SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
QuidZz kaže...

Brazil: Cesar; D.Alves, T.Silva, D.Luiz, Marcelo; Paulinho, L.Gustavo; Hulk, Oscar, Neymar; Fred.

Hrvatska: Pletikosa; Srna, Ćorluka, Lovren, Vrsaljko; Modrić, Rakitić, Perišić, Brozović; Olić, Jelavić.

Hmm od kud ti to, prema fifi Kovačić ipak starta.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
QuidZz kaže...

Brazil: Cesar; D.Alves, T.Silva, D.Luiz, Marcelo; Paulinho, L.Gustavo; Hulk, Oscar, Neymar; Fred.

Hrvatska: Pletikosa; Srna, Ćorluka, Lovren, Vrsaljko; Modrić, Rakitić, Perišić, Brozović; Olić, Jelavić.

Hmm od kud ti to, prema fifi Kovačić ipak starta.

U 24 sata krivo napisali pa ispravili. :)

16 godina
neaktivan

http://livetv.sx/eventinfo/236634_opening_ceremony/ ako neko hoće hd a nehvata naš

16 godina
Hrvatska, susjedi iz Bosne vam drže fige.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
protjeran

Nije mi jasno zakaj stadion nije do kraja popunjen?

Moja greška, prikazivali su stari kadar šlampavci.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 21:55 (daniel.hajdinjak666).
18 godina

eto ne tribamo mi davat golove, netko ce drugi za nas {#}

It's not who u are, it's who u know.
15 godina

Previse im nasi daju loptu kad tad bude jedna lopta prosla ako nastave ovim tempom..

twice the pride double the fall
16 godina
Ovo je bilo jeftino.
13 godina
neaktivan

^^Vatreno krstenje za sad 1:1 mozemo do pobjede samo vise loptu zadrzavati ^^ 

15 godina
Jedno maleno glasovanje oko Neymarovog starta na Modrića!!!!
20 Njegov start je crveni!
37 Njegov start je ipak samo žuti
ATJ Lučko
13 godina

inače volim Olića, ali ako će se onako poigravati u našoj polovici kao da je na treningu neka ga odmah izvadi van...

17 godina
neaktivan

Olić možda najbolji na terenu, ali s onim driblinzima na našoj polovici nas je stvarno uvaljao u govna par puta.

Hebemu preveliki posjed lopte imaju, moramo loptu više držat.

Fortune favours the brave
14 godina
neaktivan

neznam sta reci..na pocetku su nasi sasvim solidno igrali, ali otkada su "zabili gol" (tj. njihov je zabio) nekak su popustili u igri.. neznam jel se to meni cini ali..

15 godina
Ma napravio je istu glupost barem 3 puta.
Radimo glupe greške,a onaj gol je najjadniji gol koji smo mogli primiti.

Sudac mi se nimalo ne sviđa,previše je na strani Brazila,dosta toga nije uopće sudio.

A što se Neymara tiče krenio je sa poznatim bacanjem po travi
robimarko@gmail.com
15 godina
ATJLučko kaže...

To nije crveni sigurno malo vise objektivnosti nebi skodilo.

Gol Neymara je 90% nas gol jedno 5-6 ih je prosao i da ga nitko ne faulira to meni nije jasno...

Nego ovo je lose ubiti ovaj Brazil je toliko overrated nisu bas nista napravili igraju se s nama samo zato jer mi nemozemo loptu zadrzati duze od 30 sec a ovaj Olic i Kovacic i njihove neko dribljanje je stvarno nepotrebno trebal bi im Kovac samarcine opaliti da dodu k sebi.

13 godina

ajd tko zna broj nek nazove urbana da provjerimo jel sluša izraelsku poeziju na trećem {#}

17 godina

Da je Vukojević unutra bilo bi 0:1 i on bi imao žuti. Al sve je to rizik, mi imamo kreativce koji ne mogu doći do izražaja jer Brazilci lete. Jbg doma su.

Ja bi od 60 dao Eduardu priliku umjesto Jele.

15 godina
dad0r kaže...
ATJLučko kaže...

Gol Neymara je 90% nas gol jedno 5-6 ih je prosao i da ga nitko ne faulira to meni nije jasno...

Nego ovo je lose ubiti ovaj Brazil je toliko overrated nisu bas nista napravili igraju se s nama samo zato jer mi nemozemo loptu zadrzati duze od 30 sec a ovaj Olic i Kovacic i njihove neko dribljanje je stvarno nepotrebno trebal bi im Kovac samarcine opaliti da dodu k sebi.

Sve pet, ostalo četri! Jedva čekam da netko od igrača u Primeri onako raspali Neymara, pa da se vidi kako će te odreagirati, hoćete li biti "imalo" objektivni, kolega!?!?
ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
dad0r kaže...
ATJLučko kaže...

Sve pet, ostalo četri! Jedva čekam da netko od igrača u Primeri onako raspali Neymara, pa da se vidi kako će te odreagirati, hoćete li biti "imalo" objektivni, kolega!?!?

Koji si ti lik pa to je cudo jel si opet zaboravil popiti ljekove? Koji sudac bi to sudio kao crveni u prvoj utakmici WC-a protiv domacina daj nemoj biti glup i nadobudan i uopce ne shvacam cemu ovo s primerom za razliku od tebe i tebi slicnih neandertalaca objektivan pokusavam biti u zivotu oko svega pa tako i tu bez obzira dal se radi o nekom za koga ja navijam ili ne ali znam da ljudi ko ti nemogu shvatiti pojam objektivnosti pogotovo ako se radi o nekomu koga oni podrzavaju/ne-podrzavaju i glavno da seres kvakve okolo.

15 godina
dad0r kaže...
ATJLučko kaže...
dad0r kaže...
ATJLučko kaže...

Koji si ti lik pa to je cudo jel si opet zaboravil popiti ljekove? Koji sudac bi to sudio kao crveni u prvoj utakmici WC-a protiv domacina daj nemoj biti glup i nadobudan i uopce ne shvacam cemu ovo s primerom za razliku od tebe i tebi slicnih neandertalaca objektivan pokusavam biti u zivotu oko svega pa tako i tu bez obzira dal se radi o nekom za koga ja navijam ili ne ali znam da ljudi ko ti nemogu shvatiti pojam objektivnosti pogotovo ako se radi o nekomu koga oni podrzavaju/ne-podrzavaju i glavno da seres kvakve okolo.

Tipičan odgovor tipičnih navijača Barcelone, alias Neymar. Kada zafali konkretnih argumenata, onda se počinje sa vrijeđanjem, u nemogućnosti prihvaćanja realnosti da je ovo nogometna utakmica a ne MMA fight meč, ili se pokušava bagatelizirati sam prekršaj kao takav, "jer je to domaćin", što znači da mogu po nama mlatiti kako im se ćefne, mo'š misliti!!!!
ATJ Lučko
16 godina
Puno grešaka i to naivni grešaka. Brazil se može dobit, al Hrvatska se povukla i nema je u drugom poluvremenu.
13 godina
neaktivan

Twitch stream

http://www.twitch.tv/ducksterminator

Govore Brazilskim (tj Portugalskim,valjda?)

EDIT:
Gledam 20min,taman postam komentar i ukolne stream -.-{#} 

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 23:33 (Paradox1).
18 godina

mislim da ovo nije bio penal...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Ovo postaje jadno. Ove kvazi sudije odmah streljati.
15 godina
ATJLučko kaže...

Tipičan odgovor tipičnih navijača Barcelone, alias Neymar. Kada zafali konkretnih argumenata, onda se počinje sa vrijeđanjem, u nemogućnosti prihvaćanja realnosti da je ovo nogometna utakmica a ne MMA fight meč, ili se pokušava bagatelizirati sam prekršaj kao takav, "jer je to domaćin", što znači da mogu po nama mlatiti kako im se ćefne, mo'š misliti!!!!

Citam i ne vjerujem da si toliko glup {#}

Neznam kaj se lovis za Barcelonu toliko odi tamo u temu pa vidi da sam ja taj koji najvise kritizira njega tj. pljuje i jos dan danas smatram da je velika pogreska kaj su ga doveli i da je uzasno overrated i ti sad mene jebes jer sam ti rekel malo objektivnosti koji bi sudac dao crveni za to.. po tvojoj logici ispada da su ovi ostali ljudi koji su rekli da nije crveni svi Neymar fanbojevi onda kaj da ti drugo kazem nego da si jeb3ni idiot.

12 godina
neaktivan

I ovog Neymara nabijem na.....

16 godina
neaktivan

Rekao sam si na zadnji put neču više gledati samo si trošim živce. ali eto me opet, sad neču moći spavati{#}

14 godina

Čim sam vidio replay "prekršaja" sam odlučio pogledati isključivo izvođenje penala (Gaymar btw k'o majmun pleše po šesnaestercu) i ugasiti televiziju.

Nema smisla. Ovako ne igra ekipa koja se već smatra prvakom.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 23:37 (pr0n_addict).
15 godina
odjavljen

Čim sam vidio da je dosuđen penal, otišao sam iz dnevnog u sobu na komp. Ovu sramotu neću ni gledat više. Ni p od penala nije bilo.

16 godina

Lol šta vam je Neymar kriv što je sudac sudio penal? Niti je bio prekršaj na njemu niti ništa, on ga je samo zabio. 

FIFA uvijek pomaže domaćinima nažalost i to me neopisivo živcira.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice