Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.144.208
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Sve o nogometu

Wouldn't it be funny if: David Villa played for Villa, Antonio Valencia played for Valencia and Danny Shittu played for Liverpool?

{#}

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 22:46 (Luuka).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Evo jedan dobar intervju Zvone Bobana LINK. Na fin način je spustio Mamiću, šteta što se neće malo više angažira oko HNS-a, sigurno bi ga dosta ljudi podržalo.

16 godina
Luuka kaže...

Wouldn't it be funny if: David Villa played for Villa, Antonio Valencia played for Valencia and Danny Shittu played for Liverpool?

{#}

A ovaj Pederson za City? {#}

Nego kaj mislite jel ima boljih krila od Unitedovih trenutno?(Giggs, Nani, Valencia, Young)

Po meni im jedino Ribery i Robben mogu parirat, al ovih je vise tak da MU20FC ftw..

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
Don Strongtoni kaže...

Nego kaj mislite jel ima boljih krila od Unitedovih trenutno?(Giggs, Nani, Valencia, Young)

Po meni im jedino Ribery i Robben mogu parirat, al ovih je vise tak da MU20FC ftw..

Ima u realu, ali ima ih sigurno još samo se sad trenutno ne siječam  :)

17 godina
neaktivan

Valencia je trenutno najbolje krilo lige, možda i šire. Strašno kako igra, čudo od igrača. Crni Messi :D

Young i nema neku sezonu, zadnjih par je dobar, do toga za zaborav, Giggs više igra sredinu, aa Nani je ili ozljeđen ili se vraća od ozljede. Tako da nije skroz idealno u Unitedu. Al dok je tu crni Messi nema straha :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
18 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Valencia je trenutno najbolje krilo lige, možda i šire. Strašno kako igra, čudo od igrača. Crni Messi :D

Young i nema neku sezonu, zadnjih par je dobar, do toga za zaborav, Giggs više igra sredinu, aa Nani je ili ozljeđen ili se vraća od ozljede. Tako da nije skroz idealno u Unitedu. Al dok je tu crni Messi nema straha :D

Zabio je lijep gol danas! {#}

http://www.dailymotion.com/video/xpuzfg_blackburn-0-2-manchester-united_sport#from=embediframe

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 0:16 (Balvan8).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ima u realu, ali ima ih sigurno još samo se sad trenutno ne siječam  :)

U Realu je Ronaldo sam, Di Maria nemre parirat ovoj navedenoj sedmorki.. Za nekih 3-4 god mozda...

@ Luka govorim opcenito..

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Nisu možda Robben i Ribery malo bolji od njih?

bez obzira kaj sam za Bayern.

Mislim da je Robben najbolje krilo na svijetu (sad dok nije ozljeđen i dok je u relativno dobroj formi).

A da su najbolji bude se sad tek pokazalo kad dolaze teže utakmice.

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

silva?????

16 godina
Sve o nogometu

Hrvoje Ćustić - 3.4.2008 - 3.4.2012. R.I.P.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 11:50 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

silva?????

njega zaboravih.. :D

al onda i Theo Walcott tu pripada... :D (još možda najbrži od svih)

15 godina
neaktivan
karlek10 kaže...
Logigamer kaže...

silva?????

ma nije sve u brzini,giggs i becks spori ko puzevi,a jedni od najboljih

17 godina
neaktivan
karlek10 kaže...
Logigamer kaže...

silva?????

Walcot je igrač bez mozga, samo s brzim nogama. Kad Arsenalovi navijači pljuju po njemu i njegovim igrama onda ti je sve jasno. A Silva nije krilo, ko ni Mata i slični.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Pjesma navijača Blackburn Roversa - "He's big, he's red, he sleeps in Fergie's bed Howard Webb, Howard Webb..." {#}

16 godina
Sve o nogometu

YNWA xD

EDIT: Nego kakvo je ovo jbno moze se rec vrijedanje Milana, pa da Isus igra protiv njih nemre bit 13 koeficijen, pa Dinamo je imao 11 na Bernabeu, a jedan Milan ima 13 na Nou Campu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 19:54 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

YNWA xD

EDIT: Nego kakvo je ovo jbno moze se rec vrijedanje Milana, pa da Isus igra protiv njih nemre bit 13 koeficijen, pa Dinamo je imao 11 na Bernabeu, a jedan Milan ima 13 na Nou Campu?

to ti je dok Platini i UEFA igraju protiv njih.

16 godina
karlek10 kaže...

kakve proklete veze imaju UEFA i koeficijenti u kladionicama? koliko godina imaš ti?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 20:01 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
karlek10 kaže...

kakve proklete veze imaju UEFA i koeficijenti u kladionicama? koliko godina imaš ti?

za godine ti piše na profilu, pa ka znaš matku, buš si izračunal.

a ovo drugo: i kladionice znaju da bu sudac ako bude 0:0 vukel barcu, jer očito i djeca znaju da bude više ljudi gledalo barcelonu u finalu nego milan. pa onda je logično da bude uefa više tak zaradila. jer ovi očito igraju atraktivnije, pa time imaju i više navijača i gledatelja.

16 godina
karlek10 kaže...

a ovo drugo: i kladionice znaju da bu sudac ako bude 0:0 vukel barcu, jer očito i djeca znaju da bude više ljudi gledalo barcelonu u finalu nego milan. pa onda je logično da bude uefa više tak zaradila. jer ovi očito igraju atraktivnije, pa time imaju i više navijača i gledatelja.

ajde mi sad iskreno reci jesi li gledao prvu utakmicu i tko je bio oštećen od strane sudaca? ali iskreno reci,ako baš povlačiš za suce.

i po čemu će to Barca biti gledanija u finalu,pa koliko ja znam Milan je slavniji klub gledajući prošlost i ima više navijača u svijetu od Barcelone.

a za ovo podcrtano,ovo nemože biti razmišljanje osobe koja ima 23 godine,trebao bi si urediti profil i datum rođenja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 20:10 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
karlek10 kaže...

ajde mi sad iskreno reci jesi li gledao prvu utakmicu i tko je bio oštećen od strane sudaca? ali iskreno reci,ako baš povlačiš za suce.

i po čemu će to Barca biti gledanija u finalu,pa koliko ja znam Milan je slavniji klub gledajući prošlost i ima više navijača u svijetu od Barcelone.

a za ovo podcrtano,ovo nemože biti razmišljanje osobe koja ima 23 godine,trebao bi si urediti profil i datum rođenja.

po kojoj to logiki imam 23 god?? nejde ti matka a? :D

nisam gledal, jer bayern radije gledam. gledal prošlih sezona dok nije imalo niš drugo..i dosta sam videl.

ja iskreno bum radije barcu gledal nek milan, makar bu bayern zgubil od njih. al jbg ljepša bu tekma nek s ovim taljanima koji zicer nebudu ofenzivno tak igrali.

16 godina
karlek10 kaže...

nisam gledal, jer bayern radije gledam. gledal prošlih sezona dok nije imalo niš drugo..i dosta sam videl.

ja iskreno bum radije barcu gledal nek milan, makar bu bayern zgubil od njih. al jbg ljepša bu tekma nek s ovim taljanima koji zicer nebudu ofenzivno tak igrali.

pa koliko vidim piše ti da si rođen 1989.?

nema veze,u off-topicu smo.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
karlek10 kaže...

pa koliko vidim piše ti da si rođen 1989.?

nema veze,u off-topicu smo.

SRY na brutalnom offtopicu, al piše i datum.

16 godina
karlek10 kaže...

Nejdu tebi neke osnovne stvari u zivotu... U "23" godini si, pitaj nekog starijeg da ti objasni to..

Anyway daj mi revi kako si zakljucio da bi neko rade gledo Barcu nego Milan..

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
karlek10 kaže...

Nejdu tebi neke osnovne stvari u zivotu... U "23" godini si, pitaj nekog starijeg da ti objasni to..

ako već filozofiramo, on je pital kolko imam... a nezz kak je drugde al kod nas (vž) dok te neko pita kolko veliš kolko sad imaš, a ne u kojoj si..bar su tak mene stariji učili, nezz kak su tebe ak su te rugačije..jbg to ja nezz...

a ovo za barcu, 90% ljudi koje znam, koji objektivno (ne navijaju za neki od prisutnih klubova) gledaju ligu prvaka, bi sigurno radije barcu gledali.

sry ako ti i tvoji frendovi tak ne razmišljate, al ja velim kaj sam čul u razgovoru od većine ljudi.

18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

ma pusti čovjeka, ima "23" godine, a ponaša se ko da ima 10. Ja mislim da postoji više ljudi (hejtera) koji bi rađe željeli da Barca ispadne, nego da prođe. Sinko moj, ohladi i nemoj pričat gluposti.

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
Don Strongtoni kaže...

ma pusti čovjeka, ima "23" godine, a ponaša se ko da ima 10. Ja mislim da postoji više ljudi (hejtera) koji bi rađe željeli da Barca ispadne, nego da prođe. Sinko moj, ohladi i nemoj pričat gluposti.

normalno da hoću da ispadnu..

<3 BAYERN <3

16 godina
protjeran
Sve o nogometu

Eto, Olić utrpao i drugi komad Marseilleu, trenutno 2-0 za Bayern.{#}

Ako netko želi pratiti tekmu Bayerna i Marseillea evo linkova:

LINK1

LINK2

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Drago mi je zbog Olića. 

16 godina
Praetorian1 kaže...

Drago mi je zbog Olića. 

Ma Ola je zmaj,dao Bog da bude u velikoj formi na EP.

17 godina
neaktivan

Uživajte u novom EPL rekordu uspješnih dodavanja u akciji za gol... divota :D

Gif
Slika

Samo Welbeck nije dirao loptu, 2 minute se držala i spojena su 37 pasa. Sjajno :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice