Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.069.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sve o nogometu
antiljano27 kaže...

To sa žutim kartonima je bzvz skroz. Samo ce se povečat broj sudskih grešaka. Koliko puta je netko stvarno bio fauliran, sudac ne vidi i ovaj ne samo da dobi žuti zbog simuliranja, još mora i van na 10-15 min. Ne samo da će sudac krivo nekome da žuti, nego uz to još mora van igre. I zamisli situaciju - finale svjetskog prvenstva, ekipa određena vodi 1-0 i u zadnjih 10 minuta igre dobije 2 žuta kartona i mora završit finale svjetskog bez dva igrača, apsurdno i nepotrebno. 

Ali sve te situacije koje spominjete imaju i drugu stranu. Šta je sa ekipom koja lovi taj zaostatak? Ima na primjer situaciju 3 na 2 koja je prekinuta zbog faula i protivnik samo dobije žuti karton. Što se mene tiče, žuti karton sam po sebi često nije dovoljna kazna. Iskreno me zanima kako bi to funkcioniralo, ako se Platini odluči to progurati. Mislim da je svima cilj da nogomet bude što atraktivniji i bolji za gledanje. Ovo, barem na papiru zvuči kao nešto što bi tome doprinjelo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
odjavljen
Sve o nogometu

totalno glupa ideja

Losing all hope was freedom
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ma čisto sumnjam, postalo bi ko hokej onda... bazirala bi se taktika na igri sa igračem manje, žuti karton je tu kao upozorenje, ne znam zašto bi jedan tim morao biti hendikepiran zato jer prigovori sucu, skine majcu etc....

16 godina
neaktivan

jel ima prijenos izvlačenja grupa za SP?

13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Jel zna netko kako da budem smiren dok igram nogomet ? Kada igram sa prijateljima nogomet driblam ih kao male mace, a kada sam na nekom turniru ili u prvenstvu onda se nekako promijenim i neznam nekako igrati nogomet, sve se promijeni :( Izvinjavam se ako sam promašio temu :)

AMD Athlon (tm) II X2 240, 2.81 GHz, 3.25 GB Ram-a
15 godina
SSCars kaže...

Jel zna netko kako da budem smiren dok igram nogomet ? Kada igram sa prijateljima nogomet driblam ih kao male mace, a kada sam na nekom turniru ili u prvenstvu onda se nekako promijenim i neznam nekako igrati nogomet, sve se promijeni :( Izvinjavam se ako sam promašio temu :)

{#} 

Trema te hebe ili naletiš na bolje protivnike, oderi 2 konjaka prije i letit ćeš po terenu :D

13 godina
neaktivan

A ako je trema kako mogu to rijesiti na drugi nacin osim konjaka ? Jos sam mlad za to :) Ma nije da su oni jaci od mene....

17 godina
Sve o nogometu

Nađi si razlog zašto igraš. Ako igraš bez dobrog motiva, teško da ćeš dati najbolje od sebe.

I probaj misliti na taj razlog, ne na ljude oko sebe...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

Hvala :)

16 godina
neaktivan
  soja kaže...

jel ima prijenos izvlačenja grupa za SP?

Mislim da će bit na youtube FIFATV ili pak na njihovoj stranici. link

Ako ne bude ni tamo onda sigurno na sportska-tv ili ovdje link2

Naravno i HRT 2, u 17:00 počinje

15 godina
Sve o nogometu

Imam neki prokleti osjećaj da će nas baciti u drugi pot {#}

16 godina
odjavljen
Sve o nogometu

Brazil, Meksiko i Kamerun. Otvaramo prvenstvo, koja čast.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 18:15 (piksic).
15 godina
Sve o nogometu

slazem se, velika cast, pa makar nas razgu*ili

i susjedi imaju dobru skupinu, nadam se da cemo daleko dogurat i oni i mi, pa da se sretnemo negdje u cetvrfinalu da napokon mogu uzivat i navijati za obje momcadi :D

jedva cekam 6 mjesec da sve to skupa pocne

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Francuzi šupčine opet najlakse.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
Sve o nogometu

Jako gadna skupina ali velika čast je otvoriti SP s velikim Brazilom makar protiv njih bod bi bio kao osvajanje SP-a. Meksiko uvijek nezgodan a Kamerun.... Afrikanci... dok imaju svoj dan mogu pobijediti bilo kog.

Al mi je muka kad vidim kakvu grupu izvuku hebeni Francuzi {#}

12 godina
protjeran
branchonelli kaže...

1998: Francuska, Danska, Saudijska Arabija, Juzna Afrika
2002: Francuska, Danska, Senegal, Urugvaj
2006: Francuska, Svicarska, Juzna Koreja, Togo
2010: Francuska, Urugvaj, Meksiko, Juzna Afrika
2014: Francuska, Svicarska, Alzir, Iran ???

2014: Francuska, Švicarska, Ekvador, Honduras {#}

13 godina
neaktivan
branchonelli kaže...
branchonelli kaže...

Od kud ti pravo podcjenjivati i rugati se Švicarskoj? jedina repka koja je u JAR-u Španjolcima bodove uzela.. za ove dvoje se slažem da su slabi, ali me lagano već smeta to podcjenjivanje Švicaraca...

12 godina
protjeran
Schweini7 kaže...

Od kud ti pravo podcjenjivati i rugati se Švicarskoj? jedina repka koja je u JAR-u Španjolcima bodove uzela.. za ove dvoje se slažem da su slabi, ali me lagano već smeta to podcjenjivanje Švicaraca...

Tko se ruga Švicarskoj? Samo je činjenica da su slabiji od Brazila, Argentine, Španjolske, Belgije i Njemačke.

16 godina
Sve o nogometu

Meni je skupina super, želio sam neke afrikance s nama u skupini. A još otvaramo SP s Brazilom što je privilegija i utakmica za povijest.

ako ne možemo preko Kameruna i Meksika onda ni ne zaslužujemo ništa drugo nego ispadanje u prvom krugu. Realno, moglo nas je dopasti i teže. Dobili smo 2 protivnika s kojima možemo igrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 18:43 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ako dobro vidim, ako se i uspijemo probiti iz skupine na drugom mjestu ionako nas čekaju Španjolska ili Nizozemska {#}

16 godina
neaktivan
branchonelli kaže...
branchonelli kaže...

Namještaljka ko kruh.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Firefox72 kaže...

Ako dobro vidim, ako se i uspijemo probiti iz skupine na drugom mjestu ionako nas čekaju Španjolska ili Nizozemska {#}

Dobro vidiš, 4. SP i najgori i najtrnovitiji put ka uspjehu nam je dodjeljen. Tko zna....

14 godina
Sve o nogometu

Mene više sekira ovaj Kamerun,nego Brazilci,Meksiko je kvalitetan,ali ipak nije u rangu sa Hrvatskom!

Osobo sam prizeljkivao jaku skupinu,jer je poznato da naši igraju dobro,kada je protivnik jak!

Sada jedva cekam novinarska presheravanja o tome kako su u A skupini Brazil i Hrvatska favoriti!

Za BiH mi je drago sto je dobila li-la skupinu u kojoj po mojoj procjeni imaju veliku sansu za proci dalje!

Sretno Hrvatska,sretno Bosna!

18 godina
Sve o nogometu

Tko u ovakvom trenutku ne bi pomislio na 98-u, sve ćemo vidjet sljedeće godine u lipnju, možemo samo držat fige i navijat.

Fortune favours the brave
14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Osobo sam prizeljkivao jaku skupinu,jer je poznato da naši igraju dobro,kada je protivnik jak!

na osnovu čega to zaključuješ?

17 godina
Sve o nogometu

Još jedna stvar, koju je izjavio Mirko Jozić, Meksiko može biti najopasnija momčad od svih.

Zato što večina igrača igra u nacijonalnom prvenstvu i dobit će poštedu od klubova tako da će več u drugom mjesecu, otići u reprezentativni kamp.

Dakle 4 mjeseca će imati za uigravanje i pripremanje taktike za prvenstvo, dok će sve ostale repke uglavnom imati par tjedana.

Ovo je jedna jaaako važna činjenica, i nebi je tek tako zaemario.

Ali ono, s obzirom kako smo se i mi provukli (mislim realno sa protivnikom kojeg smo dobili u playoffu), mislim da bolje nismo ni zaslužili...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Znači dalje idu Kamerun i Brazil...

18 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Uopće je besmisleno otpisivat bilo koju reprezentaciju.

To je SP i svatko tko će igrati dati će sve od sebe. Mi imamo dobru repku i sve prošle tekme će pasti u vodu.

Vjerujem da ćemo pružiti dobar otpor Brazilcima.... na njima je veći teretn nego na nama i to trebamo iskoristiti.

https://www.g2a.com/r/mnik987
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Samo Brazilu ćemo i pružit dobar optpor (a svejedno ćemo spušit) a protiv Kameruna i Meksika nemamo šta tražit...

13 godina
neaktivan
od kud ti to da cemo samo Brazilu pruzit otpor? ..

ako igraci budu zdravi i 110% spremni svatko ima sanse.. Pa cak i Honduras
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice