Zašto slabiji? Zato jer su pobijedili aktualne svjetske prvake 5:1?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da su ''stručnjaci'' u našoj reprezentaciji pa i sami igrači pogledali ovaj klasičan primjer kako se utakmica igra i da se bori dok sudac ne označi kraj a ne kad primiš gol.
papa mehiko ! 
nizozemci ih ubili doslovno ! 
Padavicar Robben...Kvalitetan igrac,ali kada dode u kontakt sa igracem kao da dobije epilepsiju
Padavicar Robben...Kvalitetan igrac,ali kada dode u kontakt sa igracem kao da dobije epilepsiju
Sad reci da nije bio penal
Robben je zvijer...
A sudac prilicno los danas
Kontakta je bilo, ali njegov let ne odgovara tom kontaktu
Kontakta je bilo, ali njegov let ne odgovara tom kontaktu
Da nije pao nebi bilo penala.
Iako sam na strani Nizuzemaca osobno vidjenje da nisu zasluzili prolaz dalje, Meksiko je definitivno gledajuci omjer citave utakmice bio bolji i imaju peh taj sto nisu prosli dalje. To sto je Nizuzemska sjetila se napadati od 70 minute definitivno je razocarala cjelokupnim dojmom.
Aaaaaaaaaaand ekipa s najruznijih jezikom na svijetu ode dalje. Mi iho esta muerto.
Suci su loši. Treba ići na kamere i to je to.
Jel sam ja jedini kome se cini da su Nizozemci malo podcijenili Mexico i djeluju dosta nervozno..
Nisu malo nego su ih baš podcijeni pa su u drugom poluvremenu tek ubacili u višu brzinu i na kraju su se tek provukli, ali Meksiku svaka čast.
Naši su prvo poluvrijeme ako ćemo iskreno odigrali i bolje nego Nizozemci čak smo izgledali do 70. minute dosta bolji nego Nizozemska, ali vidi se kako iskusnije ekipe s jačim moralom i boljim trenerom se dižu dok mi nažalost u takvim situacijama tonemo.
Zašto slabiji? Zato jer su pobijedili aktualne svjetske prvake 5:1?
Da i? Kakve to majke ti ima veze s ovom utakmicom.
Suci su loši. Treba ići na kamere i to je to.
bude li tako onda nogomet vise nece licit na ono kakvog ga danas poznajemo.
Meksiko ja zabio iz jedne poluprilike nakon pogreške obrane i od tada nisu ni jednu akciju složili
Blind je dosta griješio i bio ej nekako pre mekan. Loše po njih što je De Jong morao napustiti odmah na početku igru.
sry an dabl postu.
Robben je Marqueza uništio danas, strašno...
bude li tako onda nogomet vise nece licit na ono kakvog ga danas poznajemo.
Tim bolje, manje mjesta za greške, manje sumnje u namještanje, više pravičnosti itd.... Pored toga u hokeju se sve gleda kamerama, pa nikome ništa.
Cisti penal ljudi,pa gazili su Robbena negdije oko poluvremena tako nesto i nije svirao..Danas su ga slomili
A svemoguci Ochoa ono nije mogao svojom galvurdom skinut kad je isla u kut..
Cisti penal ljudi,pa gazili su Robbena negdije oko poluvremena tako nesto i nije svirao..Danas su ga slomili
A svemoguci Ochoa ono nije mogao svojom galvurdom skinut kad je isla u kut..
Prekšaj je bio ali za penal ne. Niti je bio u gol prilici (okružen sa tri igrača plus golman), niti je bio u posjedu lopte kod prekršaja (gurnuo je loptu koje je bila pored dva igrača). Da je to bio jedan na jedan prodor od Robbena pa da ga je ovaj faulirao onda da, ovako ne. Robben je bio u daleko boljoj prilici u prvom poluvremenu i tu se moglo komotno suditi.
ok ekipa ajmo dalje kostarika ili grcka ?
bice gusto ali dajem prednost grckoj
Beware of the sharp edged weapon called human being
Dvije defanzivno orijentirane momcadi,bit ce dosadna tekma lol
Na penale pa ko ima vise srece :S
Volio bih da Kostarika prode
Grcka je utjelovljenje antinogometa
Samo da se nadovežem na "genijalno postavljanje" ochoe, svi ti šutevi koji su ga pogodili ga uopće nisu trebali pogoditi jer je lik trebao te lopte imati u svojim rukama prije nego su došle dio protivničke glave.
Ima tko kakav dobar stream za večerašnju utakmicu?
Penal je bio ali da nazalost 90% igraca danas pri bilo kakvom kontaktu u 16m bacaju se toliko teatralno koda ih je bager pokosio.
Navijam za Grcku. Je antinogomet, ali navijam za nase - EU FTW.
Ima tko kakav dobar stream za večerašnju utakmicu?
http://www.vipboxeu.co/sports/football.html jedan od ovih engleskih je u hd-u
Navijam za Grcku. Je antinogomet, ali navijam za nase - EU FTW.
ajde još razumijem kad se nameće to da trebamo navijati za susjede, iako mi je bezveze. Ali sad još i za sve europske ekipe? Mi nemamo nikakve veze s Grcima. A njihov nogomet mi se gadi.
Da igraju recimo Čile - Grčka ili Argentina - Grčka, pa više mi poveznica imamo sa Čileom i Argentinom nego Grčkom, bar dosta naših ljudi živi tamo.