SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Sorry ak je bilo: 
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DlJEt2KU33I 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan

Hocete pogledat Asutralija-Cile?

Ja sam si zacrtao da moram sve pogledat do kraja SPa

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.

Ako bude zanimljiva, dok ne zaspem...

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan

Alexis potvrđuje odličnu formu :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
18 godina
Tommy_123 kaže...

Alexis potvrđuje odličnu formu :)

{#}...

17 godina
neaktivan
Evo zašto Barca ne treba prodati Alexisa, samo mu malo slobode treba :) odličan Čile zasad
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
neaktivan

2:0 {#}

13 godina
neaktivan

Alexis je jedini igrač Barce kojeg bi volio vidjeti u dresu Reala.
Čile ima vrlo dobar tim, taman sam mislio ić spavat i evo u prvih 15ak minuta 2 gola, zanimljiva tekma. Sudac je za sada dobar iako je potpuni anonimus.

Sad gle kad Čile iznenadi Španjolce{#}

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 0:35 (matić_žu).
18 godina
Fero kaže...

Ljudi moji oni koji kažu da je penal stvarno ili ne vide ili neće vidjeti, pa nizozemac u kaznenom ulazi klizeći pored španjolca ali ga ni taknuo nije i onda španjolac staje na nogu nizozemcu i tako i pada, pa to je sramota kakvim trikovima se služe i što je najbolje prolazi jer sudci nisu tamo gdje trebaju biti nego 100 metara dalji i normalno sviraju penale, zaleđa itd....

https://vine.co/v/Mj3h3YaHbOA gdje ti vidiš da ga kaći nogom  @matić žu

tako je. uopće ga nije zakačio, nego je costa podigao nogu i produžio je na nizozemca. ali karma je hurva. vjerujem da će se tako i brazilcima uskoro vratit. bojim se da bi mogli izgubit od meksika sa onakvom igrom.

Life is too short to remove USB safely
18 godina
matić_žu kaže...

Alexis je jedini igrač Barce kojeg bi volio vidjeti u dresu Reala.
Čile ima vrlo dobar tim, taman sam mislio ić spavat i evo u prvih 15ak minuta 2 gola, zanimljiva tekma. Sudac je za sada dobar iako je potpuni anonimus.

Sad gle kad Čile iznenadi Španjolce{#}

sad kad australija iznenadi čile 

16 godina

Skoro i jesu izjednačili. Još jedan dobar ubačaj...

Sudac dosad najbolji (osim slobodnjaka na kraju poluvremena) ali i nije bilo nekih sumnjivih situacija. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 1:00 (kratos091).
14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Skoro i jesu izjednačili. Još jedan dobar ubačaj...

Sudac dosad najbolji (osim slobodnjaka na kraju poluvremena) ali i nije bilo nekih sumnjivih situacija. 

Koja tekma:D

Izjednact ce Kenguri kad tad :P

18 godina

evo prilike za gol tehnologiju. mislim da jedva čekaju da ponove. haha i jesu. vjerujem kad brazil bude igrao da će je isključit za svaki slučaj :)

*malo čitam oko po stranim portalima, neka japanska severina moli hrvate da ne mrze ostale japance radi ovog suca :) link

**inače, brazilski globo je na naslovnicu stavio suca sa naslovom 'arigato' iliti hvala na japanskom. danas pišu o tome kako je scolari na presici bio jako uzrujan zbog toga što je penal dobio puno prostora u svim svjetskim medijima. link

***ajmo hrvatska2, zabijte tim rudarima!

****jeste li znali da su u Kongu 2010 radi ovog japanskog suca, navijači iz ljutnje radi suđenja greškom demolirali kineski restoran :) 

inače, japanci se sad srame tog lika

http://www.firstpost.com/world/brazil-live-in-japan-football-fans-ashamed-of-referee-nishimura-1566939.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 2:07 (hrvooje).
16 godina

Ako nastave ovako, hoće.

Nema gola. ;) 

16 godina
neaktivan
Najvece zvijezde ovog prvenstva ce biti suci. Pa ciste situacije Australiji ne sudi.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina

Dobro su se borili Australci, došli par puta do gola ali nisu znali realizirati. Očekivao više od Čileanaca.

16 godina
neaktivan

A šta bi ti pa dobili su ih sa 3:1

14 godina
neaktivan
peroko kaže...

Igrali su nogomet kako spada 20 minata u pocetku,kasnije je sve bilo li la..

Australci zasluzuju bar remi

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 3:02 (drakula789).
16 godina

Jesu, ali visili su sve do trećeg pogotka.

Počelo je:

16 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
peroko kaže...

Igrali su nogomet kako spada 20 minata u pocetku,kasnije je sve bilo li la..

Australci zasluzuju bar remi

Neide to po zaslugama, imali su prilika mogli su izborit

15 godina
neaktivan

Samo da dodam uz navedeno, statistika prekršaja skroz nepravedna... svega tri brazilska prekršaja, a naših tko zna koliko... Da, kako da ne. U srazu takvih reprezentacija takav statistički podatak ne može držati vodu jer se po meni kosi sa zdravorazumskim tijekom stvari. Brazilci su bili prilično čvrsti i grubi te se nisu nimalo libili faulirati (za razliku od nas, koji primismo prvi gol zahvaljujući oklijevanju). Barem deset očitih prekršaja na našim reprezentativcima koji nisu suđeni, s time da sam vrlo vjerojatno premalo rekao. Treći gol Brazila, koliko je naš gol jer je obrana odigrala površno i traljavo i Pletikosa isto nije bio na razini zadatka kako je mogao biti, toliko je i sučev jer on tek praktički par sekundi prije nije svirao očiti faul na Rakitiću još blizu sredine terena. Sucu nama nije bio naročit problem dijeliti žutake, a njima je dao jednog, ali tek nakon što su već praktički imali pobjedu u svojim rukama - možda čak apsurdno ili rekao bih, bar tragikomično. Također, neki smatraju da je Neymarovo potezanje lakta na Modrića bilo za crveni karton; jednako tako neki smatraju da je start na Olića u šesnaestercu trebao biti kažnjen najstrožom kaznom (postojanje kontakta nije bilo upitno), mislim, barem ravnajući se prema nekakvoj logici pravde - ako se uzme u obzir za što je za Brazil dosuđen penal, onda je nedvojbeno i za nas nešto prije na Oliću trebao biti. Teška sramota, točno sam znao da će nas sudija(e) ponovno zakinuti, nije im prvi put plus dobro znamo da su oni uvijek bili, jesu i bit će najlošiji dio nogometa. Ovdje jedna mala europska država nije ništa mogla protiv "diva" domaćina, nije se moglo dopustiti da država s 50 puta više stanovnika remizira ili čak izgubi. Kovač je iznimno staložena i smirena osoba, neću pretjerivati kad kažem da takvih nema jaako mnogo, ali ovaj ridikulizam je jedva mogao i uspio pregrmjeti. Taj "div" nije pokazao po meni ništa posebno na ovoj utakmici i ako bude ikolike pravde, prije ili poslije će ispasti s Mundijala (realno, ima dosta snažnijih/kompaktnijih, jednostavno boljih repki). Bojim se da će se i dalje "drukati" za Brazil (to bi mogao biti velik problem za nekog tko je realno jači) jer ipak su oni domaćini, ne. Jadno je to za pojam nogometa; neka dalje u nastavku, u slučaju ne samo nas, već svih pobjeđuje nogomet kao pravedna sportska igra, a ne da sudbinu kroje potpuno nesportske sudačke kuhinje.

17 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Na žalost ono ipak nije bio prekršaj na rakitiću, uredno mu je Ramires loptu izbio. Nisu prikazali nikakvu snimku tog pa se nismo vidili dobro, no evo snimke iz drugog kuta:

http://giant.gfycat.com/FrankUnacceptableAdeliepenguin.gif

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 12:56 (Hyperion).
15 godina

Sad je jasno zašto nitko osim naših medija nije dizao frku oko tog detalja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Na žalost ono ipak nije bio prekršaj na rakitiću, uredno mu je Ramires loptu izbio. Nisu prikazali nikakvu snimku tog pa se nismo vidili dobro, no evo snimke iz drugog kuta:

Po meni je to čisti prekršaj; lijevom rukom ga je pogurao, koliko-toliko, ali pogurao.

17 godina

Šta pogurao, otepo ga !

LOL EUNE: slinA
16 godina
neaktivan
To je meni prije svega opasna igra, nije bio daleko od gleznja a noga visoko. Ramires je poznata budala.
Real eyes realize real lies...
16 godina
Hyperion kaže...
Caesar et Brutus kaže...

ček, nadam se da si ciničan...

jer ako misliš da ovo nije faul (imho, i za žuti)i da je to uredno izbijanje lopte, volio bih odigrati jednom s tobom, pa da ti tako rukom (skoro pa i laktom) uletim pod rebra i pod noge... dam se kladiti da bi nakon par takvih duela vikao faul...

još pogotovo ako pažljivije pogledaš, trenutak prije , raketina stajna noga je bila lijeva te se malo cimnuo prema njemu(valjda se pokušavao graditi), ali ga je svejedno odnio u ljevo.

mani se nogometa kolega...

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 14:17 (vrx).
13 godina
neaktivan

"Barem je Marcelo pravi Hrvat" {#}

15 godina

Uh, danas su dvije zanimljive grupe. Meni je C grupa sa Kolumbijom, Grčkom, Obalom i Japanom najzanimljivija i najneizvjesnija jer sve ekipe po meni imaju jednake šanse za prolazak. D grupa u kojoj svatko može proći iz tria-Engleska, Italija, Urugvaj.

16 godina
neaktivan

Čekam preuzimanje inijacitive i kontrolu lopte protiv Kameruna. Treba udariti snažno prvih 15 minuta sa Mandžukićem i držat visoki presing, šteta je za naš vezni red da moraju prepuštati inicijativu drugima te čekati na grešku protivnika. Dobro su protiv Brazila držali sredinu prvih 20 min tako štu su visoko dignuli obranu i to je dobro stajalo, pogotovo kada smo imali 0:0, ali bih više volio da protiv Kameruna/Meksika imamo jednoga koji će neumoljivo ganjat loptu do vratara, pa imamo Olića i Mandžukića i mislim da im je to najveća vrlina i zašto su oba završila igrati u Bayernu. Onako kada smo zabili rano protiv Brazila nam se i odbio sastav u glavu, osobno mislim da nije bio loše zamišljen samo eto, nije dizajniran za rano vodstvo, ali eto mi smo zabili rano pa nam je Rakitić glumio Vukojevića, sada da li bi mi zabili da smo startali sa Vukojevićem je priča za babe s placa, šta bi bilo kad bi bilo, još jednom ću reći, zbilja će biti šteta ako Hrvatska ponovo prepusti igru protivniku, to nije što želim gledati, pogotovo ne sa našim triom u sastavu ako budu zajedno igrali, osobno nemam ništa protiv toga da zajedno igraju Kova/Modrić/Rakitić možda bi čak i pustio Kovu da drži vezni red sa Modrićem, a Rakitića naprijed, ali to bi pustio za prijateljske sada je prošlo vrijeme za eksperimentiranje[makar osobno nebi imao ništa protiv].

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice