprijet, no sto su se vise odupriali vise su bili hebani.

dzix
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

HAHAHHHAHAHAHHA kako ga je Mila sad spustila Štimcu, decki moji {#}

Sta se desilo?

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Sta se desilo?

Ma kaze kao Mila iz fore Stimcu i Prosineckom: ' Nadam se da cete i dalje biti bez posla kako bi vas mogli ugostiti u studiju tokom svjetskog prvenstva! Hvala Vam na gostovanju! '

A odgovori Stimac: 'Nista, hvala vama na lijepim zeljama!' 

*smijeh u studiju*

I za kraj Mila:' 'Eto nista, svakom po zaslugama!' i zakljuci emisiju ...

HAHAHAHAHAHAH 

15 godina
Sve o nogometu

{#} Kraljica

15 godina
Sve o nogometu

Evo i Raketa u finalu EL sa Sevillom :) Iako su igrali loše Valenciji se osvetilo povlačenje i izležavanje zadnjih 20 minuta. Identičan scenarij kad je Dinamo dobio Ludogorec u 97. minuti. 

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Evo i Raketa u finalu EL sa Sevillom :) Iako su igrali loše Valenciji se osvetilo povlačenje i izležavanje zadnjih 20 minuta. Identičan scenarij kad je Dinamo dobio Ludogorec u 97. minuti. 

Baš to nije mi ni najmanje ža navijača i igrača šta su plakali po terenu i tribinama kad vidiš kako se izležaju po terenu pri svakom kontaktu. Gadi mi se u šta se nogomet pretvara..

Live and let live.
15 godina
Sve o nogometu

Pa kad nema volje na vrhu da se to nekako sankcionira.

Meni je malo žao Valencije jer su odigrali jako dobro nekih 70 minuta. Možda da nije žrijeb bio takav bi ove godine gledali 4 španjolska kluba u finalu euro kupova. I onda kažu da je Premierhip najjača liga, heh. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
Sve o nogometu

U koliko sati po našem vremenu mi otvaramo protiv Brazila?

16 godina
neaktivan
22:00h
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan

Jel nije u 23:00?

16 godina
neaktivan
Drugo poluvrijeme, da... Brazil 22:00 Kamerun 00:00 Meksiko 22:00
Real eyes realize real lies...
15 godina
Sve o nogometu

Na stranicama FIFE piše u 22:00. Jedino ako to podrazumijeva početak ceremonije otvaranja pa tekma nakon toga. Onda bi mogla biti u 23:00.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
Sve o nogometu
Bar nije ko 2002............ovo su vremena baš taman, ne prekasno
15 godina
Sve o nogometu

U skupinama su utakmice najkasnije u ponoć (samo jedna je u 3 sata). Od šesnaestine finala do kraja turnira najkasnije su u 22 sata što je odlično.

12 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Trebam necije mišljenje

znaci jeli moj trener glup?

necu imenovat klub, nego ce biti klub1 i klub2 zbog nekih razloga

znaci dns smo imali utakmicu izgubili 3-2 

znaci ja sam medu top 3 golmana u ligi i nama dode jedan lik iz klub2 i danas mi igrali protiv njih

i trener stavi ovog koji je doso iz klub2 -.- i prije izlaska na teren meni kaze da ga je stavio jer ce ga kao ovi iz klub2 zajebavat -.- 

nista sad, on brani prvo poluvrijeme primio je 3 gola a ja 0

nemam sad ja nis protiv tog golmana, zapravo jako smo dobri frendovi al ono

16 godina
SlimeBoy01 kaže...

Trebam necije mišljenje

znaci jeli moj trener glup?

necu imenovat klub, nego ce biti klub1 i klub2 zbog nekih razloga

znaci dns smo imali utakmicu izgubili 3-2 

znaci ja sam medu top 3 golmana u ligi i nama dode jedan lik iz klub2 i danas mi igrali protiv njih

i trener stavi ovog koji je doso iz klub2 -.- i prije izlaska na teren meni kaze da ga je stavio jer ce ga kao ovi iz klub2 zajebavat -.- 

nista sad, on brani prvo poluvrijeme primio je 3 gola a ja 0

nemam sad ja nis protiv tog golmana, zapravo jako smo dobri frendovi al ono

I šta sad? Ovo što si napisao je žalosno i jadno. Nemoj to više radit. {#}

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Čitam tvoje, onda čitam njegovo i ponovo tvoje. Kakve veze ima on sa time što je trener stavio ovoga drugoga golmana. Što se tiče trenera, ne znam, valjda je mislio da će proći bez većih prijetnji na gol pa da mu digne moral, u suprotnome mušice u glavi ili kladionica, makar sumnjam za ovo drugo.

12 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Al mene to tak zivcira, znaci prije par dana u finalu na tam nekom turniru 0:0 i zadnje minute, on promjeni cjelu obranu i izgubimo 1"0

12 godina
protjeran
SlimeBoy01 kaže...

Al mene to tak zivcira, znaci prije par dana u finalu na tam nekom turniru 0:0 i zadnje minute, on promjeni cjelu obranu i izgubimo 1"0

Pa trener je očiti debil...........ili to, ili prima lovu za kladaru

13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ma kaj se zabrinjavaš uopće seljačina svuda ima..

npr meni dns na "selskom" turniru, sudac u polufinalu j*** majku jer sam ga pitao kulturno, zakaj niste sudili faul (čak sam ga poštoval)? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 21:53 (Schweini7).
16 godina
Sve o nogometu

Evo legenda Zanetti ide u mirovinu, odigrao zadnju utakmicu na San Siru. Jedan navijač utrčao u teren, zaštitari ga pokušali izvesti a Zanetti mu prišao i zagrlio ga, legenda!

A za koji dan će i Puyol. Tužno :/

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 22:51 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Šteta, Velike igračine odlaze. Kovačić asistirao tri puta. Postaje sve bolji i bolji u zadnje vrijeme.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
18 godina
Sve o nogometu

Kad smo kod Kovačića, igrač utakmice i na goal.com i na whoscored.

http://www.whoscored.com/Matches/758346/Live/Italy-Serie-A-2013-2014-Inter-Lazio

http://www.goal.com/en/match/119482/fc-internazionale-vs-lazio/report?ICID=HP_HN_1

EDIT: Nisam vidio da postoji već tema...

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 0:46 (Hyperion).
15 godina
Sve o nogometu

Već postoji tema o SP. 

Danas Kovačić odigrao fenomenalnu utakmicu, još jedan igrač koji je u dobroj formi pred SP što je odlično. Ipak, igrač dana je Javier Zanetti koji odlazi, legenda od igrača koji zaslužuje maksimalni respekt zbog svoje predanosti i ponašanja na terenu. 

17 godina
Sve o nogometu

Zanetti - 1100 total game played (clubs and international caps),  856 game without being substituted.

Kad se sjetim kako je prije 2 godine(onda je imao 39 godina) protrčao pola terena i ostale mađe igrače i to u 81. minuti.

------

Kad smo kod Kove, navodno je jedini igrač u Serie A koji je uspio upisati 3 asistencije u jednoj utakmici.{#}

"Na jednoj kadetskoj utakmici u Sloveniji jedan mladi “krvnik” iz suparničke momčadi krvnički je startao na nogu Matea Kovačića koja je već jednom bila slomljena. Svi nogometaši Dinama odmah su skočili, došlo je do naguravanja u koje je uvučen i Kovačić. Prije no što će uletjeti u gužvu, tadašnji kapetan Dinamovih kadeta je skinuo Dinamov dres. Kad su ga nakon svega pitali zašto je skinuo dres, rekao je:

- Kapetan Dinama ne može se tako ponašati u svetom dresu"

Odmah ga mogu postaviti za kapetana. {#}

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Za dom spremni i ostao doma {#}

Šimunić bez Brazila!

Ne treba miješati sport i duhove iz prošlosti.....ovo je sramota!

Dobro je rekao Šuker, Srbija i Hrvatska bi trebale igrati mjesečno dvije-tri utakmice, da navijači shvate neke stvari!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
Kakva je fora kazniti njega a cijeli stadion protiv Srbije je isto radio. Kakvi retardirani zakoni.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice