SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 319.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prognozirao Njemačku i Argentinu u finalu i eto. Jako mi je drago zbog Messija i nadam se da će podići trofej svjetskog.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan

Ajmo Messi uzmi to zlato...iako realno pored onakve Njemacke bit ce gotovo nemoguce,ali to je 1 utakmica,lopta je okrugla,sve je moguce...jako dosadna utakmica,ali s obzirom na ulog,i taktiku potpuno ocekivano...kao sto rece Anti Argentinska obrana se pokazalo odlicnom ovo prvenstvo,brzo se vracaju i lijepo se postavljaju

13 godina
neaktivan

FINALE: Nogomet vs Antinogomet

ZA 3. MJ: Antinogomet vs Antinogomet

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
neaktivan
Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
matić_žu kaže...

Mislim da malo pretjeruješ s tim antinogometom.

To što Argentinci i Nizozemci nisu dali 8 golova na utakmici ih ne čini antinogometašima.

Swedish latin super funk.
16 godina
matić_žu kaže...

pa Argentina pokušava igrati, nisam vidio nikakav "antinogomet" kod njih.

To što je Njemačka stroj, to je druga stvar.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 1:06 (antimadridista).
16 godina
neaktivan

A ovaj majmun Jasper, golman Nizozemske pokušao je provocirati svakog igrača Argentine pa je skupljao lopte u mreži. Klošar.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan

Ma cijelo prvenstvo se Argentina vuče, tromo igraju.

Nizozemska pokazala zube samo Španjolcima, ostalo preko ku*ca igraju.

17 godina
neaktivan

Nadam se da će Švabe samljet Hobittovu družinu koja nije ništa pokazala cijelo svjetsko prvenstvo.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 1:09 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

XD

volio sam jednu zenu, ne zna im se broj.... :OMG
11 godina
neaktivan

Koje govno ovaj Štimac..............kako mi je odvratan taj lik, taj da nešta zna o nogometu sad bi bio trener nekog Premier ligaša i nešta napravio s repkkom. Izgubi dvaput od hebenih škota i tu se kurči u studiju sa kao znanjem nekim a nezna dalje od nosa.

12 godina
neaktivan

Volio bih, s jedne strane, da Messi podigne taj pehar, simpa mi je tip, navijao sam za njega još dok nitko nije vjerovao da će postati igračina, a s druge želim da Njemci potvrde svoju kvalitetu i još jednom postanu najbolji nogometni kolektiv na svijetu jer su svojim radom to i zaslužili - nekoliko uzastopnih polufinala na SP je više nego impresivno. Za koga navijati?

Ma idemo Švabe! Ipak su za mene oni druga Hrvatska, ali ne po disciplini, već po tome koliko ih volim. {#}

MS GOAT
13 godina
neaktivan

Ovo je već sad pretjerivanje. Kako je Drago rekao "Samo da napomenem da Messi i Robben igraju, ali ih nema nigdje na radaru večeras(ugl. tako nešto)" i na kraju utakmice svi uzdižu Messija i govore "Najbolji svih vremena. Di je sad Ronaldo?. Najbolji igrač na SP-u."
TUGA.

12 godina
neaktivan

Samo da napomenem - puno je lakše igrati u jakom klubu nego reprezentaciji jer, logično, klubovi imaju pojedinačnu snagu i igrače koje mogu kupovati iz svih država i slagati ih u cjelinu. Messi ovdje radi čudesa, s obzirom da Argentinci nisu još odigrali utakmicu za pamčenje. Hoću reći, tek se tu vidi veličina jednog igrača i sve njegove mogućnosti. Messiju skidam kapu za sve što je napravio do sada na ovom prvenstvu, možda se čini da je malo na rezervi, no ipak ovo nije Barcelona u kojoj igra čitavu sezonu s istim kolegama i čiju igru puno lakše čita i koja je, na kraju krajeva, kvalitetnija ekipa od reprezentativne Argentinske selekcije. Isto tako se niti naši igrači poput Modrića, Mandžukića ili Rakitića nisu nešto posebno iskazali, pa da ne nabrajam dalje...

MS GOAT
14 godina
neaktivan

Matiću i opet je Messi napravio razliku danas, isto kao i Robben, kad su njih dvojica ubrzali protok lopte i pokrenuli akcije, to je šicalo svagdje oko gola

A i taj kako ti kažeš ironično, najbolji, je dovukao Argentinu do finala, i sam Drago je rekao:

najviše driblinga, najviše napravljenih prilika za suigrača i najviše golova od svih na terenu (onih 22 valjda na početku?!)

16 godina
matić_žu kaže...

Ovo je već sad pretjerivanje. Kako je Drago rekao "Samo da napomenem da Messi i Robben igraju, ali ih nema nigdje na radaru večeras(ugl. tako nešto)" i na kraju utakmice svi uzdižu Messija i govore "Najbolji svih vremena. Di je sad Ronaldo?. Najbolji igrač na SP-u."
TUGA.

pa čovjek ih je praktički sam dovukao do polufinala, zašto je vama krivo kad njega netko pohvali? Danas je igrao nešto lošije, ali Nizozemci su na njemu igrali falstera non stop sa nekoliko igrača.

I Messi jest jedan od najvećih, koliko god to nekome bilo krivo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Ma ja govorim za današnju utakmicu. Mascherano i Romero junaci Argentine, nema potrebe zahvaljivati Messiju na ovoj pirovoj pobjedi.

14 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Ma ja govorim za današnju utakmicu. Mascherano i Romero junaci Argentine, nema potrebe zahvaljivati Messiju na ovoj pirovoj pobjedi.

Nema potrebe? U sto i nekoj minuti. čovjek namjesti dvije mrtve prilike, a ovi panjevi uspiju promašit, to je zadnje čega se sjećam (ne, nisam pio, već nemog se sjetit dalje točnih minuta)

Njemu nema tko odigravat takve lopte osim Di Marie, koji nije igrao..

14 godina
Tommy_123 kaže...

Prognozirao Njemačku i Argentinu u finalu i eto. Jako mi je drago zbog Messija i nadam se da će podići trofej svjetskog.

kakve veze i da podigne,ionako neće biti proglašen igračem turnira sigurno,nije ništa napravio u osmini/četvrtfinalu i sad polufinalu a vjerojatno neće ništa ni u finalu

https://www.youtube.com/user/007strmi
14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Tommy_123 kaže...

kakve veze i da podigne,ionako neće biti proglašen igračem turnira sigurno,nije ništa napravio u osmini/četvrtfinalu i sad polufinalu a vjerojatno neće ništa ni u finalu

Već je proglašen igračem Argentine, ako osvoji SP, njemu dovoljno ;)

I definitivno, najbolji individualac sa Jamesom na SP

14 godina
Hrvek1909 kaže...

Već je proglašen igračem Argentine, ako osvoji SP, njemu dovoljno ;)

I definitivno, najbolji individualac sa Jamesom na SP

vidit ćemo

13 godina
neaktivan

Ma hajde molim vas, za mene je najbolji igrač prvenstva Ronaldo. Podijelio je najviše lopti ljudima na stadionu, čak i onima u najvišim redovima tribine.

15 godina
neaktivan

Hahaha kako se sve uvijek svede na Barca(Messi)vsReal(Ronaldo) prepirku kad je nogomet u pitanju :))

14 godina
barcaINTER kaže...

Ma hajde molim vas, za mene je najbolji igrač prvenstva Ronaldo. Podijelio je najviše lopti ljudima na stadionu, čak i onima u najvišim redovima tribine.

odma MVP

11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

TUGA.

To je neusporedivo kad se radi o nacionalnim momčadima. Messi koliko god vukao momčad do finala ali ipak ima u momčadi Mascherana, Aguera, Di Mariu, Higuaina, Romera i slične igračine...........a kog Ronaldo ima? Sve redom kurtoni u Portugalskoj repki.  Ipak je nogomet timska igra, da je Messi hrvat, šta misliš da bi mi igrali sad u finalu? Bi vraga, ipak moraš imati nekoga iza sebe da ti pazi leđa, koliko god genijalan bio

14 godina
neaktivan
Veronika-Kika kaže...

To je neusporedivo kad se radi o nacionalnim momčadima. Messi koliko god vukao momčad do finala ali ipak ima u momčadi Mascherana, Aguera, Di Mariu, Higuaina, Romera i slične igračine...........a kog Ronaldo ima? Sve redom kurtoni u Portugalskoj repki.  Ipak je nogomet timska igra, da je Messi hrvat, šta misliš da bi mi igrali sad u finalu? Bi vraga, ipak moraš imati nekoga iza sebe da ti pazi leđa, koliko god genijalan bio

Haha Pepe,Nani,Alves,Coentrao,Moutinho kurtoni.....ne treba se dalje nista pricati

11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Veronika-Kika kaže...

Haha Pepe,Nani,Alves,Coentrao,Moutinho kurtoni.....ne treba se dalje nista pricati

Pa jesu kurtoni.................s aromom jagode {#}

16 godina

Zanimljivo da je isto finale bilo i 1986. kad je Argentina osvojila s Maradonom xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 3:39 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

Arjen Robben after the match: "Messi is the number one and the best in history. He deserves to win the World Cup".

Problem je sta ce ga ostalih 9 na igralistu zahebat... Njemacka je prevelik stroj da Messi moze solirat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
To je istina, Njemačka je veliki favorit nakon svega prikazanog. Argentina će imati veliku potporu svojih navijača, i ako budu igralo u obrani na nivou kao dosad, možda i imaju šanse. Ali Njemačka je favorit sigurno.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice