SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
SimeKZ kaže...
The Unforgiven kaže...
SimeKZ kaže...

Na gol razliku prolazimo sada kakav god X odigramo sa Meksikom... imamo +2 oni +1... u odlicnoj smo poziciji. 

Samo treba poslozit ekipu, zgusnut sredinu i rokat ih preko bokova jer i meksiko igra 3-5-2. 

ti znaš da mexico ima 4 boda a mi 3 jel?

Imas pravo, sad sam pogledo tablicu... oprala me ova pobjeda. Da, igra nam pobjeda. Treba se ici potuc s njima pa sta bude.

Da da.... Neka odigraju lavovski i sa srcem ovu sljedecu. U tom slucaju mi nece biti puno ni briga ako ne prodemo. Aj mozda hoce malo, zato jer nam je (barem) bod ukraden u prvoj utakmici.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina

Uf, ovo nisam očekivao a najviše nas bilo strah vručine :) Opet smo odlično otvorili utakmicu i nakon crvenog (još ne mogu vjerovati kako je Song glup ispao) i Perišićevog gola su se Kamerunci totalno raspali, jedva da su obranu igrali, daljnji pristup utakmici im je bio sramotan i zbog naše neozbiljnosti mogu biti sretni kaj je samo 4:0 završilo. Perišić, Olić, Mandžo odigrali vrhunski, Sammir nije pokazao skoro pa ništa a Pranjić očekivano propuh na lijevom beku i tu vidim naš najveći problem. Sad Meksiko koji je pokazao da nemaju top igrače ali kao momčad su vrhunski i to je utakmica koja će pokazati koliko vrijedimo. Jedva čekam ponedjeljak.

18 godina

budimo sretni da se nitko ozljedio nije, kao niti karton duplirao. većina ovdje izgleda nogomet gleda samo kad je svjetsko. bravo naši i šteta što mandžo nije zasjeo sa mullerom i robenom na čelo ljestivce, al ima vremena za to :) uzdravlje, otvaram pivo!

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 2:33 (hrvooje).
17 godina
neaktivan

Mateo je jako inteligentan igrac.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 2:33 (VirtUoso).
14 godina
VirtUoso kaže...

Kako je slomio kicmu kad je asistiro Dudu... maestralan igrac.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran

Već sam se ponadao da smo izgubili Ćosića do kraja tekme al nismo te sreće.......:D taj svršava na svako malo bolje dodavanje hehe

16 godina

Mučki s leđa {#}

Disregard the constabulary.
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
VirtUoso kaže...

Kako je slomio kicmu kad je asistiro Dudu... maestralan igrac.

I koliko sam uhvatio iz medija - jako discipliniran. Steta sto dobiva tako malo minuta u Interu,

16 godina

Vlaović:

"Igrači su umorni nakon utakmice"

{#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Vlaović:

"Igrači su umorni nakon utakmice"

{#}

, medjutim...

16 godina

Evidentno je da..

Disregard the constabulary.
17 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Evidentno je da..

:-D Za pravo si me nasmijao sad. LOL

16 godina
Daj analiziraj rezultat
zasto je bilo samo 4 gola

vjerojatno zato sto nismo zabili peti
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina

Koliko ste se vi u sranju posrat na sve sto je nase to je nevjerovatno...

Prije tekme, ne valja postava, ne valja momcad, gubimo...poslije tekme, sto smo dobili samo 4:0, ne valja...ne valja Vlaovic, ne valja Cosic koji je valjda najveca legenda od komentatora...ne valja nista. Svi ste veliki znalci kad treba pljuvat po svome. 

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Koliko ste se vi u sranju posrat na sve sto je nase to je nevjerovatno...

Prije tekme, ne valja postava, ne valja momcad, gubimo...poslije tekme, sto smo dobili samo 4:0, ne valja...ne valja Vlaovic, ne valja Cosic koji je valjda najveca legenda od komentatora...ne valja nista. Svi ste veliki znalci kad treba pljuvat po svome. 

Tipicno balkanski..svi samo nesto seru i nista im ne valja...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
DamageHigh kaže...

ne valja Cosic koji je valjda najveca legenda od komentatora.

Sure. {#}

Ubi bene, ibi patria.
18 godina

ja stvano ne vidim šta imate protiv ćosića, definitivno naš najbolji komentator i volim kad on prenosi hrvatsku. izgleda da je ovdje bitno biti antiprotivan.

nismo mi nijemci, igrali smo koliko je potrebno. kao da smo u francuskoj briljirali kontra japana ili rumunjske. osvježite malo memoriju sa više od jedne utakmice unazad. sigurno je jedno, u boljoj smo situaciji od svjetskih prvaka. haters gona hate

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 3:16 (hrvooje).
16 godina
neaktivan

Draže mi je slušati Ćosića nego mrtvog Mislava Bagu ili Filipa Brkića sa RTL-a. Ovaj barem ima nekog karaktera.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
12 godina
neaktivan

Ma Ćosa je Bog i batina, taj specifični način komentiranja, visoki ton i dikcija, uvijek ću ga rado poslušati.

Lako je biti teoretičar i filozof preko foruma, stani majstore ti na komentatorsu poziciju da vidim koliko će te ljudi slušati.

GTFO! 

MS GOAT
18 godina

Šta je doktor1 rekao, (je da ga je posralo, ali....) Jeballa vas vaša negativa!! (iako samo to možeš očekivat u ovoj državi)!!

HRVATSKA!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 3:56 (doktor1).
18 godina

Pa neka seru oni koji to hoće.......

DI JE ZAPELO MATER VAM VAŠU BAHATU KOJI STE GOVORILI PROTIV LJEPE NAŠE

Trebala je minimalno šestica biti!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 4:05 (doktor1).
18 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 5:09 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Ako kojim slučajem Kamerun tuče Brazil u zadnjoj utakmici i mi odigramo nerješeno sa Meksikom Brazil ispada. Čisto ovako da teoretski postoji šansa da i sa neriješenim možemo proći dalje, makar da se desi nešto takvo ravno 0.

18 godina
neaktivan

Kad igramo protiv Meksika?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Kad igramo protiv Meksika?

U ponedjeljak u 22:00h

Arena Pernambuco, Recife

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
16 godina

Perišić je odigrao kao Bale, s tim da je pomogao Pranjiću u drugom poluvremenu...

Song meni nebi više igrao nikada, dao bi mu tri crvena..... Manđo je točno znao kako se postaviti.... Sve je to taktika.

16 godina
bodija kaže...

Manđo je točno znao kako se postaviti.... Sve je to taktika.

Hoćeš reći da je Manđo išao iznuditi ono?

Song je to mogao puno bolje riješiti, podapeti mu nogu, uklizati, bilo što, što bi vjerojatno rezultiralo žutim kartonom. Ovo je bio idiotski potez, u rangu Pepea.

Swedish latin super funk.
18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
bodija kaže...

Manđo je točno znao kako se postaviti.... Sve je to taktika.

Hoćeš reći da je Manđo išao iznuditi ono?

Song je to mogao puno bolje riješiti, podapeti mu nogu, uklizati, bilo što, što bi vjerojatno rezultiralo žutim kartonom. Ovo je bio idiotski potez, u rangu Pepea.

Song ih je zajebo. Kao njihov najbolji igrac a toliko ga se lako isprovocirati katastrofa..

Mandžo se postavtio tj.. Song nije gledao ti trci pa se zaletio u Mandžu a ovaj ga drmne laktom u kićmu namjerno..... Mogu reći da se tako profesionalac ne smije ponašat pogotovo ne takvog imena kao što je Song. Ukratko veliki idiotizam.

Ključ svega je neigranje Etoa očito je on taj kotačić koji ekipu drži da se međusobno ne poubija...

Onaj Ekoto je također debil svoje klase ne razumijem ponašanje jednog starijeg i iskusnijeg igrača prema svom mlađem kolegi u timu.

To bi bilo slično kao da Olić napadne Modrića jer mu ovaj eto nije dodao loptu ..... Užas, taj Kamernu nije zaslužio biti na SP-u.

psn id: mNik987
15 godina
neaktivan
Nakon starta utakmice i prvog gola, pa sve do crvenog bilo me strah hocemo li izdrzati a da ne primimo gol. Nisu Kamerunci toliko lose stajali na terenu. Nakon crvenog nasi se oslobodili. Nadam se da ih je ovo napunilo samopouzdanjem.

Sammir ocekivano razocaravajuc, iako se kao trudio, ali drugo poluvrijeme je ocekivano nestao. Nedovoljno dobar. Treba Kovacica forsirati.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice