Hebo vas ponasate se ko da su vas ugrizli, pa kako bi vi gledali americki nogomet lol....
gledajte igru, ne medusobne sukobe
Hebo vas ponasate se ko da su vas ugrizli, pa kako bi vi gledali americki nogomet lol....
gledajte igru, ne medusobne sukobe
Kad smo već kod Urugvaja.
Meni je najsmješija bila reakcija Pereire protiv Engleske.
Obavezno pogledati do kraja, do onda kad ga lik želi zamjeniti, odmah je bio zdrav ko dren
Ic cemo mi laganini iz Brazila s okruglih 0 bodova kuci prvim letom 
31.5. je bio datum kad sam ovo objavio, i na ovom postu i sljedeca 2 posta gdje sam rekao da necemo ici dalje od skupine sam dobio vasih cca 60 TD ...
Ljudi moji, da je nasa repka ista valjala vec bi u prijateljskima pokazala svoju nadmoc u Osijeku nad jednim Maliem da se tamosnji narod nakon onih silnih poplava malo veseli i da im pokazu da mogu potegnuti, no oni to jednostavno nisu mogli no mi kao narod smo uvijek vjerovali da smo mi i nas vezni red medu 10 najboljih na turniru ... Sad smo svi vidjeli gdje smo, i tu cemo i ostati dok se opet zvijezde ne poklope i ne dode trener poput Cire i eto zasjamo kao 98 no to vrijeme ce jos pricekati dosta, osobito dok mafija vlada, jer mi nismo nista vise od prosjecne ekipe s nadprosjecnim individualcima koji ne mogu doci do izrazaja kod trenera amatera koji je totalno podbacio taktikom i postavljanjem igraca .... Isto tako, da sam na Eduardovom mjestu vise se nikada ne bih odazvao na poziv reprezentacije jer da njemu Niko nije dao 10min na otvaranju protiv Brazila je upravo krajnje dubretarski ... Niko jedino sto je pokazao u Brazilu je bio stil ...
Ali ajde, pogrijesio sam, dosli smo kuci sa 3 boda protiv demolirananog Kameruna koji je imao 10 igraca i ciji najbolji igrac nije ni igrao ...
Kad smo već kod Urugvaja.
Meni je najsmješija bila reakcija Pereire protiv Engleske.
Obavezno pogledati do kraja, do onda kad ga lik želi zamjeniti, odmah je bio zdrav ko dren
istina da je dobio kolinom u glavu, ali ako je folirao onda fino ga treba kaznit.
hahahahah
Suarez kandidat za ulogu u seriji The Walking Dead, za vrijeme trajanja kazne dodljene od FIFA-e.
Ti misliš da je Pereira folirao, pa vidi se sa mjeseca da je bio u nogdaunu.... Što misliš kako boksači i sl. sportaši nastavljaju poslje nokauta. " Oni isto foliraju ".
Pa nitko ne osporava da je bio, nego ona reakcija poslje kad je kao jedva hodao, a onda kad ga je trebalo zamijeniti odjednom sve u redu i dalje nastavio trčati.
Pa nitko ne osporava da je bio, nego ona reakcija poslje kad je kao jedva hodao, a onda kad ga je trebalo zamijeniti odjednom sve u redu i dalje nastavio trčati.
Može se vidjeti da je lelujao, normalno da ga je prošlo nakon nekog vremena, no sumnjam da je bio 100% onaj pravi od takvog udarca i nije smio igrati, za što je i neko nadležno tijelo prigovaralo FIFI nakon utakmice.
Sigurno je imao veliku želju igrati utakmicu za svoju zemlju do kraja.
Messi polako vraca svoju staru formu. Kako igra, cudo. Nogometni genije.
Ray Hudson: Finding #Messi in form like this is like finding an alligator in your toilet bowl! Magesteeerial Leo! VAMOS #Argentina!
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Uh kako je ovaj Nigerijac napucao svog igraca, izgleda da mu je ruku slomio...
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
messi je bez konkurencije najveci igrac u povijesti ove igre.
...
Nisam mislio da cu ikad navesti jednu Grčku za primjer kako igra ekipa kojoj treba pobjeda.Eh naši...
Mislim da je ovo prvenstvo pokazalo da je bolje imati pravu momčad a ne skup pojedinaca...
Naši su najbolje igrali kada ih je Bilić preuzeo. To je bila prava momčad. Da nismo ispali od tih Turaka, svašta je moglo biti.
Od tada, nažalost, jedna veliko nula...
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Mislim da je ovo prvenstvo pokazalo da je bolje imati pravu momčad a ne skup pojedinaca...
Naši su najbolje igrali kada ih je Bilić preuzeo. To je bila prava momčad. Da nismo ispali od tih Turaka, svašta je moglo biti.
Od tada, nažalost, jedna veliko nula...
Dobro je bilo i Europsko u Ukrajini i Poljskoj. Bar su igrali kako treba ... i nisu bili ovakve zvijezdice.
messi je bez konkurencije najveci igrac u povijesti ove igre.
Izjava ti je bez konkurencije najveća provala dana.
Ne kažem da čovjek igra loše, ali nije to Messi od prije godinu-dvije od kojeg su sve momčadi drhtale.
BTW, ako već tražiš najvećeg, onda baci pogled na svog avatara.
Messi je jedan od najvećih ikad. Ne može se reći da je i najveći jer svako razdoblje je imalo jednog igrača koji ga je obilježio, teško je uspoređivati igrače iz različitih razdoblja. Ali Messi je obilježio ovo razbolje i sigurno spada među najveće.
Nikakvom statistikom niti bilo čime ljudi to ne mogu demantirati.
Ludi Lavezzi 
Messi je jedan od najvećih ikad. Ne može se reći da je i najveći jer svako razdoblje je imalo jednog igrača koji ga je obilježio, teško je uspoređivati igrače iz različitih razdoblja. Ali Messi je obilježio ovo razbolje i sigurno spada među najveće.
To.
Često se provlače epiteti najvećeg ikad, najboljeg igrača u povijesti i slično. Nemoguće je uspoređivati igrače iz različitih vremenskih perioda. Pele, Maradona, Eusebio, Cruyff, Ronaldo (debeli), Zidane, Ronaldinho, ... mogli bi nabrajati do beskonačnosti. Svi ti igrači obilježili su neki vremenski period, Messi je svakako jedan od igrača koji je obilježio ovo.
To.
Često se provlače epiteti najvećeg ikad, najboljeg igrača u povijesti i slično. Nemoguće je uspoređivati igrače iz različitih vremenskih perioda. Pele, Maradona, Eusebio, Cruyff, Ronaldo (debeli), Zidane, Ronaldinho, ... mogli bi nabrajati do beskonačnosti. Svi ti igrači obilježili su neki vremenski period, Messi je svakako jedan od igrača koji je obilježio ovo.
Ma naravno da je to tako, ali stalno se povlače takve paralele. I to u svakom sportu, od formule, preko košarke do tenisa i natrag. A jedino što je kod svega toga točno, je da se neke stvari jednostavno ne mogu uspoređivati.
S druge strane, koga vraga bi radili po cijele dane da svako malo ne počnemo ispočetka Messi vs Pele vs Maradona vs Ronaldo dvoboj.
Zahvaljujući posljednje dvije utakmice na svjetskom prvenstvu, trenutna statistika je 126 golova u 42 utakmice odigrane u Brazilu, što je prosjek od ravno 3 gola po utakmici 
Zahvaljujući posljednje dvije utakmice sada imamo 126 golova u 42 utakmice, što je prosjek od ravno 3 gola po utakmici 
a koliko smo ih primili u 42 utakmice? :D
Benzema isto polako ide u vehabije..
Opet glup crveni karton..
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Jel vam se cinilo u ovoj utakmici Ekvador-Francuska da je slika kasnila koju sec za tonom ili je komentator vidovit 
Često kasni slika, ne samo danas.