SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Idemo po pobjedu u obje utaknice i po prolaz u osminu finala, sve ostalo je neuspjeh.

Kad ćemo ako ne ove godine? Imamo u ekipi nosioca igre Reala, nosioca igre Seville i jednog od najboljih igrača u Europi protekle sezone koji je od prije par dana igrač Barce. Imamo Mandžu koji trpa u Bayernu, Perišića koji igra redovito u Wolfsburgu i u dobroj je formi. Lovrena koji je odličan mladi stoper, iza kojega je odlična sezona i na meti je mnogih klubova.

Koga to imaju Meksiko i Kamerun? Možda jednog ili dva pojedinca koji su solidni u tim ekipama, ali oni su kvalitetom iza nas.

Dosta je više tih alibija i priča da je i plasman dobar uspjeh sa ovakvom ekipom, mi možemo i moramo puno više od samog plasmana.
A da ne govorim ove priče o vremenskim uvjetima i slično, na to se vaditi kad imamo ovakve igrače je sramota.

Čekamo tu j*benu pobjedu na svjetskim prvenstvima već 12 godina, 12 godina nikog nismo dobili na najvećem natjecanju, a sada imamo ekipu za to i jednostavno moramo ovo iskoristiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 15:03 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
antimadridista kaže...
Idemo po pobjedu u obje utaknice i po prolaz u osminu finala, sve ostalo je neuspjeh.

Kad ćemo ako ne ove godine? Imao u ekipi nosioca igre Reala, nosioca igre Seville i jednog od najboljih igrača u Europi protekle sezone koji je od prije par dana igrač Barce. Imamo Mandžu koji trpa u Bayernu, Perišića koji igra redovito u Wolfsburgu i u dobroj je formi. Lovrena koji je odličan mladi stoper, iza kojega je odlična sezona i na meti je mnogih klubova.

Koga to imaju Meksiko i Kamerun? Možda jednog ili dva pojedinca koji su solidni u tim ekipama, ali oni su kvalitetom iza nas.

Dosta je više tih alibija da je i plasman dobar uspjeh sa ovakvom ekipom, mi možemo i moramo puno više od samog plasmana.
A da ne govorim ove priče o vremenskim uvjetima i slično, na to se vaditi kad imamo ovakve igrače je sramota.

Čekamo tu j*benu pobjedu na svjetskim prvenstvima već 12 godina, 12 godina nikog nismo dobili na najvećem natjecanju, a sada imamo ekipu za to i jednostavno moramo ovo iskoristiti.

Valjda će se isplatiti ne pričanje s novinarima i ono noćno kupanje :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 15:16 (Tommy_123).
16 godina
"Tajni adut" Hrvatske se oglasio preko društvene mreže

"Danas nam je prva utakmica za sve ili ništa... Moramo svi biti kao jedan.. Svi, na terenu, na tribinama, pred TV ekranima", napisao je nogometaš Getafea.

Statistika ne ide u prilog Kamerunu. Pobijedili su u samo jednoj od posljednjih 14 utakmica na SP-u (Saudijsku Arabiju prije 12 godina).

Znači dvoboj 2 reprezentacije koje nisu pobjedlile već 12 godina na SP.

14 godina
neaktivan

očekujem pobjedu nizozemaca(4:0) i španjolaca(2:0)

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Kad ćemo ako ne ove godine? Imamo u ekipi nosioca igre Reala, nosioca igre Seville i jednog od najboljih igrača u Europi protekle sezone koji je od prije par dana igrač Barce. Imamo Mandžu koji trpa u Bayernu, Perišića koji igra redovito u Wolfsburgu i u dobroj je formi. Lovrena koji je odličan mladi stoper, iza kojega je odlična sezona i na meti je mnogih klubova.

Dosta je više tih alibija i priča da je i plasman dobar uspjeh sa ovakvom ekipom, mi možemo i moramo puno više od samog plasmana.

Nogomet je tinski sport,a ne pojedinacni..To sto Meksiko ima je borbenost i trcanje..Jucer su vise pretrcali od Brazila..Po meni Meksiko ne zasluzuje ispast..A sad mi narokajte TDova..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
Auf sta ga uvalja Cahill, kao Huntelaar Casillasu u LP, prekrasno
16 godina
drakula789 kaže...
antimadridista kaže...

Nogomet je tinski sport,a ne pojedinacni..To sto Meksiko ima je borbenost i trcanje..Jucer su vise pretrcali od Brazila..Po meni Meksiko ne zasluzuje ispast..A sad mi narokajte TDova..

Čuje ne zaslužuju ispasti. Ako mi pobijedimo Kamerun i Meksiko, oni lete doma zasluženo. Nema tu priče.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

Jel ovaj crnac, nizozemac pao u nesvijest dok su ga nosili van?

Fortune favours the brave
16 godina

Odlična utakmica, prekrasni golovi.

Robben pretrča pola igrališta ko lokomotiva i zakuca ga a Cahill vole pod gredu {#}

Australci se odlično drže, imali su još dvije prilike za povesti, idemo Socceroosi.

18 godina

Ovisno o večerašnjoj utakmici, i da je brazil dobio meksiko 1:0 nama to ne bi odgovaralo vjerovatno za x u zadnjem kolu. Tako da je možda i dobro ovo 0:0 s brazilom, jer su itekako skrenuli pozornost na sebe. Sad svi vide da nisu mačji kašalj kako je to većina hrvata smatrala prije prvenstva. A vjerujem da će to pomoći i našem stručnom stožeru da izvedu dobre zaključke. Jedino što je meksiku sad naraslo samopouzdanje do neba, al opet to može biti dvosjekli mač

Life is too short to remove USB safely
16 godina
neaktivan

ajme kako jadan razlog za jedanaesterac{#}

14 godina
neaktivan

Molio bi neke strucnjake da mi pojasne da li je ovo bio penal?

Posto nije da sam neki strucnjak

16 godina
neaktivan

van persie za 2:2, ajme kakva utakmica!!!{#}

16 godina
neaktivan

Australci propušili sigurnu priliku, nizozemci kaznili sa 3:2

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 19:36 (peroko).
14 godina
neaktivan

Golcina Depaya :0

15 godina
neaktivan

Uh kakve utakmice, jedina pravo dosadna do sad mi je bila Iran-Nigerija i mozda Rusija-Koreja

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
neaktivan

Ima li kraja preokretima : /. Samo se nadam da nas neočekiva ponovo neka teška drama večeras.....

12 godina
neaktivan

Očekivana (bar za mene) pobjeda Nizozemske. No međutim komentator je nepismen. Golovi Depaya (sa 30 m) i Van Persiea su bili neobranjivi,a komentator krivi golmana za primljeni pogodak{#}. Wtf?

Nadam se dobroj igri Čileanaca koji su po meni favoriti u utakmici s Španjolcima, jer ruku na srce ako Čile pobjedi il ostane neriješeno Španjolci bye bye.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 20:05 (eXtreme69).
15 godina

Šteta za Australce, zaslužili su igrom barem bod.

Danas me ne bi iznenadilo ako Čile dobije Španjolsku, jako je moguće da im se dogodi ono što se Francuzima 2002. i Talijanima prije 4 godine.

15 godina

Mislim da će golman najviše sam na sebe biti ljut. Imao je loptu na ruci, ali ipak je završila u mreži. A krivnja je na igračima koji su mu dali da neometano puca, ko Neymar protiv nas. Nadam se da će Australija izvući najmanje bod protiv Španjolske, negdje im se mora vratiti sav taj trud i srčanost.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Depay ga je samo tako zavukao :D

17 godina
neaktivan

Zasad je ovo prvenstvo izvrsno. Mislim na kvalitet utakmica. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
18 godina

I po broju golova po tekmi {#}

Jedino što su suci loši, ali tu ništa ne možemo nažalost...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina

Australci su se herojski borili, nisu zaslužili ovo izgubiti, šteta što je Ryan primio onako glup gol kroz ruke sa 25m.

Dobro su namučili Oranje, s borbenošću su odlično nadoknađivali veću kvalitetu protivnika i onda primiti onakav gol, baš peh.

Bravo za Australce i šteta što ispadaju ovako rano.

A penal je bio čist, napucana lopta ali zaustavljena akcija prema suigraču i spriječena izgledna prilika za gol, uz to ne prirodan položaj.

17 godina
neaktivan

Mi smo mala zemlja, moramo bit sretni šta smo uopće došli do ovde' Hrvatska je neovisno o broju stanovnika nogometna sila a ako to Kovač nije do sad skužija onda on nije čovjek za ovaj posao, sve mi se više čini da on puno zuji a malo meda daje! Imamo igrače za proć skupinu a ako nismo u stanju dobit Kamerun i Meksiko koji su objektivno slabije momčadi od nas onda nemamo šta ni radit na SP! Alibi već imaju, nadam se da ga neće trebat iskoristit! Jedan lik napisao, na komentar kovača.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 20:38 (razer1911).
13 godina
neaktivan

oporavio se i igrati će od početka

ex specijala
16 godina

Naime, po zadnjoj meteorološkoj prognozi, vlažnost zraka u Manausu trebala bi biti oko nevjerojatnih 90 posto. Za usporedbu, na utakmici Engleske i Italije u petak bila je oko 60 posto. Nakon tog susreta obje su se momčadi žalile na nemoguće uvjete i 'haluciniranje od umora' pa možemo samo zamisliti kako će u 19 sati po lokalnom vremenu biti našima i Kameruncima.

14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Uh kakve utakmice, jedina pravo dosadna do sad mi je bila Iran-Nigerija i mozda Rusija-Koreja

Da baš, Australija - Holandija do sada najbolja utakmica po meni

16 godina
neaktivan

po meni mexico-brazil jednako dobra unatoč manjku golova

18 godina

Fak off sa pesimizmom ----- HRVATSKA!!!!!!!!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 21:28 (doktor1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice