Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.074.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

1-0, Bravo Rijeka!! Ajmo, još 10 minuta do kraja...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

evooooo ga 2:0 {#}

16 godina
neaktivan
Re: Sve o nogometu
Rijeka srusila jaci klub od Austrie Bec?
1911 & 1899
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

2-1 {#}

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

šteta za ovaj gol

16 godina
protjeran

Opustili se, jooj. Kakav bezvezni gol. Sa 2-0 bi već bili jednom nogom u skupini EL.

B-A-R-C-A
16 godina
Sve o nogometu
velika šteta za gol, ali treba biti realan, Stuttgart je imao dosta dobrih šansi i kad-tad se vidjelo da će zabiti. Rijeci svaka čast, sad je 50-50 rekao bih.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

čudesna pobjeda{#}atmosfera je vrh!

15 godina
Sve o nogometu

Svaka čast Rijeci, kapa do poda! I opet vode 2-0 i popuše bezvezni gol, makar mora se priznati da je Stuttgart zaslužio barem jednog po broju prilika i ako će biti stanje na terenu kao danas bit će jako, jako teško u uzvratu ali i umor na kraju je dosta igrao ulogu.

13 godina
Sve o nogometu

Rijeka - Stuttgart

pakao u 30.- oj minuti

i jedna kvalitetnija slika

kažete da se i na TV-u osjetila atmosfera. zbilja je bilo veličanstveno. šteta za primljen gol, ali kako je Stuttgart na kraju stisnuo, uff, lako je moglo završit i 2-2. ...

...i da editiram. da nije bilo Vargića, ne znam kako bi to završilo. čovjek je SVE skidao i obranio je  baš sve šta je mogao i morao.

krepat, ma ne molat !

grga
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 7:05 (grgaRi).
13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Kao što sam i par stranica prije napisao, Rijeka je i dobila {#} , samo mi je žao za taj glupi gol primljeni {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 10:25 (Schweini7).
13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

E sada da ja vama nešto kažem,Čop je igrač za HNL a ne za ligu prvaka,Zelenika još je mlad,Husjeinović igrač koji nezna kud bi s loptom,nema vizije(Transfer lista) Sammir igra preko ku*ca,Addy nesiguran,Šimunić ima 35 godina,Pamić igrač za Zagrebačku ligu,Ademi igrač za HNL,i na kraju JURČIĆ ako je ko vidio kako je on postavio postavu prije utakmice znat će o čemu pričam,prvo stavio je Čopa na krilo umjesto Frenandeza,krenuo je pre defanzivno u utakmicu njihova obrana nam je bila na centru a nasa nije mogla primiti loptu na šesnaestercu,naši vezni igrači uopće nisu trčali mislim na Ademija Husjeinoviča,Pamića... Mogu još nabrajati ali neću,volio bi da se stvari počnu mjenjati,i još nešto znam da ce radi ovoga biti dosta neslaganja ali mislim da Rijeka ove godine može biti prva u HNL-u,i također mislim da bi Rijeka dobila jučerašnju Austriju...

I sada recite:Rijeka-Stuttgart 2-1,Rijeka je ostavila srce na terenu da dobije,armada je napravila  samo takvu atmosferu na utakmici,a po mojem mišljenju u Dinamu su samo par igrača igrali s srcem a većini je bilo idemo to riješiti.Nadam se prolasku Dinama u Ligu pravaka i Rijeke u Europa ligu

13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Zenit nudi Bayernu 30M eura za Mandžukića,nebih volio da ode u Zenit...

15 godina
Sve o nogometu

S financijske strane bi bilo odlično i za njega i za Bayern. E sad, sa igračke strane upitno je koliko mu se to isplati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

S financijske strane bi bilo odlično i za njega i za Bayern. E sad, sa igračke strane upitno je koliko mu se to isplati.

Ima Bayern love :D,a on igra sa srcem za repku i mislim da nije tip koji trči za lovom.

15 godina
Znalac111 kaže...
Hexfire kaže...

Ima Bayern love :D,a on igra sa srcem za repku i mislim da nije tip koji trči za lovom.

Ne kažem da nema, ali opet. Doveli su ga za duplo manje. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Upravu si doveli su ga za 12M a sada dobiju 30M,ali mislim da se on svidio navijacima i upravi i mislim da neide nigdje.

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Sad cu mozda zvucati neinformirano, no nisam znao .... 

Gomez u Fiorentini ? {#}  Kako, zasto ??

16 godina
fakEEE kaže...

Mandžo ga svojim igrama potjerao iz Bayerna {#}

prešao je u Fiorentinu ovo ljeto, dočekalo ga 30.000 ljudi u Firenci kad je bilo predstavljanje. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Povrijedio se, a Mandžukić je za to vrijeme preuzeo njegovo mjesto u prvih 11 svojim dobrim partijama. Kada se vratio pred kraj sezone, odlično je igrao. Možda bi ostao da nije došao Pep sa svojim stilom igre, jer više ni Mandžukić nije siguran, a treba izboriti mjesto u reprezentaciji za SP. U Fiorentini ce to sigurno uspjeti, jer odlaskom Jovetića nema konkurenciju u napadu...

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

A je, izbacio ga Mandzo, to je evidentno ... No cudim se kud bas Fiorentina, sto nije bilo drugih ponuda drugih " uspjesnijih " klubova ? 

Mislim, Bale u Real M. za 99milja, a Gomez ..... {#}

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

A je, izbacio ga Mandzo, to je evidentno ... No cudim se kud bas Fiorentina, sto nije bilo drugih ponuda drugih " uspjesnijih " klubova ? 

Mislim, Bale u Real M. za 99milja, a Gomez ..... {#}

Bilo je, ali on je insistirao da pređe u Fiorentinu. Anyway, odličan posao Fiorentine. Prodali Jovetića za 30M, doveli Gomeza za 18...

13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Gleda ko Bayern, užas kako jadna igra... {#} (Pep mi počinje iti na živce)

i još ne razumijem kako nisu naučili da se penali pucaju po zraku.. {#}

(mada realno o penalu nije bilo riječi, čisti poklon, što me kao navijača jako smeta)

15 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Gleda ko Bayern, užas kako jadna igra... {#} (Pep mi počinje iti na živce)

i još ne razumijem kako nisu naučili da se penali pucaju po zraku.. {#}

(mada realno o penalu nije bilo riječi, čisti poklon, što me kao navijača jako smeta)

Penali se ne pucaju po zraku. Prije će golman stići ako je visoka, a postoji i veća šansa da se gol promaši.

Najbolje je gađat malu mrežu dolje nisko. Golman nemože obraniti sve i da pogodi stranu.

13 godina
neaktivan
yeo kaže...
Schweini7 kaže...

Da, zato su se golmani ubili dok su branili Alabi danas i Mulleru prošli tjedan penal. {#} (al da ne ulaztimo u nepotrebne rasprave, ja sam samo htio naglasiti da se još nisu naučili pucati)

Ako baš treba možemo staviti glasovanje kak je bolje pucati, po dolje ili po zraku... {#}

16 godina
odjavljen
Sve o nogometu

Treba se pucati kao David Luiz u finalu Lige prvaka ili Benzema protiv Al Sadda, jako i bez puno razmišljanja.

Imam pitanje. Ako npr. Dinamo ima loptu i Pinto doda Šimuniću po zraku, a Šimunić glavom doda Zeleniki, da li onda golman smije primiti loptu u ruke?

Real Madrid
12 godina
neaktivan
piksic kaže...

Treba se pucati kao David Luiz u finalu Lige prvaka ili Benzema protiv Al Sadda, jako i bez puno razmišljanja.

Imam pitanje. Ako npr. Dinamo ima loptu i Pinto doda Šimuniću po zraku, a Šimunić glavom doda Zeleniki, da li onda golman smije primiti loptu u ruke?

Smije, ne smije mu samo nogom vratit, ni rukom naravno. Al npr ako se slučajno odbije Šimuniću lopta od noge Zeleniki, smije ju ruke uzet

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 17:54 (branchonex).
15 godina
piksic kaže...

Smije. Vraćanje glavom, prsima i koljenom je dozvoljeno i nema indirekta nakon toga. Samo i isključivo ako se igra nogom i postoji namjera da se doda, onda je indirekt.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
piksic kaže...

Smije. Vraćanje glavom, prsima i koljenom je dozvoljeno i nema indirekta nakon toga. Samo i isključivo ako se igra nogom i postoji namjera da se doda, onda je indirekt.

Koljenom isto??? to baš nisam siguran...

ne spada to u nogu?

16 godina

Može i koljenom. Sjećam se da je Tonel tako na jednoj utakmici protiv Hajduka vratio golmanu i baš je komentator govorija kako je to dopušteno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice