SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 319.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
hrvooje kaže...

mislio sam da nijemci nikad ne staju, al sad sumnjam da je ozil ono slučajno promašio. 

Promašio vjerojatno nije namjerno, ali nisu toliko kretali u protunapade, više su 
drugo poluvrijeme šarali i preslagivali loptu nego pucali okomice i pasove kao u prvom.
Kad se sjetim da je Njemačka jedva 1:0 tukla jednu USA, govori koliko su bili precijenjeni
ovi gaučosi.
A nije da Brazil ipak još uvijek nema igrača koji bi znali zadržati obraz repki.
Citat:
Postoji li netko osim Scolarija tko misli da Maicon može odigrati bolje desnog braniča od Rafinhe iz Bayerna?
Ili da je Marcelo kvalitetniji od Filipa Luisa iz Atletico Madrida?
Kako to da u ekipi nije bilo mjesta za stopera PSG-a Marquinhosa?
Nije li suludo da Fred i Jo imaju prednost pred Luizom Adrianom iz Šahtara,
dok čovjek koji ne nerijetko rezerva u tom klubu - Bernard, starta u prvih 11,
a pritom Alex Teixeira ili Robinho odmaraju na plaži?
A što je s Ronaldinhom?  
Još par detalja iz biografije trenera:

1. Bio je trener Portugala i nije osvojio ništa.

2. U Chelsea ga smijenili s pozicije trenera nakon nepune sezone.

3. Bio je trener u Uzbekistanu. Nije postigao ništa.

4. Vratio se u Brazil, preuzeo veliki klub Palmeiras i degradirao ga u drugu ligu. 
Naravno, tu je biografiju imao i prije utakmice s Njemačkom, gdje im je onda bila kritika? 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
hrvooje kaže...

mislio sam da nijemci nikad ne staju, al sad sumnjam da je ozil ono slučajno promašio. 

Promašio vjerojatno nije namjerno, ali nisu toliko kretali u protunapade, više su 
drugo poluvrijeme šarali i preslagivali loptu nego pucali okomice i pasove kao u prvom.
Kad se sjetim da je Njemačka jedva 1:0 tukla jednu USA, govori koliko su bili precijenjeni
ovi gaučosi.
A nije da Brazil ipak još uvijek nema igrača koji bi znali zadržati obraz repki.
Citat:
Postoji li netko osim Scolarija tko misli da Maicon može odigrati bolje desnog braniča od Rafinhe iz Bayerna?
Ili da je Marcelo kvalitetniji od Filipa Luisa iz Atletico Madrida?
Kako to da u ekipi nije bilo mjesta za stopera PSG-a Marquinhosa?
Nije li suludo da Fred i Jo imaju prednost pred Luizom Adrianom iz Šahtara,
dok čovjek koji ne nerijetko rezerva u tom klubu - Bernard, starta u prvih 11,
a pritom Alex Teixeira ili Robinho odmaraju na plaži?
A što je s Ronaldinhom?  
Još par detalja iz biografije trenera:

1. Bio je trener Portugala i nije osvojio ništa.

2. U Chelsea ga smijenili s pozicije trenera nakon nepune sezone.

3. Bio je trener u Uzbekistanu. Nije postigao ništa.

4. Vratio se u Brazil, preuzeo veliki klub Palmeiras i degradirao ga u drugu ligu. 
Naravno, tu je biografiju imao i prije utakmice s Njemačkom, gdje im je onda bila kritika? 

Maicon je imao odlicnu sezonu,jednu od boljih unazad tri godine..Pa jedan Lucas nije isao,a Oscar ono lagano i Coutinho nije isao ,a imao odlicnu sezonu(fuck it,UTD fan :S)...Kaka,Ronaldinho koji je igrao da ode na SP i on opet ne pozove..Pa ljudi moji koliko god puta se Pato povrijedi uvijek ce bit bolji od panja Freda,koji se ne moze prilagoditi brazilskoj igri..Ova generacija nije ni toliko losa,ali brate mili nije ni perfektna kao prije 8 ili 12 godina..Moraju se desiti neke rekonstrukcije i da Brazil krene opet onako igrat,da razvaljuje sve redom i da je Favorit 4 godine prije prvenstva nekog(bezveze sam ovo rekao)..Sjetio sam i Paulinha,taj decko kad je usao jedino je on nesto pokusavao,duge lopte tamo vamo..Bernard je igrac koji nema valjda vise od 45 kg,znaci gori je od Nemyara u duelu,dok mu jedan ajde recimo standardan Willian u Chealsea-u ne igra..Gdje je logika?

Ovo prvenstvo za mene vise nema smisla,moji su Holandezi ispali,ne gledam vise.Pozz

LP

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina

Igrao je jedan Hulk po kojem se tocno vidi da je razina ruske lige. Da je isto za kvalitetom a ne za parama sada bi bio jedan od boljih desnih poluspica u svijetu. Coutinho fenomenalna sezona u Liverpoolu i opet nista, Lucas odlican u PSG pa nije isao. Igra mu tamo Paulinho a frajer je kriminalno los. Puno toga je Scolari isao izmisljat, nesto slicno ko nas Niko pa smo pojeli g0vno. 

Ako u njemackoj moze igrati Schweinsteiger sa 34, Klose sa 34 onda ja ne znam zasto se nije zvalo Kaku, Ronaldihna i ostale... Smijesno je kako ideja trenera sve zakenja.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Igrao je jedan Hulk po kojem se tocno vidi da je razina ruske lige. Da je isto za kvalitetom a ne za parama sada bi bio jedan od boljih desnih poluspica u svijetu. Coutinho fenomenalna sezona u Liverpoolu i opet nista, Lucas odlican u PSG pa nije isao. Igra mu tamo Paulinho a frajer je kriminalno los. Puno toga je Scolari isao izmisljat, nesto slicno ko nas Niko pa smo pojeli g0vno. 

Ako u njemackoj moze igrati Schweinsteiger sa 34, Klose sa 34 onda ja ne znam zasto se nije zvalo Kaku, Ronaldihna i ostale... Smijesno je kako ideja trenera sve zakenja.

Švajni ima 29.

18 godina
drakula789 kaže...

Ovo prvenstvo za mene vise nema smisla,moji su Holandezi ispali,ne gledam vise.Pozz

LP

odigrano je 97% turnira i ti sad kažeš da ne gledaš više. pa i nemaš više šta puno gledat

Life is too short to remove USB safely
14 godina
Zeromaxy21 kaže...
SimeKZ kaže...

Švajni ima 29.

Razmisljam o Kloseu i pisem za njega... istina... 29 ima on.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Razmisljam o Kloseu i pisem za njega... istina... 29 ima on.

Ni za Klosea nisi pogodio, on ima 36 godina.

Fortune favours the brave
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Đabe, neki se teško pomire sa tim da ih je vrijeme pregazilo... Sada možda shvati, budući da je uspio uccviliti cijelu naciju, i ne samo to nažalost...

12 godina
neaktivan
Super64 kaže...
 Ja se nadam da ce Njemci barem malo ponoviti partiju iz polufinala, zabit petardu i uci u nogometnu povijest - kao repka koja je razvalila hvalisavce iz J. Amerike.

Teškoo kolega! Znaj da nitko ne dolazi slučajno do finala, a Argentina koliko god izgledalo da su se mučili, toliko su sa druge strane izgledali da igraju preko one stvari, rekao bi sve tamo do Belgije. Podsjećaju me malo na Talijane dodatno začinjeno južnoamerčkim štihom, što nije niti toliko čudno kada uzmemo u obzir koliko argentinskih nogometaša ima talijanske korjene.

Nadalje, nekako sam dojma da Sabella ne slaže sam taktiku i uveliko mu doprinose pojedini igrači koji su nešto donijeli iz svojih klubova, a pred okršaj sa Švabama najinteresantnije mi je to, što Di Maria ima za prenjeti svom treneru u taktičkom smislu iz okršaja Reala i Bayerna.

Skoro svi bruje o tome kako će Švabe lako u finalu, dok sam ja mišljenja da će oni lako kao protiv Talijana na EURO-u 2012.g.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 10:14 (Anchor Man).
15 godina

Ovo me podsjeća na prije finala EURA 2004 kad su svi živi govorili da je Portugal već prvak i da nema nikakve šanse da ih Grci još jednom nadmudre.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
Anchor Man kaže...
Super64 kaže...
 Ja se nadam da ce Njemci barem malo ponoviti partiju iz polufinala, zabit petardu i uci u nogometnu povijest - kao repka koja je razvalila hvalisavce iz J. Amerike.

Teškoo kolega! Znaj da nitko ne dolazi slučajno do finala, a Argentina koliko god izgledalo da su se mučili, toliko su sa druge strane izgledali da igraju preko one stvari, rekao bi sve tamo do Belgije. Podsjećaju me malo na Talijane dodatno začinjeno južnoamerčkim štihom, što nije niti

Ovo cisto sumnjam. Na svjetskom prvenstvu, pa cak ni u skupini, nijedna ali bas nijedna reprezentacija si ne moze dozvoliti da igra, kako kazes, preko one stvari. Mozda moze biti da netko ima ili nema dobar dan ili srece ili sta ja znam ... ali da igra sa pola snage to ne. I da onda ovisi o potezu jednog igraca. Ne vjerujem. Naravno da ne treba ocekivati da ce Njemacka pregaziti i Argentinu ali da djeluju, i da jesu u ovom trenutku, barem za nijansu bolja ekipa to svatko razuman mora priznati.

18 godina
neaktivan

Al ga lik cmizdri. Ako nastavi tako cmizdriti Noa će morati napraviti još jednu arku.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Al ga lik cmizdri. Ako nastavi tako cmizdriti Noa će morati napraviti još jednu arku.

A bio slučajni start. Zunga ni kriv ni dužan, običan duel.

Inače jeste vidjeli da neki pišu da je moguće da se ozlijedio pri proslavi prvog gola, te da je ovaj kasnije samo malo pogoršao to. Nije to taj članak ali tu je video.

Swedish latin super funk.
12 godina
MegaMass 2000 kaže...

Iznenaili su me Brazilci ovolikom kolicinom patetike i placa koju su u stanju pokazati. A samo za primjer kako se najveci ponasaju i u porazu, a znamo kako je to izgledalo u pobjedi

16 godina
neaktivan

Njemačka - Argentina, tvrdo, oba golmana jaka, ako DiMaria igra ne vidim pobjednika do penala.

Brazil - Nizozemska, orangeri mi pali u očima nakon više izjava da im se ne igra za broncu, buaaaaaa, a još više jer papci ne pucaju penale, buaaaa na 2, nisam siguran tko bi mogao Brazilu igrati osim uspavanih ljepotica, ali navijam da Niskozemci navale pa prvi zabiju i ovi opet u plač :))))

14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Inače jeste vidjeli da neki pišu da je moguće da se ozlijedio pri proslavi prvog gola, te da je ovaj kasnije samo malo pogoršao to. Nije to taj članak ali tu je video.

Ma da,obican duel,koljenom u leđa...naravno da nije bilo namjere ili nesto,ali s obzirom na Neymarovu gradu mogao ga je i ozbiljnije ozlijediti,zuti karton najmanje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 13:41 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
sirka666 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ma da,obican duel,koljenom u leđa...naravno da nije bilo namjere ili nesto,ali s obzirom na Neymarovu gradu mogao ga je i ozbiljnije ozlijediti,zuti karton najmanje...

Nije tu čak ni do građe, kolino u kičmu bi polomilo i Hulka.

Koliko god Neymar pada zak*rac, onakvom startu stvarno nije mjesto na nogometnim terenima. Kičma i glava trebaju biti pod specijalnom zaštitom, lom noge, ruke, od svega se može oporaviti i živit posli normalno.

13 godina
neaktivan

Uvijek je pado i pri najmanjem kontaktu, ovaj put je imo zašto past...

14 godina
MegaMass 2000 kaže...

Ne, trebo bi biti ultra sretan jer ga je frajer mogo ostaviti nepokretnog na terenu. Super sretan jer mu je od siline udarca kraljezak doslovno pukao. Pa sta sve neces ovdje procitat to je hebeno strasno. 

Zuniga nikako nije morao ici koljenom tako visoko, sta je htio postic s tim tocno a stoji iza igraca ?

16 godina

Dobro, vi pojedinci ste smiješni. Ovo je doista istina da je čovjek mogao zauvijek prestati sa nogometom da ga je pogodio par centimetara više. Vi se rugate liku što plače zbog toga. Čak mislim da bi pojedinci bili sretni da se dogodilo ono najgore.

I naravno da ne mislim da ga je Zuniga namjerno išao zlijediti, išao je grubo, to je istina, ali ne vjerujem da je bilo namjere. I sam Neymar je rekao da se ne ljuti na njega, tako da ne vidim što ste zapeli za njega opet. Hvala Bogu da nije i gore nastradao.

I ostavite po strani to što je Neymar padavičar, to je nesportski od njega i gadi mi se. Ali ovo je jako ozbiljna stvar i nema veze s time, nije baš za z*jebanciju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 15:38 (antimadridista).
12 godina

Padavicari i pateticari - NIJE mu slomio kicmu, mogao je ali NIJE. Bila sreca u nesreci ili ne "da je baba musko zvala bi se Dusko".... da je, da je, da je.... ajd odrastite. Decko igra sa startom nove sezone i idemo dalje.

14 godina
neaktivan
Super64 kaže...

Padavicari i pateticari - NIJE mu slomio kicmu, mogao je ali NIJE. Bila sreca u nesreci ili ne "da je baba musko zvala bi se Dusko".... da je, da je, da je.... ajd odrastite. Decko igra sa startom nove sezone i idemo dalje.

Jel bi bio sretan da mu ipak je slomio kicmu??

12 godina
barcafan12 kaže...
Super64 kaže...

Nesto sam u tome stilu napiaso? Dobro shvatit ces kad ti se malo pamet razvije... jedan primjer: Naidjes na neku skupinicu hulica, skoro dobijes po pi*ki. NE DOBIJES. Prodje par dana ti sjednes i places:"Mama, skoro sam dobio po pi*ki"???

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 16:00 (Super64).
15 godina
neaktivan

Neymar je padavicar, glumac i provokator ... Bilo je pitanje vremena kad ce nekome dozlogrditi i za ovo si je apsolutno sam kriv jer si je sam stvorio reputaciju i naravno da su u tekmi zivci tanki, pa nek jos provocira svojim padovima protivnika, bit ce toga jos {#}{#}

15 godina
neaktivan
Super64 kaže...
barcafan12 kaže...

Nesto sam u tome stilu napiaso? Dobro shvatit ces kad ti se malo pamet razvije... jedan primjer: Naidjes na neku skupinicu hulica, skoro dobijes po pi*ki. NE DOBIJES. Prodje par dana ti sjednes i places:"Mama, skoro sam dobio po pi*ki"???

Čovjek je fan barce, i ti se tu sa njim prepireš..pusti ga nek brani tog Neymara.

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
14 godina

Sam si je kriv jer mu je netko strgao kraljezak. Yep, sigurno je zbog toga jer se stalno baca. Treba mi slomit noge jer se baca. Ljudi moji vi niste normalni.

14 godina
antimadridista kaže...

Dobro, vi pojedinci ste smiješni. Ovo je doista istina da je čovjek mogao zauvijek prestati sa nogometom da ga je pogodio par centimetara više. Vi se rugate liku što plače zbog toga. Čak mislim da bi pojedinci bili sretni da se dogodilo ono najgore.

I naravno da ne mislim da ga je Zuniga namjerno išao zlijediti, išao je grubo, to je istina, ali ne vjerujem da je bilo namjere. I sam Neymar je rekao da se ne ljuti na njega, tako da ne vidim što ste zapeli za njega opet. Hvala Bogu da nije i gore nastradao.

I ostavite po strani to što je Neymar padavičar, to je nesportski od njega i gadi mi se. Ali ovo je jako ozbiljna stvar i nema veze s time, nije baš za z*jebanciju.

Baš zato jer je padavičar, glumac i IMO obicno smece, me nije briga taman da vise ne zaigra nogomet u zivotu. Bez obzira koliko dobro igra i koliku bazu fanova on imao iza sebe.

A nije ni da ce zavrsit na ulici ako nebude vise nogomet igrao.

Slobodno me zovite primitivcom ili budalom sa balkana.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
antimadridista kaže...

Baš zato jer je padavičar, glumac i IMO obicno smece, me nije briga taman da vise ne zaigra nogomet u zivotu. Bez obzira koliko dobro igra i koliku bazu fanova on imao iza sebe.

A nije ni da ce zavrsit na ulici ako nebude vise nogomet igrao.

Slobodno me zovite primitivcom ili budalom sa balkana.

Pa samo primitivac moze zeljeti nekom da ostane u kolicim, dobro si sam napiso.

16 godina

Baš je lijepo željeti zlo nekome liku koji vama ništa nije učinio, koga gledate na svojim TV ekranima kako šuta loptu.

i molim vas nemojte pričati o klubovima, to nema veze sa klubom niti tko za koga navija, nego sa zdravim razumom. Meni je žao kad se ozljedi bilo koji igrač bilo koje ekipe, a kamoli ovakva ozljeda koja je mogla završiti kobno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 16:28 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Baš je lijepo željeti zlo nekome liku koji vama ništa nije učinio, koga gledate na svojim TV ekranima kako šuta loptu.

i molim vas nemojte pričati o klubovima, to nema veze sa klubom niti tko za koga navija, nego sa zdravim razumom. Meni je žao kad se ozljedi bilo koji igrač bilo koje ekipe, a kamoli ovakva ozljeda koja je mogla završiti kobno.

Ma ne s3ri, ti prvi koji na svakoj temi pricas protiv madridasa i koji nosis taj nick {#}

Kako da mi bude zao nekoga tko cijelo vrijeme, svaku tekmu glumi da je fauliran i kad napokon bude fauliran ga odnesu u nosilima sa terena?

Pa bilo bi mi ga zao jedino da je stvarno ostao nepokretan, to ne zelim nikome, ali jedna ocitana lekcija mu nece naskoditi ..... 

Evo ti jos 1 primjer, i svima ostalima, kad vec moras crtati barcinim navijacima o cem mi pricamo .... 

Znaci, ovdje bi mi ovog mrsavog decka bilo zao jedino da mu je pukao vrat susretu sa podom, ovako mi ga NIJE! 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice