Ne iznenađuje me ovaj rezultat, Meksikanci znaju kako igrati protiv Brazilaca a i golman Meksika je bio vrhunski u nekoliko situacija. Moglo je i gore, da Meksiko pobjedi a bio je blizu. Brazilci osim Neymara u napadu nikakvi, čak su im braniči opasniji po protivnički gol od Freda, u rangu je Jelavića :) Znači, osim dvije pobjede u osminu finala nas vodi sutra remi i onda trebamo dobiti 2 ili 3 razlike Meksiko? Male su šanse za takav rasplet ali znamo kakav zna biti nogomet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne iznenađuje me ovaj rezultat, Meksikanci znaju kako igrati protiv Brazilaca a i golman Meksika je bio vrhunski u nekoliko situacija. Moglo je i gore, da Meksiko pobjedi a bio je blizu. Brazilci osim Neymara u napadu nikakvi, čak su im braniči opasniji po protivnički gol od Freda, u rangu je Jelavića :) Znači, osim dvije pobjede u osminu finala nas vodi sutra remi i onda trebamo dobiti 2 ili 3 razlike Meksiko? Male su šanse za takav rasplet ali znamo kakav zna biti nogomet.
Ako racunamo na remi protiv Kameruna neka se ugasi nogomet u nasoj zemlji. Nama igraju dvije pobjede ili remi i pobjeda protiv meksika.
Protiv Kameruna usred džungle stim da ih moramo dobro natrpat golovima, ali tko će od naših trčati 90 minuta po onom paklu od vremena?!
Protiv Brazila su već bili umorni u drugoj polovici jednog i drugog poluvremena.
2 od 3 lopte tocno u njega... Cudo !!
E treba se znati i postaviti, za razliku od Ochee Stipe to nije znao.
Treba znat stat na sredinu gola i cekat ubacaj koji je trebao pokupiti i raznjeti sve koji skacu na loptu.
Koju si ti tekmu gledao skinuo je udarac glavom s 5 metara uz vratnicu paradom, svako istrčavanje pravovremeno, perfektno postavljanje.
2 od 3 lopte tocno u njega... Cudo !!
E treba se znati i postaviti, za razliku od Ochee Stipe to nije znao.
Treba znat stat na sredinu gola i cekat ubacaj koji je trebao pokupiti i raznjeti sve koji skacu na loptu.
Koju si ti tekmu gledao skinuo je udarac glavom s 5 metara uz vratnicu paradom, svako istrčavanje pravovremeno, perfektno postavljanje.
Za te stvari ja nisam rijec reko... Ovo ostalo nista od njega. Nije bzvz gutnuo 80 komada u L1.
Sta vas to vrijeme pere... isto je kako Kameruncima tako i nama. Ako nas vrijeme sprijeci da pobjedimo makar s jednim golom prednosti nemamo sta traziti na svjetskom.
Jedan gol prednosti možda neće biti dosta.
Ako racunamo na remi protiv Kameruna neka se ugasi nogomet u nasoj zemlji. Nama igraju dvije pobjede ili remi i pobjeda protiv meksika.
Ako remiziramo protiv Kameruna moramo dobiti s 2 ili 3 razlike (nisam siguran točno) jer se gleda gol razlika a naša je negativna. Ali zbilja sutra moramo dobiti Kamerun, nema alibija. Već 6 dana, najviše od svih odmaraju, ima da dušu ispuste za pobjedu. Mene ne zanimaju te priče o vručini.
Kakva pobjeda, lol?
Već su spakovali torbe, alibiji su već dani na znanje.
U ove dvije tekme će još sad probat dići cijenu ekipi koju treba ljetos prodat i misija obavljena.
Protiv Kameruna usred džungle stim da ih moramo dobro natrpat golovima, ali tko će od naših trčati 90 minuta po onom paklu od vremena?!
Protiv Brazila su već bili umorni u drugoj polovici jednog i drugog poluvremena.
Nemoramo ih trpat golovima, minimalna pobjeda protiv Meksika i Kameruna nas vodi dalje
I još se moraju odužiti za one gay orgije što su imali!
Nemoramo ih trpat golovima, minimalna pobjeda protiv Meksika i Kameruna nas vodi dalje
Ja od samog početka prvenstva tvrdim da će nas Meksikanci dobro namučiti. Prije bih se kladio da bi Brazil pobijedili nego njih.
Ovaj Brazil je ubistvo za gledati!! Najgori Brazil koji sam imao priliku gledati. Da ih malo ponaosobce prokomentiram...
Julio Cesar- Top klasa, jedan od rijetkih u ovoj ekipi.
David Luiz-Thiago Silva - Jedan od boljih stoperskih tandema Brazila u zadnjih 20 godina(ali .ebeš Brazil kad im je zadnja linija najbolji dio tima).
Marcelo - Još će vremena proći da se rodi novi Roberto Carlos.
Daniel Alves - Maicon od njega 10 puta bolji igrač, iako je stariji.
Ramires, Paulinho, Luiz Gustavo- Hejjjjjj kad je Brazil igrao sa 3 zadnja vezna(ubistvo ove igre).
Oscar - Ako je on glavni centralni vezni Brazila, teško Brazilu.
Neymar - Jel on Ronaldo ili Ronaldinho?
Fred - What the .uck?
Klupu neću ni komentirati, bolju klupu ima Kamen Ingrad. Ne mogu vjerovati kad usporedim Brazil sa svjetskog 2002 i 2006 i ovaj današnji, pa to je samo 8 godina razlike, a 10 svjetlosnih godina su iza.
Neymar je fenomenalan na ovom SP-u. Da nema njega Brazil bi bio potpuno bezopasan.
Real eyes realize real lies...
Ma fali im dobar napadač, Neymar i Oscar lijepo prolaze, ali nemaju kome dati loptu. Fred je 0, a ovaj Jo iako je loš čini mi se bolja opcija jer je brži i bar ima utjecaja u napadu za razliku od ovog stupa. Također im fali dobar veznjak, jedan koji može dati dobru loptu, a ne 3 razbijača.
Ma fali im dobar napadač, Neymar i Oscar lijepo prolaze, ali nemaju kome dati loptu. Fred je 0, a ovaj Jo iako je loš čini mi se bolja opcija jer je brži i bar ima utjecaja u napadu za razliku od ovog stupa. Također im fali dobar veznjak, jedan koji može dati dobru loptu, a ne 3 razbijača.
Scollari da je bio pametan zvao bi Kaku i 'Dinha,a on s.ere kvake i vodi na sp neke tarde..Brazil bi bolje iskoristio Hulja u spici,pazite sta vam kazen :)
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Real eyes realize real lies...
O njima se ne treba ništa više govoriti. Najkompletnija ekipa prvenstva.
Jürgen Klinsmann vs. Joachim Löw, učitelj vs. učenik, Sith Master vs. Sith apprentice
O njima se ne treba ništa više govoriti. Najkompletnija ekipa prvenstva.
Jedino ta spica..Valjda ce doci netko mladji na dugorocno rijesenje..Onaj Kruse iz Mönchengladbacha je dobar,vidjet ce mo kasnije..
Ma skroz čudan ovaj Scolari i njegov izbor igrača. Lucas Moura, Coutinho, Raffael, Luis Filipe, Miranda koji su bili imali vrhunske sezone nisu na popisu i to u jakim ligama, a onda zove neki tamo prosjek iz ruskih i braziliskih liga.
Što fali Mulleru kao špici, a i Klose nije loš.
Ma skroz čudan ovaj Scolari i njegov izbor igrača. Lucas Moura, Coutinho, Raffael, Luis Filipe, Miranda koji su bili imali vrhunske sezone nisu na popisu i to u jakim ligama, a onda zove neki tamo prosjek iz ruskih i braziliskih liga.
Što fali Mulleru kao špic, a i Klose nije loš.
Ma tko treba Mouru i Coutinha? Važnije je igrati sa 3 zadnja vezna da se nebi primio gol protiv Meksika 
Ajde sve mogu shvatiti ali da je Bosna jača od nas za dvije klase?! Daj molim te, pa mi da smo griješili protiv Brazila kao oni protiv Argentine izgubili bi ne 3-1 nego 8-1, a da smo mi igrali protiv Argentine, imali bi sada koji bod...
ako si gledao utakmicu argentina i bosna, vidio si kakav su kvalitetan nogomet igrali, lopta je išla kao po crti, uigrana ekipa.Onakva Argentina pojede Brazil, nisu imali sreće onaj ih je autogol zeznuo. Đabe nam kvalitetni igrači kad nemamo ideje, kad šutamo loptu ko majmuni.
Da ali reći da su za dvije klase bolje od nas je i više nego smiješno... Nizozemska je za dvije klase bolja od nas, Njemačka je za dvije klase bolja od nas, ali Bosna? Smijeh...
Što fali Mulleru kao špici, a i Klose nije loš.
Ni ja ne shvaćam, sa dosta ljudi sam raspravljao o Mulleru kao odličnom napadaču, a svi govore kako je on bočni i da ga ne treba gurati naprijed. Uopće ne vidim neke njegove odlike bilo gdje osim u samom napadu. Ima dobar šut glavom, i zna zabiti što je pokazao na zadnjoj utakmici. On je nešto tipa Mandžukić samo u puno boljoj formi.
btw. Dobro za nas je što je Mandžo vjerojatno gladan golova pošto nije imao bajan kraj sezone u Bayernu. Je*eni Guardiola.
Muller je strašno podcijenjen i kompletan igrač, može na krilu, može u špici, svugdje je dobar i konstantan.
btw. Korejci poveli protiv Rusije, ovaj Akinfeev pogriješio je već nekoliko puta, eto sad ih je koštalo.
Muller je strašno podcijenjen i kompletan igrač, može na krilu, može u špici, svugdje je dobar i konstantan.
btw. Korejci poveli protiv Rusije, ovaj Akinfeev pogriješio je već nekoliko puta, eto sad ih je koštalo.
Ja nisam nigdje podcijenio Muller,dapace on je fantastican igrac,ali ga ja osobno ne vidim u spici.
Moje osobno misljenje..
Sto se tice ove tekme ugasio sam zvuk dosadna je ,a ovaj samo laprda..
Kako vi ovo komentirate - realno ili ne?
Osobno mislim da jest. Ovaj večerašnji remi nam je ozbiljno narušio šanse, ali ako nismo u stanju osvojiti šest bodova protiv Kameruna i Meksika nemamo što iskreno niti tražiti u osmini finala.
Bosanci bi trebali lagano protiv Irana i Nigerije ako budu demonstrirali istu igru kao protiv Argentine. Poslije grupne faze će najvjerojatnije ići na Francusku protiv koje nemaju što izgubiti i mogli bi iznenaditi.
Kako vi ovo komentirate - realno ili ne?
Osobno mislim da jest. Ovaj večerašnji remi nam je ozbiljno narušio šanse, ali ako nismo u stanju osvojiti šest bodova protiv Kameruna i Meksika nemamo što iskreno niti tražiti u osmini finala.
Bosanci bi trebali lagano protiv Irana i Nigerije ako budu demonstrirali istu igru kao protiv Argentine. Poslije grupne faze će najvjerojatnije ići na Francusku protiv koje nemaju što izgubiti i mogli bi iznenaditi.
pa realni su koeficijenti, jer je kamerun tu negdje, a meksiko barem za koplje bolja momčad od nigerije i irana. al da je to sve tako jednostavno, ne bi se utakmice niti igrale, sve bi se rješavalo za zelenim stolom, a ljudi ne bi išli radit nego bi svi zarađivali na kladionici. nekako to baš i nije slučaj
Nakon što je, navodno, odbio pružiti ruku dječaku prije početka utakmice protiv Bosne i Hercegovine, Messi se ispričao, rekavši da nikada ne bi učinio nešto takvo, jer ima sina i nećaka, a spomenutog dječaka je pozvao u hotel argentinske reprezentacije, gdje se fotografisao s njim.
Ne znam jel istina.
Ovaj Scolari ima toliko sreće da se uopće ne bih čudio da ovakav Brazil i uzme naslov. Bit će to senzacija u rangu Grčke 2004., ali sve je moguće. I što god netko rekao, za mene je on toliko nesposoban trener da ne znam kako može biti gori.
Ono što se jučer dobro vidjelo je ono što su rijetki glasno izgovarali. Da smo se preplašili Brazila bez razloga i ustvari odigrali ništa posebno protiv prosječne i limitirane momčadi. Ono jučer što je Meksiko prezentirao je bila odlična igra. I baš me zanima koliko vas je još uvijek uvjereno da mi u tekmu s njima ulazimo kao ogroman favorit ko što se pisalo odmah nakon naše tekme. Ta ekipa za razliku od hrpe njih na prvenstvu ima glavu i rep, igrači se žrtvuju jedni za druge i oni definitivno mogu daleko s ovom igrom. Iskreno, ne bi me čudilo da osvoje prvo mjesto u skupini.
Što se današnje tekme tiče. Opet Rakitić na defanzivnom veznom. Nije mi jasno zbog čega, ali Kovač je taj koji odgovara za rezultat. Sammir mora odigrati tekmu života, ako već zbog njega žrtvujemo Raketu. Vrsaljko bi trebao na desni bok, ako ga već planira samo tako zamijeniti sa Pranjićem. Čorluka van pod hitno. Modrića radije na klupu pa neka uđe ako zatreba, a da bude što spremniji za Meksiko.
Kako god bude, ako ćemo se boriti do kraja pa ispasti biti ću zadovoljan. Krajnje je vrijeme da se prestane govoriti o "malim" repkama Srednje i Južne Amerike kao nekakvim smiješnim nogometnim zemljama, a u stvari smo mi možda klasu ispod njih.
Mi igramo ispod svojih mogućnosti, dok Herrera iz Meksikanaca izvlači maksimum maksimuma, trče, ma lete terenom ko hebene ose i ubadaju, ne mogu vjerovat odakle im tolika kondicija i želja.
Isto ovako kako su igrali protiv Brazila su igrali i protiv BiH u prijateljskoj, puno trke, veliki pritisak, puno nepreciznih udaraca van 16 i one chicaritove kontre i svejedno ih je BiH dobila.
Bit će velika prepreka, možda i presudna, ali treba gledati to na način da ako ih ne pobjedimo, prolazak dalje jednostavno nismo ni zaslužili i nema zašto biti potišten i tužan, pa nek i dalje na Kamerun i Mexico gledamo kao na male ekipe koje ćemo prijeći kao plitak potok. Realna činjenica danas je da nitko nije plitak potok pa ni Škotska ni Luskemburg.