SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 321.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Odlučujuća je bitka za sredinu a tu Rakitić i Modrić moraju dati puno više od prethodne dvije ako želimo izbaciti Meksiko.

Pletikosa mora biti na visini jer će Meksikanci sigurno pucati dosta iz daljine.

Mi moramo koristiti bokove i ubacivanja u kazneni prostor kao što su i Brazilci radili.

17 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
mystik kaže...

Ako si bolji onda ćeš preći preko greške i vratiti to svojom boljom igrom.

Ista priča ko i za HR, da su poduvali zbog penala. A to što obrana nije ni pokušala zaustaviti napadače za 2 druga gola i što je golman bio jako brz sa svojim reakcijama, to nema veze.

Prvo poluvrijeme su nas pred kraj stisnuli i visio je gol, ali zato početak drugog pa sve do 71. minute kad je bio penal Brazil je bio nemočan i spor u kreaciji, tek su jedan udarac izvana uputili. Nakon što je ovaj zabio penal Hrvatska se otvorila jer je tražila gol i naravno da će doći neka kontra pošto brazilci imaju brze igrače. A i taj zadnji gol je bio sumnjiv jer je ovaj Raketu poprilično jako opalio s leđa, dosta dvojbena situacija.

Problem je što nam dosta zatvaraju te veze igrače pošto znaju da su najbolji dio naše ekipe, Kamerun je eto igrao sa 3 zadnja vezna protiv nas.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 12:02 (Jack Sparrow).
16 godina

Ma Brazil moramo zaboraviti, bilo pa prošlo.

Znali smo i prije početka prvenstva da za prolazak moramo dobiti Kamerunce i prije svega Meksikance.

Bit će to teška borba, Meksikanci imaju tradiciju na svojoj strani, pet zadnjih SP su prošli skupinu a mi nismo nikada dobili odlučujuću treću utakmicu.

Samo da ne pokleknemo pritisku kao na prošlim SP.

12 godina
protjeran
Budokai kaže...

Volim Hrvatsku nogometnu repku, kao što bi trebao svaki normani građanin ove napaćene zemlje voljeti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Znate li čega se bojim; Bojim se Modrićeve slabe igre kroz cijelo SP. Nije ni Rakitić puno bolji.

Mehiko ima puno brže, dominantnije igrače u svim lajnama.

Daj bože da ih nadvladamo na sredini, no teško će to funkcionirati jer smo slabi.

Zapamtite moj post !

Lp svim hrvatskim navijačima.

Jesi li ti uopće gledao utakmice na SP? Modrić je odigrao baš kako igra i cijelu sezonu u Realu na toj poziciji, odgovorno, smireno i od njega kreću sve akcije, odnosno naš igrač sa najviše kontinuiteta, kad si vidio da je Modrić napravio grešku ili izgubio loptu? Dok si za Rakitića u pravu ali za to je kriv Kovač koji ga ne koristi kako ga je Emery koristio, odnosno njega staviti na mjesto koje je dosada igrao Kovačić i Sammir (polušpica) a na mjesto Rakitića iskusnoga Vukojevića tj razbijača. Kakvi Kovačići i Sammiri, Sammir je kurton od igrača a Kovačić još nema iskustvo. Rakitić nije defenzivni vezni i nikada neće biti, neznam zašto ga forsira na tom mjestu a ignorira Vukojevića, ovako Rakitić ne može koristiti svoju kreativnost. Raketa MORA biti iza Mandžukića. I ne, Meksiko nema brže igrače u svim linijama pošto su dosad dva najbrža igrača na turniru prema službenim FIFA mjerenjima pod broj jedan Dario Srna i pod broj dva Ivan Perišić

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 12:26 (Reanimator).
13 godina
Reanimator kaže...
Budokai kaže...

Volim Hrvatsku nogometnu repku, kao što bi trebao svaki normani građanin ove napaćene zemlje voljeti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Znate li čega se bojim; Bojim se Modrićeve slabe igre kroz cijelo SP. Nije ni Rakitić puno bolji.

Daj bože da ih nadvladamo na sredini, no teško će to funkcionirati jer smo slabi.

Zapamtite moj post !

Jesi li ti uopće gledao utakmice na SP? Modrić je odigrao baš kako igra i cijelu sezonu u Realu na toj poziciji, odgovorno, smireno i od njega kreću sve akcije, odnosno naš igrač sa najviše kontinuiteta, kad si vidio da je Modrić napravio grešku ili izgubio loptu? Dok si za Rakitića u pravu ali za to je kriv Kovač koji ga ne koristi kako ga je Emery koristio, odnosno njega staviti na mjesto koje je dosada igrao Kovačić i Sammir (polušpica) a na mjesto Rakitića iskusnoga Vukojevića tj razbijača. Kakvi Kovačići i Sammiri, Sammir je kurton od igrača a Kovačić još nema iskustvo. Rakitić nije defenzivni vezni i nikada neće biti, neznam zašto ga forsira na tom mjestu a ignorira Vukojevića, ovako Rakitić ne može koristiti svoju kreativnost. Raketa MORA biti iza Mandžukića.

Baš sam ja htio ovo napisati, jesi gledo Modrića protiv Brazila? Dakle Luka je pokrivao Neymara i Marcela cijelu utakmicu, bilo ga je po cijelom terenu i iako je najviše radio u defenzivi (jer smo se većinu susreta branili) dirigirao je i igru i pokretao skoro svaku kontru, ako je to loša igra onda zbilja ne znam šta bi on trebao raditi. Također sam htio napsiati istu stvar za raketu, trebao bi igrati iza špice, tu je najbolji a i Modriću bi bilo lakše igrati akd bi znao da mu Vukojević čuva leđa. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 12:27 (ibme74).
16 godina

Steta radi ponistenog gola Bosne, ali moramo biti realni i reci da je Nigerija bila malo bolja

Po meni zasluzena pobjeda

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
Sve ukazuje na to da Vukojevic nece dobiti ni minute, neznam iz kojeg razloga, Euro 2012 nas je pokralo protiv Spanjolske, a Modric, Vukojevic, Rakitic su cinili vezni red. Lako za Kovacica, sad se tu guraju Sammir i Brozovic-koji uopce nije defanzivno jak kao Vukojevic niti ce ikad ista napraviti ofenzivno na ovoj razini natjecanja, u ovom trenutku. A on grije klupu, mozda nije fizicki spreman? Brozovic, neka Maminjo njega prodaje di zeli, nakon par minuta protiv Brazila, vec se spominje Sevilla, ali ajmo se malo uozbiljiti i poslati najiskusnije na Meksiko...
Real eyes realize real lies...
12 godina
Budokai kaže...

Zapamtite moj post !

LOL, evo necu nista komentirati - ali pogledaj - http://www.telegraph.co.uk/sport/football/world-cup/10908830/World-Cup-2014-Paul-Haywards-team-of-the-tournament-so-far.html; http://brazil.jutarnji.hr/dream-team-prvog-tjedna--sp-a-ivan-rakitic-u-veznom-redu-s--robbenom--neymarom-i-messijem-/1200749/

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 12:40 (Super64).
16 godina

Sumnjam da će Brozović početi, Kovač će početi sa Kovačićem ili Sammirom, vjerovatnije sa Kovom ovako:

Pletikosa

Srna-Ćorluka-Lovren-Pranjić

Modrić-Rakitić

Perišić-Kovačić-Olić

Mandžukić

13 godina
zrimo kaže...

Sumnjam da će Brozović početi, Kovač će početi sa Kovačićem ili Sammirom, vjerovatnije sa Kovom ovako:

Pletikosa

Srna-Ćorluka-Lovren-Pranjić

Modrić-Rakitić

Perišić-Kovačić-Olić

Mandžukić

I ja mislim da će biti taj sastav ali bi rađe vidio Vrsaljka mjesto Pranjića jer je Pranja jako loše odigrao defenzivno protiv Kameruna a protiv Meksika će biti još gore...

17 godina
N3N0 kaže...
Sve ukazuje na to da Vukojevic nece dobiti ni minute, neznam iz kojeg razloga, Euro 2012 nas je pokralo protiv Spanjolske, a Modric, Vukojevic, Rakitic su cinili vezni red. Lako za Kovacica, sad se tu guraju Sammir i Brozovic-koji uopce nije defanzivno jak kao Vukojevic niti ce ikad ista napraviti ofenzivno na ovoj razini natjecanja, u ovom trenutku. A on grije klupu, mozda nije fizicki spreman? Brozovic, neka Maminjo njega prodaje di zeli, nakon par minuta protiv Brazila, vec se spominje Sevilla, ali ajmo se malo uozbiljiti i poslati najiskusnije na Meksiko...

Brozović može igrati dosta dobro defenzivu, a ofnezivu još bolje, igrao je već zadnjeg veznog u klubu. Badelj isto može i isto je dobar u oba smijera, dok je Vokojević samo dobar za onaj defenzivni. Kovač zato ga valjda neće ni stavljati.

EDIT: ovaj gore sastav može Kova igrati zadnjeg veznog isto, prošlu cijelu polusezonu je to igrao i nije ništa gori od Rakete u obrani, a Raketa bi time došao na svoju poziciju

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 12:59 (Jack Sparrow).
16 godina

Kovač neće da rastavlja dvojac Modrić-Rakitić tako da ništa od Kovačića kao def. veznog.

17 godina
neaktivan

Cartoon time {#}

Fortune favours the brave
16 godina
neaktivan

Bez obzira na to što je Rakitić stavljen u Dream Team prvog kola, evidentno je da Rakitić igra puno povučenije i u jednu ruku djeluje kao zamijena Vukojevića. Svi podaci ukazuju na to koliko se Rakitić troši na defenzivni dio igre i koliko malo sudjeluje u napadu.

Modrić - Brazil Modrić - Brazil
Rakitić - Brazil Rakitić - Brazil
Modrić - Kamerun Modrić - Kamerun
Rakitić - Kamerun Rakitić - Kamerun
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 13:14 (vgetik).
18 godina
neaktivan

Zašto mi nemamo ovakve navijačice? :'(

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
18 godina
vgetik kaže...

Bez obzira na to što je Rakitić stavljen u Dream Team prvog kola, evidentno je da Rakitić igra puno povučenije i u jednu ruku djeluje kao zamijena Vukojevića. Svi podaci ukazuju na to koliko se Rakitić troši na defenzivni dio igre i koliko malo sudjeluje u napadu.

to je ono sto ja govorim od pocetka. sa modricem treba igrat vukojevic i ispred njih rakitic pa ces vidit kako igra hrvatska. ovo sada je samo mlacenje prazne slame. samir i kovacic ne zasluzuju igrat na toj poziciji ako je rakitic fit. to je svima jasno osim kovacu.

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
AA-d00d kaže...

Zašto mi nemamo ovakve navijačice? :'(

kaj ti je, imamo mi i bolje od toga ;)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina
neaktivan

E samo sam čekao da netko stavi ta 2 Shreka{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

E samo sam čekao da netko stavi ta 2 Shreka{#}

Ma za primit za sisu su  jedino i dobre :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 15:33 (barcafan12).
17 godina
neaktivan

Naši su fizički spremni{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 16:08 (Hyperion).
15 godina
Hyperion kaže...

Naši su fizički spremni{#}

Kad sam vidio naše kako trče u onom paklenom Manausu u 90' minuti i kad su igrali Talijani i Englezi, bogme jesu.

17 godina
neaktivan

Britanci prepoznali kvalitete koje nudi naš Ivica Olić i pohvalili ga, svaka im čast na tekstu!

http://www.theguardian.com/football/blog/2014/jun/22/croatia-ivica-olic-world-cup

BTW:

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 17:18 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Belgija katastrofalna, Rusija puno bolja te im čisti penal nije sviran.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Belgija katastrofalna, Rusija puno bolja te im čisti penal nije sviran.

Ako ćemo pošteno, obadvoje su loši bili, prilično dosadna utakmica. Razlika između njih je što Belgija ima igrača poput Hazarda koji može bljesnut i riješit utakmicu.

Belgiju se uveliko preuveličavalo čak i stavljalo u ulogu jednih od favorita ili darke horse-ova, s ovakvom igrom neće daleko. Posrećilo im se ko i Argentini da imaju 6 bodova, a pokazanom igrom ih nisu zaslužili, ali na kraju ipak pobjeđuje onaj koji zabije gol/gol više...

http://giant.gfycat.com/PhonyImpartialAmericanbulldog.gif

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 20:09 (Hyperion).
12 godina
protjeran

Al mi se sere čim čujem ovog Luku Bulića.......

18 godina
Reanimator kaže...

Al mi se sere čim čujem ovog Luku Bulića.......

I nama kad pročitamo tvoj post...

Btw, gazimo Meksiko ko plitak potok!

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina

Meni su zanimljivi ti Bullhitovi. Aktualni su, to im je najveća prednost.

HTC 8X :)
16 godina

Solidan ovaj Alžir, imaju dobru igru ali ne baš toliko individualne kvalitete pa rade dosta grešaka.

Inače jeste primjetili da glavni sudac na ovom svjetskom skoro svaku utakmicu često smeta, pomalo iritantno.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Solidan ovaj Alžir, imaju dobru igru ali ne baš toliko individualne kvalitete pa rade dosta grešaka.

Inače jeste primjetili da glavni sudac na ovom svjetskom skoro svaku utakmicu često smeta, pomalo iritantno.

Prečesto se to događa, igrač ne može napraviti sprint do lopte jer bi se zabio u sudca, ne znaju se baš postavljat, igrači tako gube loptu koju su mogli lako osvojiti

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice