SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Real eyes realize real lies...
12 godina
neaktivan

po čemu se mi to moramo bojati ikoga s ovakvim sastavom

15 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Hyperion kaže...
vrinho kaže...

Bosna/Nigerija se neće nimalo lijepo provesti u osmini finala protiv ovakvih Francuza. 

Nećemo se mi ništa bolje provest protiv Nizozemske, ako pobjedimo Mexico.

Protiv Nizozemske se itekako može, Australija je savršeno pokazala kako. Najveći problem su Robben i van Persie, njih zatvoriš i pola posla si napravio.

16 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Hyperion kaže...
vrinho kaže...

Bosna/Nigerija se neće nimalo lijepo provesti u osmini finala protiv ovakvih Francuza. 

Protiv Nizozemske se itekako može, Australija je savršeno pokazala kako. Najveći problem su Robben i van Persie, njih zatvoriš i pola posla si napravio.

Čuj pola, posao je završen. Samo treba znat odradit onda do kraja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
vrinho kaže...
Hyperion kaže...
vrinho kaže...

Čuj pola, posao je završen. Samo treba znat odradit onda do kraja.

Ljudi moje,a ko da je lako zatvoriti ta dva igraca?

Pa unistili su sami Spanjolsku,a onaj Depay je lud kako dobro igra :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Očito je sada In brzi i direktni nogomet, bez previše drkanja sa loptom i nepotrebnih passova, kakav nam najbolje prezentiraju Švabe, Nizozemci i sada Francuzi na ovome prvenstvu...

Bilo je i vrijeme :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina

Španjolsku je Del Bosque unistio, igra sa igracima koji su dali svoje ima 2 godine dok mladi sjede na klupi. Naravno i Nizozemska ih je odlicno nadigrala i vrlo jednostavno ali opet. Vidlo se kako ih se lako sredi jer nemaju toliku kvalitetu u obrani i veznoj liniji. Australci su to fino sredili ali falilo je srece. Hebiga Van Persie i Robben su klasa, jedan potez i ciao...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan

Kažu Meksikanci da žele biti prvi u grupi i da moraju popravit gol razliku na nama te da niti ne pomišljaju na to da se može dogoditi najgore.

http://sportske.jutarnji.hr/meksiko-je-jos-u-euforiji-nakon-remija-i-odlicne-partije-s-brazilo/1200734/

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 0:06 (Hyperion).
15 godina

Zabili su jedan gol u dvije utakmice, protiv Brazila im nabolji igrač bio golman i sad misle na nama popravljati gol razliku? Lajanje bez veze i sviđa mi se što su se razbahatili, voda na naš mlin. 

12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Španjolsku je Del Bosque unistio, igra sa igracima koji su dali svoje ima 2 godine dok mladi sjede na klupi. Naravno i Nizozemska ih je odlicno nadigrala i vrlo jednostavno ali opet. Vidlo se kako ih se lako sredi jer nemaju toliku kvalitetu u obrani i veznoj liniji. Australci su to fino sredili ali falilo je srece. Hebiga Van Persie i Robben su klasa, jedan potez i ciao...

Španjolci nemaju kvalitetu u obrani? Ramos, Pike........ponajbolji stoperi svijeta, šta ti trabunjaš, jednostavno nisu "gladni" kao prije, već smo to viđali

17 godina
neaktivan

Sutra hat-trick Messija?

Da je danas živ imao bi 169 godina.
18 godina
Hyperion kaže...

Kažu Meksikanci da žele biti prvi u grupi i da moraju popravit gol razliku na nama te da niti ne pomišljaju na to da se može dogoditi najgore.

http://sportske.jutarnji.hr/meksiko-je-jos-u-euforiji-nakon-remija-i-odlicne-partije-s-brazilo/1200734/

ovakve stvari obično onda kolege novinari podture protivnicima i eto ti belaja i gdje ćeš bolje motivacije. već zamišljam kovača kako im prije izlaska na terene govori kako su meksikanci rekli da moraju protiv nas popraviti gol razliku.

igrali smo u zadnjih 10-ak godina s talijanima kad su postali prvaci, igrali smo s portugalcima, nijemcima, španjolcima, englezima argentincima, brazilcima, skoro svim najboljim svjetskim i europskim momčadima, al nitko do sada nije rekao da će popravljati gol razliku na nama. 

*eno nishimure, drži semafor {#} to je trebao raditi i u prvoj utakmici

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 2:54 (hrvooje).
16 godina
neaktivan

A vidi picke Nishimure haha... Kako bi samo pokrao braću Honduraščane do sada. Nećeš više sudit razbojniče!!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
18 godina
neaktivan

Vanessa Huppenkothen u zagrljaju Bosanaca...

Evo malo relaksacije da odmorite oči od utakmica a ujedno nabrijavanje za naredne mečeve.

Šta je fudbal bez lijepih žena - preporuka 0:54 {#}{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 1:15 (boxer).
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Tu se slažem, ali nadam se da će ih Švabenzi nabušiti u četvrt završnici. Jednostavno ne podnosim te ljigavce, em zbog Platinija i takvih muljatora u FIFI, em zbog toga što je Francuska i kao država uvijek bila protiv nas Hrvata, uostalom imali su kroz nogometnu povijest puno puno sreće i u dosta slučajeva su bili privilegirani. Ne želim ni malo umanjiti ovaj današnji rezultat, svaka čast, imaju jaku ekipu, no želim da proplaću što prije. Idemo Bosanci!

MS GOAT
18 godina

zašto u nogometu lošiji češće dobije slabijeg, nego u ostalim sportovima? ukratko, jer je golova manje od npr. koševa

http://mathineurope.eu/da/startside/13-frontpage/popular-articles/135-football-is-the-most-exciting-sport

čekamo kamerun da potvrdi teoriju. scolari je nakon naše utakmice rekao da bi se kladio da će hrvatska proći skupinu, samo nije rekao tko je drugi koji prolazi, brazil ili meksiko :)

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 2:14 (hrvooje).
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Zabili su jedan gol u dvije utakmice, protiv Brazila im nabolji igrač bio golman i sad misle na nama popravljati gol razliku? Lajanje bez veze i sviđa mi se što su se razbahatili, voda na naš mlin. 

Još veći i lijepši povod da ih dobimo i pošaljemo doma.

12 godina
neaktivan

Napuhali su se, zamisli na nama popravljati gol razliku glupe izjave,samo neka pričaju mi ćemo na terenu pričati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 2:31 (marim).
18 godina
neaktivan

Ako već nije bilo, Pirlo - The Hound

psn id: mNik987
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

Evo malo relaksacije da odmorite oči od utakmica a ujedno nabrijavanje za naredne mečeve.

bez uvrede ali ovo je najodvratniji video koji sam ikad pogledao

od riječi pjesme,do same muzike a da o "zvijezdi" ne govorim čisti šljam

znam da ce me mnogi popljuvat ali nisam mogao odoljeti

P.S. meksička novinarka je super seksi

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 10:18 (njuska11).
12 godina
protjeran
njuska11 kaže...
boxer kaže...

od riječi pjesme,do same muzike a da o "zvijezdi" ne govorim čisti šljam

znam da ce me mnogi popljuvat ali nisam mogao odoljeti

P.S. meksička novinarka je super seksi

Slažem se, apsolutno smeće..........

17 godina
odjavljen
njuska11 kaže...

od riječi pjesme,do same muzike  a da o "zvijezdi" ne govorim čisti šljam

Ti si junačina kad si se usudio upaliti ovu zvijezdu bez uključivanja opcije mute!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
18 godina

Ako već kačimo klipove zgodnih cura sa marginalnom vezom sa prvenstvom, predstavljam vam Jhendelyn Nuñez, novinarku iz Čilea:

15 godina
neaktivan

Što jest, jest, glasa nema, ali tijelo ima{#}

Što se tiče Meksikanaca, poražavajuće i razočaravajuće da s takvim razmišljanjima idu u javnost uopće. Općenito gledano, neprikladno ponašanje koje se gotovo nikad ne susreće na takvim smotrama.

17 godina
neaktivan

"Iran are undefeated in 29 of their last 32 matches in FIFA World Cup." 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina

:)

Zdravi i veseli bili :)
16 godina
neaktivan

Što je pjesnik htio reći :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 17:39 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Ha čujte, evidentno je da je htio reći da se golovi kroz noge često rijetko viđaju na jačim utakmicama.
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan

Al ova Argentina komplicira pa to nisu istine. Ljudi se baš žele ušetati u gol.

Meni se više sviđa nogomet kakav je igrao Meksiko neki dan protiv Brazila, šutevi sa distance.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Al ova Argentina komplicira pa to nisu istine. Ljudi se baš žele ušetati u gol.

Meni se više sviđa nogomet kakav je igrao Meksiko neki dan protiv Brazila, šutevi sa distance.

Teško je tu pucat izvana kad su svi u šesnaestercu i većinom bi blokirali udarac, no možda bi nešto i prošlo.

Ovaj Iran ima vrhunski bunker i znaju i u napadu iznenadit, ovaj bod su zaslužili itekako ako izdrže još par minuta.

Ovakva Argentina neće daleko, fali im playmaker koji bi uposlio sve ove napadače.

EDIT: Evo Messi zabija van 16, odličan udarac.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 19:49 (Hyperion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice