SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Keops kaže...

Postoji li još koja tema na forumu kad ovdje nitko ništa ne piše LOL. Dajte ljudi pa igramo za 6 sati pišite nešto. HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE.

nemam hype. zanima me samo sastav, ako bude ono sto ja mislim onda imamo sansu.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Keops kaže...

Zanimljivo mi je kako nitko ne priča o našoj posljednjoj bitnoj utakmici protiv Islanda. Oprostite gospodo, ali ono je bilo silovanje Islanđana, čisti rape, jadnici su nakon 10 minuta čekali kraj da izgube sa što manjom razlikom i vrate se doma ugrijat u gejzirima. Strašno kako smo igrali, mislim nije Island neka sila nogometna, ali ono je bio sex za gledati.

Stranci na tu utakmicu gledaju kao da smo se jedva provukli i da smo igrali loše što mene jako kopkač, da li su ti ljudi slijepi? Sa 10 igrača smo dominirali igrom, i previše se omaložava Island koji uopće nije tako loša momčad, nisu bezveze 2. u skupini bili i otišli na dodatne kvalifikacije.

Danas sam imao promociju u Zagrebu (primanje diplome) i vidi se da vlada polako euforija, dosta auta ima na retrovizorima tkaninu s hrvatskom šahovnicom, a stavljaju se i presvlake na haube sa crveno bijelim poljima, nose se dresovi, ona hrvatska polo majica što nosi kovač i reprezentativci je rasprodana i u nike shopu i intersportu, u intersparu prodavačice nose jeftine majice sa hrvatskim "kockicama" za 50kn, one male zastavice se vijore na prozorima od auta itd.

Uglavnom predivno za vidjeti.

Najviše me brine napad, odnosno Jelavić, džabe sve ak ne možeš gola zabit. Držim fige za Perišića i Olića!

Još 5h i 6min!

Ak hoćete čitat evo vam: http://www.hrsport.net/sportnetklub/Forum.aspx?fID=1

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 16:56 (Hyperion).
15 godina
Obi Wan kaže...
Keops kaže...

Postoji li još koja tema na forumu kad ovdje nitko ništa ne piše LOL. Dajte ljudi pa igramo za 6 sati pišite nešto. HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE.

Ajme razmišljanja, pa ja cu se ranit. Znači Niko i cijeli stručni stožer nema pojma ako stave drugačiju postavu od tvoje, i sigurno gubimo. 

Zdravi i veseli bili :)
16 godina
Hyperion kaže...

Danas sam imao promociju u Zagrebu (primanje diplome) i vidi se da vlada polako euforija, dosta auta ima na retrovizorima tkaninu s hrvatskom šahovnicom, a stavljaju se i presvlake na haube sa crveno bijelim poljima, nose se dresovi, ona hrvatska polo majica što nosi kovač i reprezentativci je rasprodana i u nike shopu i intersportu, u intersparu prodavačice nose jeftine majice sa hrvatskim "kockicama" za 50kn, one male zastavice se vijore na prozorima od auta itd.

Uglavnom predivno za vidjeti.

Ja sam danas polagao vozački, doslovno nisam vidio auto bez nekog kockastog detalja. Vrhunski, euforija je tu, još će više narasti pred utakmicu.

Swedish latin super funk.
18 godina
bradonja_85 kaže...
Obi Wan kaže...
Keops kaže...

Ajme razmišljanja, pa ja cu se ranit. Znači Niko i cijeli stručni stožer nema pojma ako stave drugačiju postavu od tvoje, i sigurno gubimo. 

pa ako bude igrao jelavic sigurno da cemo bit losiji. radije bih volio vidjeti olica, desno eduardo, livo perisic i iza napadaca rakitic. buduci da je tu badelj volio bih ga vidjeti uz modrica jer on moze odigrat ono sto igra xabi alonso sa lukom u realu, znaci kreacija + defenziva. i naravno da stoperi budu corluka i lovren.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa ako bude igrao jelavic sigurno da cemo bit losiji. radije bih volio vidjeti olica, desno eduardo, livo perisic i iza napadaca rakitic. buduci da je tu badelj volio bih ga vidjeti uz modrica jer on moze odigrat ono sto igra xabi alonso sa lukom u realu, znaci kreacija + defenziva. i naravno da stoperi budu corluka i lovren.

Šta nismo na utakmici s Australijom zaključili da Eduardo ne funkcionira na desnom krilu?

18 godina
Hyperion kaže...
Obi Wan kaže...

Šta nismo na utakmici s Australijom zaključili da Eduardo ne funkcionira na desnom krilu?

pa ja ne znam koga mozemo stavit desno. to mi je jedina opcija. eventualno srnu. a za rebica pojma nemam kako se taj lik tamo snalazi.

12 godina
neaktivan

Prozovite me ludim, ali Sammir bi po mom misljenju dobro odigrao na desnoj strani, jer nije spor, ima kvalitetu, a i motiva sigurno, a kako se vec reklo, na tehnicare ides s tehnicarima

14 godina
carmichael kaže...

Prozovite me ludim, ali Sammir bi po mom misljenju dobro odigrao na desnoj strani, jer nije spor, ima kvalitetu, a i motiva sigurno, a kako se vec reklo, na tehnicare ides s tehnicarima

Lud si.

Why so serious?
12 godina
neaktivan
Cordas kaže...
carmichael kaže...

Lud si.

Moze vise pridonijeti od Olića na toj strani, kojeg ja izuzetno cijenim kao ratnika i sjecamo ga se svi kao vrsnog igraca, ali jaci doprinos bi Olić dao kao napadač nego na krilu

18 godina
carmichael kaže...
Cordas kaže...
carmichael kaže...

Lud si.

Moze vise pridonijeti od Olića na toj strani, kojeg ja izuzetno cijenim kao ratnika i sjecamo ga se svi kao vrsnog igraca, ali jaci doprinos bi Olić dao kao napadač nego na krilu

sammir je po meni tek treca opcija na rakiticevom mijestu iza napadaca jer prije njega prednost ima kovacic. prije bi poveo pasalica nego sammira.

15 godina

Desno Perišić, livo Olić, u špici Jelavić ili Dudu.

Zdravi i veseli bili :)
18 godina
neaktivan

Još da prestane padati pa da se može vani gledati potop... Brazilaca naravno :D

Broz before hoes
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
carmichael kaže...
Cordas kaže...
carmichael kaže...

Lud si.

sammir je po meni tek treca opcija na rakiticevom mijestu iza napadaca jer prije njega prednost ima kovacic. prije bi poveo pasalica nego sammira.

Nisam ni mislio iza napadaca nego na desnom krilu, jer ta pozicija nam fali

17 godina
neaktivan

Sammir je ograničen igrač, on može igrati samo Attack Midfielder (CAM) ili lažnu devetku, to je mislim u Getafe-u igrao zadnju utakmicu kad je izborio penal i spasio Getafe od ispadanja.

Ne znam, sve mi se čini boljim nego Jelavić u napadu.

18 godina

a ja sam mislio da sammira ne bih voli vidjeti ni da vodu nosi...

17 godina
neaktivan

Sammir može trikom preokrenut utakmicu, zato ga se gura, ali je očajne kondicije i nije konstantan nije se baš pametno u njega pouzdati.

12 godina
neaktivan

Vecina vas prica o Sammiru prije 8 mjeseci koji je igrao za Dinamo i onako se ponasao, da ste ga gledali u Getafeu barem malo vidjeli bi koliko je napredovao, cak je i Kovač rekao da je on najvise napredovao, a sto se tice kondicije, sva sreca pa postoje tri i izmjene koje se mogu izvrsit i imat Olića ili koga već umjesto jedno poluvrijeme ako ne bude valjao

15 godina
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/hrvatska-i-brazil-ostvaraju-svjetsko-prvenstvo UŽIVO: Upravo se događa ono najgore, kaos u Sao Paulu!
nek se navijaci vrate sretno nazad iako su svi znali sta ih ceka kad su otislo tamo
17 godina

Ta jedna utakmica Sammira ne znači ništa, a odigrao je svega 3 od početka i tek 5 puta ušao s klupe. Perišić je u zadnjoj utakmici zabio kad je igrao desno krilo i mislim da nema potrebe dalje filozofirati. Jedino bi možda bilo bolje staviti Olića u napad ipak su on i Perišić iz istog kluba pa bi možda mogli dobro funkcionirati, ali opet valjda stožer zna što radi i kakva im je strategija za utakmicu.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ta jedna utakmica Sammira ne znači ništa, a odigrao je svega 3 od početka i tek 5 puta ušao s klupe. Perišić je u zadnjoj utakmici zabio kad je igrao desno krilo i mislim da nema potrebe dalje filozofirati. Jedino bi možda bilo bolje staviti Olića u napad ipak su on i Perišić iz istog kluba pa bi možda mogli dobro funkcionirati, ali opet valjda stožer zna što radi i kakva im je strategija za utakmicu.

Misliš ovako nešto:

Olić

Rebić Kovačić Perišić

Modrić Rakitić

Vrsaljko ? Ćorluka Srna

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 19:13 (Hyperion).
17 godina
neaktivan

Vidim da tu ima nogmotenih znalaca pa ako mogu odgovorit na jedno jednostavno pitanje. Znaci u hrvatskoj reprezentaciji tj u sastavu momčadi nalazi se ELITA europskog nogometa sve najbolji od najboljih. Svaki dan čitamo o ogromnim transferima naših igrača , novine pišu o pogodcima. Modriča dižu u nebesa stavljaju ga uz rame messiju i ronaldu. Svaki dan se piše o srni eduardu i kako su oni u najboljim klubovima. I kako onda kad spojimo sve te najbolje od najboljih sa vrhunskim stručnjacima trenerima , parama. kako onda jedva da se maknemo par mjesta na europskom i svijetskom prvenstvu. Medalju smo jednom osvojili.

15 godina

Dobra ideja, ajmo poslušati objektivna mišljenja novinara i po njihovim člancima zaključivati o kvaliteti reprezentacije.

17 godina
Hyperion kaže...

Misliš ovako nešto:

Olić

Rebić Kovačić Perišić

Modrić Rakitić

Vrsaljko ? Ćorluka Srna

Pa mislim prema sastavu kojeg je dao netko ovdje da će Kovač postaviti igru ovako.

18 godina
zeroname kaže...

Vidim da tu ima nogmotenih znalaca pa ako mogu odgovorit na jedno jednostavno pitanje. Znaci u hrvatskoj reprezentaciji tj u sastavu momčadi nalazi se ELITA europskog nogometa sve najbolji od najboljih. Svaki dan čitamo o ogromnim transferima naših igrača , novine pišu o pogodcima. Modriča dižu u nebesa stavljaju ga uz rame messiju i ronaldu. Svaki dan se piše o srni eduardu i kako su oni u najboljim klubovima. I kako onda kad spojimo sve te najbolje od najboljih sa vrhunskim stručnjacima trenerima , parama. kako onda jedva da se maknemo par mjesta na europskom i svijetskom prvenstvu. Medalju smo jednom osvojili.

kao prvo ako cemo o trenerima... di se kovac to dokazao s nekim ozbiljnijim klubom? nigdje. 5 utakmica sa u21 i druga postava red bull salzburga. ne mrzim ja covika, dapace, zelim da uspije kao izbornik a kasnije mozda dobije angazman u nekom klubu, ali ja bi radije vidio nekog prekaljenog strucnjaka.

kao drugo igraci. ako cemo gledat po elitnim klubovima tu su modric, rakitic i mandzukic. sve ostalo je trenutno neka srednja kvaliteta. ako gledamo po kvaliteti samog igraca to sve zavisi o njegovoj minutazi, da li je imao dobru sezonu i da li sam po sebi kvalitetan. mi imamo dosta kvalitetnih igraca ali to ne mora nuzno znacit da su oni trenutno vrhunski igraci. primjera radi lovren. ne igra u nekom extra klubu, ali igra u dobroj ligi i imao je jako dobro sezonu. s druge strane kovacic. momak je talent, ali dobija minutazu na kapaljku u interu.

zatim imamo problem taktike. primjetite da je svaki trener cim je dosao stavljao svoju taktiku.

onda faktor zvani zdravko mamic. koliko je silovao sa sammirom da bude u reprezentaciji... to sve govori o tome.

i onda pogledas spanjolce i jasno ti je kakva je njihova formula. kontinuirani rad, izvrstan trener, taktika uvijek ista, tu i tamo koja varijacija. i jos imaju vrhunsku ekipu. i niju cudo sto su zadnjih 8 godina pleskali sve po redu. a vrlo je moguce da i ove godine osvoje.

15 godina
neaktivan

Jel ima netko link za stream pomogućnosti sa našim ili njemačkim komentatorom ovaj na hrt mi ne radi

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
zelenbic kaže...

Jel ima netko link za stream pomogućnosti sa našim ili njemačkim komentatorom ovaj na hrt mi ne radi

http://www.ustream.tv/channel/balkanmp3ba

14 godina
neaktivan

Brazil: Cesar; D.Alves, T.Silva, D.Luiz, Marcelo; Paulinho, L.Gustavo; Hulk, Oscar, Neymar; Fred.

Hrvatska: Pletikosa; Srna, Ćorluka, Lovren, Vrsaljko; Modrić, Rakitić, Perišić, Brozović; Olić, Jelavić.

12 godina
protjeran
Ako ništa drugo, Mila je u super izdanju. :)
'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
18 godina
Anarchist Prince kaže...
Ako ništa drugo, Mila je u super izdanju. :)

zar je bilo upitno? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice