Hrvatska igrala prvih 10-15 minuta i zadnjih 5-10 ostalo ništa. Modrić,Rakitić,Kovačić,Jelavić,Srna.... ništica. Brazilci imali loptu, gnjavili,pokušavali, Vi ste i previše griješili.
Olić je nešto pokušavao ali se previše kockao s loptom na svojoj polovini.Puno bolje bi bilo da on igra špica a neko drugi krilo.
Penal nije bio definitivno + dok je ono s Olićem i Cesarom čist prekršaj. Start na golmana u petercu (to su potvrdili i Beusan i Prosinečki).
Brazil je također dosta griješio, vidi se da su igrali pod pritiskom ali imaju individualni kvalitet strašan gdje u svakom trenutku neko može nanizat par igrača i stvoriti šansu ili zaprijetiti po golu.
Vama preostaju još dvije utakmice, morat ćete popraviti dosta igru a i bit će lakše jer MEX i CAM nisu kvalitetni kao BRA također neće biti ni ovog pritiska (milijarde gledalaca), ova prva utakmica je uvijek teška za obje ekipe. Ja vjerujem da možete proći, sutra mislim da će MEX i CAM odigrati remi, Brazil će dobiti ostale utakmice puno uvjerljivije tako da prođete možda i sa 4 boda ali igrati na 6, što je sigurno sigurno je.
Rezultat sam pogodio 3:1 a nadam se da neću pogoditi i ARG - BIH i da ćemo izvući bod ali teško će biti. Vjerujem da moramo zabiti 2 komada za bod.