SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Hrvatska igrala prvih 10-15 minuta i zadnjih 5-10 ostalo ništa. Modrić,Rakitić,Kovačić,Jelavić,Srna.... ništica. Brazilci imali loptu, gnjavili,pokušavali, Vi ste i previše griješili.

Olić je nešto pokušavao ali se previše kockao s loptom na svojoj polovini.Puno bolje bi bilo da on igra špica a neko drugi krilo.

Penal nije bio definitivno + dok je ono s Olićem i Cesarom čist prekršaj. Start na golmana u petercu (to su potvrdili i Beusan i Prosinečki).

Brazil je također dosta griješio, vidi se da su igrali pod pritiskom ali imaju individualni kvalitet strašan gdje u svakom trenutku neko može nanizat par igrača i stvoriti šansu ili zaprijetiti po golu.

Vama preostaju još dvije utakmice, morat ćete popraviti dosta igru a i bit će lakše jer MEX i CAM nisu kvalitetni kao BRA također neće biti ni ovog pritiska (milijarde gledalaca), ova prva utakmica je uvijek teška za obje ekipe. Ja vjerujem da možete proći, sutra mislim da će MEX i CAM odigrati remi, Brazil će dobiti ostale utakmice puno uvjerljivije tako da prođete možda i sa 4 boda ali igrati na 6, što je sigurno sigurno je.

Rezultat sam pogodio 3:1 a nadam se da neću pogoditi i ARG - BIH i da ćemo izvući bod ali teško će biti. Vjerujem da moramo zabiti 2 komada za bod.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
16 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Zeromaxy21 kaže...

Stipe je kasnio po sekundu kod svakog gola, a penal mu je prošao kroz ruke...Ne znam šta ste vi gledali?

Neznam, eventualno zadnji gol je možda mogao bolje reagirati, ostao je na krivoj nozi. Kod prvog gola je išla u sami kut, teško je to braniti, ispružio se koliko je mogao ali nije bio ni blizu lopte.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Hrvatska igrala prvih 10-15 minuta i zadnjih 5-10 ostalo ništa. Modrić,Rakitić,Kovačić,Jelavić,Srna.... ništica. Brazilci imali loptu, gnjavili,pokušavali, Vi ste i previše griješili.

Olić je nešto pokušavao ali se previše kockao s loptom na svojoj polovini.Puno bolje bi bilo da on igra špica a neko drugi krilo.

Penal nije bio definitivno + dok je ono s Olićem i Cesarom čist prekršaj. Start na golmana u petercu (to su potvrdili i Beusan i Prosinečki).

Brazil je također dosta griješio, vidi se da su igrali pod pritiskom ali imaju individualni kvalitet strašan gdje u svakom trenutku neko može nanizat par igrača i stvoriti šansu ili zaprijetiti po golu.

Vama preostaju još dvije utakmice, morat ćete popraviti dosta igru a i bit će lakše jer MEX i CAM nisu kvalitetni kao BRA također neće biti ni ovog pritiska (milijarde gledalaca), ova prva utakmica je uvijek teška za obje ekipe. Ja vjerujem da možete proći, sutra mislim da će MEX i CAM odigrati remi, Brazil će dobiti ostale utakmice puno uvjerljivije tako da prođete možda i sa 4 boda ali igrati na 6, što je sigurno sigurno je.

Rezultat sam pogodio 3:1 a nadam se da neću pogoditi i ARG - BIH i da ćemo izvući bod ali teško će biti. Vjerujem da moramo zabiti 2 komada za bod.

ajde napuhanko laprdaj u svome selu, koga briga šta ti imaš za reć, brazilci ionak imaju novog igrača, sudinho, ili na engleski refereinho

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:28 (Cryogenic).
16 godina
neaktivan

Sutra su dvije zanimljive tekme, Kamerun i Mexico i Španjolska i Nizozemska. Više nego dobro. Vidjet ćemo šta možemo očekivati od Kameruna i Mexica.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina

Najveca zal je sto ako Hrv bude i druga križa se najverovatnije sa Španjolskom koja je po meni dosta jaca od Brazila...opet dosta je tu stvari ako,ako ali nekako i u najboljem slucaju na Španjolce

18 godina

Ako bih pokušao da sažmem utisak o kompletnoj utakmici u jednu reč, to bi bilo "Je*iga!"

Hrvatska je igrala dobro, imala je pad u jednom periodu posle prvog primljenog gola, ali se ekipa pribrala i svakako bila ravnopravna s protivnikom. Sa druge strane, Brazil me ničim nije oduševio. Onaj lakat Nejmara je bio jako ružan i očigledno nameran (i, ako ćemo strogo, može se dati crveni za namerno udaranje protivničkog igrača). Što se penala tiče, mislim da se tu odbrambeni igrač igrao vatrom i opekao. Očigledno je da je spustio ruku na protivničkog igrača i da je to uradio namerno. Moj utisak je da je hteo da ga zadrži taman toliko da ga omete, ali nedovoljno da bi bio dosuđen prekršaj, ali da se loše završilo. Naravno da povlačenje nije bilo toliko da Brazilac padne, no bilo kakvo povlačenje za ruku je zabranjeno i, ako nije hteo da pravi faul, nije trebalo to da radi.

Na kraju, bod je izostao, ali je igra bila dobra. Idu još dve utakmice i mislim da bi 4 boda bila dosta za prolaz, jer očekujem da grupa bude baš tesna i izjednačena.

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Sutra su dvije zanimljive tekme, Kamerun i Mexico i Španjolska i Nizozemska. Više nego dobro. Vidjet ćemo šta možemo očekivati od Kameruna i Mexica.

Nadam se remi u Kameruna i mexica, onda bih oni morali traziti pobjede protiv nas i Brazila :D A ovo drugo poslastica :D 

14 godina

Prvo poluvrijeme se vidjelo da je Kovac pustio njih da igraju mi smo cekali. Pa samo su 15min dodavali po zadnjoj liniji jer nisu imali kome dodat.

Modric, Raketa i Kovacic su igrali sasvim solidno za razinu tekme i takticki poslozeni kako treba.

Olic - Borba, ali je srao previse po lopti. 

Start na golmanu na postoji jer je Olic skocio pola metra od njega a to sta je Cesaru prosla kroz ruke je drugi par rukavica to ti ne vidis..

Igru nemamo sta popravljat, samo mozemo lakse i bolje igrat... odnosno opustenije. A pritisak je bio na Brazilu ne na nama pa makar gledalo 30 milijardi ljudi. 

Eto pa ce Bosna zabiti Argentini 2 komada, ako se to dogodi ja bacam laptop kroz prozor.

POzz i molim te okani se nogometa jer nemas blage veze sta pises.

edit: Neka se krizamo sa spanjolcima, da im vratimo za onu glupost na Euru.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:34 (SimeKZ).
15 godina
18 godina

Žuti ili crveni?

14 Žuti
23 Crveni
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:35 (doktor1).
13 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...

ajde napuhanko laprdaj u svome selu, koga briga šta ti imaš za reć, brazilci ionak imaju novog igrača, sudinho, ili na engleski refereinho

Ovo je forum i svako ima pravo napisati šta želi dok poštuje pravila foruma. Možda nekog i interesuje što napišem ako tebe ne interesuje. U svakom slučaju sam napisao nešto a ne kao ti vrijeđao nekog.

14 godina

Do you think Yuichi Nishimura deserves to ref another game at the tournament?

• Yes - 19%
  • No - 81%

http://www.mirror.co.uk/sport/football/world-cup-2014/world-cup-opening-match-referee-3684571#ixzz34TGcI800 
Follow us: @DailyMirror on Twitter | DailyMirror on Facebook

Toliko o tome.

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Realno gledajući 3:1 za Brazil/Argentina protiv BiH/Hrvatska. Sad navijački je nešto drugo i ono što bi ja volio. Nek Vam je sretno komšije večeras!

Uopce nije realno..

Da li ti uopce pratis nogomet?

Da li si gledao zadnje utaknice Brazila? Igraju kao prosjecna momcad...

Hrvatska ako bude igrala kao upola protiv Spanjolske na proslom Euru, pobjeda je nasa :)

Što ako Brazil bude igrao kao na kupu konfederacija  protiv Španije?! Ne možeš tako gledati tu utakmicu je Hrvatska igrala prije 2 godine.

