ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nek Scollari stavi Hulka u spica,desno Bernarda i to je to :P
Dobar im golman, ovaj vratar Meksika.
Opasan Meksiko dovraga, moglo bi ovo lako završiti X a onda smo u banani.
Eto kako golman donosi razliku, Ochoa je skinuo 2 čiste prilike za razliku od Pletikose.
Nisam znao :(
Real eyes realize real lies...
Bome Hrvatska je kao odlicno parirala Brazilu a sta se tek onda moze reci za Meksiko....iznenadili su me kako igraju tesko ce biti u zadnjoj(po svemu sudeci odlucujucoj) utakmici
Meni je ovih prvih 45 min. bilo dosadno za popi_dit.
Šta si ti gledao onda 
Real eyes realize real lies...
Ma mi smo Brazilce precijenili, Meksikanci imaju više iskustva igranja sa njima tako da nema straha kao kod naših igrača, naši su samo napucavali lopte na Jelavića.
Al od svih igrača koje ima i kombinacija ovaj Scolari stavio Ramiresa na krilo.
Šta si ti gledao onda 
Dosadni Brazil.
Ma mi smo Brazilce precijenili, Meksikanci imaju više iskustva igranja sa njima tako da nema straha kao kod naših igrača, naši su samo napucavali lopte na Jelavića.
Veliki potpis...ove precjene sad ce Kamerun podcjeniti nikad pravo 
sve mi se više čini da ćemo mi odigrat još ove dvije tekme i kući...
sve mi se više čini da ćemo mi odigrat još ove dvije tekme i kući...
Sve je na nama samo ako Brazil ne izgubi.
Moćni Brazil... moš mislit. Ko qurac igraju.
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Sutra molim boga da ne useremo protiv Kameruna, baš zbog temperature jer je stadion u sred đungle i bit će uvjeti užasni, tu je veliki plus za Kamerun jer je navikao na na tu klimu. Džaba nama Modrić i Rakitić kad igramo kao usrani, sporo i bez ideje. Olić je smotan, jelavić veze nema, a manđukić smotan ko sajla, samo glavom zna zabit. Meksiko je od nas bolji dvije klase kao i Bosna. Znam da će biti sada pljuvanja po meni, ali ja sam Hrvat i sve želim najbolje za repku da daleko dogura, ali po riječima Kovača i igre koju smo pokazali, ne vjerujem u najbolje. Svaka osoba koja prati nogomet će skužit šta pričam. 
Sutra molim boga da ne useremo protiv Kameruna, baš zbog temperature jer je stadion u sred đungle i bit će uvjeti užasni, tu je veliki plus za Kamerun jer je navikao na na tu klimu. Džaba nama Modrić i Rakitić kad igramo kao usrani, sporo i bez ideje. Olić je smotan, jelavić veze nema, a manđukić smotan ko sajla, samo glavom zna zabit. Meksiko je od nas bolji dvije klase kao i Bosna. Znam da će biti sada pljuvanja po meni, ali ja sam Hrvat i sve želim najbolje za repku da daleko dogura, ali po riječima Kovača i igre koju smo pokazali, ne vjerujem u najbolje. Svaka osoba koja prati nogomet će skužit šta pričam. 
Ajde sve mogu shvatiti ali da je Bosna jača od nas za dvije klase?! Daj molim te, pa mi da smo griješili protiv Brazila kao oni protiv Argentine izgubili bi ne 3-1 nego 8-1, a da smo mi igrali protiv Argentine, imali bi sada koji bod...
..... Japancu mater da mu ..... mater.
mislim da će biti zajebancije s ovim. no nishimura, no penalty, no win!
*sad će se tek vidjet da bi i mi remi izvukli da nije bilo japanca