A sta vi ocekujete da ce igrati do 35 godine ? Neka idu, neka ide u Corluka, sve dok ga Rafa Marquez sa 36 godina nadskace nema sta traziti u reprezentaciji. Isto tako i Olic, samo se neki klinac nadribljava neka i on ide. Dudu vise ne moze nista ponuditi repki i takoder neka ide. Srna neka ostane ali kao neka moralna podrska na klupi i nista drugo.
Nemojte se zavravat neki igraci su dali svoje i to je to. Nije tu nikakav Kovac kriv sta oni idu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lako ih je tjerat, a onda kad dođu balavci s*at ćemo kako smo potjerali iskusne koji su mogli još koju godinu odigrati. Tako i u rukometu, momci otjerali Balića, Sulića i ekipu iz repke, a Sulić ove godine proglašen najboljim pivotom lige prvaka... Možemo mi pomlađivati ekipu, ali onda treba imati realna očekivanja i biti zadovoljni plasmanom na velika prvenstva.
Šta fali Ćorluki, koga bi ti to stavio kao stopera, ionako smo tu tanki, čovjek nema ni 30 godina a već ga se tjera iz reprezentacije i to kad je u najboljim godinama.
Šta fali Ćorluki, koga bi ti to stavio kao stopera, ionako smo tu tanki, čovjek nema ni 30 godina a već ga se tjera iz reprezentacije i to kad je u najboljim godinama.
Šifo, Vida... Corluka je katastrofalan. Frajer se ne moze odvojiti od zemlje.
Trebaju nam najmanje 4 kvalitetna stopera a sad smo ostali i bez Šimunića i Ćorluke, Vidu uspoređivati sa Ćorlukom je stvarno smiješno, Šifo je druga priča iako nije neki vrhunski stoper za repku je uvijek igrao odlično i davao sve od sebe.
Eh da su naši nogometni stručnjaci iz saveza bili pametni pa doveli Vahu, sad se mogu samo slikati jer sad Vahi stižu milijunske ponude sa svih krajeva svijeta.
Pa kakvim se rezultatima možemo nadati kad nas već 8 godina vode treneri početnici, a Ćiro je sa sobom poveo kao pomoćnike 98 najbolje što je Hrvatska trenutno imala u trenerskoj struci.
Smiješno je da se na A selekciji netko praksa, ako im već žele dati šansu nek ima dadnu mlađe uzraste.
Vjerovatno ćemo uskoro dočekati i da nam treneri budu možda Šimunić, Olić itd. kako je krenulo.
Osnovna i krucijalna greška nam je samo jedna.A ta je prepuštanje vođenja Reprezentacije bivšim igračima brončane Hrvatske iz 98.To su ljudi bez realnog i praktičnog trenerskog iskustva na razini državne reprezentacije, ili bilo kakvog velikog kluba u ligi petice.Dati reprezentaciju u ruke takvoj neiskusnoj osobi je kriminalni akt.
Izbornik ne može biti netko tko nema barem 10 godina iskustva i uspjeha u ligi petice, i u tih cca 10 godina posljednjih pet šest mora biti uspješnih, dakle naslovi državnih prvaka, pobjednici kupova itd.Dakle izbornik bi ispod pojasa trebao imati barem 15 godina seniorskog igranja u najjačim klubovima, pa onda cca 10 godina trenerskog iskustva, i to opet u najjačim klubovima, pa tek onda biti izbornik nacionalne vrste.A ne ko ovi naši koji nisu trenirali nikog bitnog, pa onda eksperimentiraju i uče zanat na najjačim natjecanjima.
Ovako postaviti izbornika je isto kao da dobrom biciklisti daš u ruke formulu i pošalješ ga da se praksa na velikoj nagradi Italije, uz riječi "možeš ti to, pa na kraju krajeva i bicikl i formula imaju kotače, a ti znaš voziti vozila na kotačima.A i ono što ne znaš naučiti ćeš na stazi sa ostalim vozačima, samo gledaj što oni rade pa i ti tako".
I da je barem bilo tako, da je bar Kovač gledao što drugi izbornici rade, bilo bi to još i dobro.Ali ne, ima on svoje ideje, neće on voziti formulu kao iskusni vozači formule, ne, on je vozio hrvatsku nogometnu formulu kao bicikl.I full tilt se zabio u barikade od guma, iz kojih je izašao sav musav, pocjepan sa razmetanom formulom uz riječi "bilo je dobro, ovogaaa, u prvom zavoju sam bio bolji za jednu sekundu pa lošiji za tri, u drugom sam bio bolji za četiri sekunde nakon strašne greške svojih protivnika, da bih se nažalost u trećem zavoju razbio o ogradu sletivši sa staze, opet sa jednom sekundom prednosti i tri zaostatka.Peh što reći."
Tu ulijeće komentator sa pitanjem je li bilo kakvih grešaka.A odgovor Kovača bicikliste je "Pa ne, ja vjerujem da sam učinio sve kako treba, mislim znam da sam slupao bolid i ispao iz utrke u trećem zavoju, ali biti će bolje na slijedećoj utrci."
Komentator "dakle gospodine Kovač vi ne mislite da ste pogriješili kada ste inzistirali da se na vašem bolidu prednji kotači stave na mjesto zadnjih, a zadnji na mjesto prednjih."
Biciklista formulista "Ne, ja ostajem pri svome, a tako će biti sa kotačima i u svakoj slijedećoj utrci, sa time da razmišljam o zamjeni prednjih kotača formule sa onima sa bicikla.Manja površina gume manje trenje.Treba probati."
Komentator "Hm, da, ali ne čini li vam se da ste prednji spojler previše podigli zbog čega nije uopće imao funkciju, a umjesto zadnjeg montirali komad fosne zbog čega je zadnji kraj bolida totalno zalegao na pod, što je na kraju i uvelike pridonjelo izlijetanju sa staze".
Kovač "Apsolutno ne, zadnji kraj ili kako ja volim reći zadnja linija moje formule mora, da se tako izrazim, ležati na cesti, skakanje ne dolazi u obzir, nikad ikad."
Komentator "Pa dobro, ali što kada naletite na kakvu neravninu ili lagano izletite sa staze, nije li bolje da zadnji kraj bolida malo poskoči tj amortizira udarac."
Kovač biciklista "Nema moj bolid što amortizirati, nema skakanja i odvajanja od podloge.Neravnina na stazi ne smije biti."
Komentator "Ali neravnina uvijek ima, a ponekad se i izleti sa staze."
Kovač "Ne smije ih biti, i ja ne izlijećem".
Komentator "Pa danas ste izletjeli i razbili bolid".
Kovač "Tko uči taj i razbija.Popravit ćemo.Zadnju fosnu ćemo staviti na omanje federe, prednje kotače ćemo naučiti da budu zadnji, a zadnje da budu prednji.A prednji spojler ćemo oblikovati na način da može biti i usisnik zraka i to sa vlastite stražnje strane."
Komentator "Da, hmm, ali recite, zašto mijenjati postavke na bolidu koje drugim vozačima funkcioniraju besprijekorno.Čemu izmišljati toplu vodu.
Kovač biciklista "Eh zato.Zato što ja znam najbolje.Pa da."
Trebaju nam najmanje 4 kvalitetna stopera a sad smo ostali i bez Šimunića i Ćorluke, Vidu uspoređivati sa Ćorlukom je stvarno smiješno, Šifo je druga priča iako nije neki vrhunski stoper za repku je uvijek igrao odlično i davao sve od sebe.
Eh da su naši nogometni stručnjaci iz saveza bili pametni pa doveli Vahu, sad se mogu samo slikati jer sad Vahi stižu milijunske ponude sa svih krajeva svijeta.
Pa kakvim se rezultatima možemo nadati kad nas već 8 godina vode treneri početnici, a Ćiro je sa sobom poveo kao pomoćnike 98 najbolje što je Hrvatska trenutno imala u trenerskoj struci.
Smiješno je da se na A selekciji netko praksa, ako im već žele dati šansu nek ima dadnu mlađe uzraste.
Vjerovatno ćemo uskoro dočekati i da nam treneri budu možda Šimunić, Olić itd. kako je krenulo.
Onda ne znas da je medu najjacim stoperima Ukrajinske lige i prvi izbor u Dynamo Kievu. A to da ce Corluka otic nigdje ne pise, a i sumnjam da ce sa 28 otici. Uostalom ovi svi sta su otisli nemaju vise sta dati repki osim Pletikose mozda... ali ostalo nikako.
Evo anketa SN
Navijači traže mlađe Vatrene: Subašić, Strinić, Vrsaljko, Kovačić i Rebić moraju u prvu
Uglavnom, hrvatska javnost među Vatrenima više ne vidi šest od 23 igrača igrača koji su bili na Kovačevu popisu u Brazilu. Po broju negativnih glasova predvodi ih Stipe Pletikosa, a potom slijede Danijel Pranjić, Nikica Jelavić, Ivica Olić, Sammir i Vukojević koji se, eto, jučer i sam službenim pismom oprostio od reprezentacije. Zanimljivo je da od ovih šestigrača samo Vukojević nije dobio ni minute na Mundialu.
al baš, ovi zabiju, a lik priča ko da vodi dokumentarac...
Balog bi se bar zaderao
mićo dušanović bi komotno mogo komentirat sprovod..
inaće nije tako loš no danas je katastrofalan...
Baš sam ušao u temu s namjerom da napišem kako je komentator katastrofa
Hahah baš komentator je koma, gledam ono koji vrag, jel sad zaleđe ili nešto kad tak priča monotono nakon gola XD
Koji tempo igre, stvarno je vrh utakmica.
Nije ovo Mićo, on komentira atletiku, plivanje i tenis
Ma smorio sam se koliko ovaj komentator lose komenitra utakmicu..Sano vadi neke podatke
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Stvarno je grozan ovaj komentator, lol.
Nego, što mislite o poništenom golu Hulka? Nisam mogao ocijeniti jeli bila ruka.
Stvarno je grozan ovaj komentator, lol.
Nego, što mislite o poništenom golu Hulka? Nisam mogao ocijeniti jeli bila ruka.
Izgledalo je ko ruka na prvi pogled mozda ne u samom primanju lopte ali kasnije ima ruku u neprirodnom polozaju da primiri loptu , neznam meni izgledalo ko dobra odluga suca mada volio bi jos jednom vidjeti.
Da želi Brazilci bi mogli pokazati snimku iz 5 različitih kuteva gdje bi se jasno vidjela ruka.
Niko Kovač bijesan na igrače: - Zašto ste rekli da je ovo neuspjeh? Ja štitim vas, štitite onda i vi mene...
- Ako ja vas štitim, onda očekujem da i vi štitite mene, kazao im je ljutiti Kovač na sastanku i time potvrdio da pomalo gubi kompas u nacionalnoj vrsti.
Žalosno i sramotno ponašanje, ako očekuje da ga igrači stite onda je i jasno da je svjestan da je radio greške koje ne želi priznati.
Jedino sto je zalosno sto je vjerovao da ta vise manje profiltrirana sedmokolonaska ekipa sto voli piti do pet ujutro ce se uopce truditi da stvori kakvu takvu podrsku onome sto su kao stvarali zadnjih desetak godina. Dovoljno je bilo vidjet kako je Cico izvisio prije osam godina i pravo je cudo i kapa mu dolje sto se uopce netko poput Slavena tako predano bacio da sastavi tu hrpu u nekakv tim. Poslije su konacno isplivale one petnaestgodisnje trzavice s hnsom i Stimac kao trener koji se mudro povukao prije prvenstva, dok se zapravo samo osigurao da eventualno ne izgubi protiv Islanda. Previse se prtljalo i spekuliralo s repkom kao i ovom nasom jadnom nogometnom ligom i da ti igraci (cast izuzetcima Olic, Pletikosa ...) imaju imalo fer igre u nogama rekli bi da odlaze zato sto i kad su bili mladi nisu apsolutno nista postigli i vrijeme je da odu. A ne ovaj Srna sad nadje glumiti moralnu podrsku. Jos je odlicno sto ne prodjosmo ko Englezi. Ovako je barem bilo veselo protiv Kameruna
Realno americki i engleski PRAVI SPORTSKI NOVINARI i ANALITICARI su puno blize realnosti (zasto hrv nije prosla) od ove nashe preplacen fush stampe aka. SPONZORUSHA koja sam drlja po istoj prici desetljecima i pametuje tko je kriv u sam kako bi kladionicarska ekipa imala o cem trkeljati.
A sta vi ocekujete da ce igrati do 35 godine ? Neka idu, neka ide u Corluka, sve dok ga Rafa Marquez sa 36 godina nadskace nema sta traziti u reprezentaciji. Isto tako i Olic, samo se neki klinac nadribljava neka i on ide. Dudu vise ne moze nista ponuditi repki i takoder neka ide. Srna neka ostane ali kao neka moralna podrska na klupi i nista drugo.
Nemojte se zavravat neki igraci su dali svoje i to je to. Nije tu nikakav Kovac kriv sta oni idu.
Stvarno nam treba tako odlicna moralna podrska. Inace slazem se s tobom da se trenera kao i obicno tretira kao zrtvu za odstrel. Opet se Stimac zeli vratiti jer on je stvarno "moralna podrska" koja je rasklepala ono sto je jos kako tako Slaven uspijevao odrzati na okupu. Na zalost pravi razlog je da nitko vise ni ne zeli igrati jer su im premale premije za njihov ukus. A opet se naplacuju oni koji su investirali u tu generaciju i podrzavali hns da promoviraju njihove igrace
Lako ih je tjerat, a onda kad dođu balavci s*at ćemo kako smo potjerali iskusne koji su mogli još koju godinu odigrati. Tako i u rukometu, momci otjerali Balića, Sulića i ekipu iz repke, a Sulić ove godine proglašen najboljim pivotom lige prvaka... Možemo mi pomlađivati ekipu, ali onda treba imati realna očekivanja i biti zadovoljni plasmanom na velika prvenstva.
To je problem pomldivanja ekipe na hrvatski nacin. Otjeraj sve i dovedi nove koji se tek trebaju prodat. Pa i ova ekipa je realno predugo bila u igri bez nekih kontinuirnaih zamjena. Uvijek trebamo napraviti potop i izazavati neke smjene generacija. Ja mislim da smo odlicno prosli obzirom kakvi nam zakulisni igraci vode i repku i nogomet uopce.
Mislim da je Hulk, brat bratu, teži barem 20 kila od ovoga braniča Chilea, a padne kao leptirić u šesnaestercu 
Komentator:
cca 20 minuta "ovo je pravi Brazil" , cca 80 min "ovo nije pravi Brazil"
Ovo je najlošije komentiranje jedne utakmice na SP-u..
-zamjena, sumnjam da ce nekog iz sredine vadit
-da da vidal ide van, očekivano!
Ovaj brazilski cigan je trebal dobiti crveni karton, a ne žuti.
i prođe Brazil na guzove.