SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Moja prognoza 1:1

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
neaktivan

Vidim puno ljudi se po forumima pobunilo protiv Kovača čim su vidili Sammira u prvih 11, odmah se priča da je Mamićeva kuji*a. Ne znam, vidjet ćemo na terenu na šta će to ličit pa kasnije pljuvat ak izgubimo.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 23:25 (Hyperion).
16 godina

Raketa koji je izdominirao cijelu Europu prošle sezone mora igrati zadnjeg veznog, van svoje pozicije da bi čuvao leđa pijancu koji je odigrao 3 utakmice u nikad jačem Getafeu.

Svaka čast. E Niko razočarao si me.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 23:39 (antimadridista).
14 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Hyperion kaže...

Vidim puno ljudi se po forumima pobunilo protiv Kovača čim su vidili Sammira u prvih 11, odmah se priča da je Mamićeva kuji*a. Ne znam, vidjet ćemo na terenu na šta će to ličit pa kasnije pljuvat ak izgubimo.

Logičnije bi onda bilo da Brozović igra, ak su si već tak dobri. Ne znam zakaj Kovač Vukojevića ne voli baš previše. Ok, kakvo je bilo suđenje bilo, protiv Brazila bi vjerovatno dobio tri crvena u prvih 5 minuta, ali ovdje bi skroz dobro došao.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 23:42 (Perki).
18 godina

s obzirom na postavu uopce nisam optimistican

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Dečki moji mi smo još u igri , a Španjolska ide kući i bit će ih još. Vidjet ćemo , sretno našoj Hrvatskoj reprezentaciji.

"Just A Dream ".
16 godina
neaktivan

Bolje ovim našim konjima da pobijede

16 godina
neaktivan

Olić GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 godina

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! {#}

15 godina

So far, so goooooooooooooood {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Pranjic out... Olic bolji bek od njega. Jbg.
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan

Ma Vi ovo morati dobiti, uvaliti još jedan i onda lagano. Ovi Kamerunci su truba totalna. Song uz Pepea u trci za Prvog glupana prvenstva.

Perišić mi djeluje ponajbolji na terenu.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
16 godina
Pranjić van i Vrsaljko unutra. Pranjić je defanzivno rupetina.
I Rakitića treba staviti na mjesto Sammira koji se ne vidi u igri.

Nije to baš najbolje iako vodimo, mi s ovim veznim redom kakvi imamo trebamo kontrolirati igru, a mi preskačemo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

Pranjić rupa, Sammir igrač manje.

Igramo zaqrac, al vodimo i imamo igrača više XD

16 godina

Ovi kamerunci kao da su u UFC-u. Ako naši izađu živi sa terena biti će dobro...

15 godina

Taktika samke opticka iluzija uspijeva.

15 godina
Pranjic najgori igrac u reprezentaciji ikad.Ne moze meda prema naprijed,iza je rupetina zesca.Vezni red bi nam trebao bit najjaci,a ja sam Modrica i Rakitica vidio samo na intoniranju himni -.-
16 godina
neaktivan
Pa naravno da preskacemo, Kovac prije Brazila "napast cemo brazil" - malo sutra. Kovac prije Kameruna "preuzet cemo inicijativu" - hmm... Isti vrag kao nekidan, nabij, krilo trci, ubacaj pa ako prode. I neznam koji js ono promasio 'ceo fudbal' kad je Mandzo spustio prsima, Perisic?
12 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Pa naravno da preskacemo, Kovac prije Brazila "napast cemo brazil" - malo sutra. Kovac prije Kameruna "preuzet cemo inicijativu" - hmm... Isti vrag kao nekidan, nabij, krilo trci, ubacaj pa ako prode. I neznam koji js ono promasio 'ceo fudbal' kad je Mandzo spustio prsima, Perisic?

Da, šteta što Perišić nije bolje reagirao u toj situaciji, ono je bila 100% prilika, takve stvari se moraju kazniti.

MS GOAT
15 godina
N3N0 kaže...

Tocno to samo napucavaju loptu naprijed ko idioti s takvom igrom protiv Mexica mozemo odma danas kofere pakirati ja neznam kaj nasa vezna linija radi da ne mogu 3 dodavanja za redom napraviti o Modricu i Rakiticu slusam bajke vec par mjeseci jos ih nisam vidio na ovom prvenstvu.

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan

Strah me kako čemo protiv meksika sa ovakvom igrom.

17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Da, taj Kovač mi već čudan jako, rekao je sad prije Kameruna da se ide na posjed lopte pa opet isti qrac. Pa za ovakvu igru nam Modrić i Rakitić uopće ne trebaju sve lopte lete preko njih ravno k Oliću, Perišiću i Mandži.

BTW: Kamerun 51% posjed lopte, Hrvatska 49% i to s igračem više, pa sunce ti hebem šta je ovo -.-

16 godina
neaktivan
Iskupio se Perišić, bravo!
12 godina
neaktivan

TOOOOOOOOOO Perišić ispravio pogrešku iz prvog poluvremena. Bravo!

2-0 

MS GOAT
16 godina
neaktivan

Drugi goooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 godina

itandja je legenda :)

16 godina
neaktivan

trpaj samo trpaaaaj :D tko je ono rekao da će bit 1:1? :P

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]
14 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

trpaj samo trpaaaaj :D tko je ono rekao da će bit 1:1? :P

Ja :(

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina

Jel još netko skužio da sudac često smeta igračima ? {#}

17 godina
neaktivan

Ovo je već sasvim druga igra, makar i dalje Sammir i Pranjić koma, evo maloprije kontra Kamerunaca zahvaljujući Sammiru, to da je chicarito dobio loptu dali bi nam gol 100%. Ak Kovač ne vidi to onda stvarno...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice