SP u rukometu- Qatar 2015

poruka: 65
|
čitano: 9.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Karačić je odličan igrač i jedini dobar potez Goluže naovom prvenstvu je što nije pozvao zeta Josu Valčića nego Karačića i umjesto Loserta Ivića, znači jedini dobar potez ovo prvenstvo.

Čuo sam kritike na Karačića što je fulao zicer, istina trebao je zabiti, ali dečko je sam zaslužio te zicere i izborio ih je dok su se Duvnjak i Kopljar dodavali i čekali da netko nešto napravi. 

Zadnji napadi protiv Poljske svi se dodaju i čekaju ruku sudca. I normalno da ne možeš zabit kad je ruka u zraku jer obrana zna da slijedi šut i svi idu u blok. Karačić je jedini imao muda da proba nešto i to je izborio, to što nije imao sreće je druga stvar, ali mlad je i sigurno će se razvit u dobrog igrača, a da je trebao biti pozvan prije nema dvojbe.

Meni je trener rijetko prigovarao kad bi napravio prolaz pa fulao zicer, ali zato kad bi se samo dodavao i bio pasivan kao što radi Kopljar već par godina dobio bi jezikovu juhu.

15 godina
Re: SP u rukometu- Qatar 2015

Mislim da je vrijeme da neko pokaže Katru kako se igra rukomet. Ajmo  Francuzi, barem 10 razlike.

ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
15 godina
Re: SP u rukometu- Qatar 2015
x18x05x kaže...

Mislim da je vrijeme da neko pokaže Katru kako se igra rukomet. Ajmo  Francuzi, barem 10 razlike.

Nije im baš lako bilo.

Swedish latin super funk.
14 godina

Mislio sam da će ih Francuzi razvaliti kako je to izgledalo prvih 20 minuta ali dobro su se držali na kraju ali Francuzi nisu dali, prejaki su oni i danas su službeno najuspješnija repka u povijesti.

14 godina
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice