Drago mi je zbog pobjede i prolaska ali nikako se ne mogu oteti dojmu da Gana ovu utakmicu nije ni htjela igrati.
Pogotovo prvo poluvrijeme, doslovno 0 zainteresiranosti, igranje pod blokadom nisu niti pokusavali preći centar.
Primjer vodimo 1:0, lopta ide prema našem golu, mi osvajamo niti jedan Ganac niti ne pokušava preći centar i ići u presing kao da oni vode 0:1 i čuvaju rezultat, cijeli govor tijela je bio da ne žele taj remi ili pobjedu. U drugom djelu su malo stisnuli, igrli i odmah su bili opsani po gol.
Hebiga, oni su sigurno kalkulirali, sada ovako idu na Kolubiju pa ako bi prošli na pobjednika Švicarske i Alžira i ono btinije ne moraju u Kanadu za 1/16 finala pa im ona zvjezdica kojoj se sudi za 5 silovanja nebi mogla igrati pošto nije dobio vizu za ulazak u Kanadu.
S druge strane mi sad na Portugal pa u slučau prolaska na boljeg između Španjolske i Austrije (znači Španjolska).
Jako težak put, Portugal koliko god ne izgleda dobro nama nikako ne leži i nismo ih pobjeđivali ni kad smo imali bolje ekipe i igrali bolji nogomet.
Španjolska iako isto nije do sada impresionirala ipak su europski prvaci.
Tako je i meni izgledalo. Gana totalno nezainteresirana. Drugo poluvrijeme malo pricepili i to je to.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24