SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 319.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Oscar na tapeti novinara. Ne bi li on zapravo trebao reći da je na izborniku da odluči tko će igrati, a ako će on biti taj da će dati sve od sebe. Ono što on kaže jeste da je njegovo mjesto zacementirano ...

http://www.tportal.hr/sport/sp2014/337078/Brazilska-zvijezda-bijesna-Zele-me-izgurati-iz-sastava.html

Life is too short to remove USB safely
15 godina

Imaju barem 2-3 igrača koja su kvalitetnija od njega. Baš će mi biti čudno ako ga Scolari ipak stavi u prvih 11.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Najvažnije je od svega u prvoj tekmi s Brazilom odigrati hrabro i sa srcem. Uopće se ne brinem za to. Naši su uvijek znali parirati jakima i kako se približava Svjetsko, sve više imam osjećaj da ćemo biti odlični s Brazilcima. Ne treba se sad zamarati s Meksikancima i Kamerunom. Isto tako, krivo je razmišljati da ćemo najvjerojatnije izgubiti od Brazila i da se odmah trebamo okrenuti Meksiku i Kamerunu. Ne, okrenimo se mi prema Brazilu i pokušajmo izvući maksimum da bi nam kasnije bilo lakše. Zašto ne pobijediti Brazil? Pa njih već njihova nacija vidi u finalu i to je ogroman psihički teret na njihovim leđima, dok mi možemo igrati opušteno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 11:36 (jurica_m).
18 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
jurica_m kaže...

Najvažnije je od svega u prvoj tekmi s Brazilom odigrati hrabro i sa srcem. Uopće se ne brinem za to. Naši su uvijek znali parirati jakima i kako se približava Svjetsko, sve više imam osjećaj da ćemo biti odlični s Brazilcima. Ne treba se sad zamarati s Meksikancima i Kamerunom. Isto tako, krivo je razmišljati da ćemo najvjerojatnije izgubiti od Brazila i da se odmah trebamo okrenuti Meksiku i Kamerunu. Ne, okrenimo se mi prema Brazilu i pokušajmo izvući maksimum da bi nam kasnije bilo lakše. Zašto ne pobijediti Brazil? Pa njih već njihova nacija vidi u finalu i to je ogroman psihički teret na njihovim leđima, dok mi možemo igrati opušteno.

zašto opušteno? u kojoj se to utakmici od hrvatske reprezentacije nije očekivala pobjeda ;) nema labavo. vidi se to po kovačevim djelima. nema šife na treningu, svi misle otpao radi ozljede. onda se odjednom pojavi, pa svi pišu igrat će. vidi se da nemaju pojma šta se događa. vidiš da novinari slikaju gluposti oko kampa i pišu o tome, jer je kovač hermetički zatvorio kamp, taktiku i igrače. 

17 godina
neaktivan

svako svjetsko prvenstvo se govori igrajte opušteno i nakon prvog kruga doma idemo, trebalo bi derati  prve dvije tekme brazil i kamerun sa najjačom postavom i dat sve od sebe, i onda protiv meksika odmarat glavne igrače i čuvat za drugi krug, nije bitno, dobili ili popušili

15 godina
razer1911 kaže...

svako svjetsko prvenstvo se govori igrajte opušteno i nakon prvog kruga doma idemo, trebalo bi derati  prve dvije tekme brazil i kamerun sa najjačom postavom i dat sve od sebe, i onda protiv meksika odmarat glavne igrače i čuvat za drugi krug, nije bitno, dobili ili popušili

Pod opušteno mislio sam na to da mi možemo biti opušteniji od Brazila, i sigurno ćemo biti jer oni su pod većim pritiskom od nas.

16 godina
neaktivan
Slobodna Dalmacija kaze da na Brazil ide 4-1-4-1: Pletikosa-Srna Corluka Lovren Vrsaljko-Brozovic-Rakitic Modric Kovacic Perisic-Olic... Ja neznam, Vukojevic mozda je sikira ili zasto ga se vec izbjegava kad vec ima nekog iskustva, osim sto Maminjo treba prodat Brozovica? A i ova veza sa Rakiticem desno, zna se covjeku nije islo na krilu. Ali dobro, novine se moraju prodati, ovo su nagadanja...
Real eyes realize real lies...
15 godina
N3N0 kaže...
Slobodna Dalmacija kaze da na Brazil ide 4-1-4-1: Pletikosa-Srna Corluka Lovren Vrsaljko-Brozovic-Rakitic Modric Kovacic Perisic-Olic... Ja neznam, Vukojevic mozda je sikira ili zasto ga se vec izbjegava kad vec ima nekog iskustva, osim sto Maminjo treba prodat Brozovica? A i ova veza sa Rakiticem desno, zna se covjeku nije islo na krilu. Ali dobro, novine se moraju prodati, ovo su nagadanja...

Kad će Kovač objaviti prvih jedanaest?

15 godina

Pretpostavljam da će Kovačić igrati polušpicu koja povremeno ode malo na desno, a Brozović, Luka, Rakitić držati sredinu. Nekakav 4-1-2-1-2 prije nego klasični 4-1-4-1. Kovač najbolje zna tko je u kakvom stanju i što mu treba. Nemam ništa protiv da se ide sa jačom vezom koja zna igrati, nego sa Vukojevićem koji je samo razbijač, izumrli tip nogometaša u današnje vrijeme.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina

Svih zabrinjava Neymar zbog bacanja, ali za mene je Luiz veći jazavac od njega.. Mogao bi se taj seronja baciti u 16ercu i smješkati i lako da popušimo penal.

Jedva čekam četvrtak, gledat ću u gradu pa će biti vrhunska atmosfera :D

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
Hexfire kaže...

Pretpostavljam da će Kovačić igrati polušpicu koja povremeno ode malo na desno, a Brozović, Luka, Rakitić držati sredinu. Nekakav 4-1-2-1-2 prije nego klasični 4-1-4-1. Kovač najbolje zna tko je u kakvom stanju i što mu treba. Nemam ništa protiv da se ide sa jačom vezom koja zna igrati, nego sa Vukojevićem koji je samo razbijač, izumrli tip nogometaša u današnje vrijeme.

Teško, mislim da neće Kova startati. 

Realan sastav po mom mišljenju (i nadanju)

Pletikosa

Srna  Ćorluka  Lovren  Vrsaljko

Brozović

Modrić     Rakitić

Perišić          Rebić

Olić 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 13:35 (matekws).
15 godina
matekws kaže...
Hexfire kaže...

Teško, mislim da neće Kova startati. 

Realan sastav po mom mišljenju (i nadanju)

Pletikosa

Srna  Ćorluka  Lovren  Vrsaljko

Brozović

Modrić     Rakitić

Perišić          Rebić

Olić 

Pisao sam na temelju one postave koja je gore napisana. Već sam odavno napisao da bi po meni Rebić trebao igrati od prve, ta formacija mi se puno više sviđa. Doduše radije bih Olić umjesto Perišića pa Eduardo u sredinu.

16 godina

Eduardo može samo igrati u vrhu, i tada je Olić siguran na boku.

Ako Kovač gurne Olića naprijed onda Rebić mora na krilo.

I stoperi su nam ne uigrani bolji bi par bili Ćorluka-Šifo.

Šteta što nemamo nekog boljeg CDM Vukojević već odavno nije u formi, a kako će se Brozović snaći veliko je pitanje, Neymar će ga pregaziti.

Najvjerovatnije će biti 4-1-4-1 formacijai ova postava

Pletikosa

Srna-Ćorluka-Lovren-Vrsaljko

Brozović

Modrić-Rakitić

Perišić          Olić

Jelavić      

13 godina
neaktivan
Kad si vec spomenuo Brozovica, ima velike sanse da on postane jedna velika karika u nasoj repki u buducnosti kao sto su Raketa ili Modric. Po meni je veoma dobro odigrao protiv australije a i ima tvrdji pristup igri tako da Neymar i nema neke sanse protiv cvrscih igraca osim sto je brzanac i veliki dribler pa se moze desiti dosta puta da Brozovic ostane paff, ali s druge strane moglo bih biti i vanjanja po terenu neymara. Bitno je da svi pristupe maximalno utakmici i nece biti problema, dobro odigrana utakmica pa makar i izgubljena moze biti poticaj za dalje.
17 godina

Sorry, ali jednostavno nije pametno igrati sa Jelavićem i Olićem na krilu. Jelavić defanzivno radi najmanje od svih u reprezentaciji, ima radijus kretanja ko Zdravko Škender. Istina je da je ubojit kad mu se napravi gol šansa, ali jednostavno treba špica biti Olić , em radi pritiska, em radi defanzive. 
A za Rebića svi znamo da je klasa, da je igrač sa najboljim građenjem u repki, tehnički potkovan i još k tome explozivan. Brazilci nisu upoznati sa njegovim stilom u potpunosti i on bi došao kao faktor iznenađenja.

14 godina
matekws kaže...

Sorry, ali jednostavno nije pametno igrati sa Jelavićem i Olićem na krilu. Jelavić defanzivno radi najmanje od svih u reprezentaciji, ima radijus kretanja ko Zdravko Škender. Istina je da je ubojit kad mu se napravi gol šansa, ali jednostavno treba špica biti Olić , em radi pritiska, em radi defanzive. 
A za Rebića svi znamo da je klasa, da je igrač sa najboljim građenjem u repki, tehnički potkovan i još k tome explozivan. Brazilci nisu upoznati sa njegovim stilom u potpunosti i on bi došao kao faktor iznenađenja.

Jelavic je jednako ubojit ko tupi nož. Pa frajer je jedva pogodio ono protiv Australije. 

Rebic ne igra u Fiorentini i nema sta traziti u prvih 11 u repki pogotovo kada je tempo jako. Perisic, Olic i Eduardo trebaju naprijed jer igraju u svojim klubovima i vecinom su u formi. 

Uostalom, mozemo mi trkeljat do sutra dok ne vidimo prvih 11 prije tekme. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Tak je, saznat ćemo sve u četvrtak.. Tako se radujem četvrtku ko crnac kfc-u.

Nek se vidi, meni na poslu već na panou visi :)

RASPORED SP-a:

12.06. Četvrtak
22.00 Brazil – Hrvatska

13.06. Petak 
18.00 Meksiko – Kamerun
21.00 Španjolska – Nizozemska
00.00 Čile – Australija

14.06. Subota
18.00 Kolumbija – Grčka
21.00 Urugvaj – Kostarika
00.00 Engleska – Italija
03.00 Ob. Bjelokosti - Japan

15.06. Nedjelja
18.00 Švicarska – Ekvador
21.00 Francuska – Honduras
00.00 Argentina - BiH

16.06. Ponedjeljak
18.00 Njemačka – Portugal
21.00 Iran – Nigerija
00.00 Gana – SAD

2. kolo:

17.06. Utorak
18.00 Belgija – Alžir
21.00 Brazil – Meksiko
00.00 Rusija – R. Koreja

18.06. Srijeda
18.00 Australija – Nizozemska
21.00 Španjolska – Čile
00.00 Hrvatska – Kamerun

19.06. Četvrtak
18.00 Kolumbija - O. Bjelokosti
21.00 Urugvaj – Engleska
00.00 Japan – Grčka

20.06. Petak
18.00 Italija – Kostarika
21.00 Švicarska – Francuska
00.00 Honduras – Ekvador

21.06 Subota
18.00 Argentina – Iran
21.00 Njemačka – Gana 
00.00 Nigerija – BiH

22.06. Nedjelja
18.00 Belgija – Rusija
21.00 Koreja – Alžir
00.00 SAD – Portugal

3. kolo:

23.06. Ponedjeljak
18.00 Nizozemska – Čile
18.00 Australija –Španjolska
22.00 Hrvatska – Meksiko
22.00 Brazil – Kamerun

24.06. Utorak
18.00 Italija – Urugvaj
18.00 Kostarika – Engleska
22.00 Japan – Kolumbija
22.00 Grčka – O. Bjelokosti

25.06. Srijeda
18.00 Nigerija – Argentina
18.00 BiH – Iran
22.00 Ekvador – Francuska
22.00 Honduras –Švicarska

26.06. Četvrtak
18.00 SAD – Njemačka
18.00 Portugal – Gana
22.00 Koreja – Belgija
22.00 Alžir - Rusija

18 godina
matekws kaže...

RASPORED SP-a:

ništa mi ne visi. ovo mi je pozadina desktopa link

16 godina
neaktivan
matekws kaže...

{#}

16 godina
hrvooje kaže...
matekws kaže...

RASPORED SP-a:

ništa mi ne visi. ovo mi je pozadina desktopa link

Bolje da si stavio našu vremensku zonu.

Swedish latin super funk.
14 godina

Nekako je najbolja atmosfera bas ovaj tjedan uoci sp-a svi su puni ambicija,mediji puni iscekivanja,navijaci u euforiji jos se nista nezna a vec nakon prvog kola se lagano stvari rasplicu a nakon drugog se vec neke reprezentacije pakuju itd

Iskreno volio bi da sp malo duze traje recimo tjedan utakmica pa tjedan odmora a taj tjedan odmora bi gorio od euforija,kalkulacija,sportskih emisija-oka sokolovih :D, pregleda kola itd itd

12 godina
neaktivan

Bosanci, jestel culi da se uvodi BHT HD kanal za vrijeme SP-a?

Jel imate moja tv, jel znate nesto vise o tome {#}

17 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Nekako je najbolja atmosfera bas ovaj tjedan uoci sp-a svi su puni ambicija,mediji puni iscekivanja,navijaci u euforiji jos se nista nezna a vec nakon prvog kola se lagano stvari rasplicu a nakon drugog se vec neke reprezentacije pakuju itd

Iskreno volio bi da sp malo duze traje recimo tjedan utakmica pa tjedan odmora a taj tjedan odmora bi gorio od euforija,kalkulacija,sportskih emisija-oka sokolovih :D, pregleda kola itd itd

Ma najbolja atmosfera je bila tamo 2008 na europskom, svi su na autima imali zastavice one koje su se besplatno dobile u večernjem listu i 1998 kad smo pobjedili Njemačku to je bilo ludilo pogotovo kad su se vratili iz Francuske, nevjerovatan doček.

Ako prođemo grupu bit će ludilo.

BTW: Neki Hrvati koji su došli u Brazil {#}

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 17:35 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

Nadam se da ćemo ih spustiti na zemlju, di je taj četvrtak, ajmooooo {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
neaktivan

Malo čitam što drugi o svojim reprezentacijama misle pa naišo na ovaj članak. Nema puno veze sa SP, ali ajde. inf. forum novinarstvo i nogomet, spoj tehnologije za suvremeni članak.

http://online.wsj.com/articles/with-his-eye-on-the-world-cup-soccer-coach-jurgen-klinsmann-overhauls-team-usa-1401899734?mod=WSJ_article_EditorsPicks

Čovjek zaboravi što znači biti novinar, za razliku od ovih naših c/p kvazi novinara tu se vidi koliko je truda uloženo u jedan članak i baš se lijepo vidi kako različite repr. igraju.

17 godina
neaktivan

Zanimljivo. Evo jos nesto sa zonal marking bloga. 

Croatia: great midfield guile but what else?

Takodjer mozete procitati opise ekipa iz nase grupe.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
neaktivan

BREAKING NEWS: Dobra vijest za Hrvate, ali loša za nogomet! Neymar je napustio trening zbog ozljede, ali još se ne zna koliko je ozljeda ozbiljna i hoće li biti spreman za okršaj protiv Hrvatske.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 21:40 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

BREAKING NEWS: Dobra vijest za Hrvate, ali loša za nogomet! Neymar je napustio trening zbog ozljede, ali još se ne zna koliko je ozljeda ozbiljna i hoće li biti spreman za okršaj protiv Hrvatske.

uganuo gležanj, mislim da će igrati... Ako ne, neznam jeli bolje ili lošije za nas jer bi onda naši po običaju u svojim glavama preuzeli ulogu favorita i popušili gore nego da on igra {#}

Real eyes realize real lies...
16 godina
neaktivan

Neka igra, da aksnije nebi rekli da smo izvukli x ili pobjedu pošto on nije igrao :D

16 godina
neaktivan

To je loše za nas iz više razloga.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice