SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Razočaran sam Argentincima koje vidim ko jedne od favorita SP-a, malo su previše ovisili o Messiju koji je u 2. poluvremenu pokazao svoju klasu (fenomenalan gol). Očekujem više od njih u sljedećim utakmicama.

Bosanci dobri i uz ovakvu igru mislim da im Nigerija i Iran ne bi trebali predstavljati problem.

18 godina
neaktivan

Kako ono ide? Ko' da više golova pobjedio je? {#}

Sve u svemu nije loša utakmica, žao mi je nesretnog autogola i dosta grešaka i da je malo sreće bilo bilo bi svašta.

Nadam se još boljoj igri u narednim utakmicama.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina

Kako su mi smiješni ovi naši nogometaši, kao sad su ljuti na novinare jer su ih slikali kako su se goli kupali {#}

Kao curice su, ne mogu vjerovati da ih to ljuti sada...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina

Argentina slaba po meni ovo nije reprezentacija koja može daleko, sreća pa imaju laku skupinu i vjerovatno stignu do četvrtfinala dalje od toga sumnjam.

BiH je igrala solidno s ovakvom igrom vjerovatno prolaze skupinu.

12 godina
neaktivan

Jel fifa moze oduzet bodove brazilu?

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01
18 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
SlimeBoy01 kaže...

Mo'š mislit'.

A zašto bi to napravili?

16 godina
SlimeBoy01 kaže...

Mislim da čak u teoriji može.

Ali definitivno neće.

Swedish latin super funk.
16 godina
Kralj namještaljki ex-Jugoslavije tvrdi: Prvenstvo u Brazilu je namješteno, a pobjednik je...

Dokazujući svoje tvrdnje o "namještenom" Prvenstvu sumnjivo dosuđenim penalom u meču sa Hrvatima...
kojim je i otvorena najveća svjetska nogometna smotra, Velibor Džarovski u intervjuu za Press RS kaže da prevare i mutljavine na sportskim terenima nisu samo balkanski "specijalitet", već da se ovakvim stvarima bave i veliki i bogati na Zapadu.

„Ne znam zašto mi Balkanci stalno imamo neke komplekse od tih zapadnjaka? Oni su ljudi isto kao i mi i bave se mutljavinama na čak mnogo pokvareniji način. Najveća razlika je u tome što se prevare kod nas obavljaju zahvaljujući mašti, dok se kod njih sve vrti oko novca", kaže Džarovski.

Kako je "kralj namještaljki" doživio početak Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu i može li se iz do sada odigranih utakmica izvući nekakav zaključak? Kakav je vaš savjet kladioničarima?

- Da igraju na Brazil. Jasno je da će Brazilci uzeti titulu prvaka svijeta.

Na osnovu čega to tvrdite? Samo na osnovu jedne utakmice odigrane protiv Hrvata?

- Vidio si onaj penal "ljubavi" što im je dosuđen? Tako se to radi. Sve je plaćeno i došlo je vrijeme da se vrate usluge. Velike pare su u igri.

Tvrdite da će titula, ukoliko je Brazil osvoji, biti namještena?

Što misliš postoji li neki drugi način da se smiri ogromno nezadovoljstvo naroda u Brazilu koji je mjesecima prosvjedovao protiv organizacije prvenstva? Brazil je dao ogroman novac da se ovo prvenstvo organizira kod njih, a u FIFA-i su spremni da im za organizaciju vrate uslugu. Tako to ide. Drugari iz FIFA su delegirali suca Japanca koji je protiv Hrvata svirao ono što ja zovem penalom ljubavi.

13 godina
neaktivan
zrimo kaže...
Kralj namještaljki ex-Jugoslavije tvrdi: Prvenstvo u Brazilu je namješteno, a pobjednik je...

Dokazujući svoje tvrdnje o "namještenom" Prvenstvu sumnjivo dosuđenim penalom u meču sa Hrvatima...
kojim je i otvorena najveća svjetska nogometna smotra, Velibor Džarovski u intervjuu za Press RS kaže da prevare i mutljavine na sportskim terenima nisu samo balkanski "specijalitet", već da se ovakvim stvarima bave i veliki i bogati na Zapadu.

„Ne znam zašto mi Balkanci stalno imamo neke komplekse od tih zapadnjaka? Oni su ljudi isto kao i mi i bave se mutljavinama na čak mnogo pokvareniji način. Najveća razlika je u tome što se prevare kod nas obavljaju zahvaljujući mašti, dok se kod njih sve vrti oko novca", kaže Džarovski.

Kako je "kralj namještaljki" doživio početak Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu i može li se iz do sada odigranih utakmica izvući nekakav zaključak? Kakav je vaš savjet kladioničarima?

- Da igraju na Brazil. Jasno je da će Brazilci uzeti titulu prvaka svijeta.

Na osnovu čega to tvrdite? Samo na osnovu jedne utakmice odigrane protiv Hrvata?

- Vidio si onaj penal "ljubavi" što im je dosuđen? Tako se to radi. Sve je plaćeno i došlo je vrijeme da se vrate usluge. Velike pare su u igri.

Tvrdite da će titula, ukoliko je Brazil osvoji, biti namještena?

Što misliš postoji li neki drugi način da se smiri ogromno nezadovoljstvo naroda u Brazilu koji je mjesecima prosvjedovao protiv organizacije prvenstva? Brazil je dao ogroman novac da se ovo prvenstvo organizira kod njih, a u FIFA-i su spremni da im za organizaciju vrate uslugu. Tako to ide. Drugari iz FIFA su delegirali suca Japanca koji je protiv Hrvata svirao ono što ja zovem penalom ljubavi.

Potpisujem.

Samo bi slijepac i budala mislio da ce biti drugacije. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina

5 sudaca ne može pomoći Brazilu, ako će igrati kao dosad. Ohladite sa glupim teorijama zavjere jer bi po toj logici svaki domaćin uvijek bio prvak.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

KAd mando dode nece im ni milijun sudaca pomoc

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01
17 godina

Heh, kada to završi sa 1-1 protiv Kameruna i 0:2 protiv Meksika :(

BiH ima šanse da prođe, ako nekako srede napad.

13 godina
neaktivan

gledaj sta je supak, kad ti slava i novac udari u glavu

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan

Uff velka stvar, kasnije mu je ipak dao ruku

18 godina

možda ga nije vidio. gledao sam nekoliko ovakvih videa kad klinci povuku ruku, valjda ih netko nagovori. uglavnom, mislim da nije za strijeljanje, možda 10 g. zatvora sa puštanjem nakon odguljenih 2/3 kazne uz dobro vladanje :) 

Life is too short to remove USB safely
18 godina

od svih balkanskih momčadi, mislim da će jedino švicarska proći skupinu :)

Life is too short to remove USB safely
16 godina
chaselol kaže...

gledaj sta je supak, kad ti slava i novac udari u glavu

Meni izgleda kao da ga nije ni vidio.

Uostalom, znam da ću sad ispast šupak, ali, protokol je da djeca čekaju u redu.

Swedish latin super funk.
15 godina

Hehehe koji razočarani pogled na licu klinca.

Joj sa čime se sve ljudi zamaraju. Niti bi bilo čudno da nije vidio klinca od 65cm visine, niti on ima ikakvu obavezu hopsati uokolo i rukovati se sa svima. Čovjeku je ovo možda i zadnja šansa da ušutka sve kritičare, bio je pod ogromnim pritiskom da napokon zabije gol, pa pretpostavljam da je ipak imao drugih stvari na pameti u tom trenutku umjesto da gleda uokolo da se slučajno ne bi desilo da se zaboravi rukovati ili potpisati neki autogram. Ali naravno, you tube filmići od 20 sekundi su najbolji pokazatelj nečijeg karaktera...

Dobra partija Bosne jučer i mogli bi u drugi krug, ako uspiju ponoviti takvu igru. U sličnoj su situaciji ko i mi. Argentina me nije impresionirala, ali činjenica je da se prve tekme često igraju u grču. Napad im je ubojit, pogotovo kad Messi dijeli lopte i igra kako zna, ali nisam siguran da će im to biti dovoljno. Obrana i veza su im podosta šuplje, ali ako će svaku tekmu igrati na gol više barem će biti zanimljivo gledati ih.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...

Hehehe koji razočarani pogled na licu klinca.

Joj sa čime se sve ljudi zamaraju. Niti bi bilo čudno da nije vidio klinca od 65cm visine, niti on ima ikakvu obavezu hopsati uokolo i rukovati se sa svima. Čovjeku je ovo možda i zadnja šansa da ušutka sve kritičare, bio je pod ogromnim pritiskom da napokon zabije gol, pa pretpostavljam da je ipak imao drugih stvari na pameti u tom trenutku umjesto da gleda uokolo da se slučajno ne bi desilo da se zaboravi rukovati ili potpisati neki autogram. Ali naravno, you tube filmići od 20 sekundi su najbolji pokazatelj nečijeg karaktera...

Dobra partija Bosne jučer i mogli bi u drugi krug, ako uspiju ponoviti takvu igru. U sličnoj su situaciji ko i mi. Argentina me nije impresionirala, ali činjenica je da se prve tekme često igraju u grču. Napad im je ubojit, pogotovo kad Messi dijeli lopte i igra kako zna, ali nisam siguran da će im to biti dovoljno. Obrana i veza su im podosta šuplje, ali ako će svaku tekmu igrati na gol više barem će biti zanimljivo gledati ih.

Koji komentar, kao da je Messi 2.48 pa mu je dijete ako do koljena, mo'š misliti!!!! On je napuhanko samo takav, i baš me živo zanima kakav je "kržljavac" bio u vrijeme kada je imao godina kao i ono dijete?!?! Ovakvim ponašanjem, apsolutno gubi kredibilitet čovjeka kao takvog, koji je svojevremeno nosio UNICEF logo na prsima, ma sramota samo takva.
ATJ Lučko
18 godina
ATJLučko kaže...
Koji komentar, kao da je Messi 2.48 pa mu je dijete ako do koljena, mo'š misliti!!!! On je napuhanko samo takav, i baš me živo zanima kakav je "kržljavac" bio u vrijeme kada je imao godina kao i ono dijete?!?! Ovakvim ponašanjem, apsolutno gubi kredibilitet čovjeka kao takvog, koji je svojevremeno nosio UNICEF logo na prsima, ma sramota samo takva.

Zašto bi ga bila briga i zašto bi morao dati ruku svakom djetetu koje to želi? Ima pametnijeg posla.

UNICEF logo nosi jer je to bio klupski sponzor, ne zato što je to njegova želja.

17 godina
neaktivan

Dao je ruku poslije, to sta se prati njegova svaka sekunda je nebuloza.

Ispred njega je 60k ljudi, gleda jos barem 100njak milijuna i 1. utakmica na SP, mora dat najbolju predstavu.

Da vidim vas u toj situaciji

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 13:55 (Mitch).
15 godina
Old Iggy kaže...
ATJLučko kaže...

Zašto bi ga bila briga i zašto bi morao dati ruku svakom djetetu koje to želi? Ima pametnijeg posla.

UNICEF logo nosi jer je to bio klupski sponzor, ne zato što je to njegova želja.

UNICEF klupski sponzor, ma daj se molim te pokrij po ušima, bolje nego da lupaš ovakve gluposti!!!! Uz ostalo, koliko je plemenito jednom djetetu učiniti tako malu stvar koje će/bi mu "tooooooliko" značila u životu, koji bi to bio samo feeling kada mu je Messi pružio ruku, ali ne, njegovo "visočanstvo" od metar i malo veća šumska jagoda po tebi ima pametnijeg posla, o koji si ti čovjek, isto kao i taj napuhanko, koji je BTW trebao u ćorku zbog kriminala sa neplaćanjem poreza, V A R A N J E M D R Ž A V E, ali on je "El Grande", o kako je to jadno i bijedno, bijeda moralna i ljudska, dno dna i.
ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
18 godina
ATJLučko kaže...
Old Iggy kaže...

UNICEF klupski sponzor, ma daj se molim te pokrij po ušima, bolje nego da lupaš ovakve gluposti!!!! Uz ostalo, koliko je plemenito jednom djetetu učiniti tako malu stvar koje će/bi mu "tooooooliko" značila u životu, koji bi to bio samo feeling kada mu je Messi pružio ruku, ali ne, njegovo "visočanstvo" od metar i malo veća šumska jagoda po tebi ima pametnijeg posla, o koji si ti čovjek, isto kao i taj napuhanko, koji je BTW trebao u ćorku zbog kriminala sa neplaćanjem poreza, V A R A N J E M D R Ž A V E, ali on je "El Grande", o kako je to jadno i bijedno, bijeda moralna i ljudska, dno dna i.

Barcelona je UNICEF-ov sponzor, FYI.

Ni ja svom djetetu ne odgovaram ili dam ruku odmah kad mu nešto treba ako imam nešto hitnije / bitnije.

A ako ti se on kao osoba ne sviđa, to je tvoj problem i ne shvaćam zašto se uopće opterećuješ njim.

17 godina
ATJLučko kaže...
Old Iggy kaže...
ATJLučko kaže...

Alo?

evo ti opet: http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsko-prvenstvo-brazil-2014/video-koji-demantira-brazilce-ovo-je-istina-o-rukovanju-messija-i-djecaka---340521.html

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
neaktivan

Meni je nepojmljivo da netko radi video gdje se strelicama zeli pokazati gdje Messi gleda tj. zasto nije pozdravio to malo dijete. I onda onaj tekst gore o namjestanju. Tako se pricalo da Real i Barcelona moraju u finale LP-a, a kad ono Dortmund i Bayern.

{#}

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
Mitch kaže...

Ispred njega je 60k ljudi, gleda jos barem 100njak milijuna i 1. utakmica na SP, mora dat najbolju predstavu.

Da i ? 

Malom je to sve na svijetu, ovome jos jedna utakmica. Nije se trebo niti sagnut nego mu je samo trebo dat ruku. Jel nije zato sport tu ? Da velika imena nose radost takvim klincima... da mu nije problem ispruzit ruku ili ispod casti.

Nemoj me zahebavat. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...
Mitch kaže...

Da i ? 

Malom je to sve na svijetu, ovome jos jedna utakmica. Nije se trebo niti sagnut nego mu je samo trebo dat ruku. Jel nije zato sport tu ? Da velika imena nose radost takvim klincima... da mu nije problem ispruzit ruku ili ispod casti.

Nemoj me zahebavat. 

Vi ste na osnovu 20 sec. videa zaključili da malom nije htio dati ruku?

Imate sljedeći video di on nakon sudaca daje ruku malom.

Je, to je drugi mali ali brate, daje ruku ditetu.

Battlelog: MUDO_HR
18 godina
SimeKZ kaže...

Da i ? 

Nemoj me zahebavat. 

Nije zato sport tu.

Za njega je to samo jedan od milijuna klinaca koji isto žele.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice