Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.069.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sve o nogometu
vrinho kaže...

Dabogda im Atletico petardu uvali na Stamford Bridgeu jer ovo danas je bila jedna klasična prezentacija anti nogometa. Čak je bilo gore i od onog Mourinhovog Intera.

Svi znamo zašto su se oni onda povukli. Utakmica u Milanu je sasvim drugačije izgledala, a i ta kod njih je tako počela ali eto desi se sr*nje. Ako misliš na tu jednu utakmicu.

Fascinira me kako ljudi kad netko igra obranu jaku naziva antinogometom. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 0:14 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
vrinho kaže...

Dabogda im Atletico petardu uvali na Stamford Bridgeu jer ovo danas je bila jedna klasična prezentacija anti nogometa. Čak je bilo gore i od onog Mourinhovog Intera.

Svi znamo zašto su se oni onda povukli. Utakmica u Milanu je sasvim drugačije izgledala, a i ta kod njih je tako počela ali eto desi se sr*nje. Ako misliš na tu jednu utakmicu.

Ta utakmica a i bilo ih je još takvih pod njegovim vodstvom, uglavnom Mourinha kao trenera cijenim ali njegovu nogometnu filozofiju ne. Barem danas nije bilo crvenih a svejedno se odlučio ''ubiti nogomet'' i tražiti gol na svojem terenu. Iskreno, nadam se da će mu se to obiti u glavu jer nitko osim navijača Chelsea ne bi želio da momčad s takvom taktikom igra u finalu LP.

Nemam ništa protiv jake obrane ali onda barem igraj napad i pokaži da želiš gol. Ja sam danas vidio 8 parkiranih igrača Chelsea ispred golmana i trojicu koji su sami nešto htjeli naprijed a zna se kako to završava.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 0:20 (vrinho).
17 godina

Pratim Inter pa znam kako je igrao i nisam vidio ni jednu tolko defenzivu, to je bilo radi tog crvenog. Sam znaš da se atraktivnim i napadačkim nogometom ne dolazi do uspijeha. Lijepo izgleda, ali rezultat je bitan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 0:23 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pratim Inter pa znam kako je igrao i nisam vidio ni jednu tolko defenzivu, to je bilo radi tog crvenog. Sam znaš da se atraktivnim i napadačkim nogometom ne dolazi do uspijeha.

Ma nemoj, pogledaj koje dvije momčadi su igrale u prošlom finalu LP i s kakvom igrom su došle do tamo. Što je Borussia napravila Realu u prvoj utakmici a tek Bayern Barci u obje. Kako je Barca igrala pod Pepom, nitko nije mogao do lopte doći pa ni Manchester u onom finalu na Wembleyu.... Ima tih primjera koliko hoćeš. Ne traži se pogotovo sad u takvoj kasnoj fazi LP neka velika atraktivnost ali jedna takva momčad kao Chelsea da parkira autobus pred golmana je u najmanju ruku smiješna, srećom pa nisam navijač Chelsea jer mi onda nebi bilo ni najmanje smiješno.

17 godina
Sve o nogometu

Eto krivo sam se izrazi. Napadacki nogomet nije uvijek put do osvajanja titule. Chelsea je na slican nacin i 2012 osvjio

Edit: Jel navijas za nase, mislim nakon one utakmice sa spanjolskom posa EP gdje smo se brsnili sa 10 igraca? sto kazes da   bi  prestao  navijati. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 0:55 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ma daj taj Chelsea mi se nikad nije sviđao.Svake godine se provlače u toj ligi prvaka.Sad su prošli PSG, ali ako prođu i Atletico koji je bio jučer odličan naspram njih, onda će to stvarno biti velika sramota.I tog Mourinha isto nazivaju "The Special one" a ne znam zbog čega, tj. on je sam sebi izmislio taj nadimak.Parkira bus ko i svake godine i ljudi mu se trebaju diviti ili šta.Kad je bio u Realu i igrao protiv Barce stalno je dobacivao neke provokacije a čovjek je takav seljak da smrdi...

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
17 godina
Sve o nogometu

Meni se kod njega jedino ne sviđa što stalno krivi suce za sve što se desi, a njegova filozofija nogometa možda nije prekrasna za oko, ali je zato očito pali.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni se kod njega jedino ne sviđa što stalno krivi suce za sve što se desi, a njegova filozofija nogometa možda nije prekrasna za oko, ali je zato očito pali.

Pitanje je da li će uzeti ijedan trofej ove sezone, pa je upitno koliko pali.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Sve o nogometu

A i to što kažeš.{#}

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Eto krivo sam se izrazi. Napadacki nogomet nije uvijek put do osvajanja titule. Chelsea je na slican nacin i 2012 osvjio

Edit: Jel navijas za nase, mislim nakon one utakmice sa spanjolskom posa EP gdje smo se brsnili sa 10 igraca? sto kazes da   bi  prestao  navijati. :)

Naravno da navijam za naše, te utakmice i momčadi su neusporedivo drugačije. Španjolska koja je aktualni svjetski i europski prvak i dvostruko jača od nas realno i očekivala se od nas takva taktika i skoro nam je uspjelo. Dok s druge strane imaš Chelsea koji je igrao bunker a po meni i po mnogima je jača i iskusnija momčad od Atletica. Za jednu takvu momčad je sramota igrati takav nogomet u polufinalu LP. Ajde da su imali isključenog igrača ali ovako....

15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Naravno da navijam za naše, te utakmice i momčadi su neusporedivo drugačije. Španjolska koja je aktualni svjetski i europski prvak i dvostruko jača od nas realno i očekivala se od nas takva taktika i skoro nam je uspjelo. Dok s druge strane imaš Chelsea koji je igrao bunker a po meni i po mnogima je jača i iskusnija momčad od Atletica. Za jednu takvu momčad je sramota igrati takav nogomet u polufinalu LP. Ajde da su imali isključenog igrača ali ovako....

Chelsea jucer nije imao jednog, vec 5 'iskljucena' igraca ;)

16 godina
Sve o nogometu
Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Gledam ovaj danasnji Chelsea,mocmad vrijednu kojih 300-400 milijuna i kad viidim kako igraju smuci mi se nogomet,pa ono je po meni sramota,primarni cilj im je obrana i ne primiti gol,a tek onda zabiti sto je po meni svrha i cilj ovog sporta,zalosno...razumijem da je na kraju bitan samo rezultat,i da su pare u igri,ali pricati o nekoj genijalnosti Mourinha nema smisla,ono moze svaki trener sa onakvim igracima...zao mi je Liverpoola,ove godine su igrali mozda i najljepsi nogomet,bilo bi u redu da osvoje

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 17:17 (barcafan12).
16 godina
Sve o nogometu

Cini se da sam ja jedan od rijetkih kojem se svida Mouov stil i taktika, al dobro meni nije lijepo/zabavno beskrajno dodavanje u obrani na kaj svi svrsavate pa shvacam da sam i u ovom u manjini..

Nego posto moram birat "manje od 3 zla", ajmo Mou po tu titulu.. :D

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
17 godina
Sve o nogometu

Ozljeđeno mu je 4 ili 5 najboljih prvotimaca valjda zato igra defenzivnije nego inaće.

Meni se ni sviđa, niti ne sviđa. Sve je to nogomet kako napad tako i obrana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 19:47 (Jack Sparrow).
16 godina
Sve o nogometu
Sve je to točno, to je njegov izbor. Meni se jedino ne sviđa kako ga svi nazivaju genijalcem zbog ovoga, pogotovo nakon ove utakmice danas.

Znači on vodi CHELSEA protiv Liverpoola, CHELSEA. Ekipu vrijednu silne milijune. Na kraju krajeva, ekipa skuplja od Liverpoola. Pobijedi ih igrajući bunker. Što je tu točno "genijalno", pobijediti sa vrijednijom ekipom igrajući bunker?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...
Sve je to točno, to je njegov izbor. Meni se jedino ne sviđa kako ga svi nazivaju genijalcem zbog ovoga, pogotovo nakon ove utakmice danas.

Znači on vodi CHELSEA protiv Liverpoola, CHELSEA. Ekipu vrijednu silne milijune. Na kraju krajeva, ekipa skuplja od Liverpoola. Pobijedi ih igrajući bunker. Što je tu točno "genijalno", pobijediti sa vrijednijom ekipom igrajući bunker?

Pa ako malo pogledaš ekipu koji je poslao na teren baš i ne vrijedi tolko puno, a opet je uspio izvući pobjedu i to protiv ekipe koje je trenutno prva te ima niz od 12 pobjeda za redom. Sad ima dosta svježih igrača za Atletico.

14 godina
neaktivan

Genijalno je to što je pobjedio.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
antimadridista kaže...

Pa ako malo pogledaš ekipu koji je poslao na teren baš i ne vrijedi tolko puno, a opet je uspio izvući pobjedu i to protiv ekipe koje je trenutno prva te ima niz od 12 pobjeda za redom. Sad ima dosta svježih igrača za Atletico.

i dalje i više nego solidna ekipa. 

Meni je genijalno nešto što je napravio Klopp prošle sezone, ovo što radi Simeone. Ali Mourinho kad na bunker izbori pobjedu sa Chelseajem protiv Liverpoola, nije to nešto što bi se trebalo nazivati genijalnim.

Na kraju krajeva, Di Matteo je uzeo Ligu Prvaka na taj način, da bi nedugo zatim dobio otkaz.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Sve o nogometu

Iz petnih žila ću navijati za Real i Atletico da prođu u finale LP, inače ćemo u finalu gledati ekipu koja će samo kružiti oko šesnaesterca s 1132432432435 dodavanja i sparkirani autobus u krilu golmana. Ne znam što je gadnije {#}

13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Iz petnih žila ću navijati za Real i Atletico da prođu u finale LP, inače ćemo u finalu gledati ekipu koja će samo kružiti oko šesnaesterca s 1132432432435 dodavanja i sparkirani autobus u krilu golmana. Ne znam što je gadnije {#}

A real ne parkira bus? famozni kraljevski klub igra bunker pred domaćom publikom? sramota..pa to ak projde u finale, taman mi dojde da se nogometa ostavim (igranja i gledanja)...da ne velim kolko mi se gade ona 2 šminkera..100 milja pak nebre loptu v gol plasirati..

Jedino zaluženo i dobro finale bi bilo Atletico-Bayern i točka.

Još nkj, smao nek Pep bude zamišljen i tužan u ut, pa da opet igraju igru od prošle godine ko u subotu, drugo poluvrijeme, pep nije stajao na crti i vidi čuda igralo se okomito u 16-erac..

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 20:25 (Schweini7).
15 godina
Sve o nogometu

Hebeš Bayern, Pep hoće kopirati tika taku iz Barce ali to u Bayernu ne izgleda nikako. Nema igrače kao u Barci za to, a Real nije igrao ni blizu kao Chelsea. Ne znam koju si ti utakmicu gledao.

15 godina
Schweini7 kaže...
vrinho kaže...

A real ne parkira bus? famozni kraljevski klub igra bunker pred domaćom publikom? sramota..pa to ak projde u finale, taman mi dojde da se nogometa ostavim (igranja i gledanja)...da ne velim kolko mi se gade ona 2 šminkera..100 milja pak nebre loptu v gol plasirati..

Jedino zaluženo i dobro finale bi bilo Atletico-Bayern i točka.

Lol, a sa čime je to Bayern ove godine zaslužio? Onaj prošlogodišnji bi ih pregazio gore nego barcu.

Najbolje dva kluba ove godine u Europi su ATM i Liverpool. Ostali su koplje ispod. Bayern nije zaslužio to mjesto ništa više od Barce, PSG-a ili nekog trećeg kluba.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Sve o nogometu

Jeste vi smiješni. Ako netko zaslužuje finale onda nek i POBJEDI, kako može salužiti finale ako nije uspio zabiti gol? Bez obzira jel se igrala obrana sa 10 igrača ili ne, ako su ovi tolko zaslužili onda nek probiju i taj bunker.{#}

16 godina
Sve o nogometu
Zaslužio je tko god se plasira. Samo je pitanje što se kome sviđa.
13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Da ti bum iskren j*** se meni kaj pep oće, samo nek bude maskota, a ovi nek igraju Juppovu i gru i svi sretni i zadovoljni.

14 godina
protjeran
Sve o nogometu

Jedan kratki dokumentarac o hrvatskom nogometu. Usput na kanalu možete pogledati i drugi video o Lijepoj našoj.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
Sve o nogometu

Svaka čast gosp. Pepu Guardioli. Citiram njemačke komentatore "Bayern igra tika - taka dok Real tik - tak - goal. Pratim Bayern cijele sezone i najveći problem u svim utakmicama je bilo postizanje prvoga gola. Kada ga zabiju bavarci su neuništivi što je rezultat kontinuirane pas igre. Ali Bayern je tom igrom uspio izgubiti ono što je Heykcness gradio toliko dugo. Neuništivu, eksplozivnu, karakternu momčad, koja je pokrivala svaki dijelić prostora. Svi naprijed svi nazad. Možda čudno zvuči. Ali Bayern je izgubio prostor, jednostavno ne može "disati" i zarobljen je u svojoj igri, tj. neigri. A prostor u nogometu je sve, što je Bayern pokazao prošle sezone, i kako ga koristiti. Naravno u ovoj utakmici zakazala je obrana i katastrofalna skok igra što je uvijek bilo na razini.

Edit: Interesantno je vidjeti Guardiolu kao takozvanog velikog stručnjaka koji nakon 2 - 0 sjeda na klupu i cjelu utakmicu gleda i ne poduzima ništa. Potrebno je zapitati se je li to uistinu trener koji je dobar za Bayern? Zamislite samo Kloppa u takvoj siutaciji. Je li on odusto protiv Reala. Velike su razlike u mentalitetu njemačkih i španjolskih trenera. Kad je Guardiola došao za trenera bio je to veliki upitnik. Nakon svake Bayernove utakmice unatoč pobjedama, uvijek je bilo jedno veliko ALI (barem kod mene). Bilo je samo pitanje vremena kada će Bayern naletiti na momčad koja će imati puno kvalitetniju obranu, ubojitu kontru za razliku od drugih momčadi u bundesligi. Iznimka je Borrusia koja je vukla neke druge probleme, ali da su na onoj razini ko prošle sezone druga priča bi se vrtila.

Po mogućnosti otarasiti se ovog pristupa igre. Koliko god Guardiola znao sa loptom, nogomet treba igrati i bez lopte i to cijelu utakmicu, a tu je velika neznalica. Vidljivo je to kroz cijelu sezonu, koliko praznog prostora na utakmicama koje Bayern može iskoristiti. Na kraju čestitke Realu i cijeloj momčadi Bayerna na trudu, stvarno su se trudili, i zbog toga ih još više cijenim. Ostalo je finale kupa Njemačke. Sabrati se i odigrati za kraj najbolju utakmicu sezone.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 23:05 (fighterZu).
18 godina

previse su se barcelonizirali. to je sav problem. previse kompliciraju, nekakva ''prebrojavanja'' u 16 metara, malo okomitih lopti.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

Svaka čast gosp. Pepu Guardioli. Citiram njemačke komentatore "Bayern igra tika - taka dok Real tik - tak - goal. Pratim Bayern cijele sezone i najveći problem u svim utakmicama je bilo postizanje prvoga gola. Kada ga zabiju bavarci su neuništivi što je rezultat kontinuirane pas igre. Ali Bayern je tom igrom uspio izgubiti ono što je Heykcness gradio toliko dugo. Neuništivu, eksplozivnu, karakternu momčad, koja je pokrivala svaki dijelić prostora. Svi naprijed svi nazad. Možda čudno zvuči. Ali Bayern je izgubio prostor, jednostavno ne može "disati" i zarobljen je u svojoj igri, tj. neigri. A prostor u nogometu je sve, što je Bayern pokazao prošle sezone, i kako ga koristiti. Naravno u ovoj utakmici zakazala je obrana i katastrofalna skok igra što je uvijek bilo na razini.

Edit: Interesantno je vidjeti Guardiolu kao takozvanog velikog stručnjaka koji nakon 2 - 0 sjeda na klupu i cjelu utakmicu gleda i ne poduzima ništa. Potrebno je zapitati se je li to uistinu trener koji je dobar za Bayern? Zamislite samo Kloppa u takvoj siutaciji. Je li on odusto protiv Reala. Velike su razlike u mentalitetu njemačkih i španjolskih trenera. Kad je Guardiola došao za trenera bio je to veliki upitnik. Nakon svake Bayernove utakmice unatoč pobjedama, uvijek je bilo jedno veliko ALI (barem kod mene). Bilo je samo pitanje vremena kada će Bayern naletiti na momčad koja će imati puno kvalitetniju obranu, ubojitu kontru za razliku od drugih momčadi u bundesligi. Iznimka je Borrusia koja je vukla neke druge probleme, ali da su na onoj razini ko prošle sezone druga priča bi se vrtila.

Po mogućnosti otarasiti se ovog pristupa igre. Koliko god Guardiola znao sa loptom, nogomet treba igrati i bez lopte i to cijelu utakmicu, a tu je velika neznalica. Vidljivo je to kroz cijelu sezonu, koliko praznog prostora na utakmicama koje Bayern može iskoristiti. Na kraju čestitke Realu i cijeloj momčadi Bayerna na trudu, stvarno su se trudili, i zbog toga ih još više cijenim. Ostalo je finale kupa Njemačke. Sabrati se i odigrati za kraj najbolju utakmicu sezone.

I ne samo to, koliko puta su se jućer i ove sezone robben/Ribery vratili pomoći Lahmu/Alabi? (veliš da pratiš sve tekme, i ja pratim) Skoro nikad se nisu vračali, dok su pod Juppom bili svaki napad otraga i naprijed..

A da ne velim za Švajnija, koji je postal ko neki fini "brazilac", nije to više onaj Švajni koji je ubil Messija kod prvog dodira lopte, koji je s Martinezom bil najbolji zadnji vezni svijeta..

Onda stavljanje Lahma pola sezone na veznog, dafuq?! (još ni sad mi nije jasno ćemu to a Martinez na klupi)

Puno toga je Pep unazadil i zeznul i teško bude se opet vratiti na igru od prošle sezone..

Bayern razbije Barcu i tika-taku 7:0, Pep od njih onda napravi tu istu Barcelonu... (meni tu iskreno fali logike, zašto to raditi, osim zbogn jegovog ega i dokazivanja da tika-taka nije mrtva ili nekog drugog još goreg razloga)

Da smijem bilo kome, bilo koje pitanje postaviti, pital bi Pepa, zakaj je išal uništavati najbolju momčad svijeta koja je igrala najljepši nogomet?! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 7:45 (Schweini7).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice