Lol šta vam je Neymar kriv što je sudac sudio penal? Niti je bio prekršaj na njemu niti ništa, on ga je samo zabio.
FIFA uvijek pomaže domaćinima nažalost i to me neopisivo živcira.
Neymar je Gaymar jer je već odavno poznato koliko pada po terenu.
Lol šta vam je Neymar kriv što je sudac sudio penal? Niti je bio prekršaj na njemu niti ništa, on ga je samo zabio.
FIFA uvijek pomaže domaćinima nažalost i to me neopisivo živcira.
Neymar je Gaymar jer je već odavno poznato koliko pada po terenu.
Bome nas je zakinuo s ovom Olicevom "rukom"...
Iskreno, da sam Niko Kovač, pozvao bih igrače u svlačionu i otišao doma.
ociti nedostatak rudara ili defenzivnijeg veznog (biraj hoces vukojevica ili badelja), beskorisni jelavic, beskorisni kovacic.... dogodilo se upravo ono na sto sam upozoravao. olic na krilu kirminalan, puno zuji, malo meda daje. zato sam i govorio da mora igrat spicu. perisic stavljen desno sa namjerom da se rade nabacaji na jelavica? vece gluposti nisam vidio.
sto se tice sudaca, necu komentirat. misljenja sam da ne bi bilo govora o sucima da smo igrali bolje. a za sve detaljnije pogledajmo oko sokolovo.
Ovom sucu u životu želim sve najgore.
Nisu suci krivi, brazilci su zabili 4 gola a ovi nasi smečari nemaju nikakve sanse za prolazak ove skupine..
Malo nesreće, malo pokradeni, malo genijalnosti Neymara i Oscara i jbg 3:1. Aj mo sad odigrati sljedeće 2 kako spada pa kaj bude.
Igra je solidna, to veseli.
ociti nedostatak rudara ili defenzivnijeg veznog (biraj hoces vukojevica ili badelja), beskorisni jelavic, beskorisni kovacic.... dogodilo se upravo ono na sto sam upozoravao. olic na krilu kirminalan, puno zuji, malo meda daje. zato sam i govorio da mora igrat spicu. perisic stavljen desno sa namjerom da se rade nabacaji na jelavica? vece gluposti nisam vidio.
sto se tice sudaca, necu komentirat. misljenja sam da ne bi bilo govora o sucima da smo igrali bolje. a za sve detaljnije pogledajmo oko sokolovo.
Perisic je odigral ok ali ovi dva Jelavic i Kovacic su odigralu nulu, absolutno nista totalni blackout.. hebes ovaj 3-1 rezulrat sad izgleda koda su nas nadigrali a nije niti blizu to tako bilo steta je stvarno mogli su bolje proci uz malo srece ali naravno ko i svaki put uvijek se domacine gura stvarno vec zalosno jer ovaj Brazil nije bas nista pokazal ja neznam po cemu je on najveci favorit 
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
brozovic HAHAHAHAHAHAHAHAHH
presmijesni smo
Nisu suci krivi, brazilci su zabili 4 gola a ovi nasi smečari nemaju nikakve sanse za prolazak ove skupine..
lol ne pričaj gluposti. Naši su odigrali odlično, ali sudac je utakmicu odlučio smiješnim odlukama.
Inače ne volim toliko kad naš narod uvijek priča da nas se krade u svakom sportu, ali ovo večeras je bilo stvarno jadno i zaslužili smo odigrati bar neriješeno.
Nadam se da će Španjolci ili Argentinci, bilo tko izbaciti ovaj Brazil. Jer oni nisu ništa specijalno, bezveze ekipa.
Odigrali smo okej, Brazil malo konkretniji, posebno u ofenzivnom dijelu, ali svaki zabijeni gol su uzeli preko ku*ca.
I da, sudac hebeni sljepac. Kakva ruka dafuq? Idiot.
nadam se da će netko ove brazilce nakantat, pa ovo je sramota da ovako pobjede šugavci
lol ne pričaj gluposti. Naši su odigrali odlično, ali sudac je utakmicu odlučio smiješnim odlukama.
Inače ne volim toliko kad naš narod uvijek priča da nas se krade u svakom sportu, ali ovo večeras je bilo stvarno jadno i zaslužili smo odigrati bar neriješeno.
Nadam se da će Španjolci ili Argentinci, bilo tko izbaciti ovaj Brazil. Jer oni nisu ništa specijalno, bezveze ekipa.
Švabe, Švabe... ;)
Raketić nas je ....bao (nije to prvi put). Trebao je dodati loptu u prvom poluvremenu umjesto da puca. Nakon toga Neymar postiže izjednačujući pogodak i tu naša kola idu nizbrdo.
Nevjerojatno, eto prije neki dan spomenem, nedaj BOŽE da nas zadesi ista sudbina kao i u rukometu i ostalim sportovima di nas kradu. Nadam se da će Brazil zadesit najgora moguća sudbina i da ispadaju odma u drugom krugu jer su takva govna da je strašno. Fuj
Izvedi sepuku mamu ti hebem...
Bila je neka sansa za rezultat ali nea veze... idemo dalje
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Da nas je sudac sjeb@o jednim dijelim, je...
Nasi sporo razmisljaju pod pritiskom.
Premda mogu reci da su nasi bili dosta dobri u globalu.
Pretpostavljao sam da ce Brazil dobiti tekmu, al opet sam navijacki vjerovao u uspjeh nasih.
Nisam ni pomislio da bi nas suci mogli opet zaj€bat, al ocito - nije da nas bas spomenuti nesto vole...
Lol, Brozović who?
Lik nije ni iskoristil sve zamjene. Nema se tu o čemu pričati.
Nekužim samo što vam je Neymar skrivio,lik se nije bacao,odigro je fantastično,jednostavno je majstor.Suci katastrofa.
Brazil nas je rasturio a sudac i da je bio neznam kako bolje sudio rezultat bi bio jednak.. 4:0 za brazil nemamo taj kvalitet igracan, obrana je bila katastrofa..
Stvarno ste osteceni u ovoj utakmici. I bezveze je po meni svirano ono kad je Olic vratio loptu glavom pa bi i gol.
Nadam se sad samo da cemo mi uspijet izvuci sta protiv Aregentine :)
Dobro smo odigrali, borili smo se. Nema zamjerke nikome od nasih igraca, dobro smo namucili Brazilce da je bilo malo srece i da je naocale :P ponio sudac mozda bismo i slavili pobjedu ili pozitivan rezultat. Oni golovi Brazila su majstorstvo sto samo extra klase znaju. Sad idemo podignute glave prema Meksiku i Kamerunu. Budemo li igrali svoju igru mislim da cemo obadvije utakmice dobiti ili barem skupiti 4 boda pa uz malo i srece proci skupinu pa onda tko zna :D Idemo Vatreni ^^ I da velika napomena da je Mandzo bio u igri mislim da bih imali pozitivan rezultat, Jela nije mogao nista osim biti jaci u skoku i duelu glavom pa kud lopta, a mandzo ih odlicno spusta i tu onda isla bih kontra.
Znači jeb**o 21 stolječe ... j****a tehnika flull hd kamere pa da nas ovako pokrade ...neznam ali mislim da bi se trebao izlasati zakon na svijetskoj razini da ako sudac ovako nesto napravi i ovoliko ''grešaka'' napravi ...da bi trebao biti masno novčano kažnjen ...dobiti zabranu suđenja te se cijela utakmica ponovit ..gle budimo realni ..ne govorim o nekim detaljima ali je pre ocito da olicu nije bila ruak i da je prije zadnjeg gola bija prekršaj i naravno da ono nije bilo za penal
Nije bas da smo odlicni , bili smo ok ali Bogovi medija i javnosti Modric-Rakitic-Kovacic loptu su dva put vidli a prica se o njima koda su s druge planete a ovaj Jelavic nije vrijedan niti spomena a onaj prvi gol Neymara je 90% nas posto su ga petorica gledali kak se sece i ako se ne varam imali smo samo dvije zamjene neznam zasto ne i trecu no sta je tu je bude valjda bolje u sljedecim utakmicama.
Stvarno ste osteceni u ovoj utakmici. I bezveze je po meni svirano ono kad je Olic vratio loptu glavom pa bi i gol.
Nadam se sad samo da cemo mi uspijet izvuci sta protiv Aregentine :)
Realno ste daleko bolji nego Argentina,ali ako dobijete Japanca odmah se pripremajte za ostale utakmice