Navijački gledano ja se slažem s tobom, svi mi vjerujemo i želimo da vjerujemo da smo u rangu ovih gore pomenutih i da možemo napraviti rezultat protiv njih. Ja se tome i nadam.

Samo treba razdvojiti subjektivno od objektivnog

Kao sto sam rekao, igrali smo odlicno, moze i bolje naravno.

Da je sudac bio realan, najmanje bod bi bio naš....

Isto kao i kada se sjetim ovogodišnjeg finala lige prvaka,

Atletico Madrid daleko bolji, ali onaj gol u 90+ ih je dokrajcio..

Isto tako je i ovaj penal utjecao na nas...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:41 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Žuti ili crveni?

A sada, Beusan je rekao da svaki ozbiljniji kontakt sa laktomje crveni, lako je ovo mogao biti crveni, ali Brazil otvara svjetsko i k tome je bio početak utakmice, tako da sumnjam da bi mu crveni dao.

14 godina
Tommy_123 kaže...
doktor1 kaže...

Žuti ili crveni?

A sada, Beusan je rekao da svaki ozbiljniji kontakt sa laktomje crveni, lako je ovo mogao biti crveni, ali Brazil otvara svjetsko i k tome je bio početak utakmice, tako da sumnjam da bi mu crveni dao.

Da igra 11 apostola i isus ko trener mora bit crveni... to je pravilo.

14 godina
Ivan(4) kaže...
...

Vidiš li išta što bi uopće podsjećalo na prekršaj? Dobro razmisli pa prosudi.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:37 (pr0n_addict).
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...
doktor1 kaže...

Žuti ili crveni?

Da igra 11 apostola i isus ko trener mora bit crveni... to je pravilo.

Ma znam, istina da.

15 godina
doktor1 kaže...

Žuti ili crveni?

Za mene je crveni, makar Beusan kaže suprotno da se išao graditi, meni tako uopće ne izgleda. Ajde si sad zamisli da je Modrić ili ko drugi tako ušao laktom u Neymara, koji karton bi dobili? Mislim da svi znaju.

18 godina

sad bi volio da im ovako sviraju penale i protiv meksika i kameruna, jer drukčije ne mogu dobit, a neće biti dobro ako im ovi uzmu bodove. 

*wiki stranica suca je hakirana link 

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:45 (hrvooje).
13 godina
neaktivan

Ja se izvinjavam svima što sam uopće pisao po ovoj temi. Ovde ako napišeš nešto što ne ide u korist reprezentaciji Hrvatske i ako nešto kažeš drugačije optužete da ne poznaješ nogomet.

To isto recite i Robretu Prosinečkom i Mateu Beusanu, oni također kažu da je čist prekršaj Olića nad Cesarom. Ne znaju ni također.

Ja stvarno bi volio da prođete u drugi krug i večeras sam navijao za Vas a navijaću i dalje, više volim komšiju nego neke tamo...

@Sime vjerujem da ćemo od Argentinaca primiti dva komada zato i kažem da trebaju bar dva gola za remi, da li će to tako i biti to je drugi par rukava.

Sretno

14 godina
neaktivan

Ja se izvinjavam svima što sam uopće pisao po ovoj temi. Ovde ako napišeš nešto što ne ide u korist reprezentaciji Hrvatske i ako nešto kažeš drugačije optužete da ne poznaješ nogomet.

To isto recite i Robretu Prosinečkom i Mateu Beusanu, oni također kažu da je čist prekršaj Olića nad Cesarom. Ne znaju ni također.

Ja stvarno bi volio da prođete u drugi krug i večeras sam navijao za Vas a navijaću i dalje, više volim komšiju nego neke tamo...

@Sime vjerujem da ćemo od Argentinaca primiti dva komada zato i kažem da trebaju bar dva gola za remi, da li će to tako i biti to je drugi par rukava.

Sretno

Najtragičnije je da je sve što si napisao - točno. :D

16 godina

Dobro nemojte pretjerivati. Sudac je napravio OGROMNU grešku kod penala i tu mislim da ga je baš jedva dočekao dosuditi.

Ali ovaj lakat nije za crveni realno, da se nama tako dodijeli crveni karton pričali bi kako je nogomet kontakt igra i da to ne prolazi za crvene kartone.

Penal da, pomogao im je strašno puno tu, ali po meni crveni karton za taj lakat nikad nebi dosudio. Čak je i Drago Čosić koji inače zna poluditi i kad treba i kad ne treba procijenio da nije crveni xD

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:48 (antimadridista).
12 godina

Ja ću samo reć da možemo Stipi zahvalit šta nismo još gore popušili.

Bilo je prestrašno gledat ih kako se pate po terenu, sve skupa su 20 minuta odigrali kako triba.

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
14 godina
Zeromaxy21 kaže...

Sretno

Najtragičnije je da je sve što si napisao - točno. :D

Nije istina... moze pisati protiv kad imas pravo... ali ovaj puta nemas pravo. Nas 90 gleda pred platnom tekmu i 10 puta je ponovljena snimka i svi vide da Olic nije imao kontakt sa Ceasrom sve dok ovom nije ispala lopte iz ruke. O cem pricamo, Beusan nije legitiman od kad je reko da je Orebro imo dobru utakmicu... toliko o tome. 

Nemas se sta ispricavat, samo gledaj realno... 

18 godina

J

Sada čitam po netu, japanac je sudio RUKU Olića kod našeg drugog gola, ne prekršaj!!! (ovaj članak se ne odnosi na ruku, ali potraži malo pa ćeš nači)

"Poništen gol Hrvata nije smio biti poništen"

I sada tko je lud, Beusan, Vlavović, Ti, ja, mi svi skupa...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:54 (doktor1).
18 godina
antimadridista kaže...

Dobro nemojte pretjerivati. Sudac je napravio OGROMNU grešku kod penala i tu mislim da ga je baš jedva dočekao dosuditi.

Ali ovaj lakat nije za crveni realno, da se nama tako dodijeli crveni karton pričali bi kako je nogomet kontakt igra i da to ne prolazi za crvene kartone.

Penal da, pomogao im je strašno puno tu, ali po meni crveni karton za taj lakat nikad nebi dosudio. Čak je i Drago Čosić koji inače zna poluditi i kad treba i kad ne treba procijenio da nije crveni xD

gdje ćeš više od penala pomoći. kod trećeg gola čisti prekršaj mislim na rakitiću. bar 4-5 nam takvih nije svirao. npr. onaj na modriću u prvom dijelu zbog čega su i razgovarali na poluvremenu. sudac je želio da brazil dobije i točka. bez penala bi bilo čupavo do samog kraja, jer bi se mi povukli u šesnaest i čekali na kontru

Life is too short to remove USB safely
15 godina

ironija- 40tak kamera, 5 sudaca, ulaganje u tehnologiju i na kraju ispadne tolika sprdacina od sudjenja da se cijeli internet okreno protiv fife, brazila i sudaca

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
18 godina
win4crazzy kaže...

ironija- 40tak kamera, 5 sudaca, ulaganje u tehnologiju i na kraju ispadne tolika sprdacina od sudjenja da se cijeli internet okreno protiv fife, brazila i sudaca

Daj šuti, Japanjeros je sprejo sve u šesnaest... Mogao mi je popiturat moj auto koji sam razbio....

14 godina

Smijesna reprezentacija ovaj Brazil, nece oni dalje od Cetvrtfinala da ga vrag hebe... Onaj Neymar na svakom kontaktu je lezo na podu, da ga bar kamion pregazi da se prestane bacakt onako.

16 godina
hrvooje kaže...
antimadridista kaže...

gdje ćeš više od penala pomoći. kod trećeg gola čisti prekršaj mislim na rakitiću. bar 4-5 nam takvih nije svirao. npr. onaj na modriću u prvom dijelu zbog čega su i razgovarali na poluvremenu. sudac je želio da brazil dobije i točka. bez penala bi bilo čupavo do samog kraja, jer bi se mi povukli u šesnaest i čekali na kontru

da, to sve stoji, sudac im je pomogao dosta. Nije se ni kriterija držao. Samo ovo sam komentirao što se tiče te situacije i lakta. To po mom mišljenju nije crveni karton.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:57 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice