Snowboarding

poruka: 5
|
čitano: 4.335
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Snowboarding

Otvaram ovu temu za sve one koje se snowboardingom, za razmjenu iskustava i pomoć.

Ne znam koliko je popularan ovaj sport na forumu, no eto...

Evo osobno da postavim prvo pitanje, naime kupiti ću snowboard opremu, zanima me kako bi trebao birati duljinu snowboarda (omjer s mojom visinom?) i da li mi je nužno potreban instruktor za prve korake, naime ko klinac sam skateao godinu i pol intenzivno, bih li se mogao sam snaći uz tutorijale s neta?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
13 godina
Re: Snowboarding

Ne bordam često, ali ti toplo preporučam instruktora jer u suprotnom ćeš polomit sve kosti.

Instrukcije uzmeš bar dva dana (što te neće ispast puno, a i uglavnom u cijenu od oko cca 500kn ti je uključen najam bord+vezovi+buce) čisto da naučiš kako se pravilno pada (što je bitno!), a i imaš nekog uz sebe ko će te korigirat kad treba.

16 godina
neaktivan
Snowboarding

Da malo ozivim temu jer znam da ima jos snowboardera ovdje. Sad kad su dani topliji, ima se vremena proci kroz sav materijal i pospajati videe pomalo :-D

Jedan kratki

They say freak, when you're singled out...
10 godina
neaktivan
Snowboarding

Najbolje je uzeti instruktora kada se prvi put kreće s nekim nepoznatim sportom, jer ovako kad vas uči neki prijatelj koji nije stručnjak u tom području, ne zna kako vam na najbolji i najsigurniji način prenijet znanje i tehniku sporta a da se ne ozlijedite..

16 godina
neaktivan
Snowboarding

uvjek se preporucuje instruktora u bilo kojem ekstremnijem sportu.

ali snowboarding je manje tehnicki zahtjevan i relativno siguran (iako si "zavezan" za dasku) na pocetku tako da se moze sam ili uz pomoc prijatelja.

Ja sam osobno sam naucio. Nakon jedne sezone sam bio relativno komodan na crvenim.

Snowboarding rules!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice