Najbolja ekipa na prvenstvu, obozvam ih gledat kako se bore...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao što sam rekao i u prvoj utakmici ovaj talijanski trener je glup. Baš je zaslužio ispasti.
Liku igra ovaj klaun Balotelli koji je u stanju promašiti sve, da ne govori kako se zna šetkarati po terenu, a na klupi drži najboljeg strijelca talijanske lige, dok Balonja nije niti među prvih 10. Isto tako ne klupi mu je Cerci koji ima najviše asistencija, a krilo mu igra Marchisio. Još sad eto stavio i Cassana koji je dobar i može napraviti potez za pobijedu, ali isto kao Balotelli zabljesne ponekad, a inaće se šetkara po terenu i samo širi nervozu kad ga neće. Još da dodam da su Immobile i Cerci momčadski kolege vjerovatno uigrali.
Navas, Diaz, Bolanos i Campbell uništavaju Italiju... a i Englesku.
Group of death they said :D
Ispadoše Englezi. Čestitke Kostarici.
Prije pocetka SP-a sam mislio da ce ovu "grupu smrti" ovi troje rijesiti izmedu sebe, a da ce kostarika ispasti...Vidi sada ovo.Englezi lete, talijani i urugvaj ce izmedu sebe rijesiti prolaz a Kostarika prosla u osminu finala!
Bravo! 
Vidi, vidi.... Kostarika vodi glavnu riječ u skupini smrti a da si pitao prije prvenstva 99% ljudi bi reklo da bude čudo ako osvoje i bod. E kaj ti je nogomet
Svaka im čast!
Za drugo mjesto mislim da će Urugvaj dobiti Talijane.
Sad još nek Urugvaj mazne Italiju pa da i Talijani idu doma... mljac :D
Kostarika zasad ekipa prvenstva, fantastični su :D
Ja neznam zašto volite da Evropljani idu kući?!...... i nama bi se moglo isto dogoditi!
Ja neznam zašto volite da Evropljani idu kući?!...... i nama bi se moglo isto dogoditi!
Nisam ja protiv Europljana, samo protiv Talijana i Grka, najgorih nogometnih nacija svijeta :D
Kostarika je svakako najljepša priča ovoga prvenstva.
Ja sam uvijek na strani ovih malih zemalja koje nemaju pogurance nego se bore srcem.
Nisam ja protiv Europljana, samo protivTalijana, Grka, Francuza, najgorih nogometnih nacija svijeta :D
Kada se samo sjetim igranja rukom, ako se dobro sjećam, Thiery Henry-a protiv Irske ili Sjeverne Irske!!!!
Michelle Platimi i ostatak benda,
,
,
,
, ...!!!!
Fino igraju Francuzići. Evo i penal za njih dok ovo pišem... LOL 
Lepo pune francuzi kosovare, još nije gotovo prvo poluvrijeme već 3:0.
Ementaler
TGV
Fino? Čovječe pa oni razaraju, kontre i polukontre u rangu Real Madrida.
Ovakva Francuska je uz Nizozemsku i Njemačku po meni glavni favorit sad.
U pravu si, ovo izgleda stvarno mocno. Vidjet cemo sad 2. poluvrijeme hoce li nas mozda razocarati :)
Nadam se da su podmazali čmar vazelinom 
5:0
Benzema poludio, 2 tekme 3 gola i 2 asistencije
Francuzi se probudili napokon, brzo, munjevito, efikasno. Svi zabijaju, odlični su. Daj Bože da nama slično za rukom pođe u ponedjeljak.
Počasni gol Švice, primio ga Lloris ko Pletikosa, sad ga neće kritizirat toliko 
Očito je sada In brzi i direktni nogomet, bez previše drkanja sa loptom i nepotrebnih passova, kakav nam najbolje prezentiraju Švabe, Nizozemci i sada Francuzi na ovome prvenstvu...
Francuzi se opustili malo, Švica zabila i drugi gol.
Koji šupak od suca
Baš sam se nadao da padne taj osmi gol, bilo bi okruglih 75 golova u 25 utakmica, tj. 3 gola po tekmi. A nije ni ovako loše :D
Bosna/Nigerija se neće nimalo lijepo provesti u osmini finala protiv ovakvih Francuza.
Bosna/Nigerija se neće nimalo lijepo provesti u osmini finala protiv ovakvih Francuza.
Nećemo se mi ništa bolje provest protiv Nizozemske, ako pobjedimo Mexico.