Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.069.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sve o nogometu
Hexfire kaže...

Manchester Shity još jednom pokazao da su prosjek prosjeka. Možda ak potroše još pola milijarde bude bolje.

Nije baš da su iskusnjare u Ligi Prvaka, ali opet s tim novcima da ti Demichelis igra stopera meni je smiješno. U prvom poluvremenu je kao kukavica izbijao lopte.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
18 godina

to je ono sto se kaze limited defender... 

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Hexfire kaže...

Manchester Shity još jednom pokazao da su prosjek prosjeka. Možda ak potroše još pola milijarde bude bolje.

Nije baš da su iskusnjare u Ligi Prvaka, ali opet s tim novcima da ti Demichelis igra stopera meni je smiješno. U prvom poluvremenu je kao kukavica izbijao lopte.

Demichelis je bio i ostao panj {#} kad se samo sjetim koliko je puta kiksao dok je bio u Bayernu. nemam pojma zašto Nastasić ili Richards nisu igrali u  ovako važnoj tekmi

13 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...
N3N0 kaže...
Hexfire kaže...

Demichelis je bio i ostao panj {#} kad se samo sjetim koliko je puta kiksao dok je bio u Bayernu. nemam pojma zašto Nastasić ili Richards nisu igrali u  ovako važnoj tekmi

Skupa s Luciom, i onim delegatima Oddom i Lellom, najgora obrana Bayerna u povijesti.. užas..

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Milan - Atl.Madrid

očekujem tvrdu utakmicu bez puno prilika. 1:0 ili nekakav x

Arsenal - Bayern

švabci veliki favoriti, samo 2 poraza ove sezone{#} ono što je Barca bila prije 4-5 godina sada je to Bayern, 1:2 ili 1:3

16 godina
neaktivan
Ja se nadam da ce Arsenal iznenaditi. Jaci su nego prosle godine, Bayern po meni slabiji, a znamo da je prosle god u nokaut fazi bilo 1-3 0-2...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
Sve o nogometu

Da se igralo prije zimske stanke, mislim da bi bilo gusto. Sad, teško da će Arsenal u dvije tekme izbacit Bavarce. Atletico bi mogao već danas riješiti pitanje prolaska.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Bayern 95% prolazi, Arsenal nema neke šanse za prolazak. Ja sam navijač Arsenala, ali treba biti realan i priznati da Arsenal nema dovoljno kvalitetne igrače za Bayern.

16 godina
neaktivan
Evo vidim Sanogo u napadu, pa nisam ga bas vidio u igri dosad.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
N3N0 kaže...
Evo vidim Sanogo u napadu, pa nisam ga bas vidio u igri dosad.

Igro je protiv Liverpoola, isto drvo ko Giroud i Lord.. Obrana Bayerna nebi trebala imat nikakvih problema snjim..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Šta je Arsenal propustio, kakva šteta.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
neaktivan
Jbg... Bit ce cudo izvuku li X 10v11... Po meni prestrog crveni ali ok... Fabianski je cuda branio u FA kupu protiv Lpoola.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
N3N0 kaže...
Jbg... Bit ce cudo izvuku li X 10v11... Po meni prestrog crveni ali ok... Fabianski je cuda branio u FA kupu protiv Lpoola.

Ne moze bit prestrog kad je robben mogo cisti gol zabit... hebiga...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Po meni je ipak prestrogo dosuđen crveni. Šćecni se nikako nije mogao zaustaviti prije Robbenove noge, po meni penal i žuti karton.

Treba također napomenuti da je Ozil bio u zaleđu prije nego što je izborio penal, tako da bi bilo nepravedno da su poveli.

16 godina
neaktivan
Pa da ti si Sime kao i ovi na 24sata neznalica - "crveni je jer je zadnji igrac" e pa ne vrijedi to uvijek za golmane, pogotovo ne u 35.min... Robben mu skida loptu s ruke i on je nemocan, zuti karton, penal i gotovo. Ja nevidim sta je golman mogao napraviti da izbjegne kontakt.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
N3N0 kaže...
Pa da ti si Sime kao i ovi na 24sata neznalica - "crveni je jer je zadnji igrac" e pa ne vrijedi to uvijek za golmane, pogotovo ne u 35.min... Robben mu skida loptu s ruke i on je nemocan, zuti karton, penal i gotovo. Ja nevidim sta je golman mogao napraviti da izbjegne kontakt.

Ok, idemo po redu.

1. U kojem to svemiru se ne odnosi na golame? Su oni posebno zaštićeni od crvenih kartona i mogu raditi gluposti kakve žele? Bio je zadnji igrač, bila je izgledna situacija za gol (detalj koji se često zanemari), mogao je ili probati doći do lopte ili mu dopustiti da zabije gol. Odlučio se na ovo prvo, nije uspio i to je onda crveni karton. To što on nije mogao izbjeći kontakt je apsolutno nebitno. Faul je faul, bez obzira kako glup bio. I Demichelis je jučer mogao izbjeći kontakt...

2. 35. minuta... koje točno veze ima? To se može dosuditi i u prvoj i u devedesetoj minuti.

3. I biser dana za kraj, žuti karton. Pa kojom to logikom je to žuti karton? Znači penal bi bio promašen, Vojček (golman s najboljim imenom u povijesti igre) imao žuti i to je po tebi pošteno. Znači umjesto gola, Bayern zarađuje žuti karton za protivničkog golaman. Stvarno pošteno...

Da, 24sata su neznalice.

Uglavnom, velika šteta za Arsenal jer su imali šansu da odu u Njemačku sa solidnim šansama za prolaz. Ovako će trebati čudo da se tu nešto zakomplicira. Wenger panj pusti Ozila koje je u katastrofalnoj formi da puca kolegi iz repke. Pa ako to nije recept za propast ne znam što je. 

Atletico očekivano riješio prolazak u prvoj tekmi, iako koliko čitam puno teže od očekivanog.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Pa Šćecni se nije po ni jednom zakonu fizike mogao zaustaviti do Robena. Al svejedno, Bayern je bolja ekipa i prošli bi i bez tog crvenog

16 godina
neaktivan
Gledaj, do tog penala, Arsenal je imao svoj penal i 2 puta je bilo 1v1 s Neuerom. Nakon tog crvenog ovaj vadi Cazorlu koji je jedini nesto napravio (uz Oxladea) i Bayern preuzima inicijativu. Nekazem da to pravilo uopce ne vrijedi, ali nikad (ja osobno, bar se ne sjecam) nisam vidio iskljucenog golmana ovako rano u utakmici. Samo kazem da je prestrogo, nije bilo uklizivanje ili nekakvo ragbijasko rusenje. Znam, desava se puno puta npr. sudacka nadoknada, kontra, golman rusi igraca, izlazi van, penal, ako ima jos 1 zamjenu ubacuje drugog golmana, ako ne brani golman-igrac - ali crveni golmanu u 35.utakmici s cime ocito usmjeri utakmicu... Bezveze. Kako bi neki rekli nije za ovaj stadij natjecanja. Ali bolji je prosao, samo nadao sam se iznenadjenju, ovako sam sat vremena gledao reprizu onoga jucer.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan

Nije stvar u tome koja je minuta, nego da se Šćecni nije nikako mogao zaustavit.

Ozil je bio u zaleđu kad je izborio penal...

14 godina
N3N0 kaže...

Neznalice te ucio nogometu jebo te led... bavim se nogometom i pratim nogomet od kad znam za sebe i sad ces izmisljat toplu vodu. Golman je zakacio Robbena u punom trku kad ovaj ima cistu gol sansu, crveni karton ide direktno i penal... 

Ne bitno sta je golman mogo napravit, srusio ga je i prekinuo cistu gol sansu, tu nema dileme...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 0:01 (SimeKZ).
15 godina
N3N0 kaže...
Gledaj, do tog penala, Arsenal je imao svoj penal i 2 puta je bilo 1v1 s Neuerom. Nakon tog crvenog ovaj vadi Cazorlu koji je jedini nesto napravio (uz Oxladea) i Bayern preuzima inicijativu. Nekazem da to pravilo uopce ne vrijedi, ali nikad (ja osobno, bar se ne sjecam) nisam vidio iskljucenog golmana ovako rano u utakmici. Samo kazem da je prestrogo, nije bilo uklizivanje ili nekakvo ragbijasko rusenje. 

Finale Lige Prvaka 2006, opet Arsenal u priči. Lehman dobiva izravni crveni karton u 18-oj minuti utakmice. Ako se dobro sjećam, faul je onda bio na samom rubu 16 metara i da je kojim slučajem bio malo dalje, također bi bio crveni i penal. Daleko od toga da su situacije kao ta danas uobičajene, ali ovo je po trenutnim pravilima jedina moguća kazna. Sve ostalo nije pošteno prema Bayernu.

Po meni je općenito crveni karton + iskorišteni penal, definitivno prevelika kazna, ako sam start nije nešto što bi i inače bilo za isključenje. Ona ideja da se karton dodijeli ovisno o ishodu penala mi ne zvuči tako loše. Ali dati samo žuti i omogućiti Arsenalu da se provuće nikako ne može biti pošteno. Bayern ih je izigrao i da je neki obrambeni s leđa srušio Robbena opet bi bio crveni i penal. Mislim, ne vidim kakve veze ima što je to golman napravio. Pa zato imaš još jednog na klupi. A Wenger da nije papak bi izvadio Ozila, ne Cazorlu.

16 godina
neaktivan
Ma znam, nije on sudio protiv pravila nego je i po meni prestrogo, al siguran sam da ne dobiva golman bas uvijek crveni karton, e sad koji se tu kriterij gleda...Neznam jesam li igdje pisao ali po meni Chelsea i/ili Real mogu iznenaditi u LP i otici do kraja. Smatram da Bayern nece obraniti naslov, previse je tu kemijanja, nesigurmosti i realizacija puno slabija. Sljedece sezone ce biti ubojitiji ako ih dobro poslozi...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
Sve o nogometu

Guardiola izjavi da mu je jedino bitno da je posjed konkretan, a ne postotak i onda se njegova momčad deset minuta dodaje oko 16 metara Arsenala. Jbt tika tlaka. Šansi za čisti centaršut kao kod drugog gola su imali nekoliko u drugom poluvremenu, ali Guardiola ko da zaboravlja da nema više momčad prosjeka metar i pol.

Što se tiče potencijlanih pobjednika, ova uobičajena ekipa je uvijek opasna. Real, Chelsea, Barca sigurno mogu do polufinala barem. Bayern ima najjaču momčad, ako se gleda 23 igrača i u prvenstvu najkomotniju situaciju. Svi ostali će se vjerojatno do kraja boriti za naslov prvaka svoje zemlje. Ali ima neki razlog što još nitko nije obranio titulu LP i pitanje je da li će sada uspjeti. Vidjelo se jučer da su dosta ranjivi kad im uzmeš posjed i samo taj igrač više im je omogućio toliku dominaciju. PSG bi možda mogao iznenaditi ove godine. Borussija nije u bajnoj formi, ali kod kuće su uvijek opasni. Atletico Madrid pak nema toliko jaku klupu da jednako kvalitetno igra i Primeru i LP. Da se orijentiraju samo na LP, mislim da imaju realne šanse doći jako daleko.

Sve u svemu bit će zanimljiva godina.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Izvučene su grupe za Euro 2016.

Hrvatska je u grupi H sa Italijom, Norveškom, Bugarskom, Azerbejdžanom i Maltom. Sve u svemu čini mi se OK grupa.

15 godina
Sve o nogometu

Sve su to naše stare " mušterije ".{#}

13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Gibraltar osvaja!! {#}

EUNE: RayzCRO
16 godina
Sve o nogometu

Pročitao sam na jednom portalu da prve dvije momčadi iz skupine idu izravno na euro a trećeplasirani u kvalifikacije? Koliko će onda momčadi na euru nastupit?

You are wrong, fucked, and overrated and I think am gonna be sick of your fall!
15 godina
Sve o nogometu

2 najbolja iz skupine se direkt kvalificiraju i 3. najbolja iz svih skupina i onda 8 trećeplasiranih idu u dodatne kvalifikacije. 24 momčadi budu na Euru, 6 skupina po 4 momčadi budu. Malo bedast sistem i mislim da ovo nije dobro jer će se kvaliteta previše razrijediti.

16 godina
bruno03 kaže...

Pročitao sam na jednom portalu da prve dvije momčadi iz skupine idu izravno na euro a trećeplasirani u kvalifikacije? Koliko će onda momčadi na euru nastupit?

Prve 2 i najbolja 3 momcad idu izravno, ostalih 8 treceplasiranih momcadi idu u dodatne.. 24 momcadi ce bit, 23 iz kvala + domacin..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
16 godina
Sve o nogometu

kako će onda izgledati drugi krug?

You are wrong, fucked, and overrated and I think am gonna be sick of your fall!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice