Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.077.756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sve o nogometu
plavi08 kaže...

Tipični Linheštajnski virtuozi. No Štimac se nije dao iznenaditi, znao je da ga čeka borba do posljednje kapi znoja. Svaka čast, stvarno smo rasturili jednu od najjačih ako ne trenutno i najjaču repku u europi i šire.

Bahatim Lihtenštajncima će dugo odzvanjati ova naša trica usred Vaduza {#}

nisam se nasmijo dugo ovako hahah {#}

Zan klo van dam
16 godina
Sve o nogometu

''Velike'' riječi ''velikog'' izbornika, ''zadovoljan sam, vratili smo se na pobjednički kolosjek''.

{#}

15 godina
Hexfire kaže...

Tak ti je to kad nakon 5 pravih utakmica trenerske karijere sjedneš na klupu "top 10" reprezentacije svijeta.

HNS mafija na djelu svi su se cudili dok je Prosinecki rekel da ne zeli imati posla a kamoli biti trener dok su u HNS-u ti ljudi..

Nama treba trener i struka izvana netko neovisan i sposoban jer ovo je sramota imamo odlicne igrace i jos bolje mlade generacije

a rezultati su koma , Bilic je bio precijenjen samo zbog one pobjede na Wembely-u a Stimac pak je glup ko k*rac samo puno prica

a rezultati su mu nepostojeci.

Mucili smo se sa Lihtenštajnom u kojem je nogomet na istoj razini ko i svemirski program u Hrvatskoj.

twice the pride double the fall
15 godina
Sve o nogometu

Meni je pak fascinantno kak je Lihtenštajn, praktički amaterska ekipa koja igra bunker pa na kontre, proba za utakmicu protiv Srbije koja će nošena publikom krenuti od početka agresivno i na sve ili ništa...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
odjavljen
Sve o nogometu

Meni nije jasno kakve to budale plaćaju trenera koji govori da je zadovoljan pobjedom 3:2 protiv Lihtenštajna, koji veli da smo dopustili da nam amateri pokažu kvalitetu i koji je od igrača koji su nekad pobjeđivali Njemačku napravio ovakvu sramotu.

Real Madrid
15 godina
piksic kaže...

Meni nije jasno kakve to budale plaćaju trenera koji govori da je zadovoljan pobjedom 3:2 protiv Lihtenštajna, koji veli da smo dopustili da nam amateri pokažu kvalitetu i koji je od igrača koji su nekad pobjeđivali Njemačku napravio ovakvu sramotu.

Šuker/Mamić, sve rečeno. Utakmica protiv Škotske B momčadi je puno toga rekla i dok je Štimac za kormilom reprezentacije takvih rezultata nažalost bude još, budite uvjereni.

Di ste vidjeli nekog ozbiljnog trenera da viče igračima cijelu utakmicu s klupe da trče, kreći se, utrči tamo i tamo i sl.!? Dok sam jučer vidio onaj njegov smijeh kad smo zabili treći gol došlo mi je da mu zube izbijem a nedodirljivi Srna ako se sjećate pred kraj utakmice kad je lopta išla prema njemu a on lagano trčkarao prema iza i čekao da mu dođe a jedan od igrača Lihtenštajna mu izbio loptu i svirana je ruka Srne a ovaj laje kako najbolje zna, ne znam da li sam tada ikad toliko psovki izgovorio tijekom jedne utakmice, on mi već nekoliko godina ide na neku stvar... Kako bi se reklo svi danas igraju nogomet i jučerašnji rez me ne zabrinjava previše ali pristup nekih igrača + izbornik takav kakav je (nažalost) ne daje mi razlog za optimizam kad dođu ozbiljnije ekipe. . .

Hmm, kad kad si bolje razmislim pa i Lihtenštajn je za nas postala ozbiljna ekipa, zar ne?

18 godina

kad sam ja govorio da triba dovest stranog strucnjaka onda ste se meni smijali...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

kad sam ja govorio da triba dovest stranog strucnjaka onda ste se meni smijali...

To nećemo doživjeti tako brzo... I osobno sam uvijek za domaćeg trenera, ako je moguće. Problem je što repka s jedne strane mora biti uvijek na velikom natjecanju, pobijediti svaku tekmu jer je publika zahtjevna i usput prodati što više Dinamovih igrača. Teško je sve to uskladiti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Obi Wan kaže...

To nećemo doživjeti tako brzo... I osobno sam uvijek za domaćeg trenera, ako je moguće. Problem je što repka s jedne strane mora biti uvijek na velikom natjecanju, pobijediti svaku tekmu jer je publika zahtjevna i usput prodati što više Dinamovih igrača. Teško je sve to uskladiti. 

Dok god su tu mamićevi pijuni nećemo imat stranog stručnjaka. Pa štimac i mamić su se klali do ima par godina, kad odjednom sve super, mamić i šuker ga postave za izbornika, on objeručke prihvaća mamićeve promašene talente.

Slažem se s tobom Obi, ja sam dok je još bilić tu bio govorio da treba dovesti stranca jer bilić ima 10-ak igrača koje mora pozivat u repku. Daj Bože što prije stranog stručnjaka koji neće imat nikakvog kontakta sa mamićem i njegovim pijunima i koji će sam sastavljat momčad. Pa mi po kvaliteti bez imalo pretjerivanja možemo proć skupinu svjetskog prvenstva, a u knockout fazi u jednoj tekmi, sve je moguće.

Live and let live.
16 godina
cecenac kaže...

Dok god su tu mamićevi pijuni nećemo imat stranog stručnjaka. Pa štimac i mamić su se klali do ima par godina, kad odjednom sve super, mamić i šuker ga postave za izbornika, on objeručke prihvaća mamićeve promašene talente.

Slažem se s tobom Obi, ja sam dok je još bilić tu bio govorio da treba dovesti stranca jer bilić ima 10-ak igrača koje mora pozivat u repku. Daj Bože što prije stranog stručnjaka koji neće imat nikakvog kontakta sa mamićem i njegovim pijunima i koji će sam sastavljat momčad. Pa mi po kvaliteti bez imalo pretjerivanja možemo proć skupinu svjetskog prvenstva, a u knockout fazi u jednoj tekmi, sve je moguće.

da, ali ovo je nemoguće upravo zato što je sve to u rukama te gospode koja gleda vlastiti interes, nije njih ni briga za uspjeh reprezentacije. Nema tu kruha dok nam je nogomet u rukama takvih.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

najgore od svega je to što će s*ebati još jednu odličnu generaciju :/

Bilić je barem u prvom mandatu stvorio prepoznatljiv stil igre i  bio ugodno iznenađenje na EP2008

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Nažalost, nisam mogao vjerovati da će me išta natjerati da bojkotiram repku, dakle od postavljanja Štimca nisam utakmice pogledao. I nastavit ću to dok se ova prčija ne ukloni, ali parim da to neće biti tako brzo.

Istinski sam ljubitelj nogometa i pratim sve što se može pratiti, ali repku više ne. Baš su me udarili u "ponos". Volio bih da ne odemo u Brazil da se još više osjeti nezadovoljstvo navijača i svih nogometnih zaljubljenika.

A da nije slučajno...?
18 godina

prijateljske utakmice su onako, meh, nije te briga, da isprobas par igraca.

al to se ne radi kad ti je sljedeca utakmcia protiv srba, u beogradu, a jos pogotovo kad je upitno hocemo li otic na sp ili ne...

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Dok ga naši novinari sele u druge klubove i govore da nije u prvom planu, Mandžo i drugu ligašku utakmicu starta u prvoj postavi te opet zabija.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 15:51 (ph3nom_gamer).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

.

13 godina
protjeran
Sve o nogometu

Pogledao sam danas dvije tekme, Liverpool - Stoke i Arsenal - Aston Villa.

Liverpool je doveo par dobrih igrača, dobili su 1:0. Trebali su uvjerljivije dobit, ali je Begović na golu Stokea sve branio. Na kraju u 88.min je Stoke imao penal, kojeg je obranio novi golman liverpoola.

Arsenal je poveo rano, pa primio tri gola. Wenger definitivno uništava Arsenal. Klub poput Arsenala bi se trebao borit za naslov, a Wenger ima limitiranu ekipu i ne želi dovest pojačanja. Ja sam navijač Arsenala, ali ovo što rade u klubu je loš posao.

Al zanimljivo je kako navijači Arsenala napune stadion i navijaju do posljednje minute unatoč tome što gube 1:3. Trebali bi se ugledat na njih.

"The day you stop learning is the day you stop living"
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 18:25 (tesioni).
18 godina

na sam spomen arsenala pocnem se nekontrolirano i histericno smijat...

13 godina
protjeran
Sve o nogometu

Strašno je kako loše igrače ima Arsenal, pravo čudo je kako su izborili europu. Mislim da bi u njihovoj ekipi umjesto Sagne, Koscienlyja, Girouda mogli komotno igrati Soudani, Pinto i Šimunić. A i umjesto onog Rosickog koji je zapucao 3 zicera mogao bi Damir igrati {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 18:35 (tesioni).
16 godina
Sve o nogometu

meni je stvarno čudo da taj Wenger ne želi dovesti baš nikoga. Fali im kronično pojačanje na zadnjem veznom (ma i na drugim pozicijama, ali na toj posebno) i on promatra kako Luiz Gustavo odlazi iz Bayerna u Wolfsburg za sitniš. A pričalo se da bi mogao preći u Arsenal i čak je i sam Luiz Gusatvo rekao da mu se sviđa ta ideja. Mogli su dobiti pravo pojačanje za sitniš, a love imaju na bacanje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 18:47 (antimadridista).
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

meni je stvarno čudo da taj Wenger ne želi dovesti baš nikoga. Fali im kronično pojačanje na zadnjem veznom (ma i na drugim pozicijama, ali na toj posebno) i on promatra kako Luiz Gustavo odlazi iz Bayerna u Wolfsburg za sitniš. A pričalo se da bi mogao preći u Arsenal i čak je i sam Luiz Gusatvo rekao da mu se sviđa ta ideja. Mogli su dobiti pravo pojačanje za sitniš, a love imaju na bacanje.

Kakvi igrači im trenutno igraju i Soudani bi bio pojačanje. Ali Wengerova filozofija je prodaj najbolje i ne dovedi nikog.

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Gol Srne iz slobodnjaka

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Gol Srne iz slobodnjaka

Vec drugo kola zaredom :)

A da nije slučajno...?
17 godina
Sve o nogometu

A u repki, zadnje vrijeme,  ni loptu ne može ubaciti kako spada{#}

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ma u repci jedino Dudu igra super...Ma trener je kriv za takvu situaciju, volio da ne odemo u Brazil jer jedino se tako možemo riješit stučnjaka nad stručnjacima Mamića ups Štimca...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 12:29 (Praetorian1).
16 godina
Sve o nogometu

Bravo za našeg izbornika, baš pazi što govori, i to pazite - na Facebooku {#}

http://www.24sata.hr/nogomet/stimac-izgubio-zivce-na-fejsu-i-porucio-navijacu-da-je-idiot-328650

što drugo očekivati od tog mafijaša i ulizice. Jadan ti je naš nogomet dok god se ovakve likove ne protjera...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 20:32 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...

Bravo za našeg izbornika, baš pazi što govori, i to pazite - na Facebooku {#}

http://www.24sata.hr/nogomet/stimac-izgubio-zivce-na-fejsu-i-porucio-navijacu-da-je-idiot-328650

što drugo očekivati od tog mafijaša i ulizice. Jadan ti je naš nogomet dok god se ovakve likove ne protjera...

nacekat ces se onda jako dugo...

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ako ne odemo u Brazil, neće ga ni Šuker spasiti, pogotovo ako protiv Srbije odigramo neriješeno ili ne daj bože izgubimo.

Onda će sigurno na kraju kvalifikacija dobiti nogom u guzicu. 

No, na kraju se mrtvi zbrajaju. Odlazak u Brazil je još uvijek realno za očekivati.

16 godina
protjeran

Voditi repku nije lako. Pogotovo ako nemaš iskustva. On nema to a bome ni znanja. Sve je nešto horuk kako mi u Bosni kažemo.

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Toliko o Dinamu, sa trenerom ovakvog kalibra nikad od njih ništa...

A da nije slučajno...?
15 godina
Sve o nogometu

Kakav strateg ovaj Jurčić {#} Opet će ga Mamić najuriti i nakon sezonu dvije evo opet njega na klupi, ko prava Mamićeva kujica će dotrčati... Samo neka individualna akcija može dati rezultata Dinamu, igra momčadi je NULA. 

A s onim crvenim se Webb lijepo osramotio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 22:27 (vrinho).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice