Za tebe @Cryogenic na forumu postoji više latinskih izraza;
Karta rubra multa, sapientia nulla
In foro nuga est, non sapiens.
Multiplicatis kartonis, auctoritas minuta.
Ignoramus gloriosus
Za tebe @Cryogenic na forumu postoji više latinskih izraza;
Karta rubra multa, sapientia nulla
In foro nuga est, non sapiens.
Multiplicatis kartonis, auctoritas minuta.
Ignoramus gloriosus
Biggus Dickus
znači Balogun iz USA kazna direkt crveni karton,
pretvoreno iz jedne utakmice u uvjetnu kaznu pred utakmicu sa Belgijom
nakon što je Bijela kuća kontaktirala FIFA-u
Ovom odlukom Fifa direktno dovodi u pitanje regularnost natjecanjanja a o Infantinu i onom imbecilu kojem je dao nagradu za mir mislim sve najgore.
znači Balogun iz USA kazna direkt crveni karton,
pretvoreno iz jedne utakmice u uvjetnu kaznu pred utakmicu sa Belgijom
nakon što je Bijela kuća kontaktirala FIFA-u
Ovom odlukom Fifa direktno dovodi u pitanje regularnost natjecanjanja a o Infantinu i onom imbecilu kojem je dao nagradu za mir mislim sve najgore.
Malo lijepih prica ove nedjelje - Norveska
, Engleska
. Nasi klinci s 3:0 nakantali jos jednu Africku ekipu.
Što na ovo kažu ovčice koje su se sprdale nakon što je Hrvatska pokradena protiv Portugala, kao u smislu nismo pokradeni nego loše podnosimo poraz itd?
Što na ovo kažu ovčice koje su se sprdale nakon što je Hrvatska pokradena protiv Portugala, kao u smislu nismo pokradeni nego loše podnosimo poraz itd?
Treba pitat Zaporošca...
Zaporožac :
"Baš da su nama "namjerno" ukrali rezultat, je malo teško za reći. Nije lako ni tim ljudima sucima i sucima u VAR sobi, nametnuli su im pritisak koji je teško podnijeti u današnjem brzom nogometu."
On ko da je rođen u Zambiji a ne u Hrvatskoj. Hrvatska repka mu je nebitna, jadni VAR suci itd... Navjerojatnije je navijao za Portugal.
Zašto bi nakon ovoga itko više trebao gledati SP? Koja je svrha? Gledanje režirane predstave? Možemo eventualno nagađati što su se dogovorili, ja mislim da su izrežirali i dogovorili se da u finalu igraju Francuska i Argentina i da će pobijedit Francuska. Što vi mislite?
Zašto bi nakon ovoga itko više trebao gledati SP? Koja je svrha? Gledanje režirane predstave? Možemo eventualno nagađati što su se dogovorili, ja mislim da su izrežirali i dogovorili se da u finalu igraju Francuska i Argentina i da će pobijedit Francuska. Što vi mislite?
Ja pročitao negdje komentar da FIFA cilja na Argetinu vs Portugal, Messi vs CR, kao da će to najviše para donijet. Nebi me čudilo u ovom svijetu pohlepe.
Moguće i da je takav plan i program, možda čak imaju 2 trofeja, jedan za "pobjednika", a drugi za Trumpa.
Fifinu princezu su na prošlom prvenstvu pogurali do zadnjeg trofeja koji joj je falio da bude najbolja nogometna princeza u povijesti.
Nebi me čudilo da su sada odlučili dati trofej i plačljivku9.
Kako god bilo, namještala se ta prvenstva da se određenoj ekipi/igraču da trofej ili ne ono što je 100% sigurno i od ovog SP-a potvrđeno - tehnologija je tu da još više pomaže velikima i još više sere po malima, VAR soba i nekakvi čipovi non stop poništavaju odluke suca, došli su od toga da je VAR eto tu da ispravlja kardinalne greške suca koje nije vidio do toga da praktički tjera suca na promjenu svake odluke onako kako nogometnoj mafiji paše.
Ne trebamo. Prvo smo trebali svi bojkotirati prvenstvo zbog groznog nazi ponašanja SAD-a u svijetu otkad je Trump došao na vlast. Nažalost nije formirana nekakva inicijativa, ali da smo trebali, barem se Europa organizirati - trebali smo.
Ako nismo dosad, trebalo bi barem sada. Ovakve očigledne krađe i prevare nisam očekivao na filmu, da je netko ovako nešto slično najavio mjesec dana ranije, rekao bi da je teški teoretičar zavjere.
Amerikanci (barem oni koji nisu MAGA retardi) bi sami trebali navijati protiv SAD-a, a ne podržati ovakve prevare.
Nakazu kao što je Trump nismo dugo vidjeli, Hitler je dobio ozbiljnu konkurenciju.