SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.246
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Mozda lose izgleda,ali utrpat cemo im ga {#}

15 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Hyperion kaže...

Držat fige da će se desit čudo u drugom poluvremenu, inače pravac kući.

Opet je sve lijepo izgledalo na papiru, a u igri sasvim nešto drugo.

Igra uopce ne postoji samo napucavaju lopte i mole se nekom krumpiru da Kovač barem jednom postavi veznu liniju kako treba mozda bi i bilo nesto , a ovako se nadamo nekom krumpiru.

Glavno da smo ovih dana slusali o Mexicu bajke koda igramo protiv Njemacke+Nizozemske zajedno kad ono jedna prosjecna momcad.

twice the pride double the fall
12 godina
<p>Nije lose, mozda i pobjedimo al ja cu sigurno dobit čir na želudcu.</p>
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
13 godina

Ma loše, obrana u trti, bokovi povučeni, Srna kad je najpotrebnij isa svojim prodorima kao nekad (ili kao što i dan danas radi u Shakhtaru) on samo loptu vraća nazad, dobije loptu na njihovoj polovici on šprinta nazad da ju vrati nekome (ugl Čorluki koji onda to nabija naprijed a to ugl. završi kod Meksikanaca), Modrić prosjek i akd dobije loptu niko mu se ne otkriva pa i on ide odmah nazad s njom, Rakitić preeeedaleko od gola, u nekim situacijma djeluje kao da je stoper, Pranjića nema nigdje, Perišić je Ok, Olić se isto slabo čuo a Mandžo još ni jednu loptu nije dobio... Loše, preloše, ovako nikada nećemo zabiti gol i što je još gore primit ćemo ga, nadam se da će se puuuno promjenit u igri sad u drugom poluvremenu ili lagano mogu pakirati kofere...

12 godina
neaktivan

Već sam ranije pisao kako treba raspoložena ofenziva i trkačka ekipa, Meksikanci uvijek ovako igraju i to nam nije novost. Sve ajmo reći dobre prilike koje smo stvorili bile su rezultat oduzimanja lopte na sredini terena - kontre i polu kontre.

MS GOAT
14 godina
neaktivan

Dečki nemojte zezat, trude se naši, al oni igraju sa 11 igrača iza lopte većinu vremena, teško je to probit, posebno 6-4-0 formaciju u kojoj imaju poduplane bokove

Uostalom, nemamo mi spektar igrača kao Real i da treba čuvat Modrića i još 9 ostalih igrača, kod nas zna se kog treba najviše čuvat (Mandžo, Modrić i Rakitić uz Perišića i Olića nešto slabije)

13 godina

Evo Modrić se trgnuo i već to puno bolje izgleda...

18 godina
neaktivan

Bit će dobro ako bude X...  šteta {#}

Lijep pozdrav ;)
16 godina

penal čisti za Meksiko je bio.

Pametni Kovač vadi Vrsaljka, a ovaj Pranjić je rupetina. Umjesto da mi njih napadnemo, oni dominiraju protiv nas, a treba im samo bod.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 23:27 (antimadridista).
16 godina

Ruku na srce, sudac je večeras na našoj strani

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can&amp;amp;#39;t achieve it.”
18 godina
neaktivan

Loše, loše, loše...

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
18 godina
neaktivan

Ako Meksiko ide dalje to će biti zasluženo, ako se desi čudo i mi pobijedimo to će biti velika sreća, uz ovakvu igru nismo zaslužili dalje :/

Eto, gotovo....

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 23:30 (AA-d00d).
18 godina
neaktivan

Gotovo je, zaslužili su.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 23:30 (MegaMass 2000).
13 godina

samo sam čekao kada će bit gol...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 23:30 (ibme74).
16 godina

Eto ga, zasluženo.

Pa ti stavljaj igrače van pozicija, i tvoj brat također.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
neaktivan

Game Over {#}

Lijep pozdrav ;)
12 godina
protjeran

"Meksikanci su prirodno niskog rasta i mi to moramo iskoristiti" yeah right

18 godina
neaktivan

Meksiko jednostavno trči, a naši stoje i tu se ne može ništa. Čekati kakav krumpir sa nabačenom loptom je blesavo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 23:32 (MegaMass 2000).
12 godina
neaktivan
isusati stavi eduarda ne jelavica pa majku ti spalim
18 godina
neaktivan

I ajmo sad još za dobru mjeru primit nekoliko...  {#}

Lijep pozdrav ;)
13 godina
neaktivan
Viva la mexico

Sramota kako dobra ekipa ne radi svoj posao.
Cao zdravo.
Vidimo se za 4 godine.
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan

PReloše{#}{#}{#} Gasim TV

16 godina
Davno sam ja pisao da je ovo ništa, ljudima je ta pobjeda protiv Kameruna zamazala oči. Kamerun je raspad od ekipe, posvađana ekipa.

Pa kako možeš Rakitića koji je jedan od najboljih igrača u Europi prošlu sezonu staviti van svoje pozicije? Mrš u 3 pm.
15 godina

kad ekipa kojoj je dovoljan X preuzima vise odgovornosti i inicijative i ima vecu zelju da zabije gol sve ti je jasno
mi idemo samo na neke dubinske, visoke lopte i molimo boga da ce si sami zabit, oce kur*c, posrecilo nam se protiv Brazila ne moze opet

trebalo je igrat na sve ili nista, a ne cuvat 0:0 koji nam ni ne pase 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
18 godina
neaktivan

Samo Rebić trči, a na meksičkoj strani svi ali ama baš svi trče.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 23:37 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan

Bitno je da bilo forumaša koji su pisali kako ćemo Meksiko pregaziti kao plitak potok {#} 

Toliko smo se uzdigli jer smo pobijedili jadni Kamerun koji se međusobno skoro potuče.. i to s igračem više, super, baš je ta tekma bila pravo mjerilo naše jačine.
Nismo zaslužili proći, Meksiko je bolja ekipa, crveni za Srnu i penal nije dosuđen Meksikancima. Bolji su ljudi od nas u svim segmentima, osim u ovom jalovom posjedu, koji očito ništa ne znači.  

18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Davno sam ja pisao da je ovo ništa, ljudima je ta pobjeda protiv Kameruna zamazala oči. Kamerun je raspad od ekipe, posvađana ekipa.

Pa kako možeš Rakitića koji je jedan od najboljih igrača u Europi prošlu sezonu staviti van svoje pozicije? Mrš u 3 pm.

Da, da nisu bili međusobno posvađani oni bi nas napunili, mi bi možda dali jedan gol i to krumpir jer samo to znamo, a i to upali jednom od dvjesto pokusaja.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
12 godina
neaktivan
Ja sam mislio kovac ce biti puno bolji od stimca a kad ono isti drek. Iste pogreske radi, ne vidi ono sto cijela nacija vidi, a to jest pranjic. Ovaj mali kovacic daje fantasticne lopte, ali nasima se neda trcati.
15 godina

Prigodna za ovu situaciju samo zamjenimo mjesta 

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
17 godina
neaktivan

Ne možeš s ovakvom igrom dobit nikog, pa stvarno se igra za qrac i tak se igralo i protiv Brazila i protiv Kameruna do isključenja Songa, samo smo mi to sve uljepšali raspravama po forumima i mediji su pripomogli.

Ovo je već sramota, jebi ga, raspali se.

Fortune favours the brave
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice