Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.075.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Pa ko Ramosu dozvoli da puca penal {#}

Kao da su Bilić + Anceloti treneri, pa su se dogovorili da Ramos puca {#}

14 godina
neaktivan
Re: Sve o nogometu
rooswelt1991 kaže...

Jeli tko gleda ovo što se događa u Maksimiru.

Maminjo po tko za koji put, sasuo "drvlje i kamenje" po hajduku {#}

Čudo pa je pohvalio Split, točnije Žužula što nije prodao Rebića u Dinamo za 5 mil € {#} Znao sam da je Rebić dobar, ali nisam vjerovao da toliko vrijedi.

Još gledam magazin 4-4-2 iznio da 20milion nije cifra za koju je Mamić prodao dvojac, da se radi o puno manjem iznosu...

I za kraj, cijene karata za Superkup utakmicu sa Hajdukom, od 5-20kn (neznam koji smajlić da stvaim, ovo bi bilo smješno, da nije žalosno...)

u pravu je što se tiče Hajduka tj.  njegove uprave{#}

17 godina
17 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Reklo bi se tu u ST-u ruga se lonac loncu a oba crna.

Lako ti je bit sposoban i veliki nogometni mag kad si privatizira nogomet u cijeloj drzavi i kontroliras ga. Al dobro je znat da je stari Maminjo jos tu i da zari i pali s ovim izvarednim konferencijama, bar se imam cemu nasmijat u ovoj HNL(akrdiji). 

Mamic saziva press konferenciju o Halilovicu i Jedvaju pa prica o Hajduku, pa naravno da ce dobit odgovor po cemu je to bahato ? 

Nego koliko ce vas bit na maximiru u subotu ? 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
18 godina
JackD kaže...
plavi08 kaže...

Reklo bi se tu u ST-u ruga se lonac loncu a oba crna.

Lako ti je bit sposoban i veliki nogometni mag kad si privatizira nogomet u cijeloj drzavi i kontroliras ga. Al dobro je znat da je stari Maminjo jos tu i da zari i pali s ovim izvarednim konferencijama, bar se imam cemu nasmijat u ovoj HNL(akrdiji). 

Mamic saziva press konferenciju o Halilovicu i Jedvaju pa prica o Hajduku, pa naravno da ce dobit odgovor po cemu je to bahato ? 

Da bi gledao što? Trening Dinama? Neznam jesi čitao post iznad svog, ali Hajduk je opet pod suspenzijom...

Kako je Mamić postao "nogometni magu cijeloj državi"?

Čovjek je napravio isto što su pokušali napraviti u Hajduku, s tim da je to Mamić napravio pametnije, i u početku više investirao u klub nego u vlastiti đep, dok je u SPlitu bila drugačija priča.

Sad čovjek može i sebe "malo nagraditi" {#}

Ja se iskreno nadam da će Rijeka, ako neće nitko drugi, biti pošten konkurent Dinamu ove godine, jer ima stvarno treba jaka liga. Uopće ne mislim da će Dinamo nešto narpaviti ove godine u Europi, pa zadnju poštenu utakmicu su odigrali prije više od pola godine. A s druge strane, možda je to i dobro, ako se "ispadne" u Europa ligu, tamo se bar može nešto pokušati napraviti. U LP će opet biti kanta za napucavanje.

Znam da je ulazak u LP praktički plačen više od finalista Europa lige, ali ovamo se bar natječeš sa klubovima koji su u tvom rangu, s kojima možeš odigrati poštenu utakmicu, i potući se za pobjedu!!! U LP praktički gledaš da stradaš što manje {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
JackD kaže...

Pogledaj presicu ako di ima cijela. Vidjeti ćeš koliko, zašto i što je pričao o Hajduku.{#}

S redarima, negdje stotinjak {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 22:29 (plavi08).
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Pod suspenzijom (kao i skoro cijelu proslu sezonu) i za koji dan ce normalno igrat Superkup, to je hrvatki nogomet. Sto su to pokusali napravit u Splitu, jer nijedan predsjednik/uprava nije pokusala stvorit zdrav klub da ne govorim o navijacima koji traze kredite pa pale bengalke i nabijaju kazne. 

U kojem je to razdoblju Maminjo radio za Dinamo ? Mislis kad je vozija Olica u gepeku po ZG-u ? Ili kad je u Auxerru davija delegate ? Ili pak mozda kad je s grcom u stomaku prodao najvecu nadu hrv nogometa Kovacica (i druge) ? 

Meni su ove njegove izvanredne konferencije zakon jer nadmasuju bilo koju hum. seriju iz domace produkcije, ali ako njega itko uzima za ozbiljno onda stvarno...

Ne brini se Rijeka i RNK Split ce postat konkurentni jer su privatizirani, Hajduk ce propast jer mu nema vise Grada da ga spasava (zivjela nam EU), ali najvise me zanima kako ce Dinamo bez Zagreba, mozda liga dogodine bude zanimljiva.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
18 godina
Sve o nogometu

Mamić je radio "za dinamo", kad je novcem kojeg je mogao spremati u svoj đep, spremao u đepove po skupštinama i vladi {#}

Iskreno se nadam da će se ovaj tvoj drugi dio posta ostvarati, barem ovaj dio o rijeci i splitu. Što se tiče Hajduka, ili će se privatizirati ili će propasti.

Glupo je što o tome odlučuje grupa ljudi, koji se prestavljaju kao navijači, a nemaju pojma o finaciranju jednog kluba.

Hajduku treba ŠEF, BOSS, šerif, zovite ga kako hoćete, ali bez čvrste ruke da to sve uredi, od dna (mlađih uzrasta) do vrha (prodajnih transfera i opće politike kluba).

Jednostavno nemogu vjerovati da jedan klub koji slanje svog drugog najboljeg igrača na posudbu, i to u lošiju ligu, smatra dobrim potezom  {#}

Ne moraju to biti amerikanci, što se mene tiče nek bude Marsovci, ali netko mora, jedostavno tako stvari danas stoje, ili se privikni, ili propadni...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Mamić je radio "za dinamo", kad je novcem kojeg je mogao spremati u svoj đep, spremao u đepove po skupštinama i vladi {#}

Iskreno se nadam da će se ovaj tvoj drugi dio posta ostvarati, barem ovaj dio o rijeci i splitu. Što se tiče Hajduka, ili će se privatizirati ili će propasti.

Glupo je što o tome odlučuje grupa ljudi, koji se prestavljaju kao navijači, a nemaju pojma o finaciranju jednog kluba.

Hajduku treba ŠEF, BOSS, šerif, zovite ga kako hoćete, ali bez čvrste ruke da to sve uredi, od dna (mlađih uzrasta) do vrha (prodajnih transfera i opće politike kluba).

Jednostavno nemogu vjerovati da jedan klub koji slanje svog drugog najboljeg igrača na posudbu, i to u lošiju ligu, smatra dobrim potezom  {#}

Ne moraju to biti amerikanci, što se mene tiče nek bude Marsovci, ali netko mora, jedostavno tako stvari danas stoje, ili se privikni, ili propadni...

Sve stoji, ali Oremus nije Hajdukov drugi najbolji igrac. On je samo dokapetan i iskreno ako se za njega moze dobit 100k evra onda je to dobar posao. Ma Hajduka nitko nemoze spasit, osudeno je to na propast nazalost, ne samo radi navijaca i stranih ulagaca, previse je klub pokraden i unisten da bi se tako lako opravijo (iako nada umire zadnja).

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

A s druge strane, možda je to i dobro, ako se "ispadne" u Europa ligu, tamo se bar može nešto pokušati napraviti. U LP će opet biti kanta za napucavanje.

Ne može Dinamo parirat ni u EL...

18 godina
Praetorian1 kaže...

Ne može Dinamo parirat ni u EL...

Prije nego počeneš pričati gluosti, pogledaj što su prošle i pretprošle godine, u Europa ligi napravile momčadi koje je Dinamo izbacio...

Dinamo, ako se ispostavi da će Jedvaj i Halilović ostati ove godine, ima jako veliku šansu proći skupinu Europa lige, ako naravno, ne ode u LP {#}

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Al Dinamo nije ništa napravio, niti bude...

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Nije mi jasno samo čemu prodaja ? Napokon smo napravili dobru ekipu i mogli bi nešto "postići" i sad drek. Opet isto.

ELS BLAUGRANES <3
18 godina
Tommy_123 kaže...

Nije mi jasno samo čemu prodaja ? Napokon smo napravili dobru ekipu i mogli bi nešto "postići" i sad drek. Opet isto.

Lol čemu prodaja, da bi klub nastavio živjeti na ovako visokom nivou. Uostalom, siguran sam da i ovi klinci koje prodaje, jednostavno žele u inozemstvo.

Zamisli da imaš 17-18 godina i da ti netko ponudi da igraš u najboljoj ligi na svijetu. Da dobijaš 4 puta veču plaću, imaš bolje trenere, igraš pred punim stadionima, igraš sa i protiv najboljih na svjetu svaki vikend.

A sa druge strane imaš manju plaču, igraš za klub koji ima 200 navijača po utakmici, i ti "navijači" ne navijaju za tebe, več su tu da vrijeđaju Mamića, igraš po livada HNL-a i čekaš da ti neke stoka slomi nogu.

Protiv vrhunskih ekipa igraš 2-3 puta godišnje, ako bude sreće, onda prođeš u LP pa imaš još 6 vrhunski tekmi, ali to je to.

Nit imaš kakve izazove ni ništa. U ovom slučaju Dinamo ih prodaje zato što može, u vrijeme kad se igrači sele za nikakve pare po klubovima, Mamiću dolaze milijusnke ponude svaki dan na stol.

Uz ovakvu ligu kakva je sad, jednostavno nema razloga da zadrži te igrače...

Kad bi recimo ove godine, Rijeka osvojila naslov prvaka, nebi baš bilo prodaje sljedeće godine, možeš biti siguran u to. A ovako, mu se ne isplati čuvati igrače, kad i juniori dinama odrade HNL bez problema, a u europi, onako nebi napravio neki rezultat, dok ne postane konstantan, a to će postati kad liga postane jača, kad bude imao više teških utakmica godišnje.

Ja se iskreno nadam da će ovo smanjenje lige, privatizacija klubova dovesti do toga da napokon dobijemo poštenu ligu...

15 godina
Sve o nogometu

Dečkima ističu ugovori uskoro pa je prodaja neizbježna. Očito im se ne ostaje u HNL-u. A i treba vidjet šta sad sa tim financiranjem od strane lokalne zajednice. Ako Bandić neće moći tako lako pumpat eure u Dinamovu blagajnu, trebat će na drugi način do tih sredstava.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
AmonZero kaže...

Pišam od smijeha

eto naletim sad na ovo {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Sve o nogometu

Ovako se ozbiljno radi posao, vidi se da je svaki potez planiran i sa svrhom

http://www.24sata.hr/nogomet/hajduk-raskinuo-s-igracem-koji-je-potpisao-prije-mjesec-dana-321868

Još im i donacije skupljaju {#}

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Baš su postali sprdnja od kluba. Nije mi jasno kakvi su im to ljudi na čelu.

Nemaju ni dresove za iduću sezonu još{#}

http://sportske.jutarnji.hr/hajduk-bez-dresova-za-supekup/1112156/

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 20:50 (ph3nom_gamer).
17 godina

Ovo s dresovima navodno ipak nije istina {#}

To bi bilo previše.

Btw. Sammiru vjerojatno polomljeni ligamenti {#}

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Imal tko kakav dobar link za Hrv-Čile?

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Imal tko kakav dobar link za Hrv-Čile?

Odlična slika!!! http://sportska-tv.com/banana-veetle/

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Na maxtvu ima sva sreća. Počeli smo zadnjih par minuta odlično igrati, samo naprijed.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Kako loše igramo...

A da nije slučajno...?
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Da mi je znat tko je to pozvao Livaju u reprezentaciju ?

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Sve o nogometu

Izbornik

15 godina
Sve o nogometu

To i mene zanima, umišljeni seljak. Da je dodao kako bi svaki igrač s imalo mozga u prvom poluvremenu vodili bi i vjerojatno ih dokrajčili u drugom a sad...

18 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Livaja - promašaj samo takav - prijevara od nogometaša

Rebić svaka čast- vidi se da je dobar nogometaš. Naš golman isto nije za odbacit

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 18:55 (toxic).
16 godina
Sve o nogometu

taj Livaja je teški egomanijak, to sam vidio davno, a i na ovom turniru je to pokazao puno puta. Koliko puta je trebao samo dodati loptu, ali nema šanse, on kao da je sam na terenu. I mislim da zbog toga nikada ništa neće biti od njega. Prava šteta jer ima potencijala.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 18:58 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Šteta Livaje, nije loš igrač, mislim je.... ali će propast kao što je i Tadić ako ovako nastavi, malo više zalaganja i bio bi dobar.

Sve u svemu nije bila loša tekma.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice